|
  |
telepatia exista |
|
|
|
|
10th September 2006, 15:17
|
Junior
Grup: Members
Data înscrierii: 12-August 06
ID membru: 90 977

|
QUOTE(rashid @ Sep 10 2006, 15:09)  Titlul stirii/topicului este incorect... Si cum ar trebui sa fie corect?
|
|
|
|
|
|
|
|
10th September 2006, 15:39
|
Active Member
Grup: Senior Members
Data înscrierii: 30-June 05
Locație: [x]Isla De Muerte[x] God dammed hippie
ID membru: 40 388

|
QUOTE(Cristina Scacun @ Sep 10 2006, 16:17)  Si cum ar trebui sa fie corect? Nu eu am facut threadul dar... sa zicem : "Roboti controlati cu ajutorul mintii", eh? Senzational! | |
|
|
|
|
|
|
|
|
10th September 2006, 15:44
|
Junior

|
QUOTE(rashid @ Sep 10 2006, 16:39)  Nu eu am facut threadul dar... sa zicem : "Roboti controlati cu ajutorul mintii", eh? Senzational! Da,parca suna mai bine...
|
|
|
|
|
|
|
|
10th September 2006, 19:23
|
Active Member
Data înscrierii: 30-June 05
Locație: [x]Isla De Muerte[x] God dammed hippie
ID membru: 40 388

|
QUOTE(Cristina Scacun @ Sep 10 2006, 16:44)  Da,parca suna mai bine... Mdea, drum lung pana la 500 de posturi nu?
|
|
|
|
|
|
|
|
10th September 2006, 20:03
|
Active Member
Data înscrierii: 5-December 05
Locație: Craiova
ID membru: 56 150

|
QUOTE(Cristina Scacun @ Sep 10 2006, 09:54)  Mi s-a intamplat si mie sa intuiesc ceea ce gandesc pesoanele care imi sunt foarte apropiate,si acelasi lucru li s-a intamplat si altor persoane din preajma mea.Fenomenul se intampla uneori parca prea frecvent pentru a se vorbi de o simpla coincidenta.Posibil sa fie vorba de un anume "simt" care permite persoanelor in cauza sa perceapa undele electromagnetice emise de creierul uman. Asta e mai degrabă empatie decât telepatie. Dacă ești în preajma acelor persoane. DAcă însă vă aflați în puncte diferite și totuși ulterior constatați că ați gândit la fel.. asta e chiar telepatie. Și vai, de câte ori ni se întâmplă.
|
|
|
|
|
|
|
|
10th September 2006, 20:12
|
Junior

|
QUOTE(olteanul @ Sep 10 2006, 21:03)  Asta e mai degrabă empatie decât telepatie. Dacă ești în preajma acelor persoane. DAcă însă vă aflați în puncte diferite și totuși ulterior constatați că ați gândit la fel.. asta e chiar telepatie. Și vai, de câte ori ni se întâmplă. Acest fenomen se intampla intre mine si parintii mei si intre parintii mei intre ei.Cred ca are importanta faptul ca suntem apropiati unii de ceilalti.
|
|
|
|
|
|
|
|
10th September 2006, 23:39
|
Membru Senior
Data înscrierii: 19-July 05
Locație: Großwardein
ID membru: 41 833

|
QUOTE(olteanul @ Sep 10 2006, 21:03)  DAcă însă vă aflați în puncte diferite și totuși ulterior constatați că ați gândit la fel.. asta e chiar telepatie. Și vai, de câte ori ni se întâmplă.
Da...de exemplu eu acum mă gândesc că mi-e foame. Se mai gândește cineva pe planeta asta că îi e foame. Oh my God!!! It's a miricăl! | |
|
|
|
|
|
|
|
|
11th September 2006, 14:44
|
Junior
Data înscrierii: 21-July 06
Locație: Bucuresti
ID membru: 87 560

|
In comunicarea dintre creier si creier distanta nu conteaza. Fenomenul de transmisie a gandurilor are loc mai ales atunci cand te eliberezi de lumea exterioara. Comunicarea prin ganduri, care urmeaza intotdeauna unei clipe de tacere (deodata, fara vreo intelegere prealabila, rostiti aceleasi cuvinte legate de acelasi subiect care v-a preocupat pe amandoi), se realizeaza deoarece amandoi ati fost in stare de vid spiritual, ceea ce a creat posibnilitatea sa fiti pe aceeasi lungime de unda, dar aceasta nu este telepatie voluntara.
|
|
|
|
|
|
|
|
11th September 2006, 14:53
|
Guru Member
Grup: Moderators
Data înscrierii: 5-March 05
ID membru: 31 818

|
QUOTE In comunicarea dintre creier si creier distanta nu conteaza. Fenomenul de transmisie a gandurilor are loc mai ales atunci cand te eliberezi de lumea exterioara. Comunicarea prin ganduri, care urmeaza intotdeauna unei clipe de tacere (deodata, fara vreo intelegere prealabila, rostiti aceleasi cuvinte legate de acelasi subiect care v-a preocupat pe amandoi), se realizeaza deoarece amandoi ati fost in stare de vid spiritual, ceea ce a creat posibnilitatea sa fiti pe aceeasi lungime de unda, dar aceasta nu este telepatie voluntara. Cela, hai sa stabilim de la bun inceput daca vorbim de basme sau de stiinta. Presupun ca o asemenea inventie SF ar exista, mergand pe calea stiintifica, distanta este extraordinar de importanta.pentru ca undele alea electromagnetice se propaga cu o anumita viteza, printr-un anumit mediu <> vid, etc...intelegi ? daca admitem dedublari, spirite, planuri astrale etc...have it your way..succesin descoperirea lor
|
|
|
|
|
|
|
|
11th September 2006, 15:46
|
Member
Data înscrierii: 4-January 05
Locație: N-NE
ID membru: 28 159

|
Pentru comenzi simple la distanţă se lucrează de ceva timp. Tocmai s-a descoperit că se poate 'conversa' cu creierul unui individ în comă....
|
|
|
|
|
|
|
|
11th September 2006, 15:48
|
Guru Member

|
telepatic ? fara nici un fel de adjuvant de liant ? unde-ai descoperit asta ?
|
|
|
|
|
|
|
|
11th September 2006, 17:56
|
Junior

|
QUOTE(spare-me @ Sep 11 2006, 15:53)  Cela, hai sa stabilim de la bun inceput daca vorbim de basme sau de stiinta. Presupun ca o asemenea inventie SF ar exista, mergand pe calea stiintifica, distanta este extraordinar de importanta.pentru ca undele alea electromagnetice se propaga cu o anumita viteza, printr-un anumit mediu <> vid, etc...intelegi ? daca admitem dedublari, spirite, planuri astrale etc...have it your way..succesin descoperirea lor Hipnoza telepatica este de fapt sugestie la distanta. Ea urmareste influentarea unei persoane aflate departe de hipnotizor. Astfel, ca si in cazul comunicatiei intre doi oameni, unul transmitator si altul receptor, se poate adormi cineva indiferent la ce distanta se afla de hipnotizor. Daca subiectul a atipit, hipnotizorul poate sa-l sugestioneze, poate sa-l puna sa efectueze orice activitate, poate sa-i provoace senzatii de miros si gust ca si cum acesta ar mirosi sau ar gusta efectiv o mancare. De exemplu poti sa sugerezi subiectului ales pentru experiment ca apa pe care o va bea va fi fierbinte si cand va sorbi din ea va simti o arsura. Sau poti sa-i sugerezi ca mancarea lui preferata, va avea un gust neplacut.
|
|
|
|
|
|
|
|
11th September 2006, 19:12
|
Membru Senior
Data înscrierii: 19-July 05
Locație: Großwardein
ID membru: 41 833

|
QUOTE(Cela @ Sep 11 2006, 18:56)  Hipnoza telepatica este de fapt sugestie la distanta. Ea urmareste influentarea unei persoane aflate departe de hipnotizor. Astfel, ca si in cazul comunicatiei intre doi oameni, unul transmitator si altul receptor, se poate adormi cineva indiferent la ce distanta se afla de hipnotizor. Daca subiectul a atipit, hipnotizorul poate sa-l sugestioneze, poate sa-l puna sa efectueze orice activitate, poate sa-i provoace senzatii de miros si gust ca si cum acesta ar mirosi sau ar gusta efectiv o mancare. De exemplu poti sa sugerezi subiectului ales pentru experiment ca apa pe care o va bea va fi fierbinte si cand va sorbi din ea va simti o arsura. Sau poti sa-i sugerezi ca mancarea lui preferata, va avea un gust neplacut. N-are legătura cu telepatia. Mai citește odată postul lui spare-me. Că are dreptate. Și eu, dacă vorbim de telepatie, prefer varianta și explicația științifică.
|
|
|
|
|
|
|
|
12th September 2006, 08:40
|
Guru Member

|
nu numai in cazul de fata; pe mine ma frapat intotdeauna siguranta unor afirmatii imposibil de certificat... QUOTE Astfel, ca si in cazul comunicatiei intre doi oameni, unul transmitator si altul receptor, se poate adormi cineva indiferent la ce distanta se afla de hipnotizor. Daca subiectul a atipit, hipnotizorul poate sa-l sugestioneze, poate sa-l puna sa efectueze orice activitate, poate sa-i provoace senzatii de miros si gust ca si cum acesta ar mirosi sau ar gusta efectiv o mancare. explica-mi si mie de unde stii tu chestia asta aa de sigur, cine-a experimentat-o cu siguranta si cum se realizeaza !...?!?!
|
|
|
|
|
|
|
|
12th September 2006, 09:23
|
Eu sunt dintre aceia de care mamele voastre au spus sa va feriti
Grup: Super Moderators
Data înscrierii: 9-January 06
Locație: București
ID membru: 60 528

|
Telepatia, este un fenomen neprobat de stiinta pe cand hipnoza da. Caile de comunicare si modalitatea, trebuie sa fie aceleasi insa, daca acceptam ca telepatia exista. Oricum, eu sunt Toma necredinciosu`, iar pana nu vad nu cred. Poate sa-mi aduca cineva toata documentatia existenta pe gogu (IMG: style_emoticons/default/smile.gif) LE/ Gasiti AICI o groaza de documentatie despre parapsihologie. Rabdare sa aveti (IMG: style_emoticons/default/smile.gif)
Acest mesaj a fost modificat de Zamolxel: 12th September 2006, 09:29
|
|
|
|
|
|
|
|
15th September 2006, 23:32
|
Junior

|
QUOTE(spare-me @ Sep 12 2006, 09:40)  nu numai in cazul de fata; pe mine ma frapat intotdeauna siguranta unor afirmatii imposibil de certificat...
explica-mi si mie de unde stii tu chestia asta aa de sigur, cine-a experimentat-o cu siguranta si cum se realizeaza !...?!?! Poti intra in contact, prin meditatie, cu o persoana care se supune experimentului in acelasi timp cu tine. Intelegeti-va asupra zilei si orei. Concentrati-va puternic asupra unui lucru concret. La orice distanta ar fi, partenerul va resimti gandul. Repet, in telepatie distanta nu conteaza.
|
|
|
|
|
|
|
|
16th September 2006, 00:37
|
Junior
Data înscrierii: 15-September 06
ID membru: 97 207

|
purtam pantaloni cu dungulitze.eram in statia de tramvai.din directia opusa venise un autobuz unu din autobuz m.a aratat prietenului lui.pana sa se intoarca ala spre mine m.am intors eu shi am vazut toata faza.m.am intors cu 180 grade!telepatie>>>> (IMG: style_emoticons/default/ohmy.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
20th September 2006, 19:36
|
Junior

|
QUOTE(ceramius @ Sep 16 2006, 01:37)  purtam pantaloni cu dungulitze.eram in statia de tramvai.din directia opusa venise un autobuz unu din autobuz m.a aratat prietenului lui.pana sa se intoarca ala spre mine m.am intors eu shi am vazut toata faza.m.am intors cu 180 grade!telepatie>>>> (IMG: style_emoticons/default/ohmy.gif) Ca si cum ai fi simtit ca cineva te priveste sau discuta despre tine?
|
|
|
|
|
|
|
|
A minute ago
|

Grup: Bot

|
In curand... autoevolution.roTeste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
|
|
|
|
|
|
|
  |
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:
|