Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

49 V  « < 10 11 12 13 14 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Cu trenul prin Europa
hardvare
mesaj 12th January 2007, 19:59
Mesaj #199

Active Member

Grup: Members
Data înscrierii: 2-August 05
Locație: Softpedia Prison
ID membru: 42 823

Fiți amabili, cât fac și eu de la Bârca la Viena și înapoi?

Mulțumesc!
Go to the top of the page

+Quote Post
alexxxxx
mesaj 13th January 2007, 07:12
Mesaj #200

Member

Data înscrierii: 6-February 04
ID membru: 11 136

Asta e vreo caterinca mai altfel? Apreciem

+Quote Post
kingblana
mesaj 13th January 2007, 14:37
Mesaj #201

Active Member

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 21-December 03
Locație: Jamaica
ID membru: 9 301

Am ramas si eu putin dezgustat de trenul Budapesta-Cluj (13:15Bud-21:30Cj) . Un tren infect nu vedeai pe geamuri nimic , atat erau de "curate" , iar vagonul unde am stat eu , cica nu exista . Ale naibii in fata 433 , in spate 435 , la mijloc era vidul . L-am intrebat pe nasu` si ala : "Wi ar sori . Wi dont hev dhis car , bat yu chen stei in this uan" . Adica in cel de la mijloc care era nenumerotat . Noroc ca erau vagoane de MAV si nu de CFR , ca alfel bombaneam mai mult. Geamuri care se deschideau si nu se mai inchideau .. si afara erau 2 grade ... etc .... Interesant MAV-ul asta ....

La dus , a avut intarziere 50 de minute,pentru ca a avut brilianta idee de a astepta intr-o gara cu nume imposibil de scris,nu mai putin de 10 trenuri.

+Quote Post
emil1980
mesaj 22nd January 2007, 20:53
Mesaj #202

Junior

Data înscrierii: 19-January 07
ID membru: 130 053

Am si eu o intrebare. In marite vreau sa merg in Franta (prin Viena). Am vazut pe internet oferta companiei feroviare austriece, trenurile SparSchiene, biletul costa 39 de euro intre Viena si Paris Est. Stie cineva daca biletul pentru ruta Viena-Paris mi-l pot procura de aici. Este vreo agentie. Multumesc anticipat

+Quote Post
emil1980
mesaj 22nd January 2007, 20:54
Mesaj #203

Junior

Data înscrierii: 19-January 07
ID membru: 130 053

Am si eu o intrebare. In martie vreau sa merg in Franta (prin Viena). Am vazut pe internet oferta companiei feroviare austriece, trenurile SparSchiene, biletul costa 39 de euro intre Viena si Paris Est. Stie cineva daca biletul pentru ruta Viena-Paris mi-l pot procura de aici. Este vreo agentie. Multumesc anticipat

Acest mesaj a fost modificat de emil1980: 22nd January 2007, 20:57

+Quote Post
pastel3005
mesaj 22nd January 2007, 22:24
Mesaj #204

Senior Member

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 11-August 06
Locație: Orasul(inca)al florilor, TG-Mures
ID membru: 90 895

nu cred. eu am citit tot pe net despre o oferta, din budapesta la venezia, tot la acelasi pret.
aici nu am reusit sa imi iau bilet. am mers in budapesta, si acolo intr-o gara au spus ca nu mai este acea oferta, dar in cealalta am gasit. incearca sa intri pe net, sa ceri info de la ei.

+Quote Post
alexxxxx
mesaj 23rd January 2007, 10:40
Mesaj #205

Member

Data înscrierii: 6-February 04
ID membru: 11 136

Daca nu merge la cfr calatori, la agentia grivita, incearca la wasteelstravel.ro, sunt mai descurcareti. au agentia chiar in gara de nord.

Acest mesaj a fost modificat de alexxxxx: 23rd January 2007, 10:41

+Quote Post
Johnnywal
mesaj 23rd January 2007, 17:42
Mesaj #206

Junior

Data înscrierii: 20-May 04
Locație: Viena
ID membru: 16 725

QUOTE(emil1980 @ Jan 22 2007, 19:54) *
Am vazut pe internet oferta companiei feroviare austriece, trenurile SparSchiene, biletul costa 39 de euro intre Viena si Paris Est.

Problema cu biletele la oferta este ca ele se mai si termina. Deci primul lucru care trebuie intrebat este daca mai au bilete ieftine.

+Quote Post
Icelemon
mesaj 23rd January 2007, 22:31
Mesaj #207

Junior

Data înscrierii: 27-June 06
Locație: N44.9275454° E25.4436765°
ID membru: 84 029

Tariff abroad

For connections outside of Germany, a special ticket is required. These offers are not bookable via the internet.

Tickets may be purchased in any DB ReiseZentrum, authorised travel agencies or over the telephone using DB ReiseService by dialing 11861 (toll call).

http://reiseauskunft.bahn.de/bin/query.exe/en
se pare ca aici nu iti arata preturile/implicit nici nu poti face rezervari online

am inteles de la stiri ca din aprilie se va implementa si in Romania
o foarte buna si ieftina solutie pt. cei ce vor sa calatoreasca prin Europa
incomparabil ai un drum mai linistit fata de o calatorie cu masina personala sau autocarul
mersul cu trenul e foarte linistitor, mai ales daca ai parte de cuseta + restaurant, e o binefacere
sper sa prinda bine si la noi tipul asta de calatorii
nimic nu se compara cu o excursie cu trenul prin Alpi
inca e prematur sa ma gandesc la asa ceva anul asta, dar sper ca pe viitor sa ma relaxez asa cum imi place intr-o asemenea calatorie prin Europa
... uite ca apar si avantajele UE (IMG:style_emoticons/default/coolspeak.gif)

+Quote Post
florinlin
mesaj 24th January 2007, 00:42
Mesaj #208

Junior

Data înscrierii: 14-May 05
Locație: Sibiu
ID membru: 36 649

Salutare !
As vrea si eu sa merg la Istanbul cu trenul, mi-au mai ramas ceva zile dintr-un bilet Balkan Flexipass si as avea vreo cateva intrebari.
In primul rand daca e nevoie sa am lire turcesti sau e ok si euro acolo ?
Puteti sa-mi recomandati un hotel (ceva pana in 20 euro de persoana/noapte) ?
Avand in vedere ca o sa fie un sejur foarte scurt, nu stau decat 2 zile, ce n-ar trebui sa ratez ?

Va multumesc.

+Quote Post
mimau
mesaj 24th January 2007, 10:29
Mesaj #209

Junior

Data înscrierii: 11-January 07
ID membru: 125 651

"Avand in vedere ca o sa fie un sejur foarte scurt, nu stau decat 2 zile, ce n-ar trebui sa ratez ?"

Parerea mea este ca n-ar trebui sa ratezi Miniaturk. Uite despre ce este vorba: http://www.wan-press.org/article3129.html

Apoi, o plimbare in Taksim, pe Istiklal Caddesi, cu oprire la Turnul Galatei, in care se merita sa te urci, se vede superb de-acolo.

+Quote Post
oztan
mesaj 24th January 2007, 12:29
Mesaj #210

Member

Data înscrierii: 25-December 06
Locație: Bucharest / Romania
ID membru: 118 700

QUOTE(mimau @ Jan 24 2007, 10:29) *
"Avand in vedere ca o sa fie un sejur foarte scurt, nu stau decat 2 zile, ce n-ar trebui sa ratez ?"

Parerea mea este ca n-ar trebui sa ratezi Miniaturk. Uite despre ce este vorba: http://www.wan-press.org/article3129.html
Apoi, o plimbare in Taksim, pe Istiklal Caddesi, cu oprire la Turnul Galatei, in care se merita sa te urci, se vede superb de-acolo.

Despre MINIATURK sunt % 100 de acord , ne aparati vizita ,

Nu ne aparat sa ai Lira turcesc , mai mult merge $ , dar pot sa schimb bani la exchange cu liniste .

Despre hotel , incerca zona SIRKECI , gasesti multe, sau contactaze cu agentie de turizm in Romania .

Vacanta placuta ...

+Quote Post
Axy29
mesaj 24th January 2007, 21:13
Mesaj #211

Junior

Data înscrierii: 24-January 07
ID membru: 132 407

Spuneti-mi si mie va rog o varianta ieftina de zbor de la Bucuresti catre Amsterdam sau Eindhoven. as vrea sa merg pe 23 martie la meciul olanda-rom. As vrea sa achit online biletul pt ca am card dar nu stiu cum, n-am mai calatorit cu avionul. Dati-mi cateva sfaturi. merci frumos

Aa si daca mai e cineva care vrea sa mai mearga la meci cu avionul , join me (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
florinlin
mesaj 24th January 2007, 22:23
Mesaj #212

Junior

Multumesc frumos pentru raspunsuri (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Dar am o maaaare problema......am incercat sa intru pe sit-uri sa gasesc ceva mijloace de transport in comun sa ajung acolo unde mi-ati spus voi. Dar sincer nu ma descurc deloc cu turca. Asa ca va cer din nou ajutorul.
Acum, am vazut ca ajung in gara Sirkeci, probabil ca o sa ma cazez la unul din hotelurile din zona, deci de acolo cum ajung la:
1. Piata Sultan Ahmet (pe google earth am vazut ca in zona ar fi Sf. Sofia, Moscheea Albastra, Topkapi, Cisternele
2. Turnul Galatei
3. Marele Bazar
4. Sala Abdi Ipekci (sunt mare fan baschet si stiu ca in Istanbul sunt echipe bune de Euroliga) poate prin si un meci (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
5. Miniaturk
Am vazut ca in Istanbul sunt mai multe tipuri de Metro.....am harta metro-ului dar nu stiu unde ar trebui sa cobor pentru obiectivele de mai sus.
Multumesc frumos.

+Quote Post
xwh
mesaj 25th January 2007, 00:42
Mesaj #213

Active Member

Data înscrierii: 9-November 06
ID membru: 107 925

www.klm.ro ofera pretul cel mai bun online , cel putin asa am gasit eu comparand cu paravion.ro si airtickets.ro

+Quote Post
Axy29
mesaj 25th January 2007, 23:19
Mesaj #214

Junior

Data înscrierii: 24-January 07
ID membru: 132 407

pai zice de la 189 euro catre Amsterdam. mi se pare f scump eu caut ceva sa ajunga in jur de 100 (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
umblaretz
mesaj 26th January 2007, 13:31
Mesaj #215

Junior

Data înscrierii: 26-January 07
ID membru: 133 267

QUOTE(mirwoona @ Oct 10 2006, 20:03) *
As mai agauga :

Bucuresti-Praga: aproximativ 500 ron la clasa a IIa, cu loc rezervat, dus intors. pentru vagon de dormit se mai plateste in jur de 170 rom dus intors.

Bucuresti-Budapesta : in jur de 220 ron, fara vagon de dormit, dus intors.

Mie personal mi se par destul de ridicate preturile la CFR, insa de craciun am facut reervare ptr praga si ma duc cu trenul...caci curse directe de avion nu am gasit la preturi accesibile (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

insa de la anul, cand vor intra pe piata mai multe comapnii aeriene low-cost, calatoriile cu trenul se vor imputina.

bucuresti-praga 2 persoane cu vagon de dormit . poate sa-mi spuna cineva cat costa ???

+Quote Post
florinlin
mesaj 30th January 2007, 01:36
Mesaj #216

Junior

nu ma ajuta nimeni ?

+Quote Post
Reclama
mesaj A minute ago
Mesaj #

Grup: Bot

In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!

49 V  « < 10 11 12 13 14 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 24th November 2009 - 01:34
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia