|
  |
Muntenegru, drumuri, cazări, orașe, regiuni, viza etc. |
|
|
|
|
20th July 2007, 16:21
|
Junior
Grup: Members
Data înscrierii: 23-June 07
ID membru: 194 475

|
QUOTE(hellrider @ Jul 20 2007, 16:05)  Confirm, se trece fara probleme dintr-o tara in alta pe unde vrei. Recomand iesirea de la Turnu Severin si trecerea in Muntenegru pe la Bijelo Polje. Alimentati din Serbia ca e mai ieftin decat la noi, in Muntenegru este 1.1 EUR, in serbia 0.9eur, DAR!!!!!!!!, mare atentie!!!! in caz ca aveti diesel de fabricatie mai recenta, atentie la motorina din Serbia. Dieselul meu teoretic nu ar fi trebuit sa mearga cu motorina de la ei, dar, contar asteptarilor merge brici, putere mai mare, consum mai mic, mult mai sprintara. Acum nu stiu cum se comporta la alte masini. (IMG: style_emoticons/default/rolleyes.gif) Statiile cu combustibili gen EURO3 -4 sunt mai rare in Serbia in domniul asta va lamuresc eu cu motorisca din serbia ( lucrez pt un lant de benzinari ) deci exista Dizel D2 - care este un fel de dizel euro 2 eurodizel - care este euro 3 .. in cel ma bun caz euro 4 pt hellrider .. masina ta are ma multa putere dupa ce ai pus dizel de la sarbi pt ca fiind doar euro 2 are mai mult sulf si arderile is mai marfa . (IMG: style_emoticons/default/wink.gif) . in orice caz .. in serbia evitati benzinari jugopetrol ... is cuma r veni petromul lor si is janici .. luati din statii care le vedeti mai modernzate - OMV, Lukoil, MOL , merge si EKO si ELP
|
|
|
|
|
|
|
|
20th July 2007, 17:42
|
Active Member
Data înscrierii: 25-September 03
Locație: Perast,CrnaGora
ID membru: 6 690

|
QUOTE(blondu79 @ Jul 20 2007, 17:21)  pt hellrider .. masina ta are ma multa putere dupa ce ai pus dizel de la sarbi pt ca fiind doar euro 2 are mai mult sulf si arderile is mai marfa . (IMG: style_emoticons/default/wink.gif)
Off topic, este euro3 (ce-i drept cand motorul a fost conceput nu se stia nici de euro2, pentru a-l face euro 3 nemtii au gasit niste solutii ingineresti ocolitoare) si in serbia am mers cu D2 ca pana acum un an f rar gaseai altceva. | |
Acest mesaj a fost modificat de hellrider: 20th July 2007, 17:44
|
|
|
|
|
|
|
|
20th July 2007, 20:34
|
Junior
Data înscrierii: 27-September 06
ID membru: 99 452

|
QUOTE(hellrider @ Jul 20 2007, 17:05)  Confirm, se trece fara probleme dintr-o tara in alta pe unde vrei. Recomand iesirea de la Turnu Severin si trecerea in Muntenegru pe la Bijelo Polje. Alimentati din Serbia ca e mai ieftin decat la noi, in Muntenegru este 1.1 EUR, in serbia 0.9eur, DAR!!!!!!!!, mare atentie!!!! in caz ca aveti diesel de fabricatie mai recenta, atentie la motorina din Serbia. Dieselul meu teoretic nu ar fi trebuit sa mearga cu motorina de la ei, dar, contar asteptarilor merge brici, putere mai mare, consum mai mic, mult mai sprintara. Acum nu stiu cum se comporta la alte masini. (IMG: style_emoticons/default/rolleyes.gif) Statiile cu combustibili gen EURO3 -4 sunt mai rare in Serbia Ce vrei sa spui cu motorina? Ce masina ai tu? Cum e cu politia in muntenegru? Autostrazile se platesc? evista vigneta? Si ce traseu mi-ai recomanda sa zicem de la Podgorica spre Volos (grecia) si cum e traseul, cel putin pe muntenegru, dak stii eu am vreo 5 nopti la dispozitie sa plec din ro si sa ajung in volos, si ma gandeam sa merg buc-drobeta-belgrad-zagreb 1 bucata si apoi sa cobor spre zadar, split, etc ce zici? mai e o problema, al un momedat drumul dinspre split spre muntenegru, sa zicem intersecteaza granita bosniei, care iese pana in mare, iar via michelin te baga cu ferry pe peninsula care apartine croatiei si din care apoi se trece in muntenegru
|
|
|
|
|
|
|
|
12th August 2007, 21:15
|
Junior
Data înscrierii: 29-March 05
Locație: everywhere
ID membru: 33 499

|
Noi am vrea sa plecam spre Budva dupa 20 august, am gasit cazare la o vila acolo, insa nu stim nimic despre preturile la mancare. Ar putea careva sa ne recomande locuri unde se mananca bine la un pret ok? Plus un traseu misto? Sau macar cateva locuri pe care nu trebuie sa le pierzi in excursia Croatia- Muntenegru? Cam care e temperatura medie la finele lui august - inceputul lui septembrie, dar temperatura apei? Cum e drumul prin Serbia? Recomandati tranzitarea Serbiei in favoarea Croatiei in conditiile in care vrem sa vedem cat mai multe locuri frumoase, peisaje, etc. ? Multumesc!
|
|
|
|
|
|
|
|
21st August 2007, 12:57
|
Junior
Data înscrierii: 14-April 06
ID membru: 73 557

|
quote name='maidanezu' date='Aug 12 2007, 22:15' post='3223918'] ! [/quote]
Noi am vrea sa plecam spre Budva dupa 20 august, am gasit cazare la o vila acolo, insa nu stim nimic despre preturile la mancare. Ar putea careva sa ne recomande locuri unde se mananca bine la un pret ok? Tocmai ce m-am intors din Budva.Preturile la mancare sunt cam asa(nu vb aici de preturile de pe insula de la Budva unde sunt triple, fiind un singur restaurant). O pizza este 6-7 euro, o bere 3 euro, o cola 2 euro, o ciorba(de fapt supa) 2 euro, gratar cu cartofi si cu salata cam 9 -11 euro, caracatita 15 euro, scoici 7 euro kilogramul etc.Sunt undeva cam ca in Romania, dar, un mare avantaj il reprezint fast-food-urile de langa plaja.Acolo unde sunt toate magazinele, gasesti felii de pizza proaspete(1 euro), hamburgheri cu carne de pui, gratar, piept, pulpa(cam ce vrei pe care ti le fac pe loc) si care sunt aprox 2-3 euro.Iti potolesti foamea repede, mai ales ca de multe ori ai atatea de facut incat nu ai timp sa stai la masa.Preturile sunt cam aceleasi peste tot, sunt multe restaurante in cetate la care poti merge seara.UN restaurant f frumos unde se mananca si bine este la Plaja Trsteno, este in afara Budvei(ei o recomanda ca o plaja foarte frumoasa, dar nu e ceva atat de impresionant--poate doar ca are nisip).
Plus un traseu misto? Sau macar cateva locuri pe care nu trebuie sa le pierzi in excursia Croatia- Muntenegru? In ceea ce priveste distractiile sunt cam asa: skyjet - 50 euro 30 minute (merita toti banii te lasa sa te dai dupa insula in largul marii), excursia cu vaporul cel mare (budva se numeste vaporul) este 15 euro.In excursia asta pleci dimineata la 9, vizitezi 3 statiuni de pe coasta muntenegreana(kotor, zanicje si hertzeg-novi--nu stiu daca se scriu exact asa).Kotor este un oras cu o cetate pe munte impresionanta, construita in stil Venezia dar foarte mare.De la Zanicje, trebuie sa te duci neaparat cu o barca mica la pestera cu apa albastra(ei fac reclama foarte mult la ea).Te lasa vaporul cel mare, platesti 2 euro, te duci cu o barca mica in pestera, faci baie, te intorci si continui drumul cu vaporul cel mare.Pe vapor au peste, hamburgheri de mancare, bere la aceleasi preturi ca in statiune.Intoarcerea in Budva este seara la 7, deci asa pierzi o zi:D.Plus o gramda de alte distractii cu barcute care te trag pe apa si alte mici excursii la care o sa vezi prezentari pe acolo.Mai recomand si inchirierea unor scutere/atv-uri (30 euro/zi) cu care te poti plimba prin toata statiunea.Cu masina e mai greu, in special in weekend este f f aglomerat.In ceea ce priveste viatza de noapte, cam saracutza.Absolut totul se inchide la 1.Asa cica e legea.
Noi o zi am fost la Dubrovnik in Croatia(120 km de la budva).Este cel mai frumos drum care l-am vazut vreodata in viata.Mergi pe malul marii, cu masina, in dreapta e munte.O sa treci prin aceleasi orase prin care treci si cu excursia cu vaporul mare.De exemplu, in Kotor cu masina ajungi in 20 minute, cu vaporul faci 2 ore.Merita sa mergi si pe o parte si pe alta.Atentia in Budva, nu parca altundeva decat in parcarile amenajate(e cam 50 eurocenti ora) altfel iti ridica masina.Nu ai treaba cu politia in rest, potzi sa fii si mort de beat cat timp nu faci urat pe strada.La fel in Dubrovnik, atentie unde parchezi.In Dubrovnik in cetate sunt numai magazine de firma, preturi mari, dar poti gasi cate ceva frumos sa cumperi.Iar cetatea, iti trebuie cel putin o zi de dimineata pana seara sa treci prin ea, sa mananci, etc.Daca ajungi la 3 dupa masa deja nu mai ai timp.
Cam care e temperatura medie la finele lui august - inceputul lui septembrie, dar temperatura apei? Apa, pe langa ca este foarte curata este foarte foarte calda.Noi am prins zile cu nori ca lumea si tot era calda apa.Oricum soarele acolo rasare cam dupa 11(pt plaja), pana atunci e dupa munti.Mai mult de 30 de grade nu am prins in nici o zi.Sunt cazuri in care unde stai tu e soare si pe plaja nori sau invers. Cum e drumul prin Serbia? Recomandati tranzitarea Serbiei in favoarea Croatiei in conditiile in care vrem sa vedem cat mai multe locuri frumoase, peisaje, etc. ? Multumesc Drumul prin Serbia este acceptabil, dar atentie ca nu este semnalizat mai ales prin munti.Noi am facut invers, am fost prin Serbia cand am plecat iar la intoarcere am venit prin Croatia, Slovenia, Austria, Budapesta.A fost foarte frumos sa vedem Viena dupa atatea zile de plaja.Dupa ce treci in Croatia, totul se skimba, e autostrada pana la Viena(fara 50 km).Oricum sunt vreo 1100 km de la Budva la Viena.Pana la Budva, prin Serbia, o sa injuri un pic la Bulgari(daca nu o iei pe Severin, noi am luat-o pe Vidin prin Bulgaria ca am plecat din Craiova) unde platesti si taxa ca traiesti, plus ca dupa granita la 1 km te opreste clar politia asa de distractie.In rest, in Serbia foarte amabili oamenii, dar atentie la drum ca e greu.Daca sunteti mai multe masini, niste walky-talky-uri ar fi excelente, pe noi ne-au ajutat prin munti enorm.Mai ales daca prinzi aglomeratie.
Ce sa zic, va felicit pentru destinatia aleasa, distractie placuta.Daca mai ai vreo intrebare, iti stau la dispozitie.
P.S. Ca sa zic si de totalul banilor, noi am fost 6 persoane, 3 cupluri.Am avut cam 1500-1700 euro de cuplu.Banii iti ajung fara probleme, chiar mai putin.Noi din banii astia am stat 10 zile la Budva (absolut toate distractiile posibile , orice restaurant cat de scump era) plus tot drumul la Viena, plus cazare 2 zile la Viena, plus cumparaturi la Viena multe haine pentru ca erau reduceri.Daca te duci la Budva si inapoi , 600 euro de persoana sunt prea de ajuns.
Bafta
|
|
|
|
|
|
|
|
21st August 2007, 14:14
|
Active Member

|
QUOTE(draqqula @ Aug 21 2007, 13:57)  4
Noi am vrea sa plecam spre Budva dupa 20 august, am gasit cazare la o vila acolo, insa nu stim nimic despre preturile la mancare. Ar putea careva sa ne recomande locuri unde se mananca bine la un pret ok? Tocmai ce m-am intors din Budva.Preturile la mancare sunt cam asa(nu vb aici de preturile de pe insula de la Budva unde sunt triple, fiind un singur restaurant). O pizza este 6-7 euro, o bere 3 euro, o cola 2 euro, o ciorba(de fapt supa) 2 euro, gratar cu cartofi si cu salata cam 9 -11 euro, caracatita 15 euro, scoici 7 euro kilogramul etc.Sunt undeva cam ca in Romania, dar, un mare avantaj il reprezint fast-food-urile de langa plaja.Acolo unde sunt toate magazinele, gasesti felii de pizza proaspete(1 euro), hamburgheri cu carne de pui, gratar, piept, pulpa(cam ce vrei pe care ti le fac pe loc) si care sunt aprox 2-3 euro.Iti potolesti foamea repede, mai ales ca de multe ori ai atatea de facut incat nu ai timp sa stai la masa.Preturile sunt cam aceleasi peste tot, sunt multe restaurante in cetate la care poti merge seara.UN restaurant f frumos unde se mananca si bine este la Plaja Trsteno, este in afara Budvei(ei o recomanda ca o plaja foarte frumoasa, dar nu e ceva atat de impresionant--poate doar ca are nisip). Unde ai gasit bere cu 3 euro in Budva? (IMG: style_emoticons/default/eek.gif) Cred ca nici la Avala la restaurant nu e atata, sau ai baut bere de import?. Ciudat. Sincer, nu stiu pe la ce restaurante prin Budva ai fost dar eu nu am vazut preturile astea. Cele mai bune restaurante sunt cele de pe promenada inspre Slovenska Plaza si parcul de distractii. Friptura cu cartofi 5-7 eur maxim. Mici (cevapi) umpluti cu branza si garnitura de cartofi 4.5 eur (cel mai scump), cei neumpluti sunt mai ieftini dar e pacat Brerea maxim 1.5 eur la terasa de fite in Kotor chiar pe malul marii langa marina. ATENTIE!!!!!!!!! portiile sunt uriase, rar poti sa termini un fel de mancare asa ca aveti grija ce si cat comandati. Garniturile (cartofi, rizotto, etc.) sunt incluse in pretul meniului si nu se platesc separat. In Budva, mai sunt restaurante mici la parterul vilelor, cel mai ieftin se manaca la astea, un meniu complet este intre 2.7 si 3 EUR. Asta inseamna o ciorba/supa si felul doi care de obicei consta in ardei umpluti, gulas (neaparat sa incercati versiunea muntenegreana de gulas), fripturi, peste, snitel, in functie de ce a avut chef gospodina casei sa gateasca. Daca mergeti in Muntenegru este pacat sa beti bere importata (Tuborg, Heineken si alte porcarii) dupa ce veti bea Nikčiæ o sa intelegeti de ce. Recomand versiunea Nik Cool la 0.33l cu lamaie precum si Nikčiæko la doza de 0.5l. Orice alta bere locala e mai buna decat brandurile consacrate importate. Sa nu plecati cu tigari din tara, acolo sunt mai ieftine (la supermarket bineinteles) sau cat va faceti concediu acolo puteti fuma numai trabuc, 1,8 EUR pachetul de 5 cigarillos gen Blackstone sau King Edward (cele de cirese sunt preferatele mele). Daca nu va tin plamanii la trabuc, va recomand Ronhill lights sau ultralights, pretul variaza intre 0.90 EUR la supermarket pana la 1.4 EUR pe plaja. Daca stati mai mult poate ar fi bine sa intrati si in supermarketuri sau minimarketuri (sunt o gramada in Budva), o sa gasiti diverse delicatese la la preturi fff mici. De ex in supermarket berea locala la 0.5L variaza intre 0.45 si 0.9 EUR. Branza (locala, ff buna, noi mancam plastic in romania pe langa aia de acolo) este cam 5 -9 eur kg.
|
|
|
|
|
|
|
|
21st August 2007, 15:17
|
Junior
Data înscrierii: 10-May 07
ID membru: 177 956

|
bine ai venit draqqula! si noi vom pleca sambata in zona...vom sta 2 nopti in slovenia...15 in croatia...si 4 in muntenegru in muntenegru as dori sa stam si 1-2 nopti in muntii Durmitor..intr-o statiune...
de aceea te intreb...pt 2 nopti in zona litoralului muntenegru...merita sa stau ambele nopti intr-un loc...si sa fac excursia aceea cu vaporul de care vorbeai si cu care treci prin mai multe statiuni?....sau sa stau o noapte in Kotor...o nopate in Budva si de acolo sa mergem cu masina sa vizitam? | |
|
|
|
|
|
|
|
|
21st August 2007, 21:02
|
Junior

|
QUOTE(hellrider @ Aug 21 2007, 15:14)  Unde ai gasit bere cu 3 euro in Budva? (IMG: style_emoticons/default/eek.gif) Cred ca nici la Avala la restaurant nu e atata, sau ai baut bere de import?. Ciudat. Sincer, nu stiu pe la ce restaurante prin Budva ai fost dar eu nu am vazut preturile astea. Cele mai bune restaurante sunt cele de pe promenada inspre Slovenska Plaza si parcul de distractii. Friptura cu cartofi 5-7 eur maxim. Mici (cevapi) umpluti cu branza si garnitura de cartofi 4.5 eur (cel mai scump), cei neumpluti sunt mai ieftini dar e pacat Brerea maxim 1.5 eur la terasa de fite in Kotor chiar pe malul marii langa marina. ATENTIE!!!!!!!!! portiile sunt uriase, rar poti sa termini un fel de mancare asa ca aveti grija ce si cat comandati. Garniturile (cartofi, rizotto, etc.) sunt incluse in pretul meniului si nu se platesc separat. In Budva, mai sunt restaurante mici la parterul vilelor, cel mai ieftin se manaca la astea, un meniu complet este intre 2.7 si 3 EUR. Asta inseamna o ciorba/supa si felul doi care de obicei consta in ardei umpluti, gulas (neaparat sa incercati versiunea muntenegreana de gulas), fripturi, peste, snitel, in functie de ce a avut chef gospodina casei sa gateasca. Daca mergeti in Muntenegru este pacat sa beti bere importata (Tuborg, Heineken si alte porcarii) dupa ce veti bea Nikčiæ o sa intelegeti de ce. Recomand versiunea Nik Cool la 0.33l cu lamaie precum si Nikčiæko la doza de 0.5l. Orice alta bere locala e mai buna decat brandurile consacrate importate. Sa nu plecati cu tigari din tara, acolo sunt mai ieftine (la supermarket bineinteles) sau cat va faceti concediu acolo puteti fuma numai trabuc, 1,8 EUR pachetul de 5 cigarillos gen Blackstone sau King Edward (cele de cirese sunt preferatele mele). Daca nu va tin plamanii la trabuc, va recomand Ronhill lights sau ultralights, pretul variaza intre 0.90 EUR la supermarket pana la 1.4 EUR pe plaja. Daca stati mai mult poate ar fi bine sa intrati si in supermarketuri sau minimarketuri (sunt o gramada in Budva), o sa gasiti diverse delicatese la la preturi fff mici. De ex in supermarket berea locala la 0.5L variaza intre 0.45 si 0.9 EUR. Branza (locala, ff buna, noi mancam plastic in romania pe langa aia de acolo) este cam 5 -9 eur kg. Salut! am observat o chestie pe cam toate felurile de forumuri din Romania.Oriunde intri si scrii ceva apare unul care trebuie sa te contrazica.Chiar daca are sau nu are dreptate, trebuie sa te contrazica si sa o faca intr-un mod mai putin elegant.Bere cu 3 euro am vazut in Budva, ca doar de Budva vorbeam nu de Tahiti.Cand am vazut..pai pana alaltaieri seara cand m-am intors de acolo.La restaurante, la pranz, seara noi preferam berea la halba care exact asa avea pretul : 3 euro.Bineinteles ca din mom ce o cola era 2 euro nu avea cum berea sa fie mai ieftina.1 euro este intr- adevar aceea bere de care spui tu, bunicica de altfel, dar sa stii ca unii oameni prefera Heineken , Carlsberg etc.Nu suntem totzi obligatzi sa bem Bucegi.In plus, eu am spus foarte clar la restaurante, nu la oameni in casa am mancat.Daca citesti si mai atent, observi ca preturile noastre la mancare sunt aproximativ la fel , deoarece au am zis ca friptura cu cartofi SI SALATA E cam 9 euro.Ce spui cu ca e inclus, e o foitza de salata cu niste varza pe ea, cum itzi aduce la orice resturant.Eu vb de salata separata, cu rosii, castravetzi , etc. In ceea ce priveste tigarile, m-ai lamurit.Daca vreunul de aici este ca si mine si fumeaza Kent, luati-va fratilor Kent cat puteti, ca nu gasitzi din Budva pana la Viena.Nu exista Kent 8.Ronhill, Carpati, sau Marlboro mai gasitzi.Dar eu unul nu suport Marlboro.Recomand cu caldura branza locala, si cumparaturile de dimineata din supermarketuri. In rest, citeste mai atent posturile celorlalti, raspunsurile mele si incearca sa fii mai putin acid.Suntem aici sa ajutam niste oameni care pleaca , nu sa ne contrazicem prosteste.
|
|
|
|
|
|
|
|
21st August 2007, 21:13
|
Junior

|
QUOTE(diciulina @ Aug 21 2007, 16:17)  bine ai venit draqqula! si noi vom pleca sambata in zona...vom sta 2 nopti in slovenia...15 in croatia...si 4 in muntenegru in muntenegru as dori sa stam si 1-2 nopti in muntii Durmitor..intr-o statiune...
de aceea te intreb...pt 2 nopti in zona litoralului muntenegru...merita sa stau ambele nopti intr-un loc...si sa fac excursia aceea cu vaporul de care vorbeai si cu care treci prin mai multe statiuni?....sau sa stau o noapte in Kotor...o nopate in Budva si de acolo sa mergem cu masina sa vizitam? Cred ca ultima varianta e mai buna.Poti sta o noapte in Kotor, a doua zi sa tragi o fuga cu masina pana la Zanicje, sa iei barca aceea care te duce la pestera cu apa albastra si sa te intorci.Cam asta e cea mai frumoasa parte a excursiei cu vaporul cel mare.NU are rost sa petreci toata ziua pe mare.Excursia cu barca mica la pestera, dureaza cam 1 ora maxim si te costa 2 euro.Mai mult, in Budva cel putin viatza de noapte nu e cine stie ce.Noi unii daca stiam ca putem ajunge asa usor cu masina nu ne mai duceam cu vaporul cel mare, desi are si el farmecul lui.Si oricum intre Budva si Kotor faci 20 minute cu masina, asa ca potzi pleca seara din Budva sa te duci in Kotor sa cautzi cazare.Dar in Kotor atentie ca cetatea este mult mai mare, iti ia mai mult sa o vizitezi. Distractie placuta in excursie,drum bun, ne auzim la intoarcere.
|
|
|
|
|
|
|
|
21st August 2007, 21:47
|
Junior
Data înscrierii: 10-May 07
ID membru: 177 956

|
QUOTE(draqqula @ Aug 21 2007, 22:13)  Cred ca ultima varianta e mai buna.Poti sta o noapte in Kotor, a doua zi sa tragi o fuga cu masina pana la Zanicje, sa iei barca aceea care te duce la pestera cu apa albastra si sa te intorci.Cam asta e cea mai frumoasa parte a excursiei cu vaporul cel mare.NU are rost sa petreci toata ziua pe mare.Excursia cu barca mica la pestera, dureaza cam 1 ora maxim si te costa 2 euro.Mai mult, in Budva cel putin viatza de noapte nu e cine stie ce.Noi unii daca stiam ca putem ajunge asa usor cu masina nu ne mai duceam cu vaporul cel mare, desi are si el farmecul lui.Si oricum intre Budva si Kotor faci 20 minute cu masina, asa ca potzi pleca seara din Budva sa te duci in Kotor sa cautzi cazare.Dar in Kotor atentie ca cetatea este mult mai mare, iti ia mai mult sa o vizitezi.
Distractie placuta in excursie,drum bun, ne auzim la intoarcere. Multumesc! Problema mea e ca am studiat prea mult...am luat carti...am cautat pe net...si descopar ca nu mi-ar ajunge nici 2 luni sa vad tot ce ar fi interesant in acele zone.....si vreau sa vad cat mai mult...insa sper sa nu fie prea obositor din cauza asta...desi stau 21 zile.. voi scrie cand ma intorc...!
|
|
|
|
|
|
|
|
21st August 2007, 22:06
|
Junior
Data înscrierii: 7-December 05
ID membru: 56 513

|
QUOTE(draqqula @ Aug 21 2007, 22:13)  ... ......Mai mult, in Budva cel putin viatza de noapte nu e cine stie ce ......... ... DAca nu intalegi muzica lor poate (IMG: style_emoticons/default/smile.gif) majoritatea turisitilor sunt din spatiul ex-YU E advarat ca dupa ora 1 se opreste muzica pe faleza dar sunt si cluburi inchise cu alt gen de muzica unde poti petrece pana dimineata. si mai mult cele mai frumoase femei le-am vazut la Budva , f.f.f multe (IMG: style_emoticons/default/rolleyes.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
21st August 2007, 22:20
|
Junior

|
QUOTE(definition @ Aug 21 2007, 23:06)  DAca nu intalegi muzica lor poate (IMG: style_emoticons/default/smile.gif) majoritatea turisitilor sunt din spatiul ex-YU E advarat ca dupa ora 1 se opreste muzica pe faleza dar sunt si cluburi inchise cu alt gen de muzica unde poti petrece pana dimineata. si mai mult cele mai frumoase femei le-am vazut la Budva , f.f.f multe (IMG: style_emoticons/default/rolleyes.gif) Doamne, asta chiar nu o mai auzisem.Cum adica sa nu inteleg muzica? Poate sa nu inteleg versurile, dar sa fim seriosi, nu vorbim de o formula chimica complicata aici sa nu o inteleg.Muzica o simtzi, si nu am zis niciodata ca muzica lor ar fi proasta.Ba chiar, cat timp sunt deschise discotecile, e muzica foarte placuta.Ai luat o fraza din context, ca sa raspunzi la altceva.Am zis ca viata de noapte nu e cine stie ce, din cauza ca se inchide totul la 1, nu ca ar fi muzica aiurea. Si, noi am cautat acele discoteci inchise unde sa potzi sta pana dimineata, ne-am dat seama ca tb sa existe, dar nu le-am gasit. Eu sincer cele mai frumoase femei le-am vazut in Romania, oriunde am fost in Europa:D
|
|
|
|
|
|
|
|
21st August 2007, 22:34
|
Active Member

|
QUOTE(draqqula @ Aug 21 2007, 22:02)  In rest, citeste mai atent posturile celorlalti, raspunsurile mele si incearca sa fii mai putin acid.Suntem aici sa ajutam niste oameni care pleaca , nu sa ne contrazicem prosteste. Daca ti s-a parut ca sunt acid, imi cer scuze. Berea e chestie de gust, marcile importate nu le suport nici la noi. Si eu am venit de curand (de miercuri) de la Viena via Perast si Budva. Daca ai mancat la unul din primele 3 restaurante dinspre orasul vechi spre Slovenska Plaza atunci se explica preturile. La fel cu restaurantele din centrul Kotorului. Ah, si am uitat sa zic ca stiu un loc unde hamburgerul este 1 euro cu carne tocata si amestecata in-house (cam 200g) si poti sa alegi sa pui pe langa carne din vreo 20 de sortimente de salate si branzeturi ciudate dar extrem de gustoase fara sa platesti extra. Nu am mancat in case la oameni, ci in restaurantele mai mici dinspre orasul nou, mancarea e mai buna si mai ieftina.
|
|
|
|
|
|
|
|
21st August 2007, 22:53
|
Junior
Data înscrierii: 7-December 05
ID membru: 56 513

|
QUOTE(draqqula @ Aug 21 2007, 23:20)  Doamne, asta chiar nu o mai auzisem.Cum adica sa nu inteleg muzica? Poate sa nu inteleg versurile, dar sa fim seriosi, nu vorbim de o formula chimica complicata aici sa nu o inteleg.Muzica o simtzi, si nu am zis niciodata ca muzica lor ar fi proasta.Ba chiar, cat timp sunt deschise discotecile, e muzica foarte placuta.Ai luat o fraza din context, ca sa raspunzi la altceva.Am zis ca viata de noapte nu e cine stie ce, din cauza ca se inchide totul la 1, nu ca ar fi muzica aiurea. Si, noi am cautat acele discoteci inchise unde sa potzi sta pana dimineata, ne-am dat seama ca tb sa existe, dar nu le-am gasit.
Eu sincer cele mai frumoase femei le-am vazut in Romania, oriunde am fost in Europa:D Incerc sa-ti inteleg sinceritatea, dar eu raman la parerea mea, femeile sunt mai frumoase acolo poate sunt subiectiv (IMG: style_emoticons/default/dry.gif) cluburile inchise erau f. aproape de faleza
|
|
|
|
|
|
|
|
22nd August 2007, 09:38
|
Junior

|
Cine imi poate spune si mie cum este drumul din Herceg Novi-Budva-Podgorica-Uzice-Kraljevo-Krusevac-Nis? Ca durata de parcurs, ca dificultate. mentionez ca vreau sa plec din Herceg Novi unde am cazare si sa ajung la greci. Am ales acest traseu dupa lungi discutii cu diversi care cunosc, pt a evita Albania si zona Kosovo
|
|
|
|
|
|
|
|
22nd August 2007, 09:42
|
Active Member

|
QUOTE(definition @ Aug 21 2007, 23:53)  femeile sunt mai frumoase acolo poate sunt subiectiv (IMG: style_emoticons/default/dry.gif) Nu esti subiectiv deloc. (IMG: style_emoticons/default/tongue.gif) Pentru masinioricestare
Vezi ca drumul e f lung si greu, cel putin pana intri pe autostrada. Nu inteleg de ce evita lumea Albania, atata vreme cat nu pui botul la diversele "propuneri de afaceri" ale albanezilor nu ai nici o problema, tara e f frumoasa si linistita. Kosovo este de evitat deoarece albanezii din zona nu ii vad prea bine pe romani (trupele romanesti de acolo sunt pro-sarbesti).
Acest mesaj a fost modificat de hellrider: 22nd August 2007, 09:47
|
|
|
|
|
|
|
|
22nd August 2007, 09:56
|
Junior

|
QUOTE(hellrider @ Aug 22 2007, 10:42)  Nu esti subiectiv deloc. (IMG: style_emoticons/default/tongue.gif) Pentru masinioricestare
Vezi ca drumul e f lung si greu, cel putin pana intri pe autostrada. Nu inteleg de ce evita lumea Albania, atata vreme cat nu pui botul la diversele "propuneri de afaceri" ale albanezilor nu ai nici o problema, tara e f frumoasa si linistita. Kosovo este de evitat deoarece albanezii din zona nu ii vad prea bine pe romani (trupele romanesti de acolo sunt pro-sarbesti). Pai e foarte simplu de ce evit Albania, pt ca anul trecut 2 masini ale unor cunostinte au ramas la albanezi cu tot ce aveau in ele si ei de abia au ajuns cu chiu cu vai in tara, cu ajutorul politiei ca i-au lasat doar cu hainele de pe iei. Drumul este greu si trece prin munti. Au zis merci ca au scapat cu viata, ca nu le-au violat femeile, sau mai rau sa le rapeasca, asa ca prefer sa ocolesc. Expliciteaza-mi te rog "f lung si greu", lung ok dar greu in ce sens? ca traversez muntii? cat cat crezi ca fac plecand dimineata din Herceg si pana la autostrada? De oprit pt mancare ai unde sa-mi sugerezi ceva pe acest traseu?
|
|
|
|
|
|
|
|
22nd August 2007, 10:37
|
Active Member

|
QUOTE(masinioricestare @ Aug 22 2007, 10:56)  Expliciteaza-mi te rog "f lung si greu", lung ok dar greu in ce sens? ca traversez muntii? cat cat crezi ca fac plecand dimineata din Herceg si pana la autostrada? De oprit pt mancare ai unde sa-mi sugerezi ceva pe acest traseu? Asta e curat ghinion al cunostintelor tale, nu stiu peste cine au dat, nasol, eu nu am avut nici o problema. Drumul prin muntii Serbiei este criminal, imagineaza-ti 400km de Cheile Bicazului, sosea mai ingusta si mai aglomerata, fara parapeti de protectie si camionagii inconstienti. De fapt, daca vei avea curiozitatea sa te opresti pe undeva prin munti si sa te uiti in prapastia pe margina careia merge soseaua vei vedea multe mormane de fiare contorsionate. Asteapta-te sa faci intre 6 si 8 ore (poate mai mult) pana la autostrada, in functie de noroc. Portiunea Podgorica-Uzice-Kraljevo-Krusevac este criminala (de fapt cred ca se vede si pe Google maps cum e drumul), Nici de la Hreceg Novi la Podgorica nu e chiar simplu chiar daca e distanta relativ mica. Daca nu ti-e jena sa stai la un loc cu taranul sarb de rand in restaurantele satesti, poti sa te opresti sa mananci in orice satuc mai rasarit de pe drum, sarbii gatesc f. bine. In rest, vei trce prin multe statiuni montane in care va puteti opri sa luati masa (Moraca, Babljak), apoi mai departe la Prjepolje, Nova Varos, o gramada de localitati. Sa nu uitati la plecarea din RO sa va puneti un pachet suplimentar de vata in trusa (nu radeti) ca fac figuri ca aia din trusa e insuficienta, stingatorul sa fie in interiorul masinii, la vesta nu se uita, trusa de becuri, triunghi, etc. Declarati sumele mai mari de 2000 EUR de persoana la vama. Au obiceiul sa stea pititi dupa tufisuri si sa iasa in ultimul moment cu pistolul radar, in functie de viteza va intelegeti (intre 5 si 20 de euro), pana in limita a +20km/h nu m-au oprit niciodata, doar au facut semn sa incetinesc.
|
|
|
|
|
|
|
  |
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:
|