QUOTE (dobreana @ May 8 2008, 12:22)

Bine ai revenit! Sper ca ai avut o vacanta placuta!
Voi pleca si eu in iunie spre Dubrovnik si vreau sa folosesc acelasi drum pana la Podgorica.
Mihai spune-mi te rog unde este portiunea muntoasa unde drumul era in lucru?. Poti sa-mi dai mai multe detalii despre drum, am mai citit pe forum si se spune ca drumul este foarte greu, chiar asa este?
La ce ora ai plecat din Bucuresti si daca ai facut drumul fara oprire?
Pentru autostrada Belgrad-Nis cat costa taxa si cum se procedeaza pentru a o achita?
Ai avut probleme pe drum cu autoritatile sarbe?
Multumesc mult, Ana.
Portiunea de drum in lucru este pe la jumatatea drumului intre Podgorica si Bijelo Polje. Pe aceasta portiune am asteptat aproximativ o ora la 4 semafoare. Eu am plecat din Bucuresti (Titan) la ora 12,30 si am ajuns in Ulcinj a doua zi la ora 10. Am fost doi soferi si ne-am mai oprit pe drum sa facem poze si sa mancam.
Drumul este obositor deoarece in marea majoritate este ingust si cu multe curbe. Pe traseu gasesti multe camioane care abia se misca si este greu cu depasitul lor. Portiunea de autostrada a fost de vreo 50 km. si am achitat 3 euro. La intrarea pe autostrada primesti un tichet iar la iesire platesti, se poate plati direct in euro.
Cu politia sarba si muntenegreana nu au fost probleme, masinile din sens invers te atentioneaza daca sunt radare. La ducere m-a oprit de doua ori politia sarba pentru verificarea actelor si au fost foarte civilizati.
Eu am fost si in Croatia la Dubrovnik de 1 mai si politia sarba m-a amendat cu 75 euro (500 kuna) deoarece persoana din spate nu purta centura de siguranta, la ei cica este obligatorie si pentru persoanele care stau in spate. Deci mare atentie !!!
Daca mai doresti si alte informatii astept intrebarile tale.