Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

53 V  « < 8 9 10 11 12 > »   
Reply to this topicStart new topic
>  Muntenegru, drumuri, cazări, orașe, regiuni, viza etc.
mihai712
mesaj 18th April 2008, 10:56
Mesaj #163

Junior

Grup: Members
Data înscrierii: 16-June 07
ID membru: 191 954

QUOTE (boby_77` @ Apr 18 2008, 11:54) *
Eu am fost de 2 ori pana acum la Budva si cunosc greutatea traseului, dar am fost in 2003 si 2004 si eram curios sa stiu care este starea drumului in acest an.
De curiozitate cat te-a costat drumul ?

Mersi,
Boby

Eu vreau sa plec in 26 aprilie asa ca incerc sa gasesc pana atunci ceva info.

Ce traseu ai ales prin Serbia?
Go to the top of the page

+Quote Post
boby_77`
mesaj 18th April 2008, 11:03
Mesaj #164

Junior

Data înscrierii: 16-January 06
Locație: Sannicolau Mare
ID membru: 61 577

QUOTE (mihai712 @ Apr 18 2008, 10:56) *
Ce traseu ai ales prin Serbia?

Traseul este cel din link :

http://www.viamichelin.com/viamichelin/int...ture=18/04/2008

Spec ca-l vei putea deschide.

Dar te mai poti uita si aici:
http://www.automarket.co.yu/servisne/itinerer_bg_budva.asp

Acest mesaj a fost modificat de boby_77`: 18th April 2008, 11:05

+Quote Post
mihai712
mesaj 18th April 2008, 11:18
Mesaj #165

Junior

Numai ca eu intru pe la Portile de Fier si nu ajung pana in Belgrad, voi merge prin Kraguevac - Cacac .
Cam asa este drumul prin zona de granita Serbia - Muntenegru
Fișiere atașate
Fișier atașat  Serbia___Muntenegru_1.jpg ( 70.6KB ) Număr de descărcări: 307

+Quote Post
boby_77`
mesaj 18th April 2008, 11:31
Mesaj #166

Junior

QUOTE (mihai712 @ Apr 18 2008, 11:18) *
Numai ca eu intru pe la Portile de Fier si nu ajung pana in Belgrad, voi merge prin Kraguevac - Cacac .
Cam asa este drumul prin zona de granita Serbia - Muntenegru

Da, daca intri pe la Portile de Fier este ok acel traseu.
Peisajele sunt superbe pe acolo, stiu, tocmai de acea merg.
Vezi ca pe al doilea link trimis ai si preturile carburantilor.

+Quote Post
Ntim
mesaj 18th April 2008, 11:34
Mesaj #167

Junior

Data înscrierii: 1-February 08
Locație: Timisoara
ID membru: 282 439

Trenul ma costat de persoana---bilet balcan flexi pas valabil 5 zile in decurs de o luna 82 euro+ loc la noi + supliment vagon de dormit inapoi Bar Belgrad ca am venit inapoi noaptea si a fost foarte confortabil. Pe Serbia si MNE nu se plateste loc la tren.

+Quote Post
mihai712
mesaj 18th April 2008, 11:40
Mesaj #168

Junior

QUOTE (boby_77` @ Apr 18 2008, 11:31) *
Da, daca intri pe la Portile de Fier este ok acel traseu.
Peisajele sunt superbe pe acolo, stiu, tocmai de acea merg.
Vezi ca pe al doilea link trimis ai si preturile carburantilor.

Ai idee cum este cazarea prin Serbia?
Eu poate m-a voi opri o noapte in Serbia.

+Quote Post
boby_77`
mesaj 18th April 2008, 13:20
Mesaj #169

Junior

QUOTE (mihai712 @ Apr 18 2008, 11:40) *
Ai idee cum este cazarea prin Serbia?
Eu poate m-a voi opri o noapte in Serbia.

Nu prea stiu mare lucru, numai din ce am citit in paginile de pe acest topic, si din ce m-am uitat pe ceva site-uri sarbesti, si poti gasi mai ieftin decat la noi.

+Quote Post
bogdanbf
mesaj 25th April 2008, 11:32
Mesaj #170

Junior

Data înscrierii: 8-January 07
Locație: Bacau, Romania
ID membru: 124 247

QUOTE (mihai712 @ Apr 18 2008, 11:50) *
Eu plec pe 28 aprilie la Ulcinj cu masina din Bucuresti. Sper sa m-a intorc cu bine inapoi si sa pot adauga mai multe detalii despre calatorie. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

sa nu uiti sa postezi impresii si poze cand te intorci, ok? si eu intentionez sa plec prin Iunie si....

+Quote Post
Savage
mesaj 2nd May 2008, 09:57
Mesaj #171

Junior

Data înscrierii: 15-September 06
Locație: Constanta
ID membru: 97 125

Si eu vreau informatii...plec la 1 iunie in Muntenegru si Croatia...

+Quote Post
boby_77`
mesaj 5th May 2008, 09:33
Mesaj #172

Junior

Am fost saptamana trecuta la Budva mergand pe ruta Beograd->Cacak->Uzice->Podgorica->Budva.Drumul este in general bun, dar sunt semafoare pe partea muntenegreana a drumului, si anume dupa Kolasin, in zona canionului Moraca, mai exista ceva lucrari si dupa Beograd.
Cazarea la privati costa incepand cu 15 euro de persoana in camera cu aer conditionat, baie, parcare pentru masina, rezervor propriu de apa(in anumite zone din Budva exista probleme cu presiunea apei).
Daca aveti intrebari nu ezitati.
Boby

+Quote Post
mihai712
mesaj 5th May 2008, 10:48
Mesaj #173

Junior

Bucuresti - Severin - Pozarevac - Kragujevac - Cacak - Uzice - Prijepolje - Bijelo Polje - Podgorica - Bar - Ulcinj 1180 km. Am condus 2 persoane si am facut 22 ore. Drumul a fost in general bun exceptand portiunea muntoasa unde drumul era in lucru. Atasez poze cu aceasta portiune de drum. Daca mai doriti anumite informatii va stau la dispozitie.
Fișiere atașate
Fișier atașat  IMG_6344.jpg ( 302.85KB ) Număr de descărcări: 268
Fișier atașat  IMG_6367.jpg ( 311.62KB ) Număr de descărcări: 268

+Quote Post
mirceap
mesaj 6th May 2008, 17:36
Mesaj #174

Junior

Data înscrierii: 5-July 06
ID membru: 85 069

vreau sa merg la vara ,sfirsitul lui iulie in muntenegru,in budva.Deja mi-am luat biletul de avion ( belgrad - budva),numai dus pentru ca vreau sa ma intorc cu trenul.Ma poate ajuta careva pentru o cazare decenta si cu un pret la fel pentru trei persona sau cu ceva sfaturi privindf trenul si biletele de tren Podgorica - belgrad?

+Quote Post
Ntim
mesaj 6th May 2008, 20:09
Mesaj #175

Junior

QUOTE (mirceap @ May 6 2008, 18:36) *
vreau sa merg la vara ,sfirsitul lui iulie in muntenegru,in budva.Deja mi-am luat biletul de avion ( belgrad - budva),numai dus pentru ca vreau sa ma intorc cu trenul.Ma poate ajuta careva pentru o cazare decenta si cu un pret la fel pentru trei persona sau cu ceva sfaturi privindf trenul si biletele de tren Podgorica - belgrad?

Daca vi inapoi cu tren il iei din Bar nu din Podgorita. Din Budva te duce autobuzul la autogara din Bar care e linga gara cap de linie aprox 30 km de Budva. Circula din ora in ora. Cind ajungi in Podgorita dute prima data la Bar si ia bilet de tren inapoi cavad ca mergi in sezon si din spatele gari ai autobuz la Budva. Tren direct Bar plecare ora 21 seara sosire Belgrad aprox 7 dimineata ia vagon de dormit ca e f bun . Belgrad plecare spre Bucuresti ora 15.55 ora locala. Daca vrei cazare spune de unde pleci...eu am fost luna trecuta. Daca mergi la Budva trebuie savezi NEAPARAT Cotorul...Tivatul ai auto din 2 in 2 ore 20km.

+Quote Post
mirceap
mesaj 7th May 2008, 18:27
Mesaj #176

Junior

sunt din Oradea,merg cu masina pina la Timisoara si de acolo trenul pina in Belgrad unde ajung la ora 9a.m. , avionul il am la ora 13,30 din belgrad.As vrea sa ma intorc cu trenul de zi din bar sau podgorica . Planul e sa stau o noapte in belgrad.Am gasit ceva camere la agentiile lor din Muntenegru la aprox. 30 euro/pers cu mic dejun sau la hotel Aleksandar all inclusive prin firme germane.Poate ma puteti ajuta cu ceva cazari mai ieftine( daca se poate mai aproape de plaja) si cu ceva sfaturi( plaje,restaurante,excursii de acolo,locuri de vizitat etc).

+Quote Post
Ntim
mesaj 8th May 2008, 11:14
Mesaj #177

Junior

QUOTE (mirceap @ May 7 2008, 18:27) *
sunt din Oradea,merg cu masina pina la Timisoara si de acolo trenul pina in Belgrad unde ajung la ora 9a.m. , avionul il am la ora 13,30 din belgrad.As vrea sa ma intorc cu trenul de zi din bar sau podgorica . Planul e sa stau o noapte in belgrad.Am gasit ceva camere la agentiile lor din Muntenegru la aprox. 30 euro/pers cu mic dejun sau la hotel Aleksandar all inclusive prin firme germane.Poate ma puteti ajuta cu ceva cazari mai ieftine( daca se poate mai aproape de plaja) si cu ceva sfaturi( plaje,restaurante,excursii de acolo,locuri de vizitat etc).

www.peter-turism.ro Timisoara in Piata Maria.

+Quote Post
dobreana
mesaj 8th May 2008, 11:22
Mesaj #178

Junior

Data înscrierii: 6-March 07
Locație: Bucuresti
ID membru: 151 606

QUOTE (mihai712 @ May 5 2008, 11:48) *
Bucuresti - Severin - Pozarevac - Kragujevac - Cacak - Uzice - Prijepolje - Bijelo Polje - Podgorica - Bar - Ulcinj 1180 km. Am condus 2 persoane si am facut 22 ore. Drumul a fost in general bun exceptand portiunea muntoasa unde drumul era in lucru. Atasez poze cu aceasta portiune de drum. Daca mai doriti anumite informatii va stau la dispozitie.

Bine ai revenit! Sper ca ai avut o vacanta placuta!

Voi pleca si eu in iunie spre Dubrovnik si vreau sa folosesc acelasi drum pana la Podgorica.

Mihai spune-mi te rog unde este portiunea muntoasa unde drumul era in lucru?. Poti sa-mi dai mai multe detalii despre drum, am mai citit pe forum si se spune ca drumul este foarte greu, chiar asa este?
La ce ora ai plecat din Bucuresti si daca ai facut drumul fara oprire?
Pentru autostrada Belgrad-Nis cat costa taxa si cum se procedeaza pentru a o achita?
Ai avut probleme pe drum cu autoritatile sarbe?

Multumesc mult, Ana.

+Quote Post
mihai712
mesaj 8th May 2008, 12:21
Mesaj #179

Junior

QUOTE (dobreana @ May 8 2008, 12:22) *
Bine ai revenit! Sper ca ai avut o vacanta placuta!

Voi pleca si eu in iunie spre Dubrovnik si vreau sa folosesc acelasi drum pana la Podgorica.

Mihai spune-mi te rog unde este portiunea muntoasa unde drumul era in lucru?. Poti sa-mi dai mai multe detalii despre drum, am mai citit pe forum si se spune ca drumul este foarte greu, chiar asa este?
La ce ora ai plecat din Bucuresti si daca ai facut drumul fara oprire?
Pentru autostrada Belgrad-Nis cat costa taxa si cum se procedeaza pentru a o achita?
Ai avut probleme pe drum cu autoritatile sarbe?

Multumesc mult, Ana.

Portiunea de drum in lucru este pe la jumatatea drumului intre Podgorica si Bijelo Polje. Pe aceasta portiune am asteptat aproximativ o ora la 4 semafoare. Eu am plecat din Bucuresti (Titan) la ora 12,30 si am ajuns in Ulcinj a doua zi la ora 10. Am fost doi soferi si ne-am mai oprit pe drum sa facem poze si sa mancam.
Drumul este obositor deoarece in marea majoritate este ingust si cu multe curbe. Pe traseu gasesti multe camioane care abia se misca si este greu cu depasitul lor. Portiunea de autostrada a fost de vreo 50 km. si am achitat 3 euro. La intrarea pe autostrada primesti un tichet iar la iesire platesti, se poate plati direct in euro.
Cu politia sarba si muntenegreana nu au fost probleme, masinile din sens invers te atentioneaza daca sunt radare. La ducere m-a oprit de doua ori politia sarba pentru verificarea actelor si au fost foarte civilizati.
Eu am fost si in Croatia la Dubrovnik de 1 mai si politia sarba m-a amendat cu 75 euro (500 kuna) deoarece persoana din spate nu purta centura de siguranta, la ei cica este obligatorie si pentru persoanele care stau in spate. Deci mare atentie !!!
Daca mai doresti si alte informatii astept intrebarile tale.

+Quote Post
mirceap
mesaj 8th May 2008, 15:25
Mesaj #180

Junior

multam mult Ntim dar cei de la peter turism au numai serii de 7 sau 14 zile.Nu stie nimeni cam cat e trenul bar belgrad ?
astept ceva sugestii privind cazarea

+Quote Post

53 V  « < 8 9 10 11 12 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 23rd November 2009 - 14:48
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia