Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

53 V  « < 19 20 21 22 23 > »   
Reply to this topicStart new topic
>  Muntenegru, drumuri, cazări, orașe, regiuni, viza etc.
leelloo
mesaj 13th January 2009, 14:23
Mesaj #361

Junior

Grup: Members
Data înscrierii: 22-August 06
Locație: bucuresti
ID membru: 92 752

si noi studiem varianta Muntenegru ptr la vara! (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/tongue.gif)
inca fac research incotro sa ne indreptam, catre ce statiune..
KantRo, nu uita de poze! (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
adrianatoma
mesaj 20th January 2009, 15:41
Mesaj #362

matz matz

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 8-January 08
Locație: tzup-tzup prin bucuresti
ID membru: 270 291

ma tenteaza si pe mine muntenegru pentru 5 zile de 1 mai.
dar dat fiind ca nu avem masina, ar trebui sa mergem cu trenul. din cate am vazut la cfr, exista tren doar pana la belgrad si acolo ar trebui luat alt tren. aveti idee de durata? cum stau ei cu trenurile?

+Quote Post
Ntim
mesaj 20th January 2009, 21:38
Mesaj #363

Junior

Data înscrierii: 1-February 08
Locație: Timisoara
ID membru: 282 439

QUOTE (adrianatoma @ Jan 20 2009, 15:41) *
ma tenteaza si pe mine muntenegru pentru 5 zile de 1 mai.
dar dat fiind ca nu avem masina, ar trebui sa mergem cu trenul. din cate am vazut la cfr, exista tren doar pana la belgrad si acolo ar trebui luat alt tren. aveti idee de durata? cum stau ei cu trenurile?

Doua trenuri directe din Belgrad la Bar , unu la 10.10 urmatorul la 21.30 seara (ore locale) cu vagon de dormit sau cuseta decent. Trenul de seara ajunge dimineata la Bar in jur de ora 7. In spatele garii este autogara pt toate directiile din Muntenegru.
Trenul de la Bucuresti ajunge la Belgrad in jur de 10 dimineata dar de obicei intirzie si se pierde primul tren.
Pe distanta Belgrad--Bar sunt peste 100 de tunele.

+Quote Post
adrianatoma
mesaj 20th January 2009, 22:48
Mesaj #364

matz matz

Data înscrierii: 8-January 08
Locație: tzup-tzup prin bucuresti
ID membru: 270 291

mersi de info...dar cred ca va ramane pt iunie-iulie, ca nu se presteaza unei escapade de 4-5 zile tinand cont de durata calatoriei...thx again

+Quote Post
lottee7
mesaj 22nd January 2009, 11:07
Mesaj #365

Junior

Data înscrierii: 22-February 08
Locație: timisoara
ID membru: 292 696

QUOTE (Ntim @ Jan 20 2009, 21:38) *
Doua trenuri directe din Belgrad la Bar , unu la 10.10 urmatorul la 21.30 seara (ore locale) cu vagon de dormit sau cuseta decent. Trenul de seara ajunge dimineata la Bar in jur de ora 7. In spatele garii este autogara pt toate directiile din Muntenegru.
Trenul de la Bucuresti ajunge la Belgrad in jur de 10 dimineata dar de obicei intirzie si se pierde primul tren.
Pe distanta Belgrad--Bar sunt peste 100 de tunele.

A fost careva la Becici? Cum este?
Imi poate cineva recomanda cazare acolo/
Suntem 2 adulti + 1 copil. Intentionam sa mergem cu masina, din Timisoara (eventual, cu trenul pe relatia Beograd-Bar, cu masina cu tot).
Am fost in Croatia acum 2 ani: a fost frumos, ne-a placut dar... parca in Grecia ne place mai mult.
Merita Muntenegru?
ma puteti ajuta in luarea unei decizii?
Mu;ltumesc.

+Quote Post
Sarmis111
mesaj 23rd January 2009, 13:51
Mesaj #366

Junior

Data înscrierii: 31-July 07
ID membru: 208 461

E sigura aceasta tara? Ceva instabilitati?

+Quote Post
Ntim
mesaj 23rd January 2009, 20:05
Mesaj #367

Junior

QUOTE (Sarmis111 @ Jan 23 2009, 13:51) *
E sigura aceasta tara? Ceva instabilitati?

E foarte sigura _ultima oara am stat la o pensiune in __Ulcinj_si abea a doua zi am aflat ca proprietarul(toata familia) erau albaneji musulmani. De acolo am plecat in______Albania ___alta tara nesigura pentru multi.

+Quote Post
dcr
mesaj 24th January 2009, 19:31
Mesaj #368

Junior

Data înscrierii: 1-May 04
Locație: Craiova
ID membru: 15 543

QUOTE (Ntim @ Jan 23 2009, 20:05) *
....... ultima oara am stat la o pensiune in __Ulcinj_s......

Spune si tu la care ai stat, cat a costat, ceva pareri despre ea, despre Ulcinj. Vrem si noi sa mergem si orice informatie este binevenita!

+Quote Post
Ntim
mesaj 24th January 2009, 21:44
Mesaj #369

Junior

QUOTE (dcr @ Jan 24 2009, 19:31) *
Spune si tu la care ai stat, cat a costat, ceva pareri despre ea, despre Ulcinj. Vrem si noi sa mergem si orice informatie este binevenita!

Ulcinj_la aprox 20 km de Albania.
Am fost in extrasezon sfirsitul lui octombrie 2008 _am stat la o pensiune la Mala plaja(plaja mica) in centru singura plaja deschisa in extrasezon. in afara statiunii spre Albania sunt f multe plaje _cea mai renumita se numeste Copacabana de Ulcinj (deschisa in sezon) ara 10 km. Pensiunea unde am stat a costat 25 euro pe noapte camera de 2 persoane chiar in centru pe plaja (extrasezon ).Moneda e euro.
O cafea la bar pe plaja-080 euro.
Preturi ca la noi.
Ulcinj ca si comparatie e un fel de Harghita dela noi sunt majoritari musulmani albaneji dar nu sunt probleme.
-Ulcinj vazut de sus--- poza din balcon unde am stat vedere spre plaja -se facea baie la sfirsitul lui octombrie.

Acest mesaj a fost modificat de Ntim: 24th January 2009, 21:45
Fișiere atașate
Fișier atașat  DSC01364.JPG ( 309.75KB ) Număr de descărcări: 145
Fișier atașat  DSC01303.JPG ( 360.95KB ) Număr de descărcări: 169

+Quote Post
dcr
mesaj 25th January 2009, 01:22
Mesaj #370

Junior

Data înscrierii: 1-May 04
Locație: Craiova
ID membru: 15 543

Multumesc pentru informatii! Cum se numea pensiunea si unde as putea sa rezerv, pe net, un apartament?

+Quote Post
tata123
mesaj 4th February 2009, 15:08
Mesaj #371

Junior

Data înscrierii: 4-July 08
ID membru: 344 311

QUOTE (dcr @ Jan 25 2009, 01:22) *
Multumesc pentru informatii! Cum se numea pensiunea si unde as putea sa rezerv, pe net, un apartament?

DA, daaa...mai vrem informatii...sunt oameni care vor sa mearga in vara asta (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
softpedic
mesaj 5th February 2009, 00:48
Mesaj #372

Active Member

Data înscrierii: 10-July 07
ID membru: 200 923

QUOTE (leelloo @ Jan 13 2009, 14:23) *
si noi studiem varianta Muntenegru ptr la vara! (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/tongue.gif)
inca fac research incotro sa ne indreptam, catre ce statiune..
KantRo, nu uita de poze! (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/smile.gif)

A cam uitat de poze, nu ? S-al provocam ! (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
aron
mesaj 7th February 2009, 14:49
Mesaj #373

Junior

Data înscrierii: 8-August 06
Locație: Brașov
ID membru: 90 297

Salutare,

Cine știe care este regimul actual al vizelor pentru Serbia și Muntenegru?
Luni fac rezervarea pentru septembrie și vreau să știu dacă trebuie să mă agit și pentru pașaport/vize...
Menționez că vreau să intru din Serbia, că din câte am citit în posturile mai dinainte, dacă vii dinspre Serbia îți trebuie viză.

Mulțumesc pentru orice sfat la obiect.

+Quote Post
Ntim
mesaj 7th February 2009, 15:31
Mesaj #374

Junior

QUOTE (aron @ Feb 7 2009, 14:49) *
Salutare,

Cine știe care este regimul actual al vizelor pentru Serbia și Muntenegru?
Luni fac rezervarea pentru septembrie și vreau să știu dacă trebuie să mă agit și pentru pașaport/vize...
Menționez că vreau să intru din Serbia, că din câte am citit în posturile mai dinainte, dacă vii dinspre Serbia îți trebuie viză.

Mulțumesc pentru orice sfat la obiect.

Trebuie doar pasaport valabil__si daca mergi cu masina o taxa ecologica la intrare in Muntenegru de 10 euro .
Drumul cu masina e greu---dar se poate pune masina in tren la Belgrad.

+Quote Post
voyager4
mesaj 7th February 2009, 18:13
Mesaj #375

Junior

Data înscrierii: 25-August 08
ID membru: 363 494

QUOTE (Ntim @ Feb 7 2009, 15:31) *
Trebuie doar pasaport valabil__si daca mergi cu masina o taxa ecologica la intrare in Muntenegru de 10 euro .
Drumul cu masina e greu---dar se poate pune masina in tren la Belgrad.

Plus cartea verde sa fie bifata si pentru SERBIA si ptr Muntenegru, obligatoriu [se controleaza la vama]. Verifica, daca ai cumva taiate aceste tari, vorbeste cu asiguratorul pentru un supliment.

Cat priveste partea cu bold: da, e greu pentru un conducator auto mai putin impatimit in ale sofatului - dar EXTRAORDINAR de frumos, ultimii 3-400 km mai ales.

+Quote Post
veronica4388
mesaj 8th February 2009, 21:11
Mesaj #376

Junior

Data înscrierii: 8-February 09
Locație: Ploiesti
ID membru: 417 805

salut tuturor! in vara asta vreau sa vizitez muntenegru si de acolo sa plec cu ferry-ul din Bar pana la Ancona. Am gasit ceva pe net pe http://www.montenegrolines.net/tariffs.html si nu sunt sigur daca in luna iunie incep cursele intre Bar- Ancona si daca ferry-ul e ok?.DAca cineva a fost pe aceata ruta poate imi spune si mie daca e ok. In caz ca e in neregula as putea s-o iau pe Bar-Bari dar vreau sa travesrsez toata italia pana in germania si as scurta drumul cu aprox 300 km. Ptr cel ce-mi raspunde ii multumesc anticipat:)

+Quote Post
fredy2007
mesaj 11th February 2009, 19:08
Mesaj #377

Junior

Data înscrierii: 9-September 07
Locație: Baia Mare
ID membru: 224 121

Imi surade foarte mult sa plec in concediu in Muntenegru, in a doua parte a lunii iunie, insa nu cunosc care ar fi locatiile cele mai placute din aceasta tara.Budva, Becici, Kotor, Bar?Imi doresc un loc linistit, cu nisip, aproape de plaja.Am inteles ca in aceasta perioada este ok pentru plaja si baie in mare.Va rog frumos sa ma ajutati cu niste puncte de vedere, voi cei care aveti experienta Muntenegrului.Daca puteti sa imi indicatii niste pensiuni, decente, cu pretul sub 40 euro/noapte, ar fi grozav.Va multumesc frumos pentru mesajele voastre.

+Quote Post
Imperator
mesaj 11th February 2009, 19:40
Mesaj #378

Active Member

Data înscrierii: 7-February 07
Locație: Bucharest
ID membru: 139 063

QUOTE (fredy2007 @ Feb 11 2009, 19:08) *
Imi surade foarte mult sa plec in concediu in Muntenegru, in a doua parte a lunii iunie, insa nu cunosc care ar fi locatiile cele mai placute din aceasta tara.Budva, Becici, Kotor, Bar?Imi doresc un loc linistit, cu nisip, aproape de plaja.Am inteles ca in aceasta perioada este ok pentru plaja si baie in mare.Va rog frumos sa ma ajutati cu niste puncte de vedere, voi cei care aveti experienta Muntenegrului.Daca puteti sa imi indicatii niste pensiuni, decente, cu pretul sub 40 euro/noapte, ar fi grozav.Va multumesc frumos pentru mesajele voastre.

Din cate stiu, singura plaja cu nisip din Muntenegru este la Ulcinj, in sud, spre granita cu Albania.

+Quote Post

53 V  « < 19 20 21 22 23 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 24th November 2009 - 02:09
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia