Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

49 V  « < 26 27 28 29 30 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Cu trenul prin Europa
codruta
mesaj 25th June 2008, 14:46
Mesaj #487

Member

Grup: Members
Data înscrierii: 31-March 05
Locație: cluj napoca
ID membru: 33 673

De pe site-ul asta (https://w1.renfe.es/vol/).
Tot nu reusesc sa rezerv dar nu-i graba mare asa ca imi mai permit sa ma joc o perioada. Am facut un print screen sa vezi cum imi apare
Fișier atașat  Untitled_1.jpg ( 461.22KB ) Număr de descărcări: 40
Go to the top of the page

+Quote Post
PestelePrajit
mesaj 25th June 2008, 21:50
Mesaj #488

Junior

Data înscrierii: 11-June 08
ID membru: 336 031

Sfatul meu este sa folosesti cu incredere Ryanair sau Vueling.

+Quote Post
laursmaili
mesaj 28th June 2008, 12:08
Mesaj #489

Junior

Data înscrierii: 6-May 08
ID membru: 323 019

M-ar interesa si pe mine niste detalii( cum este drumul pana acolo,cat costa,ce trenuri trebuie sa schimb-chestii de genul?) despre o calatorie cu trenul Bucuresti - Perugia.A fost cineva ? Sau in alt oras din apropierea Perugiei.

+Quote Post
PestelePrajit
mesaj 28th June 2008, 14:22
Mesaj #490

Junior

Data înscrierii: 11-June 08
ID membru: 336 031

QUOTE (laursmaili @ Jun 28 2008, 13:08) *
M-ar interesa si pe mine niste detalii( cum este drumul pana acolo,cat costa,ce trenuri trebuie sa schimb-chestii de genul?) despre o calatorie cu trenul Bucuresti - Perugia.A fost cineva ? Sau in alt oras din apropierea Perugiei.

Ai tren Bucuresti - Venetia + www.trenitalia.com

+Quote Post
rian
mesaj 30th June 2008, 13:00
Mesaj #491

Junior

Data înscrierii: 30-June 08
ID membru: 342 860

In Turcia la Izmir cu trenul se poate ajunge usor, dar cu multa rabdare. Eu am plecat din Bucuresti pe data de 6 iunie 2008, ora 12:15, cu Rapidul Bosphor la cuseta de 6 paturi. Un pat pana la Istanbul, gara Sirkeci din partea europeana, costa 35 de lei. Tichetul pe teritoriul turcesc intre statia de granita Kapikule si statia finala Sirkeci costa 90 de lei la tarif intreg. Pe Bulgaria si Romania nu stiu cat costa pentru ca am avut permise internationale. Din gara Sirkeci din Istanbul, ajuns pe 7 iunie ora 9:30, am cumparat biletele pentru trenul urmator “Bogazici Treni” care pleaca la Eskisehir la ora 13:30 si ajunge acolo la ora 18:45 si pentru trenul de la Eskisehir pana la Izmir “Izmir Mavi” care pleaca din Eskisehir la ora 22:30 si ajunge in Izmir gara Basmane a doua zi, respectiv 8 iunie, la ora 8:30. Biletul la trenul Bogazici este, la clasa a 2-a, 14 lire turcesti cam 28 de lei la tarif intreg. Biletul la trenul Izmir Mavi, la vagon de dormit cu 2 paturi in compartiment plus chiuveta, frigider, aer conditionat, apa calda si cabina de dus costa 50 de lire turcesti cam 100 de lei adica 30 de lire patul si 20 de lire tichetul la tarif intreg.
Pentru a lua trenul Bogazici din Istanbul trebuie luat feribotul din portul Eminonu sau Karakoy din fata garii Sirkeci, costa 1,5 lire, pana la gara si portul Haydar Pasa de pe partea asiatica a Istanbulului, unde este garat trenul. Calatoria cu vaporul dureaza cam 30 de minute.
Pentru a ajunge de la Izmir din gara Basmane la Kusadasi trebuie luat un autocar din autogara. Autogara este cam la 30 de min de mers cu autobuzul din fata garii, costa 1,5 lire calatoria. Autocarul de Kusadasi costa 10 lire si face cam 1h30min. Returul e simplu.
Calatorie placuta.

+Quote Post
mihairosioru
mesaj 4th July 2008, 18:30
Mesaj #492

Junior

Data înscrierii: 31-May 07
ID membru: 185 990

Deci sa inteleg ca cele 5 zile de valabilitate din luna respectiva nu sunt consecutive?

QUOTE (cristane @ Jun 17 2008, 13:48) *
Salutare

Am si eu o intrebare legata de InterRail.

In cazul in care imi achizitionez un Global Pass pt "5 days in 10 days", cum se face la completarea datelor? De exemplu, daca am o calatorie Budapesta - Viena ce incepe la 22.00 si se termina la 01.00 (orele sint inventate (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ), se completeaza doar prima zi, doar a doua, sau ambele? De asemenea, daca am o calatorie ce incepe la, sa zicem, 14.00 si se termina a doua zi dimineata devreme, se trec ambele zile?

Multumesc mult (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
alexxxxx
mesaj 5th July 2008, 16:52
Mesaj #493

Member

Data înscrierii: 6-February 04
ID membru: 11 136

Nu, nu sunt consecutive, de-aia e "flexi"....

+Quote Post
Iuliux
mesaj 5th July 2008, 18:19
Mesaj #494

Junior

Data înscrierii: 13-March 05
Locație: Brasov
ID membru: 32 337

Cat costa trenul Bucuresti - Sofia si cat face?

+Quote Post
alexxxxx
mesaj 6th July 2008, 20:47
Mesaj #495

Member

Data înscrierii: 6-February 04
ID membru: 11 136

53 de euro dus-intors la cls. a II-a, dupa cum te poti informa singur de-aici si face vreo 10 ore, dupa cum poti vedea aici. Daca vrei la domit, e 14 euro/pat in cabina de 3 locuri.

+Quote Post
zanganel
mesaj 7th July 2008, 14:14
Mesaj #496

Junior

Data înscrierii: 20-June 06
Locație: Iasi
ID membru: 82 917

Salutare,

Am calatorit cu bilete InterRail anul trecut si anul acesta.Cum sunt destul de lungi reportajele am sa pun link-le aici.

InterRail 2007

http://forum.lokomotiv.ro/modules.php?name...topic&t=816

InterRail 2008

http://forum.lokomotiv.ro/modules.php?name...opic&t=3065

Acest mesaj a fost modificat de zanganel: 7th July 2008, 14:40

+Quote Post
Rey
mesaj 10th July 2008, 22:25
Mesaj #497

Junior

Data înscrierii: 27-January 06
Locație: BUCHAREST
ID membru: 63 215

sunt de aceasi parere www.vueling.com , au tarife foarte bune!

+Quote Post
andreeev
mesaj 10th July 2008, 23:32
Mesaj #498

Junior

Data înscrierii: 23-October 07
ID membru: 239 508

salutare
are idee cinev de un tren pe ruta sibiu budapesta ? rog detalii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
sau barem cate ore faci din timisoara pana la budapesta cu trenul ? si unde pot gasi informatii pe un site in legatura cu trenurile din RO care circula pe rute internationale
multam fain

+Quote Post
Iuliux
mesaj 11th July 2008, 07:48
Mesaj #499

Junior

Data înscrierii: 13-March 05
Locație: Brasov
ID membru: 32 337

Tren exista insa nu trece prin Sibiu. Poti sa-l iei de la Brasov. De la Brasov la granita faci 7 ore, dupa inca vreo 3 sau 4.

+Quote Post
snakeman
mesaj 12th July 2008, 15:25
Mesaj #500

Junior

Data înscrierii: 13-March 06
ID membru: 69 631

Vreau sa ajung cu trenul din Bucuresti pana in Atena, via Salonic. Am primit abonamentul Balkan Flexi, valabil pt. 5 zile la alegere, dar problema e ca nu stiu cand si cum sa-l completez.
De la agentie mi-au zis ca le pot completa chiar inainte de a urca in tren. Altcineva mi-a zis ca sa le completez chiar in tren, in prezenta conductorului. Care e varianta corecta? Si mai ales ce trebuie sa scriu exact in ele?
Iar daca cineva a mai fost pe traseul asta, imi poate spune daca toti conductorii din trenul Bucuresti-Salonic sunt romani? Multumesc anticipat!

+Quote Post
remg
mesaj 13th July 2008, 21:08
Mesaj #501

Junior

Data înscrierii: 19-August 06
ID membru: 92 314

QUOTE (snakeman @ Jul 12 2008, 16:25) *
Vreau sa ajung cu trenul din Bucuresti pana in Atena, via Salonic. Am primit abonamentul Balkan Flexi, valabil pt. 5 zile la alegere, dar problema e ca nu stiu cand si cum sa-l completez.
De la agentie mi-au zis ca le pot completa chiar inainte de a urca in tren. Altcineva mi-a zis ca sa le completez chiar in tren, in prezenta conductorului. Care e varianta corecta? Si mai ales ce trebuie sa scriu exact in ele?
Iar daca cineva a mai fost pe traseul asta, imi poate spune daca toti conductorii din trenul Bucuresti-Salonic sunt romani? Multumesc anticipat!

Doar insotitorii de vagon dormit si cuseta sint romani pe intreaga distanta, daca vagonul este romanesc. pentru vagoanele clasa, conductorii se schimba la frontiere.
Biletul il dai completat insotitorului(relatia, data( iar el completeaza ultima coloana(nr. trenului parca).

+Quote Post
snakeman
mesaj 14th July 2008, 13:32
Mesaj #502

Junior

Data înscrierii: 13-March 06
ID membru: 69 631

QUOTE (remg @ Jul 13 2008, 22:08) *
Doar insotitorii de vagon dormit si cuseta sint romani pe intreaga distanta, daca vagonul este romanesc. pentru vagoanele clasa, conductorii se schimba la frontiere.
Biletul il dai completat insotitorului(relatia, data( iar el completeaza ultima coloana(nr. trenului parca).

Daca ruta pe care merg e compusa din mai multe trenuri (schimb vreo 3 trenuri in total), scriu numai destinatia finala si punctul de unde plec si orele corespunzatoare, sau toate cele 3 perechi, separat (in cazul meu, Cluj-Bucuresti, Bucuresti-Salonic, Salonic-Atena)?

+Quote Post
remg
mesaj 14th July 2008, 18:30
Mesaj #503

Junior

Data înscrierii: 19-August 06
ID membru: 92 314

QUOTE (snakeman @ Jul 14 2008, 14:32) *
Daca ruta pe care merg e compusa din mai multe trenuri (schimb vreo 3 trenuri in total), scriu numai destinatia finala si punctul de unde plec si orele corespunzatoare, sau toate cele 3 perechi, separat (in cazul meu, Cluj-Bucuresti, Bucuresti-Salonic, Salonic-Atena)?

Nu cred ca are importanta asta. Oricum ea este valabila timp de 5, 10 sau 15 zile dintr-o luna pe orice ruta.
Intreaba conductoruil la prima cursa.

+Quote Post
gigionne
mesaj 15th July 2008, 14:47
Mesaj #504

Junior

Data înscrierii: 1-October 06
ID membru: 100 050

Sau Air Iberia. Eu mi-am luat bilet Madrid-Barcelona si retur cu 90 EUR cu o saptamana inainte de la o agentie de voiaj din Madrid. Zborul a durat 1 ora, totul e super OK.

+Quote Post
Reclama
mesaj A minute ago
Mesaj #

Grup: Bot

In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!

49 V  « < 26 27 28 29 30 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 23rd November 2009 - 20:53
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia