|
  |
Femei obsedate de bani/cariera etc., Iubita mea e una dintre ele si NU ERA ASA! |
|
|
|
|
5th July 2006, 17:56
|
Bebelușka Reloaded
Grup: Senior Members
Data înscrierii: 20-December 05
ID membru: 58 019

|
si eu zic la fel... oricum, boala lunga moarte sigura. Daca stati impreuna de 9 ani si in loc sa aveti ganduri de casatorie, etc, voi aveti chestiile astea nasoale intre voi, iti poti imagina casatorindu-te cu asa probleme?
Oricum, relatia asta n-are nici un viitor. Poate ca ea te asteapta la cotitura....un singur pas gresit si te trimite la plimbare!
Si inca ceva...ionescule: maturizeaza-te... faza cu "numai pe ale mele le folosim: calculatoarele mele, rachetele de tenis, masina, dvdu" sau mai stiu eu ce, suna parca tu vrei sa te joci singur cu jucariile tale, sau cel putin pari invidios ca ea, care nu are jucarii, sau are una cumparata tot din banii tai deci de drept e a ta, se joaca si ea cu ale tale! Caz in care nu ma mir ca, pentru ea cred ca ai ramas doar o prelungire a....
Acest mesaj a fost modificat de Bebeluska: 5th July 2006, 17:59
|
|
|
|
|
|
|
|
6th July 2006, 06:35
|
Active Member
Grup: Members
Data înscrierii: 10-May 05
Locație: cluj/timisoara
ID membru: 36 419

|
| am o intrebare, asa de sfarsit, daca tot nu-ti place de munca ei, si daca tot ea vrea topless si tu nu o lasi, si daca tot iti place naga queen, de ce naiba nu divortati? :woot: sau ma rog... "divortati" | |
|
|
|
|
|
|
|
|
6th July 2006, 11:25
|
Member
Data înscrierii: 20-June 06
Locație: București
ID membru: 82 808

|
QUOTE(Bebeluska @ Jul 6 2006, 11:57)  Toata povestea e o inventie a unui looser... care merita ignorat 1) "loser", nu "looser"! Offffffffffffff... Nu folosi un cuvant strain daca nu esti sigura de el, ne zgârii retina! Si te mai si faci de ras pe deasupra! 2) Culmea! Nu e inventie! Asta chiar nu e! Altele sunt! edit: Nu-si mai ia zile de concediu pentru traducere! Ceea ce ma cam nemultumeste. Eram chiar hotarat sa-i dau branci fara regrete. Asa... m-a pus in incurcatura. Si cica diseara sa ma pregatesc de "o mare surpriza"! (IMG: style_emoticons/default/huh.gif) Daca nu vine cu inca o gagica sa facem un threesome, nu e o surpriza suficient de placuta! (IMG: style_emoticons/default/ack.gif)
Acest mesaj a fost modificat de ionescu_xoy: 6th July 2006, 11:30
|
|
|
|
|
|
|
|
6th July 2006, 11:37
|
Member

|
QUOTE(florina @ Jul 6 2006, 07:35)  am o intrebare, asa de sfarsit, daca tot nu-ti place de munca ei, si daca tot ea vrea topless si tu nu o lasi, si daca tot iti place naga queen, de ce naiba nu divortati? :woot: sau ma rog... "divortati" NU vrea sa faca topless! Doar a intrebat timid... nici nu i-am interzis explicit. Doar ca... daca o face -> (IMG: style_emoticons/default/wave.gif) Si daca imi place naga queen, de ce sa "divortez"?! O chemam si pe ea! Si poti sa vii si tu, daca arati la fel de bine sau mai bine! Numai sa nu fii grasa! (IMG: style_emoticons/default/nono.gif) Nu-mi plac grasele! (IMG: style_emoticons/default/fear.gif) Cu toate grasele cu care am fost nevoit sa interactionez in societate pana acum aproape ca m-am batut. Nu le pot suferi si nici ele pe mine. (IMG: style_emoticons/default/death.gif) edit: M-a batut o grasa din grupa mare in prima mea zi de gradinita. Rau de tot! (IMG: style_emoticons/default/upset.gif)
Acest mesaj a fost modificat de ionescu_xoy: 6th July 2006, 11:38
|
|
|
|
|
|
|
|
6th July 2006, 11:48
|
Member

|
QUOTE(clio2003 @ Jul 5 2006, 17:10)  Dac tu esti strunf ...mai stai cu ea... (IMG: style_emoticons/default/w00t.gif) Mi-e cam greu sa nu mai stau. Uite ce pierd:
Acest mesaj a fost modificat de ionescu_xoy: 6th July 2006, 11:49
Fișiere atașate
sani.jpg ( 35.62KB )
Număr de descărcări: 335
|
|
|
|
|
|
|
|
6th July 2006, 11:52
|
Junior
Data înscrierii: 6-July 06
ID membru: 85 236

|
Daca ai avut bani pt ea o sa ai si pt altele, las-o in pace sa-si vada de viata ei.
|
|
|
|
|
|
|
|
6th July 2006, 12:01
|
Bebelușka Reloaded

|
QUOTE(ionescu_xoy @ Jul 6 2006, 12:48)  Mi-e cam greu sa nu mai stau. Uite ce pierd:
Esti cam disperat dupa bidoane. Nu meriti nici o femeie, nici macare pe cea care te-a suportat 9 ani, pentru ca nici macar n-o respecti. Rusine!
Ma rog la cel de sus sa citeasca si ea ce ai scris aici despre ea pe forum!
(IMG:style_emoticons/default/worthy.gif) | |
|
|
|
|
|
|
|
|
6th July 2006, 12:04
|
Produs de reacție
Grup: Moderators
Data înscrierii: 19-June 06
ID membru: 82 772

|
QUOTE(ionescu_xoy @ Jul 6 2006, 12:48)  Mi-e cam greu sa nu mai stau. Uite ce pierd: O pereche de țâțe,cam asta reprezinta ea pt. tine (nu pot spune c-am avut vreo revelatie,era evident). Tot ce-i doresc fetei asteia e sa fuga cat mai poate. Esti laudaros,las,infantil,un monument de egoism,ai burta,ambitii meschine,te supraevaluezi,n-ai umor si esti extrem de superficial.Cosmarul oricarei femei in viata.
|
|
|
|
|
|
|
|
6th July 2006, 12:10
|
Member

|
QUOTE(me_and_myself @ Jul 6 2006, 13:04)  O pereche de țâțe,cam asta reprezinta ea pt. tine (nu pot spune c-am avut vreo revelatie,era evident). Tot ce-i doresc fetei asteia e sa fuga cat mai poate. Esti laudaros,las,infantil,un monument de egoism,ai burta,ambitii meschine,te supraevaluezi,n-ai umor si esti extrem de superficial.Cosmarul oricarei femei in viata. 1) Te-ai gandit ca am si calitati care compenseaza defectele astea? (IMG: style_emoticons/default/proud.gif) 2) N-am o burta chiar atat de mare. (IMG: style_emoticons/default/mad.gif) Daca vreau, o dau jos in trei saptamani si fac numai contur de muschi acolo. (IMG: style_emoticons/default/ack.gif) edit: M-am ingrasat in semn de protest ca s-a ingrasat EA! Din anul doi de facultate am avut numai 1,80m/79kg. Acum oscilez intre 83 si 85. Dar numai de un an incoace, adica de cand s-a ingrasat si ea.
Acest mesaj a fost modificat de ionescu_xoy: 6th July 2006, 12:13
|
|
|
|
|
|
|
|
6th July 2006, 12:27
|
Guardian of Softpedia o_O
Data înscrierii: 16-May 05
Locație: 4 now The Big City
ID membru: 36 813

|
wow....uite cum ajungem la adevarata fata... revenind la fiinta aia de care ai nevoie si nu vrei sa o pierzi adica niste sani generosi : exista pe toate drumurile fapturi ca alea doua, pentru aceeasi bani pe care ii dai acum, poate chiar mai putin. cat despre partea cu ingrasatul, mi scuzi dar nu vad logica unde cineva s-ar ingrasa doar pentru ca fapturile alea doua de care mentionam mai sus au mai pus niste kg... raspunde-mi in schimb la o intrebare : de ce ai nevoie mai mult, sex sau dragoste ? (IMG: style_emoticons/default/peacefingers.gif) daca raspunzi sex te-ai fript, ai deschis topicul fara nici un rost...dragoste...atunci are rost topicul dar femeia asta obsedata de cariera a ta ar avea nevoie de mai multa. sau poate nu merita nici ea si nici tu sa va aveti unul pe celalalt...oricum intrebarea e mai mult retorica (IMG: style_emoticons/default/smile.gif)
Acest mesaj a fost modificat de angel: 6th July 2006, 12:29
|
|
|
|
|
|
|
|
6th July 2006, 12:36
|
Active Member
Data înscrierii: 10-May 05
Locație: cluj/timisoara
ID membru: 36 419

|
mi-am amintit un banc (IMG: style_emoticons/default/laugh.gif) -de ce poarta tipele bluze decoltate? -sa li se vada sanii -de ce poarta babetele fuste mini? -tot din acelasi motiv. (IMG: style_emoticons/default/peacefingers.gif)
Acest mesaj a fost modificat de florina: 6th July 2006, 12:36
|
|
|
|
|
|
|
|
6th July 2006, 15:33
|
Junior
Data înscrierii: 14-April 06
Locație: Bucuresti
ID membru: 73 554

|
Nu-si mai ia zile de concediu pentru traducere! Ceea ce ma cam nemultumeste. Eram chiar hotarat sa-i dau branci fara regrete. Asa... m-a pus in incurcatura. Si cica diseara sa ma pregatesc de "o mare surpriza"! (IMG: style_emoticons/default/huh.gif) Daca nu vine cu inca o gagica sa facem un threesome, nu e o surpriza suficient de placuta! (IMG: style_emoticons/default/ack.gif) [/quote] Tot o surpriza ar fi sa gasesti casa goala. (IMG: style_emoticons/default/w00t.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
6th July 2006, 22:40
|
Produs de reacție
Grup: Moderators
Data înscrierii: 19-June 06
ID membru: 82 772

|
QUOTE(ionescu_xoy @ Jul 6 2006, 13:10)  1) Te-ai gandit ca am si calitati care compenseaza defectele astea? (IMG: style_emoticons/default/proud.gif) 2) N-am o burta chiar atat de mare. (IMG: style_emoticons/default/mad.gif) Daca vreau, o dau jos in trei saptamani si fac numai contur de muschi acolo. (IMG: style_emoticons/default/ack.gif) edit: M-am ingrasat in semn de protest ca s-a ingrasat EA! Din anul doi de facultate am avut numai 1,80m/79kg. Acum oscilez intre 83 si 85. Dar numai de un an incoace, adica de cand s-a ingrasat si ea. 3.De o femeie care sa stea langa mine PERMANENT,la propriu si la figurat.Scump,nu?Stiu. 1.Ihi,m-am gandit.Singura calitate care ar putea compensa ar fi (in viziunea mea) o avere cu multe zerouri in coada,ea unic mostenitor,tu pe moarte. 2. Sorry,nu tu decizi.Si grasele alea pe care le detesti spun la fel,pe pariu? Cum aratai in adolescenta nu intereseaza pe nimeni. De tendinte (de ingrasare)ai auzit? (IMG: style_emoticons/default/wink.gif) 3.N-ai prea fost tinut in brate cand erai mic,nu-i asa?
|
|
|
|
|
|
|
|
7th July 2006, 13:35
|
Member

|
QUOTE(me_and_myself @ Jul 6 2006, 23:40)  1.Ihi,m-am gandit.Singura calitate care ar putea compensa ar fi (in viziunea mea) o avere cu multe zerouri in coada,ea unic mostenitor,tu pe moarte. 2. Sorry,nu tu decizi.Si grasele alea pe care le detesti spun la fel,pe pariu? Cum aratai in adolescenta nu intereseaza pe nimeni. De tendinte (de ingrasare)ai auzit? (IMG: style_emoticons/default/wink.gif) 3.N-ai prea fost tinut in brate cand erai mic,nu-i asa? 1. Esti malefica! (IMG: style_emoticons/default/w00t.gif) Stii ce parere am despre femeile care gandesc asa? Sunt niste ștoarfe de doi bani. Sper doar ca n-ai vorbit serios ci ca iti place sa glumesti. 2. - Daca am fi petrecut mai mult timp impreuna (eu cu ea), am fi jucat mai mult tenis si am fi mers la piscina mai des si "problema" cu cele cinci-sase kilograme in plus s-ar fi rezolvat de la sine. - Mai toti cunoscutii mei de aceeasi inaltime si varsta au in jur de 90 kg. - Nu cred in tendinta de ingrasare. Cred doar in faptul ca devii mai comod cu varsta si, desi mananci la fel ca in tinerete, esti mai putin activ si, evident, te ingrasi. Iar daca tu consideri varsta de 29 ani adolescenta... inseamna ca faci parte din categoria aia de femei care zic ca au 29 cand, de fapt, au peste 40. (IMG: style_emoticons/default/laugh.gif) 3. Adevarul este ca n-am fost tinut mai deloc. Si n-am pronuntat niciodata cuvinte ca "mami", "mamica", "tati", "taticu", "tanti", "nenea", "papa" (ci numai "mama", "matusa", mancare" etc.). Principiile lui tata. Posibil sa aiba vreo legatura... In schimb, tot cu tata (mai rar cu mama) jucam mereu fotbal, badminton, tenis (de camp si de masa), inotam, conduceam masina pe poligon incepand cu varsta de zece ani, mergeam cu bicicletele etc. QUOTE(Bebeluska @ Jul 6 2006, 14:31)  Du-te la targul de fete si cumpara-ti una! Ce vremuri! (IMG: style_emoticons/default/lookoflove.gif) (cand puteai face asta) QUOTE(Repulse # @ Jul 6 2006, 16:33)  Tot o surpriza ar fi sa gasesti casa goala. (IMG: style_emoticons/default/w00t.gif) Paguba-n ciuperci! (oricum, n-a fost cazul) QUOTE(florina @ Jul 6 2006, 13:36)  mi-am amintit un banc -de ce poarta tipele bluze decoltate? -sa li se vada sanii -de ce poarta babetele fuste mini? -tot din acelasi motiv. Bancu' asta ti l-ai amintit brusc numai de ciuda ca tu ai sanii foarte mici, nu-i asa? (IMG: style_emoticons/default/wink.gif) CREDE-MA, nu sunt lasati! Nu ma risc sa-i pun aici intr-o ipostaza mai clara decat in poza deja postata, trebuie sa ma crezi pe cuvant, sunt glorioși! QUOTE(angel @ Jul 6 2006, 13:27)  revenind la fiinta aia de care ai nevoie si nu vrei sa o pierzi adica niste sani generosi : exista pe toate drumurile fapturi ca alea doua, pentru aceeasi bani pe care ii dai acum, poate chiar mai putin. Băi, te contrazic cu toata energia! Sunt FOARTE rari sanii atat de mari si de frumosi. Daca ii pun aici in toata splendoarea lor zici ca i-am luat de pe net sau ca sunt siliconati. A avea o iubita cu sâni ca astia citați aici si a o pierde trecand la o femeie normala e ca si cum ai trece de la Rolls Royce la RATB. NU pot face asta cu constiinta curata... (IMG: style_emoticons/default/samui.gif)
Acest mesaj a fost modificat de ionescu_xoy: 7th July 2006, 13:36
|
|
|
|
|
|
|
|
7th July 2006, 14:03
|
Bebelușka Reloaded

|
Daca ea pt tine e doar po pereche de tate, ti-ar conveni ca tu pentru ea sa fii doar un penis?? Sigur, nu!
|
|
|
|
|
|
|
  |
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:
|