|
  |
Cu mașina prin Serbia, Macedonia si Muntenegru |
|
|
|
|
15th June 2009, 16:52
|
Junior
Grup: Members
Data înscrierii: 1-May 04
Locație: Craiova
ID membru: 15 543

|
CITAT (gigik @ 15th June 2009, 15:08)  fisichella78: Si inca ceva am uitat: benzina de unde e ma bine sa bag, unde e mai ieftina serbia, macedonia sau grecia? La sirbi (am venit de o zi )motorina era in jur de 1 euro si ceva, la greci anul trecut era ca si pe la noi.
|
|
|
|
|
|
|
|
15th June 2009, 18:25
|
Junior
Data înscrierii: 22-July 08
ID membru: 351 078

|
CITAT (monavadan @ 15th June 2009, 15:00)  eu sint din cluj .si mi se pare ca distanta dintre cluj-severin prin serbia ,pina in grecia e mai putin cu 200 km .as vrea sa stiu cum e drumul prin serbia si macedonia.mersi mult. prin serbia si macedonia e perfect, ma rog aproape. sarbii si macedonenii au fost foarte draguti cu noi. am calatorit noaptea. era o portiune prin serbia unde se lucra dar cred ca au asfaltat-o, ca lucreaza mai repede ca la noi.
| |
|
|
|
|
|
|
|
|
16th June 2009, 08:08
|
Junior

|
CITAT (gigik @ 15th June 2009, 15:08)  fisichella78:
Merci de raspunsuri! Si eu sunt tot din timisoara! O sa plec in Grecia la inceputul lui septembrie. Cu taxele am inteles. Cum e drumul Kovin, apoi spre Smederevo ? Se merita sa mergi prin bulgaria? Merci!
Si inca ceva am uitat: benzina de unde e ma bine sa bag, unde e mai ieftina serbia, macedonia sau grecia? nu merita sa mergi prin bulgaria, prin serbia e mult mai bine. am mers si prin bulgaria dar e mai sigur prin serbia. eu am calatorit noaptea si cu copil mic si nu au fost probleme.benzina iei din romania, aproape de vama si apoi din grecia
|
|
|
|
|
|
|
|
16th June 2009, 10:02
|
Junior
Data înscrierii: 11-June 07
Locație: bucuresti
ID membru: 189 963

|
CITAT (pvluci @ 15th June 2009, 19:32)  referitor la necesitatea procurei: desi am postat ca e necesar un astfel de document, in cele din urma am constatat ca nimeni (nici un vames sarb sau macedonian) nu il solicita (IMG: http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/biggrin.gif) drum bun (IMG: http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/thumbsup.gif) In postul meu am spus foarte clar ca SE SOLICITA PROCURA DE CATRE VAMESII ROMANI, la iesirea din tara, procura, imputernicire sau contract de comodat IN ORIGINAL si in limba romana. Asta la vama de la Portile de Fier. Despre restul vamilor nu stiu, ca nu am fost pe acolo. Nu riscati sa va stricati vacanta!
|
|
|
|
|
|
|
|
16th June 2009, 15:44
|
Junior
Data înscrierii: 30-July 07
ID membru: 208 222

|
CITAT (marius_cristian @ 16th June 2009, 09:08)  nu merita sa mergi prin bulgaria, prin serbia e mult mai bine. am mers si prin bulgaria dar e mai sigur prin serbia. eu am calatorit noaptea si cu copil mic si nu au fost probleme.benzina iei din romania, aproape de vama si apoi din grecia
multumesc! | |
|
|
|
|
|
|
|
|
16th June 2009, 16:52
|
Junior
Data înscrierii: 6-March 07
ID membru: 151 591

|
CITAT (11_dye @ 16th June 2009, 09:02)  In postul meu am spus foarte clar ca SE SOLICITA PROCURA DE CATRE VAMESII ROMANI, la iesirea din tara, procura, imputernicire sau contract de comodat IN ORIGINAL si in limba romana. Asta la vama de la Portile de Fier. Despre restul vamilor nu stiu, ca nu am fost pe acolo.
Nu riscati sa va stricati vacanta! am iesit pe la vama de la Portile de Fier si am intrat pe la Moravita.
|
|
|
|
|
|
|
|
16th June 2009, 22:31
|
Active Member
Grup: Senior Members
Data înscrierii: 26-November 06
Locație: nu
ID membru: 111 899

|
Eu unu nu as da cardul din mana in Macedonia si Serbia. Stiu un caz in care unei cunostinte de-a mele i-a luat 150 de euro la o alimentare in Serbia, ca desteptul nu s-a uitat pe bon decat acasa, unde a vazut ca il incaltasera aia din statie cum ca alimentase de vreo 14.000 de dinari... Mai bine cash, bani marunti schimbati din timp, pt evita orice problema...Am alimentat de câteva ori în Serbia (MOL, OMV și Petrol), și am plătit cu cardul fără nici o problemă! Și în Românie poți să ți-o furi, dacă nu ești atent! (IMG: http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/confusedsmiley.png)
|
|
|
|
|
|
|
|
17th June 2009, 13:29
|
Junior
Data înscrierii: 31-March 08
ID membru: 309 152

|
Salut. Plec anul acesta in grecia si as vrea sa ie pe la T.Severin. Plecarea este din Cluj. Ce imi recomanzi? Cu multumiri.
|
|
|
|
|
|
|
|
17th June 2009, 13:31
|
Junior
Data înscrierii: 5-June 09
ID membru: 467 770

|
Buna,
In septembrie plec si eu in Grecia-Halkidiki prin Serbia -Macedonia. Plecarea e din Targu Mures si as innopta undeva pe traseu, probabil in Serbia. Are cineva idee de locuri de cazare, preturi, etc?
|
|
|
|
|
|
|
|
18th June 2009, 00:12
|
Member
Data înscrierii: 15-June 07
Locație: Timisoara
ID membru: 191 475

|
CITAT (dani11r @ 17th June 2009, 14:31)  Buna,
In septembrie plec si eu in Grecia-Halkidiki prin Serbia -Macedonia. Plecarea e din Targu Mures si as innopta undeva pe traseu, probabil in Serbia. Are cineva idee de locuri de cazare, preturi, etc? Mai bine te cazezi undeva inainte de granita cu Serbia, la vreo pensiune in Jud Timis daca iesi prin Moravita, sau prin alte judete, la sud , nu stiu pe unde iesi din tara, cat mai aproapte de granita oricum. Mie drumurile romanesti mi se par cele mai obositoare, si ori cum ai de venit vreo 400km pana la granita, care pot sa insemne si 7-8 ore.
|
|
|
|
|
|
|
|
18th June 2009, 22:05
|
Junior

|
CITAT (dani11r @ 17th June 2009, 14:31)  Buna,
In septembrie plec si eu in Grecia-Halkidiki prin Serbia -Macedonia. Plecarea e din Targu Mures si as innopta undeva pe traseu, probabil in Serbia. Are cineva idee de locuri de cazare, preturi, etc? in serbia e un motel pe care-l recomanda toata lumea la predejane. nu pot sa zic nimic caci nu am dormit acolo, doar l-am vazut. totusi la sarbi mi s-a parut totul sigur, mai ales ca am mers numai noaptea.
|
|
|
|
|
|
|
|
19th June 2009, 16:27
|
Junior
Data înscrierii: 6-March 07
ID membru: 151 591

|
CITAT (marius_cristian @ 18th June 2009, 21:05)  in serbia e un motel pe care-l recomanda toata lumea la predejane. nu pot sa zic nimic caci nu am dormit acolo, doar l-am vazut. totusi la sarbi mi s-a parut totul sigur, mai ales ca am mers numai noaptea. am vazut si eu hotelul de la predejane...arata chiar foarte bine mie mi se pare o alegere buna daca il alegi ca si unica cazare de tranzit e aproape la iesirea din serbia chiar dupa ce se termia autostrada din pacate nu stiu pretul cazarii
|
|
|
|
|
|
|
|
19th June 2009, 22:47
|
Junior
Data înscrierii: 18-June 08
ID membru: 338 735

|
CITAT (vargaioan @ 17th June 2009, 14:29)  Salut. Plec anul acesta in grecia si as vrea sa ie pe la T.Severin. Plecarea este din Cluj. Ce imi recomanzi? Cu multumiri. Eu sunt din cluj...anul trecut am mers cluj-oradea-timisoara-moravita-pancevo-smederevo-....macedonia....grecia!!! ...cea mai buna varianta!!! ....la intoarcere am plecat la ora 06.00...iar seara la ora 23.00 eram pe feleac!!!! (IMG: http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/smile.gif) )) Drum bun!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
20th June 2009, 11:07
|
Junior
Data înscrierii: 22-February 08
ID membru: 292 692

|
CITAT (4rings @ 2nd June 2009, 18:45)  hateg petrosani nu e un drum pe care sa-l recomand(drum nemarcat, in lucru + multe denivelari si bumpuri); in schimb drumul hateg-caransebes-vama moravita este foarte foarte bun, iar in vama am stat 5 min. 4Rings, spune-ne, te rugam, pe unde ai mers de la Caransebes la Moravita? prin Resita probabil, si apoi ... ? mersi anticipat.
|
|
|
|
|
|
|
|
20th June 2009, 14:45
|
Junior
Data înscrierii: 7-April 08
Locație: deva
ID membru: 312 035

|
caransebes-resita-bocsa-deta-moravita
|
|
|
|
|
|
|
|
21st June 2009, 00:02
|
Junior
Data înscrierii: 23-March 09
ID membru: 432 663

|
CITAT (Seb @ 12th June 2009, 22:20)  Denar, nu tenar. Hehe, exact asa dar pe dos mi-a zis un tip dintr-o benzinarie din Macedonia "No, no denar...tenar!!" (IMG: http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/smile.gif) CITAT (gigik @ 15th June 2009, 15:08)  fisichella78:
Merci de raspunsuri! Si eu sunt tot din timisoara! O sa plec in Grecia la inceputul lui septembrie. Cu taxele am inteles. Cum e drumul Kovin, apoi spre Smederevo ? Se merita sa mergi prin bulgaria? Merci!
Si inca ceva am uitat: benzina de unde e ma bine sa bag, unde e mai ieftina serbia, macedonia sau grecia? Saluti. E ok, drumul, o groapa doua in apropiere de Smederevo, in rest e bun. Pai in Grecia motorina e 0,9 Euro iar benzina 1,1 Euro...in Serb/Muntenegru nu m-a interesat, pt ca mi-am calculat astfel incat sa sar peste ele...in plus, nu m-as risca sa bag din Macedonia, pt ca pe ruta am vazut DOAR MAkOil, probabil Petromul lor, nici picior de LukOil, OMV sau alte benzinarii europene....probabil ei au ramas la lozinca "Nu ne vindem tara" (IMG: http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/tongue.gif) Pai prin bulgaria cred ca ocolesti...bine, depinde unde vrei sa ajungi...daca destinatia e Thasos sau Alexandroupoli, parca s-ar merita sa eviti Macedonia...traficul pe langa Salonic e un infern in weekend... CITAT (marius_cristian @ 15th June 2009, 19:25)  prin serbia si macedonia e perfect, ma rog aproape. sarbii si macedonenii au fost foarte draguti cu noi. am calatorit noaptea. era o portiune prin serbia unde se lucra dar cred ca au asfaltat-o, ca lucreaza mai repede ca la noi. Hehe, nu stiu cand ai fost tu, dar portiunea aia am prins-o si eu acu 2 sapt, dupa ce iesi de pe autobahn (IMG: http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/smile.gif) CITAT (11_dye @ 16th June 2009, 11:02)  In postul meu am spus foarte clar ca SE SOLICITA PROCURA DE CATRE VAMESII ROMANI, la iesirea din tara, procura, imputernicire sau contract de comodat IN ORIGINAL si in limba romana. Asta la vama de la Portile de Fier. Despre restul vamilor nu stiu, ca nu am fost pe acolo.
Nu riscati sa va stricati vacanta! La Moravita nu te intreaba nici dreaqu de procura... (IMG: http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/biggrin.gif) Probabil ai prins vreunu mai cu motz, ca nu am avut treaba niciunde, decat de pasapoarte si de cartea verde valabila pe Serbia/Macedonia.... CITAT (copjob2000 @ 16th June 2009, 23:31)  Eu unu nu as da cardul din mana in Macedonia si Serbia. Stiu un caz in care unei cunostinte de-a mele i-a luat 150 de euro la o alimentare in Serbia, ca desteptul nu s-a uitat pe bon decat acasa, unde a vazut ca il incaltasera aia din statie cum ca alimentase de vreo 14.000 de dinari... Mai bine cash, bani marunti schimbati din timp, pt evita orice problema...Am alimentat de câteva ori în Serbia (MOL, OMV și Petrol), și am plătit cu cardul fără nici o problemă! Și în Românie poți să ți-o furi, dacă nu ești atent! (IMG: http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/confusedsmiley.png) Da, dar macar aici stii limba, nevoile si neamul.... (IMG: http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/laugh.gif)
Acest mesaj a fost modificat de fisichella78: 21st June 2009, 00:06
|
|
|
|
|
|
|
  |
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:
|