QUOTE(ovisebdan @ Oct 24 2006, 21:35)

chiar daca facem alte misiuni, nu pot fi decat curse sau misiuni d-elea cu Checkpoint-uri. nu putem face filmulete cu personaje care vorbesc ca sa zici ca jocul o sa aiba alta poveste. orice am face, povestea tot asta e, nu putem schimba noi storyline-ul.
Aha...oricum ar trebui sa faceti filmuletzele klumea... In Real GTA3 masinile noi apar si in filmuletze. Am jucat Killer's Kip Vice City. Toate masinile erau schimbate dar in filme apareau alea originale din Vice. Mi se pare k e o arhiva Cutscene sau Movies...nu mai stiu. (IMG:
style_emoticons/default/tongue.gif) Oricum yo as rejuca jocu dupa terminarea modului. O poveste noua inseamna modificari in engine. E mult prea greu. Dar cel mai misto ar fi sa dati un plus de realism sunetului. Radio romanesc e ok. Dar ar fi si mai misto dak Daciile ar face ca daciile si aro ca aro. Cam greu... Dar se poate. Bafta in continuare...
Dar crezi k se pot schimba vocile personajelor ?? Cre k-s mult prea multe dialoguri....si e greu sa formulezi fiecare propozitie sincronizata cu vocea.
Apropo! Am o mica idee. Nu se pot face cutscene-uri ca-n NFSU2 ? Adik benzi desenate... Doar poze si voci ?? Poate se poate face o mica poveste... Nush. Think
Acest mesaj a fost modificat de L30N: 24th October 2006, 20:52