Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

3 V   1 2 3 >  
Reply to this topicStart new topic
> Orange & MMS
andreic
mesaj 24th June 2003, 03:46
Mesaj #1

Guru Member

Grup: Moderators
Data înscrierii: 7-February 03
Locație: KN34AL
ID membru: 2 942

E interesant articolul asta aparut chiar pe site la softnews...

http://news.softnews.ro/news/1/2003/June/3703.shtml

Pai nu...
Go to the top of the page

+Quote Post
Allex
mesaj 24th June 2003, 04:05
Mesaj #2

Moderator

Data înscrierii: 2-January 03
Locație: Bucuresti
ID membru: 2 692

Nu te bucura atit de tare (am inteles din alte thread-uri ca ai o legatura contractuala cu MobiFon), pentru ca acelasi Adrian Seceleanu de la Curierul National a publicat o serie de articole mult mai critice la adresa serviciilor CONNEX, oferite de MobiFon...

http://www.curierulnational.ro/index.php?p...5107&sir=connex

http://www.curierulnational.ro/index.php?p...8507&sir=connex

Articolul la care faci referire si pe care il consideri suficient pentru a deschide un nou thread este un simplu semnal de alarma , dovada fiind chiar precizarea din final a autorului:

"Nu ne-am propus ca prin acest articol sa etichetam toate serviciile Orange Romania drept execrabile sau sa acreditam ideea ca Serviciul de relatii cu clientii al companiei trateaza in 'dorul lelii' apelurile abonatilor. Nu putem insa sa nu atragem atentia ca unele lucruri nu functioneaza asa cum trebuie, sau cum ar vrea conducerea Orange sa functioneze".

So... ce rost are acest thread??? (IMG:style_emoticons/default/confused.gif)

+Quote Post
Speedo
mesaj 24th June 2003, 08:23
Mesaj #3

Super Moderator

Data înscrierii: 26-November 01
ID membru: 3

Si autorul e tampit, compara MMS-ul pe care Orange il are cu Freestyle de la Connex care numai MMS nu este, pentru ca MMS nici nu are. duhh
Adica hai sa comparam pepeni cu mere, cam asa.

Ce este de retinut, si poate citesc si astia de la Orange, e comunicarea cu clientii care se pare ca e mai "dificila" uneori.

Greets,
Speedo

+Quote Post
paulgsm
mesaj 24th June 2003, 09:06
Mesaj #4

Member

Grup: Members
Data înscrierii: 8-February 02
ID membru: 804

Din pacate foarte multi ziaristi fac mari confuzii in ceea ce priveste tehnologia informatiei acest lucru fiind vizibil la redactarea articolelor. Pentru unii Zapp Connex sau Cosmorom e tot una...nici nu stiu ca o retea se bazeaza pe o tehnologie si celelalte pe alta (nu e vorba de articolul de fata)...fiecare cu avantajele si dezavantajele sale.
Pai cum poti sa spuni "compania MobiFon lansand la scurt timp un serviciu similar, Connex Freestyle" ??? :mad: Connexul avea un serviciu de mesaje imagine, tonuri de apel....etc (se numea Connex Play) care mai mult nu mergea decat functiona.
Cititnd articolul am dat peste o chestie care m-a lasat ca la dentist : "trebuie sa spunem ca oferta MMS de la MobiFon, Connex Freestyle"????? Nu stiam ca MobiFon-ul are MMS!!! Probabil ca nici jurnalistul respectiv. Ideea de la inceputul acestui "Replay" (legata de confuzii)...se adevereste se pare.

+Quote Post
andreic
mesaj 24th June 2003, 10:25
Mesaj #5

Guru Member

Adevarul e ca Seceleanu ala e un comunist notoriu in idei... il stiu demult, numai aberatii spune...

Probabil s-a plictisit sa se ia de Connex acu a trecut la Orange (o fi cu Romania Mare si cum Orange e mai strain de la o vreme...).

+Quote Post
rz
mesaj 24th June 2003, 14:44
Mesaj #6

Moderator

Data înscrierii: 5-May 03
ID membru: 3 615

Sunt cam tampiti astia!. Cum sa uiti (oricat de entuziasmat ai fi) sa ceri activarea si sa configurezi telefonul pentru MMS?.Niciodata (in cazul meu) operatorul de la Orange nu a uitat sa-mi spuna ca un serviciu anume se va activa in cel mult 24 de ore ( in realitate nu a durat mai mult de 6 ore).
Nu era mai corect sa cheme in redactie pe cineva care chiar folosea acest serviciu?.Cat despre comparatia cu asa zisul MMS de la Connex....

+Quote Post
morogan
mesaj 24th June 2003, 17:28
Mesaj #7

Moderator

Grup: Super Moderators
Data înscrierii: 14-April 02
Locație: Braila
ID membru: 1 082

Operatorii de la Customer Care... Mai lasa. Mie mi s-a gresit factura, am facut sesizare, s-a rezolvat, si am sunat sa aflu cand devine scadenta factura corecta (cea initiala deja trecuse de scadenta) la care operatoarea imi spune ca.. 'trebuia sa o platiti, in conditiile astea vi se poate deconecta oricand' - aveam 2 zile intarziere, dar fata de o factura contestata, iar comunicarea privind cea noua tocmai o primisem. Asadar nu imi ziceti mie de Customer Care, ca toti sunt o apa si un pamant, indiferent de operator

+Quote Post
Aldocor
mesaj 25th June 2003, 08:11
Mesaj #8

Member

Data înscrierii: 29-November 01
ID membru: 86

Cum se face prin partile astea configurarea telefonului pentru a folosi serviciul MMS:

dai un SMS la un numar special (difera de la operator la operator) cu mesajul WAP NOKIA 6100 (primesti setarile de WAP pentru telefonul tau, setari pe care apoi le salvezi in telefon) apoi MMS NOKIA 6100 (primesti satarile MMS).

Mai simplu de atat nu se poate. Nu stiu daca e asa si in .ro, insa toata lumea ar avea de castigat: operatorii ca nu mai suna lumea in prostie la ei sa ii intrebe ce si cum cu setarile si clientii ca ar merge treaba mult mai repede.

Aaa, ce inseamna activare de MMS? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Speedo
mesaj 25th June 2003, 08:26
Mesaj #9

Super Moderator

Data înscrierii: 26-November 01
ID membru: 3

Asa e si in RO, se trimite SMS pentru telefoanele Nokia sau alte modele care lasa sa fie scrise setarile din SMS, parca Alcatel...

Totusi, pentru activarea MMS-ului se face o cerere pentru activare GPRS, scrisa si semnata personal + copie buletin, pentru ca asa cere o ordonanta a guvernului, care spune ca pentru orice serviciu care se taxeaza diferit fata de abonamentul de baza trebuie sa existe acordul scris al clientului, bla bla bla...

Probabil ca cererea scrisa asta pentru GPRS n-a fost semnata si depusa si de aici problemele sau cine stie cum s-a pierdut...

Greets,
Speedo

+Quote Post
bobo
mesaj 25th June 2003, 11:11
Mesaj #10

Junior

Data înscrierii: 1-September 02
ID membru: 1 886

Originally posted by Speedo
Si autorul e tampit, compara MMS-ul pe care Orange il are cu Freestyle de la Connex care numai MMS nu este, pentru ca MMS nici nu are. duhh
Adica hai sa comparam pepeni cu mere, cam asa.

Corect!

+Quote Post
maiself
mesaj 26th June 2003, 07:54
Mesaj #11

Junior

Data înscrierii: 15-April 03
ID membru: 3 465

Originally posted by Speedo
Totusi, pentru activarea MMS-ului se face o cerere pentru activare GPRS, scrisa si semnata personal + copie buletin, pentru ca asa cere o ordonanta a guvernului, care spune ca pentru orice serviciu care se taxeaza diferit fata de abonamentul de baza trebuie sa existe acordul scris al clientului, bla bla bla...
Speedo

Mda, pentru orice activare de VAS trebuie sa mergi la ei
(sau la un dealer) si sa semnezi o hirtie.
Culmea este ca nici macar prin fucks nu merge trimisa, (IMG:style_emoticons/default/confused.gif)
e musai personal.

+Quote Post
andreic
mesaj 27th June 2003, 00:27
Mesaj #12

Guru Member

Orange isi corecteaza erorile (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

http://news.softnews.ro/news/1/2003/June/3724.shtml

+Quote Post
cnd_nick
mesaj 27th June 2003, 12:43
Mesaj #13

Junior

Data înscrierii: 13-February 02
Locație: in cizma
ID membru: 818

Adica le-a dat si lor de-o ciorba sa taca din gura... cica astia sunt ziaristi...

+Quote Post
andreic
mesaj 27th June 2003, 19:34
Mesaj #14

Guru Member

N-a zis nimeni ca sunt ziaristi... pe vremea cind s-a scos Cent-ul de pe Kamarad a mincat multe tipul asta de la ziar... pina s-a plictisit ca nu l-a luat nimeni in seama. Macar astia la Orange nu vor sa-si strice imaginea si l-au linistit...

Adica vorba aia la misto' crezi ca sunt "baieti cu spate"... no way, intra la apa repede !

+Quote Post
Van der Bilus
mesaj 27th June 2003, 21:48
Mesaj #15

Junior

Data înscrierii: 22-March 03
Locație: Brasov
ID membru: 3 301

Un director sa aiba timp sa sune pt scuze?????
Sinteti sigur ca s-a intimplat in RO ??????
Daca da inseamna ca rominul sau francezul sau ce o fi stie engleza si chestia aia cu FAIR PLAY !!!!
Daca scriam noi aici fanii verzilor binenteles ca faceau misto de noi ,asa ar fi bine sa se uite in curtea lor unde angajati mai jos de director se cred buricul lumii si de obicei mai stau prost si cu partea tehnica !!!
Atitudinea clientilor pina la urma ar trebui sa modeleze atitudinea firmei !!!
Sau asa aflam pe cai indirecte cam ce abonati au verzi !!!
Nici mie nu-mi plac francezi dar nu toti sint tigani {unde am mai auzit noi chestia asta ?????}si se pare ca anumite afaceri ale lor dovedesc ca a mai ramas o urma de adevarati francezi !!!

+Quote Post
andreic
mesaj 27th June 2003, 23:43
Mesaj #16

Guru Member

Originally posted by Van der Bilus
Un director sa aiba timp sa sune pt scuze?????
Sinteti sigur ca s-a intimplat in RO ??????
Daca da inseamna ca rominul sau francezul sau ce o fi stie engleza si chestia aia cu FAIR PLAY !!!!

Nu e vorba de fairplay... directorul Orange pleaca ("promoveaza") si probabl a vrut sa faca o fapta buna sa nu faca de ris concernul la plecare... hi hi hi... :cool:

http://news.softnews.ro/news/1/2003/June/3739.shtml

E prea bun pentru Romania... sau prea prost... cum vrei s-o iei.

Originally posted by Van der Bilus
Sau asa aflam pe cai indirecte cam ce abonati au verzi !!!

Cu chestia atsa ai cam dat-o in bara... ti-a scapat... tu te auzi ce spui ? Cu alte cuvinte jignesti abonatii Connex si te crezi obiectiv ?... :yeah baby

+Quote Post
Van der Bilus
mesaj 28th June 2003, 22:02
Mesaj #17

Junior

Data înscrierii: 22-March 03
Locație: Brasov
ID membru: 3 301

Nu am vrut sa jignesc pe nimeni.
Dupa cum ai observat {cred}discutia avea o baza bazata pe principii.
Sintem{si aici ma includ si pe mine}prea multi in RO care inghitim orice ni se da cu lingurita sau polonicul.
Daca nu invatam sa laudam atunci cind trebuie si sa hulim tot atunci cind trebuie {intr-un cuvint sa incercam sa fim obiectivi}vom ajunge la o mare problema.
Din ce motiv un om face o anumita chestie nu ma intereseaza atita vreme cit altii au de invatat din asta.
Putini de pe acest forum sint obiectivi si dispusi sa asculte alte pareri.
Tipic romanesc !!!
Poate si eu sint subiectiv dar astept o paruiala bazata pe teste sau argumente solide nu comentarii de tipul NU PT CA ASA ZIC EU!
De fiecare data v-am zis sa faceti teste !{daca vreti!!!}
Daca nu,singuri care pierd sint cei care citesc site-ul acesta si care la un moment dat o sa se sature de noi!
Inca o data imi cer scuze tuturor celor care cred ca i-am jignit si promit ca voi incerca pe viitor sa scriu numai cind sint f f sigur de ceea ce zic!!
Imi pare rau ca nu pot sa zic care sint sursele mele de informare de la verzi sau portocalii !!
De aceea am zis ca daca puteti si aveti posibilitatea informati-va de la sursa despre ce va zic eu ca sa vedeti daca am dreptate sau bat cimpii.
Nu ma supar de criticii facute cu cap!!
Restul sint discutii de purtat dupa 3-4 beri !
Va multumesc pt timpul pierdut cu post-ul meu .
BYE !!!!

+Quote Post
andreic
mesaj 29th June 2003, 01:49
Mesaj #18

Guru Member

(IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) K: (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) K: (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) K:

+Quote Post
Reclama
mesaj A minute ago
Mesaj #

Grup: Bot

Esti student? Beneficiaza acum de gratuitatile si reducerile de iarna!

3 V   1 2 3 >
Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 23rd November 2009 - 04:21
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia