|
  |
Femei obsedate de bani/cariera etc., Iubita mea e una dintre ele si NU ERA ASA! |
|
|
|
|
7th July 2006, 20:49
|
Produs de reacție
Grup: Moderators
Data înscrierii: 19-June 06
ID membru: 82 772

|
QUOTE(ionescu_xoy @ Jul 7 2006, 14:35)  Stii ce parere am despre femeile care gandesc asa? Sunt niste ștoarfe de doi bani. Venind de la tine e un compliment. Multumesc. (IMG: style_emoticons/default/kisstogether.gif) Cu "tendintele de ingrasare" te citam da' se pare ca ai memoria scurta. "MemoPlus"? (IMG: style_emoticons/default/wink.gif) Eu te cred pe cuvant ca are sani frumosi fata dar nu poate lupta la infinit impotriva gravitatiei si cred ca s-a prins si ea de figura (dupa 9 ani ar fi cazul) si incearca sa-si asigure viitorul . Ala far' de tine. Bravo ei! (IMG: style_emoticons/default/console.gif)
Acest mesaj a fost modificat de me_and_myself: 7th July 2006, 21:21
|
|
|
|
|
|
|
|
7th September 2006, 12:49
|
Active Member
Grup: Members
Data înscrierii: 5-August 06
Locație: Bucuresti
ID membru: 89 827

|
Ionescule, o sa te simti atat de singur dupa ce o sa ii dai vant......mama mama...dar nu imediat, ci dupa una, doua , trei , patru x femei cu care vei vrea sa-ti faci o relatie, dupa un an, doi, trei , patru ani in care vei esua in relatii de maxim 6 luni....de ce?
Pt ca 9 ani impreuna beats everything, nu vei mai atinge nivelul de fericire pe care il ai scum niciodata, baby. In plus, pe langa suflet mai e si trupul..NU te va mai iubi nimeni care sa arate asa.
In mod sincer, credeam ca numai femeile au aceste probleme care de fapt sunt una: "MA PLICTISESC" ; cu cat mai multe fac, cu cat mai bine imi este, vreau mai multa distractie si mai mult fun....Cand oameni realizati sentimental se plictisesc...(ma rog pana acum am intalnit numai femei), inseamna ca nu inteleg in lucru: fericirea absoluta nu o sa o gaseasca niciodata viata asta, ca de, asta e realitatea.
Asa ca poate esti foarte fericit si habar nu ai. Mai mult, esti pe cale sa dai cu piciorul la chestia asta din cauza ca nu stii cum e sa fie altfel....altfel nu e bine Ionescule......e muult mai rau....
Nu o sa ai intotdeauna varsta de la 20 la 30, ci de la 30 la 40 etc. Asa ca amintirile comune vechi care conduc spre relaxare totala vor lipsi din relatie. Crede-ma, cu una de 20 de ani vei avea in orice faci un deja vu iar cu una de 30...vei fi tot timpul socat de cat de multe are de povestit despre ea....cel putin 15 ani fara tine.... Deci un sfat: ....nu fii fraier. Tine-o langa tine, asta e. E a ta, fii fericit. pana la urma chiar esti. | |
|
|
|
|
|
|
|
|
15th September 2006, 15:07
|
Junior
Data înscrierii: 15-September 06
ID membru: 97 126

|
Parerea mea : 1. Tu ai aproape 30 de ani, te apropii de o criza frumusica, esti cu aceeasi femeie de 9 ani, nu primesti toata atentia de care ai nevoie => iti injuri si barfesti consoarta, faci propuneri altor femei, te uiti dupa unele mai tinere. 2.Iubita ta are 26 de ani, cred eu ca vrea sa se marite cu tine, dar o retine o chestie bine intiparita psihic : tatal ei si comportamentul lui. Tocmai de-aia, fata vrea sa aiba totul facut , castigat si muncit de ea inainte sa se marite, ca sa traisca linistita, fara spaima ca intr-o zi o dai afara din casa...
Daca o iubesti, ar fi trebuit sa stii ce probleme psihice are ea, sa o ajuti sa treaca peste ele, sa ii ghicesti spaimele si sa o protejezi. Daca realizezi ca imbatranesti ar trebui sa realizezi ca nu poti sa pipai toata viata sani mari si fermi, la 40 de ani o sa iti fie mult mai bine intr-o casa utilata cu de toate, cu o femeie cu care sa discuti absolut orice, cu care sa imparti totul, si ridurile, si zambetele...
Eu sunt fata.Nu am nimic al meu.Sunt la facultate.Am un prieten de 2 ani, locuim impreuna cu chirie.Parintii nu ne ajuta cu nimic.Si ne asumam riscul de a ne face fiecare treaba(munca, facultate..fiecare ce TREBUIE in functie de perioada in care suntem)..sa ne vedem mai rar, sa vorbim noaptea in pat, pe intuneric, cu ochii in tavan, pt ca numai atunci avem timp..ca sa fim linistiti si impreuna mai tarziu. Imi palce ca a facut putina burtica.Nu il injur daca vine mai tarziu decat mine.Ma bosumflu, dara asta e daca sta in weekend la PC si lucreaza. E pentru noi. Si chiar daca ne despartim candva, macar stim ca am avut pe cineva care sa ne sustina in efortul de a ne face o viata mai usoara.
|
|
|
|
|
|
|
|
16th September 2006, 12:59
|
Junior
Data înscrierii: 14-September 06
ID membru: 97 034

|
QUOTE(nuamnicioidee @ Sep 15 2006, 16:07)  Parerea mea : 1. Tu ai aproape 30 de ani, te apropii de o criza frumusica, esti cu aceeasi femeie de 9 ani, nu primesti toata atentia de care ai nevoie => iti injuri si barfesti consoarta, faci propuneri altor femei, te uiti dupa unele mai tinere. 2.Iubita ta are 26 de ani, cred eu ca vrea sa se marite cu tine, dar o retine o chestie bine intiparita psihic : tatal ei si comportamentul lui. Tocmai de-aia, fata vrea sa aiba totul facut , castigat si muncit de ea inainte sa se marite, ca sa traisca linistita, fara spaima ca intr-o zi o dai afara din casa...
Daca o iubesti, ar fi trebuit sa stii ce probleme psihice are ea, sa o ajuti sa treaca peste ele, sa ii ghicesti spaimele si sa o protejezi. Daca realizezi ca imbatranesti ar trebui sa realizezi ca nu poti sa pipai toata viata sani mari si fermi, la 40 de ani o sa iti fie mult mai bine intr-o casa utilata cu de toate, cu o femeie cu care sa discuti absolut orice, cu care sa imparti totul, si ridurile, si zambetele...
Eu sunt fata.Nu am nimic al meu.Sunt la facultate.Am un prieten de 2 ani, locuim impreuna cu chirie.Parintii nu ne ajuta cu nimic.Si ne asumam riscul de a ne face fiecare treaba(munca, facultate..fiecare ce TREBUIE in functie de perioada in care suntem)..sa ne vedem mai rar, sa vorbim noaptea in pat, pe intuneric, cu ochii in tavan, pt ca numai atunci avem timp..ca sa fim linistiti si impreuna mai tarziu. Imi palce ca a facut putina burtica.Nu il injur daca vine mai tarziu decat mine.Ma bosumflu, dara asta e daca sta in weekend la PC si lucreaza. E pentru noi. Si chiar daca ne despartim candva, macar stim ca am avut pe cineva care sa ne sustina in efortul de a ne face o viata mai usoara. felicitari....imi place cum (IMG: style_emoticons/default/worthy.gif) gandesti
|
|
|
|
|
|
|
|
16th September 2006, 18:25
|
Active Member
Grup: Banned by Moderators
Data înscrierii: 3-June 05
Locație: pi o uliță di sat
ID membru: 38 115

|
unde a gandit?
|
|
|
|
|
|
|
|
5th October 2006, 20:14
|
devoted SoftNews member
Grup: Senior Members
Data înscrierii: 2-April 04
Locație: push offset [forum] OS: UNIX / Windows / QNX Status: always on duty Motto: Got root ?
ID membru: 13 872

|
QUOTE(nuamnicioidee @ Sep 15 2006, 16:07)  Parerea mea :
Eu sunt fata.Nu am nimic al meu.Sunt la facultate.Am un prieten de 2 ani, locuim impreuna cu chirie.Parintii nu ne ajuta cu nimic.Si ne asumam riscul de a ne face fiecare treaba(munca, facultate..fiecare ce TREBUIE in functie de perioada in care suntem)..sa ne vedem mai rar, sa vorbim noaptea in pat, pe intuneric, cu ochii in tavan, pt ca numai atunci avem timp..ca sa fim linistiti si impreuna mai tarziu. Imi palce ca a facut putina burtica.Nu il injur daca vine mai tarziu decat mine.Ma bosumflu, dara asta e daca sta in weekend la PC si lucreaza. E pentru noi. Si chiar daca ne despartim candva, macar stim ca am avut pe cineva care sa ne sustina in efortul de a ne face o viata mai usoara. you are wrong ehhh... o sa-ti dai mai tarziu seama voi va numiti colegi de apartament. nimic mai mult. trist, foarte trist
|
|
|
|
|
|
|
|
5th October 2006, 22:50
|
Active Member
Data înscrierii: 12-September 06
ID membru: 96 579

|
| Nu o sa fii linistita mai tarziu, chiar daca va veti casatori in viitorul apropiat.Sunteti mai mult o echipa, nu un cuplu.Cand veti ajunge la o situatie materiala satisfacatoare, domnul va realiza ca nu si-a trait tineretea in goana dupa cariera si bani.Un copil va fi o multumire sufleteasca, dar nu va rezolva problema de fond. | |
|
|
|
|
|
|
|
|
5th October 2006, 23:02
|
Bebelușka Reloaded
Data înscrierii: 20-December 05
ID membru: 58 019

|
fetelor, pierdeti vremea. ionescu xoy nu mai intra pe forum (IMG: style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
12th October 2006, 02:15
|
Junior
Data înscrierii: 24-January 06
ID membru: 62 740

|
Chiar, cum mai decurge povestea? (IMG: style_emoticons/default/happy.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
16th October 2006, 19:48
|
Active Member
Data înscrierii: 27-November 05
ID membru: 55 236

|
Cam asta ar fi finalul apoteotic... (IMG: style_emoticons/default/biggrin.gif) QUOTE Iubire, vezi ca azi ajung tîrziu acasa: LA 1.00 AM TELECONFERINTa, LA 2.00 NASC, LA 3.00 AM MITING
Odata, la serviciu, am dat de o colega nervoasa la toaleta. Iesise din cabina, îsi netezea fusta si bombanea: "Stii bancu-ala cu Itic?". N-am stiut daca vorbeste cu mine, asa ca am mormait incert, în asa fel încît, la o adica, sa reiasa ca eu de fapt cîntam. A continuat si m-a scapat astfel de propria-mi mutra buimaca: "Cica se ruga Itic toata ziua la Dumnezeu: da, Doamne, sa cîstig la loterie! Ajuta-ma, Doamne, sa cîstig la loterie, hai, Doamne, zau, de ce nu ma ajuti si pe mine sa cîstig la loterie?! La un moment dat, Dumnezeu, agasat de atîta vaicareala, se repede la el: ma, Itic, pe cuvînt ca te-am auzit si m-am straduit din rasputeri, dar te rog frumos, ajuta-ma si tu putin: joaca la loterie!"
Am hahait cu ea un pic, dar asteptam legatura dintre banc si motivul reuniunii noastre private. A continuat: "Asa si eu, draga: tocmai am facut acum un test de sarcina care, normal, mi-a iesit negativ. Am plîns ca proasta, cu fundul pe colac, fiindca ma screm de vreo patru ani sa ramîn gravida si degeaba! Dupa aia însa, brusc, mi-a bubuit mintea ca de la ciclul trecut n-am mai facut sex, de fapt! Ca eu cu barbata-miu nu ne întîlnim decît 8 minute pe zi, dimineata. Si, desi el n-are nevoie decît de patru minute pentru un act sexual, eu tocmai atunci nu pot, fiindca îmi fac parul cu drotul, pantofii cu crema si botul cu ruj."
Verifica-ti agenda, am putea sa ne vedem azi la 1.45 sa luam lunch-ul si sa facem un copil?
Ma uitam la ea cu ceva ce fusese pîna de curînd admiratie, dar deja nu mai eram sigura: femeie de cariera, obsedata de promovare, leafa, autoritate si performanta. Vorbea jumate-n engleza, jumate-n româna, cum se poarta acum, era toata numai taioare, promousan, targhet, auernes, marchet, pablic-rileisans, plening, risarci, fidbec. Dama spirt, cu parul prins ca madam Ecaterina Andronescu-Abramburica, era deci colega-cea-fara-de cusur, carierista care se temea doar de bomba atomica si de barbatii care cred ca femeile sînt inferioare. Avea un sot manager, care-si facea al doilea doctorat si chelise prematur din cauza studiului napraznic si ambitiei de a fi sef. Aveau bani, lucrau în multinationale, umblau numai cu nara pe sus, trosnea mîndria-n ei. Dar n-aveau copii… Asta lipsea din tabloul perfect. Cînd au împlinit 30 de ani, au facut consiliu de familie, cu parinti si cu socri, cu tot, si au decis sa aiba un baiat si o fata, neaparat în ordinea asta. Cînd au împlinit 34, s-ar fi bucurat sa aiba si-un pechinez, numai ca programul lor de lucru era deja un pact cu diavolul. Ea se scula la 7 si pleca la 7.42 cu Renault-ul, el se scula la 7.34 si pleca la 8.02, cu Volkswagen-ul. Seara, ea venea la 9.10, comanda pizza, îi lasa si lui o felie rece, se culca, la 10.45 venea si el, mînca uscatura. Apoi se strecura în pat lînga ea, dar n-o trezea niciodata pentru sex, fiindca el trisa, seara nu facea dus, nu mai avea timp. Facea doar dimineata.
Ea vazuse-n filme cum femeile de cariera îsi faceau test de sarcina la WC-ul firmei, deoarece acasa nu mai aveau timp. Ceea ce uita ea de fiecare data era ca numai din ovulul ei nu se putea isca nici un fat, mai trebuia si ceva de le el, parca. Dar el avea de învatat ca s-ajunga docent, ea avea de ajuns cea mai sefa si de cîstigat bani. Copiii nu apareau, iar cuscrii faceau deja consilii numai între ei, hotarau ceva, însa rezolutia ramînea nerostita, telefonul tinerilor suna degeaba, iar la celulare nu raspundeau, erau în miting.
Pe ea, ovulatia o prindea numai în brainstormingul pentru campania de relansare a brandului. Iar el tot nu stia ce e aceea ovulatie, desi pe vremuri, cînd erau studenti si obisnuiau sa mai si traiasca, ea îi desenase doua ovare si niste puncte pe care le înghesuiau alte puncte, cu coada.
Femeile s-au opintit cîteva secole sa ajunga egale cu barbatii, iar acum nu mai stiu cum sa scape de acest groaznic privilegiu. Muncim ca niste tîmpite, îi multumim patronului ca ne da sansa extraordinara de a lucra si-n weekend, ca sa ne afirmam si sa ne tinem de deadline. Sefii pleaca de vineri la prînz si-i mai vezi luni dupa-masa, cînd se desteapta din mahmutreli de cinci stele.
Timp în care ai deosebita onoare de a le tine locul, ca de-aia ai dat atît din coate si-ai facut ulcer de cînd manînci numai kebab în chifla, la serviciu, ca sa ajungi femeie de nadejde. Firma te-a rasplatit cu doua dioptrii suplimentare, dar miopia asta e semnul triumfului tau personal.
Noaptea visezi color Acrobat Reader, Outlook si Power Point, cosmarul ti-e împicatit de guguloaie de foldere galbene pe care scrie "urgent", "campanie", "scheme", "rapoarte". În somn, butonul Delete nu merge, nu scapi de patratici si te trezesti tipînd. Nu pentru ca te înnebunesc folderele, ci pentru ca e deja 7.30 si la 8 trebuie sa fii la firma si-ai dormit strîmb si-ti sta bretonul ca o bidinea.
Scuza-ma, te las putin pe fir, ca ma cere unul de nevasta...
Munca e buna numai cînd ti-aduce un franc cinstit în buzunar si, mai ales, îti da si ragazul sa-l cheltuiesti. Sistemul suedez prevede ca trebuie sa ametesti muncind cinci zile pe saptamîna si sa ametesti în bar doua zile pe saptamîna. asta e raportul minim rezonabil.
Carierismul e plasmuirea bolnava a unor filme imbecile de la Hollywood, care insinueaza ca o femeie poate face orice, daca vrea ea: ajunge imediat director executiv, naste trei pui vii pe care îi hraneste cu lapte praf, sotul o iubeste lesinant, desi o vede cam sase ore pe saptamîna (sau poate tocmai de-aia), iar el, desi e neurochirurg, sef la Memorial Hospital, nu e stresat deloc, face mîncare la copii, spala vase si-o asteapta pe ea cu masina la firma, seara. Pardon, noaptea. Nu se stie cînd opereaza el pe creier si mai face si lectii cu aia micii, dar ea, nevasta, are de predat patru rapoarte zilnic, de zbierat la trei brokeri si de convins opt clienti sa investeasca.
Femeile care au vazut-o pe Diane Keaton în "Baby Boom" se lasa drogate de gîndul inept al unui perpetuum mobile. Au senzatia ca se poate orice. Ca sotul, copilul, ciobanescul german si siameza asteapta oricît, ei latra la unison de mîndrie ca au o directoare în familie.
Cînd ambii soti muncesc deopotriva, ajungi sa le întelegi masochismul, pîna la urma. Pericolul dospeste abia cînd femeia de cariera are acasa un inginer care scapa la 4.00 de la uzina, apoi vrea mîncare cu sos, maiouri cît de cît curate si putin sex. Muncind ca o disperata ca sa nu cumva sa fie promovata alta în locul ei, la o adica, femeia se înscrie deja la divortul part-time si faciliteaza hîrjoana extraconjugala a barbatului constrîns de hormoni.
Cînd constati ca fetita ta îi spune "mama" soacra-tii (care nici nu te-a vrut de nora, fiindca nu pareai gospodina si uite ca stia ea ce stia) si bîzîie ca pe bona o iubeste cel mai mult de pe lume, e cam tîrziu sa-ti dai demisia. Copilul nu întelege ca tu crapi muncind ca sa aiba el garsoniera-n Bucuresti cînd termina liceul (daca l-o termina, ca tu n-ai timp sa-i verifici lectiile). Copilul vrea sa stai lînga el, calda, pufoasa, atenta, sa simta dragostea ca pe o perna de plus. Dar tu, care-ai raspuns la celular si-n clipa cînd te cerea ala de nevasta, si i-ai spus lui "da", acoperind o secunda telefonul cu palma, apoi te-ai scuzat din gene si ai continuat sa vorbesti cu seful de sectie la telefon, nu prea întelegi cum vine chestia asta cu renuntatul la cariera de dragul familiei.
Mircea, fa-te ca traiesti!
Apropo, cînd ti-ai închis ultima data telefonul, ca sa vezi un film fara sa te deranjeze nimeni? Nu e cazul, ca pe vremea cînd ai vazut tu ultimul film înca nu se inventasera telefoanele cu On si Off, erau numai fixe cu roata si fir cîrliontat. Vasazica: ultimul film vazut a fost un documentar despre bursa din Tokyo, ultima carte citita a fost "Notiuni de introducere în cibernetica", ultima iesire în natura a fost pe ierbuta de la Romexpo, cînd ti-a venit delegatia din Danemarca, ultima data cînd ai gasit alimentara deschisa în drum spre casa înca se gasea nechezol, la taclale cu prietenele stai numai prin mesaje pe robot si odata i-ai facut uneia o confesiune prin fax, înca îi cumperi copilului haine cu doua masuri mai mici, fiindca atît purta cînd te-ai angajat, ultima data cînd ai fi vrut sa faci sex aveai ciclu, iar ultima data cînd ai facut sex te-ai inhibat, fiindca uitasesi sa-i spui ceva contabilei.
Nu i-ai mai spus barbatului din viata ta "te iubesc" de-o vesnicie, nici n-ai avea cum, ar suna ca dracu, ar trebui sa i-o suieri în timp ce-ti tai pielita de la unghii, imediat dupa ce-l ameninti sa nu cumva sa uite sa-ti cumpere tampoane cu aripioare si adeziv, ca-ti vine sigur deseara sau mîine.
Am chiulit si-am sa chiulesc cu voluptate de la munca, întotdeauna. Chiuleste si tu, salveaza-ti viata, femeie! Atît cît se poate. Ia bunul simt, în doze homeopatice. Sa stii numai tu.
Cele mai frumoase petice de viata le-am capatat fugind de raspundere. Cea mai buna bere pe care am baut-o în viata mea n-a fost la Praga, ca lumea buna, ci în Herastrau, cînd o taiasem de la sedinta de redactie, lasînd vorba ca mi s-a spart teava de calorifer si m-au chemat vecinii sa strîng apa. Mi-a ramas în cap (si mie, ca atîtor altora) gafa de la TVR, de la Revolutie, cînd habar n-aveau ca intrasera deja în direct, si cineva i-a zis lui Dinescu: "Mircea, fa-te ca lucrezi!". Si Mircea a ascultat. Si-a ajuns departe. Pîna cînd vom pricepe omeneste tîlcul acestui îndemn vital, vom continua sa ne prefacem ca traim.
Acest mesaj a fost modificat de Dana_H: 16th October 2006, 19:50
|
|
|
|
|
|
|
|
17th October 2006, 10:25
|
↑↑ Fiabilitate by Fauve :D ↑↑
Data înscrierii: 16-May 05
Locație: Iași
ID membru: 36 806

|
lol, o placere sa citesti asa ceva. Insa.. cat e de adevarat? Mai ales cu un asemenea program..
|
|
|
|
|
|
|
|
17th October 2006, 10:42
|
Administrator
Grup: Admin
Data înscrierii: 6-February 02
ID membru: 794

|
QUOTE(Dana_H @ Oct 16 2006, 20:48)  Cam asta ar fi finalul apoteotic... (IMG: style_emoticons/default/biggrin.gif) De unde este quote-ul ?
|
|
|
|
|
|
|
|
17th October 2006, 11:29
|
Active Member
Data înscrierii: 27-November 05
ID membru: 55 236

|
L-am primit de la cineva proaspat ajuns in State...probabil se pregateste sufleteste pentru ce va urma (IMG: style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
17th October 2006, 11:46
|
Administrator

|
QUOTE(Dana_H @ Oct 17 2006, 12:29)  L-am primit de la cineva proaspat ajuns in State...probabil se pregateste sufleteste pentru ce va urma (IMG: style_emoticons/default/smile.gif) Can you ask the person? pretty please?
|
|
|
|
|
|
|
|
17th October 2006, 13:31
|
Active Member
Data înscrierii: 7-July 06
ID membru: 85 375

|
A circulat pe mail, l-am primit si eu de vreo trei ori (si l-am trimis unor prietene d-ale nevesti-mii care se incadreaza in subiect, desi nu stiu daca am eu caderea sa le fac morala sau educatie), l-am mai vazut si pe alte forumuri... cred ca e greu de gasit sursa.
|
|
|
|
|
|
|
|
19th October 2006, 11:05
|
Junior
Data înscrierii: 19-October 06
ID membru: 103 545

|
QUOTE(pstdgt @ Oct 17 2006, 10:42)  De unde este quote-ul ? Din revista Tango din septembrie. (IMG: style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
19th October 2006, 11:14
|
Administrator

|
QUOTE(jassmine @ Oct 19 2006, 12:05)  Din revista Tango din septembrie. (IMG: style_emoticons/default/biggrin.gif) Groovy, thanks!
|
|
|
|
|
|
|
  |
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:
|