Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

53 V  « < 7 8 9 10 11 > »   
Reply to this topicStart new topic
>  Muntenegru, drumuri, cazări, orașe, regiuni, viza etc.
fericri
mesaj 12th March 2008, 10:59
Mesaj #145

Junior

Grup: Members
Data înscrierii: 3-March 08
ID membru: 296 984

Rog informatii despre Muntenegru (statiuni ,vreme ,apa ,plaja,distractii etc.).As vrea sa merg in iunie . Cu trenul cum se poate ajunge ?
Go to the top of the page

+Quote Post
guest10
mesaj 12th March 2008, 11:40
Mesaj #146

Junior

Data înscrierii: 12-March 08
ID membru: 301 021

Salut, gasesti toate informatiile despre Muntenegru pe site-ul: http://www.visit-montenegro.com/

Eu as dori sa stiu cine a fost cu masina dinspre Bucuresti ce traseu recomandati, cu oprire o noapte in Serbia.

+Quote Post
Imperator
mesaj 12th March 2008, 17:06
Mesaj #147

Active Member

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 7-February 07
Locație: Bucharest
ID membru: 139 063

QUOTE (fericri @ Mar 12 2008, 10:59) *
Rog informatii despre Muntenegru (statiuni ,vreme ,apa ,plaja,distractii etc.).As vrea sa merg in iunie . Cu trenul cum se poate ajunge ?

Tren Bucuresti - Craiova - Timisoara - Belgrad si apoi Belgrad - Bar (in Muntenegru).

+Quote Post
Ntim
mesaj 12th March 2008, 20:06
Mesaj #148

Junior

Data înscrierii: 1-February 08
Locație: Timisoara
ID membru: 282 439

QUOTE (fericri @ Mar 12 2008, 10:59) *

Din Bucuresti plecare tren direct Belgrad in jur de ora 10 seara sosire Timisoara in jurul orei 6 dimineata --sosire Belgrad in jurul orei 9 ora locala -1 ora Romania. Din Belgrad primul tren direct spre Bar capat de linie la 10 ziua sosire la Bar la 6 seara. Trenul urmator din Belgrad spre Bar la 10 seara si sosire Bar la 6 dimineata. Distanta de la Bar spre Budva cea mai mare statiune ecam ca si Constanta-Mangalia.

+Quote Post
fericri
mesaj 13th March 2008, 09:42
Mesaj #149

Junior

Data înscrierii: 3-March 08
ID membru: 296 984

QUOTE (Ntim @ Mar 12 2008, 20:06) *
Din Bucuresti plecare tren direct Belgrad in jur de ora 10 seara sosire Timisoara in jurul orei 6 dimineata --sosire Belgrad in jurul orei 9 ora locala -1 ora Romania. Din Belgrad primul tren direct spre Bar capat de linie la 10 ziua sosire la Bar la 6 seara. Trenul urmator din Belgrad spre Bar la 10 seara si sosire Bar la 6 dimineata. Distanta de la Bar spre Budva cea mai mare statiune ecam ca si Constanta-Mangalia.

Mersi pt. detalii.
Alt tren la Belgrad nu e?
In iunie se poate face baie?

+Quote Post
guest10
mesaj 13th March 2008, 10:11
Mesaj #150

Junior

Salut,
Ma interesa un traseu auto (merg cu masina) de la Bucuresti la Budava cu o oprire in Serbia

+Quote Post
radu87
mesaj 14th March 2008, 10:49
Mesaj #151

Junior

Data înscrierii: 8-March 07
ID membru: 152 113

hello! n-a mai fost nimeni in budva. as vrea sa-mi petrec acolo o sapt la vara si m-ar interesa mai multe opini de la cei care au fost...si ceva pzoe din budva cu paja cu statiunea etc

+Quote Post
kriiss
mesaj 14th March 2008, 13:11
Mesaj #152

Junior

Data înscrierii: 6-June 05
Locație: Bucuresti
ID membru: 38 283

QUOTE (guest10 @ Mar 13 2008, 10:11) *
Salut,
Ma interesa un traseu auto (merg cu masina) de la Bucuresti la Budava cu o oprire in Serbia

Traseul este cel clasic :

Bucuresti - Portile de Fier - zona Belgrad- Topola -Uzice- Bijel Polje -Podgorica -Budva. Sunt peste 1000 km - ii faci in 2 zile cu oprire undeva in Serbia . Eventual daca rezistati mult la volan se poate face Portile de Fier - Budva intr-o zi(asta ca sa nu ramaneti in Serbia peste noapte sa ramaneti pe langa Portile de Fier) , dar e foarte greu...vreo 300-400 km sunt prin zona montana din Serbia si Muntenegru cu sosea pe o singura banda in cea mai mare parte si aglomerata mai ales vara.

Spre exemplu eu am facut intr-o zi Dr Tr Severin - Zabljac intr-o zi , dar de la bifurcatia spre Zabljac pana la Budva mai sunt vreo 160 km prin munti .

Acest mesaj a fost modificat de kriiss: 14th March 2008, 13:18

+Quote Post
CornelB
mesaj 14th March 2008, 14:44
Mesaj #153

Active Member

Data înscrierii: 23-June 05
ID membru: 39 712

QUOTE (radu87 @ Mar 14 2008, 10:49) *
hello! n-a mai fost nimeni in budva. as vrea sa-mi petrec acolo o sapt la vara si m-ar interesa mai multe opini de la cei care au fost...si ceva pzoe din budva cu paja cu statiunea etc

uite-aici un review destul de pe larg cu impresii de călătorie din Budva și împrejurimi și cu multe poze, parcă special pentru tine a fost scris (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
guest10
mesaj 18th March 2008, 14:58
Mesaj #154

Junior

Stie cineva cum e drumul Drobeta - Belgrad prin Tekija-Boljetin-Dobra-Veliki Gradiste-Pozarevak?
Am vazut ca e recomandat ca peisaj, dar nu stiu cum e calitatea lui si cat timp se face pe drumul asta de la Sip la Belgrad

+Quote Post
CornelB
mesaj 18th March 2008, 17:10
Mesaj #155

Active Member

Data înscrierii: 23-June 05
ID membru: 39 712

Era un drum bun, acum 2 ani, cel din Serbia și Muntenegru, CU EXCEPȚIA a 3 porțiuni, pe care se lucra din greu și care mai aveau porțiuni de pământ, fără asfalt. Un fel de drum de munte, dar fără gropi [de acele 3 porțiuni scurte vorbesc].
Aproape sigur între timp or fi acele terminat și porțiuni.

+Quote Post
guest10
mesaj 19th March 2008, 17:07
Mesaj #156

Junior

M-am hotarat.
O sa merg pe Bucuresti-Drobeta (5 ore)
Drobeta-Belgrad (via Donji Milanova, Dobra, etc) pe defileul Dunarii(5 ore)
Total 11 ore cu tot cu pauze.
Credeti ca e realizabil?

+Quote Post
bebelicu
mesaj 1st April 2008, 04:42
Mesaj #157

Junior

Data înscrierii: 1-April 08
Locație: Bucuresti
ID membru: 309 279

Salut!
Pentru vara asta am ales sa facem un circuit prin Muntenegru si Croatia cu masina,as avea si eu nevoie de absolut orice sfat ce mi-ar putea fi de folos in legatura cu trasee,locuri de vizitat,~bani necesari,cazare....absolut orice;sunt sigura ca pana plecam o sa ma burdusesc cu carti,harti despre Muntenegru si Croatia+dictionar(rom-sarb) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ,dar pana atunci orice sfat de la persoane care au mai fost in Muntenegru/Croatia este binevenit. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
Multumesc.

+Quote Post
Ntim
mesaj 15th April 2008, 10:33
Mesaj #158

Junior

Am fost la Budva saptamina trecuta si a fost ceva nou deosebit (alceva altfel de mare+ munte) . Tara e mica dar pare ca traieste doar din turism. Cu toate ca era extrasezon erau destui turisti barurile si terasele erau pline. Plaja e f mica cred ca sunt probleme vara oricum sunt multe de vazut. Cetatea e locul cel mai vizitatdin statiune. Mie mia placut cel mai mult fiordul ( cel mai sudic fiord din Europa e in Muntenegru) care e la citiva km de Budva. Toata faleza fiordului e plina de vile care ofera cazare ( e scris SOBE ). Neaparat trebuie vizitat Kotorul Tivatul si Herteg Novi care sunt localitati pe fiord. Exista sosea care ocoleste tot fiordul inclusiv fery de trecut pe cealalta parte. A fost singurul loc in care am fost pina acum si nu am auzit nici un cuvint in romaneste poate si fiinca nu era sezon.

+Quote Post
boby_77`
mesaj 18th April 2008, 09:38
Mesaj #159

Junior

Data înscrierii: 16-January 06
Locație: Sannicolau Mare
ID membru: 61 577

QUOTE (Ntim @ Apr 15 2008, 10:33) *
Am fost la Budva saptamina trecuta si a fost ceva nou deosebit (alceva altfel de mare+ munte) . Tara e mica dar pare ca traieste doar din turism. Cu toate ca era extrasezon erau destui turisti barurile si terasele erau pline. Plaja e f mica cred ca sunt probleme vara oricum sunt multe de vazut. Cetatea e locul cel mai vizitatdin statiune. Mie mia placut cel mai mult fiordul ( cel mai sudic fiord din Europa e in Muntenegru) care e la citiva km de Budva. Toata faleza fiordului e plina de vile care ofera cazare ( e scris SOBE ). Neaparat trebuie vizitat Kotorul Tivatul si Herteg Novi care sunt localitati pe fiord. Exista sosea care ocoleste tot fiordul inclusiv fery de trecut pe cealalta parte. A fost singurul loc in care am fost pina acum si nu am auzit nici un cuvint in romaneste poate si fiinca nu era sezon.

Buna,
Poti sa imi spui cum a fost drumul de la Beograd pana la Budva? si cati km sunt din Timisoara, sau din Beograd pana la Budva.Eu sunt din Sannicolau Mare si m-am uitat pe viamichelin si ar fi in jur ce 615 km daca trec pe la Jimbolia.

Mersi,
Boby.

+Quote Post
Ntim
mesaj 18th April 2008, 10:45
Mesaj #160

Junior

QUOTE (boby_77` @ Apr 18 2008, 09:38) *
Buna,
Poti sa imi spui cum a fost drumul de la Beograd pana la Budva? si cati km sunt din Timisoara, sau din Beograd pana la Budva.Eu sunt din Sannicolau Mare si m-am uitat pe viamichelin si ar fi in jur ce 615 km daca trec pe la Jimbolia.

Mersi,
Boby.

Am fost cu tren din Timisoara plecare dimineata la 6 sosire Belgrad ora locala 9 . Ora 10 fix plecare Bar capat de linie sosire seara la 20 si din Bar aprox 30 km cu taxi sau autobuz sosire la cazare in jur de ora 21. Daca mergi cu masina din Belgrad se ataseaza la capatul trenului vagoane pt transportat masina erau destule masini in tren ca drumul e foarte greu sunt citeva portiuni mai lungi de 3--4 ori ca si Transfagarasanu de la noi.

+Quote Post
mihai712
mesaj 18th April 2008, 10:50
Mesaj #161

Junior

Data înscrierii: 16-June 07
ID membru: 191 954

Eu plec pe 28 aprilie la Ulcinj cu masina din Bucuresti. Sper sa m-a intorc cu bine inapoi si sa pot adauga mai multe detalii despre calatorie. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
boby_77`
mesaj 18th April 2008, 10:54
Mesaj #162

Junior

Data înscrierii: 16-January 06
Locație: Sannicolau Mare
ID membru: 61 577

QUOTE (Ntim @ Apr 18 2008, 10:45) *
Am fost cu tren din Timisoara plecare dimineata la 6 sosire Belgrad ora locala 9 . Ora 10 fix plecare Bar capat de linie sosire seara la 20 si din Bar aprox 30 km cu taxi sau autobuz sosire la cazare in jur de ora 21. Daca mergi cu masina din Belgrad se ataseaza la capatul trenului vagoane pt transportat masina erau destule masini in tren ca drumul e foarte greu sunt citeva portiuni mai lungi de 3--4 ori ca si Transfagarasanu de la noi.

Eu am fost de 2 ori pana acum la Budva si cunosc greutatea traseului, dar am fost in 2003 si 2004 si eram curios sa stiu care este starea drumului in acest an.
De curiozitate cat te-a costat drumul ?

Mersi,
Boby

QUOTE (mihai712 @ Apr 18 2008, 10:50) *
Eu plec pe 28 aprilie la Ulcinj cu masina din Bucuresti. Sper sa m-a intorc cu bine inapoi si sa pot adauga mai multe detalii despre calatorie. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Eu vreau sa plec in 26 aprilie asa ca incerc sa gasesc pana atunci ceva info.

+Quote Post
Reclama
mesaj A minute ago
Mesaj #

Grup: Bot

Esti student? Beneficiaza acum de gratuitatile si reducerile de iarna!

53 V  « < 7 8 9 10 11 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 24th November 2009 - 02:16
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia