Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

97 V  « < 17 18 19 20 21 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Combina frigorifica / frigider
crz
mesaj 16th April 2006, 20:48
Mesaj #325

Active Member

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 27-September 05
ID membru: 48 412

Fratilor, am o problema mare, mare de tot.

Cum am mai spus, vreau sa im iau o combina frigorifica. Dupa (aproximativ) o luna de cautari ma hotarasem la un zanussi (modelul exact). Toate bune si frumoase pana cand mama imi spune ca nu vrea combina cu racire normala (frigider cu dezghetare automata) ci FULL-NO-FROST. Motivul: la cele 'normale' pe peretele din spate se condenseaza apasi se scurge in continuu.

Evident, eu n-am chef sa dau vreo 4-5 milioane in plus numai pentru ca schimb sistemul de racire.

Intrebarea mea pentru posesorii de combine 'normale' (cu dezghetare automata) este daca intr-adevar se petrece acest fenomen, de scurgere a apei pe peretele din spate al frigiderului, si daca afecteaza in vreun fel calitatea produselor pastrate in frigider (sunt sigur ca nu are nici o treaba, dar totusi am intrebat).

Multumesc.
Go to the top of the page

+Quote Post
Courage
mesaj 16th April 2006, 21:02
Mesaj #326

Administrator

Grup: Admin
Data înscrierii: 26-November 01
Locație: Bucuresti
ID membru: 2

Da, apa se scurge pe peretele din spate, insa peretele interior ! (condens).

In partea de jos exista un orificiu care duce in exterior si pe el se scurge aceasta apa. In acest fel nu se produce acea gheata existente in firigiderele vechi cu congelator sus.

+Quote Post
crz
mesaj 16th April 2006, 21:12
Mesaj #327

Active Member

QUOTE(Courage @ Apr 16 2006, 22:02) *
Da, apa se scurge pe peretele din spate, insa peretele interior ! (condens).

In partea de jos exista un orificiu care duce in exterior si pe el se scurge aceasta apa. In acest fel nu se produce acea gheata existente in firigiderele vechi cu congelator sus.

Buna asta cu peretele interior (IMG:style_emoticons/default/coolspeak.gif) . E vina mea ca nu am specificat...intelesesem de la bun inceput ca pe interior (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .

In afara de factorul estetic, ce face sa merite diferenta de aproximativ 30% pe care trebuie sa o platesc pentru o combina FNF? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)

+Quote Post
Courage
mesaj 16th April 2006, 21:17
Mesaj #328

Administrator

Grup: Admin
Data înscrierii: 26-November 01
ID membru: 2

FNF ?

La ora actuala, daca nu iti iei Arctic, merita sa mergi in Metro/Selgros, unde exista oferte ff. bune la Gorenje sau Polar.

Eu am Polar cu 2 compresoare si e de fapt Whirlpool... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Iti recomand sa vezi Polar la Metro/Selgros/Flanco.

+Quote Post
xcuseme
mesaj 16th April 2006, 21:40
Mesaj #329

Member

Grup: Members
Data înscrierii: 19-November 02
Locație: iasi
ID membru: 2 379

Gorenje am si eu de vreo 2saptamani...

Mai exact http://www.gorenje.ro/2933?aid=1079
Are intr-adevar 2 compresoare danfoss.

Ce pot sa zic... ingheata extrem de bine.

Singurul lucru care ma deranjeaza este zgomotul compresoarelor in timpul functionari... care este destul de puternic.

De asemenea termostatele au un cloncanit destul de puternic cand cupleaza/decupleaza.

+Quote Post
crz
mesaj 16th April 2006, 21:43
Mesaj #330

Active Member

QUOTE(Courage @ Apr 16 2006, 22:17) *
FNF ?

La ora actuala, daca nu iti iei Arctic, merita sa mergi in Metro/Selgros, unde exista oferte ff. bune la Gorenje sau Polar.

Eu am Polar cu 2 compresoare si e de fapt Whirlpool... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Iti recomand sa vezi Polar la Metro/Selgros/Flanco.

FNF= full no-frost

Nu iau Arctic. Am vazut oferte bune si prin altex la combinele zanussi ( care sunt de fapt electrolux (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ). As merge in hypermarketuri, dar sunt departe si imi vine peste mana sa merg pana acolo (nu prea am timp, deci daca nu e in drumul meu, e prea departe (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ).

Sper sa o conving pe a mea mama sa renunte la ideea de a lua combina no-frost. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)

QUOTE(xcuseme @ Apr 16 2006, 22:40) *
Gorenje am si eu de vreo 2saptamani...

Mai exact http://www.gorenje.ro/2933?aid=1079
Are intr-adevar 2 compresoare danfoss.

Ce pot sa zic... ingheata extrem de bine.

Singurul lucru care ma deranjeaza este zgomotul compresoarelor in timpul functionari... care este destul de puternic.

De asemenea termostatele au un cloncanit destul de puternic cand cupleaza/decupleaza.

Daca la 42db face galagie, ma intreb cam cum suna Indesitul no-frost care are in datasheet 47db!!! NO-FROST SUCKS, imho. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)

+Quote Post
skulder
mesaj 17th April 2006, 11:42
Mesaj #331

Junior

Data înscrierii: 8-January 06
ID membru: 60 351

QUOTE(acciduzzu @ Mar 30 2006, 09:32) *
De unde ai luat combina cu 11 000 000 ? Ma intereseaza sa cumpar si eu una..

avea in carrefour colentina ,am luat eu dar era ultimul model ca ala ,mai aveai arctic 380 + cam la acelasi pret si fac cam acelasi lucru

+Quote Post
crz
mesaj 19th April 2006, 13:11
Mesaj #332

Active Member

Pana la urma m-am hotarat. Frigider indesit, model TA-5-FNF (full no frost).
Arata cam asa.

Pret: intre 16.200.000 si 17 mil (depinde daca il iau din Obor, Unirea sau Flanco, la Unirea fiind 16.500.000).

Arata super si...abia astept sa-l iau. Maine o sa fac gestul (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .

(IMG:style_emoticons/default/peacefingers.gif)

+Quote Post
rox
mesaj 19th April 2006, 13:29
Mesaj #333

prajitoare

Data înscrierii: 28-November 04
Locație: bucuresti
ID membru: 26 412

am gasit ceva dragut...adica in banii pe care eram eu dispusa sa-i investesc, pare ok. voi ce ziceti?
Beko NDP 9660 WD...costa 17 milioane la Carrefour, e mare, e compartimentat asa cum vroiam eu...so? pareri?
http://www.beko.ro/ aici sunt detaliile tehnice +poza

+Quote Post
crz
mesaj 19th April 2006, 13:57
Mesaj #334

Active Member

QUOTE(rox @ Apr 19 2006, 14:29) *
am gasit ceva dragut...adica in banii pe care eram eu dispusa sa-i investesc, pare ok. voi ce ziceti?
Beko NDP 9660 WD...costa 17 milioane la Carrefour, e mare, e compartimentat asa cum vroiam eu...so? pareri?
http://www.beko.ro/ aici sunt detaliile tehnice +poza

E ala cum intri printre frigidere dinspre carti, pe dreapta. Mare, congelatorul sus, right? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .

Vezi ca tin minte ca aveau doua preturi pe el. Si nu era nici o diferenta de specificatii. Cred ca ala mai ieftin era lovit (ca si cel expus dealtfel (IMG:style_emoticons/default/cursing.gif) ).

E aproape la fel cu indesit-ul meu. Practic aceeasi Marie cu alta palarie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Ce lipseste la Indesit este dozatorul ala de apa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .

+Quote Post
rox
mesaj 19th April 2006, 14:02
Mesaj #335

prajitoare

Data înscrierii: 28-November 04
Locație: bucuresti
ID membru: 26 412

QUOTE(crz @ Apr 19 2006, 14:57) *
E ala cum intri printre frigidere dinspre carti, pe dreapta. Mare, congelatorul sus, right? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .

Vezi ca tin minte ca aveau doua preturi pe el. Si nu era nici o diferenta de specificatii. Cred ca ala mai ieftin era lovit (ca si cel expus dealtfel (IMG:style_emoticons/default/cursing.gif) ).

E aproape la fel cu indesit-ul meu. Practic aceeasi Marie cu alta palarie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Ce lipseste la Indesit este dozatorul ala de apa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .

right. am vazut ca sunt doua preturi...pe doua frigidere identice. cel pistruiat( un alb cu punctulete, mai mult gri decat alb, mai antijeg) e 17, cel alb normal e 18.

edit: si inca o diferenta: am vazt ca al tau are mai multe spatii pentru sticle (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Acest mesaj a fost modificat de rox: 19th April 2006, 14:15

+Quote Post
crz
mesaj 19th April 2006, 14:26
Mesaj #336

Active Member

QUOTE(rox @ Apr 19 2006, 15:02) *
right. am vazut ca sunt doua preturi...pe doua frigidere identice. cel pistruiat( un alb cu punctulete, mai mult gri decat alb, mai antijeg) e 17, cel alb normal e 18.

edit: si inca o diferenta: am vazt ca al tau are mai multe spatii pentru sticle (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .
Oricum, eu nu prea o sa il folosesc la maxim. Adica suportul ala de pe sertar se poate ridica, asa cum e in poza, sau se poate lasa jos (si pui sticlele pe un singur nivel). Mie imi mai plac locurile de pus cutii de bere/cola de pe usi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Si cutia aia "fresh box" (prima de sub congelator) care se trage si se deschide capacul singur (un sistem mecanic). mi se pare ca si Beko are.

Oricum, una peste alta cred ca sunt cam la fel. Daca tii la dozatorul ala ia Beko-ul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Dar nu stiu ce face ca sa merite 2 milioane in plus fata de Indesit (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .

+Quote Post
crz
mesaj 21st April 2006, 18:02
Mesaj #337

Active Member

Nu l-am mai cumparat pe asta mare pentru ca nu imi intra pe usa (IMG:style_emoticons/default/cursing.gif) .

Am ramas la modelul acesta. Raport calitate/pret excelent (13 mil la oferta), 2 motoare (deci control independent pentru congelator si frigider)...are toate dotarile de baza...sunt multumit. Acuma ma uit la el si ma gandesc ca in Indesitul ala nu prea aveam ce baga (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .

+Quote Post
medvonok
mesaj 21st April 2006, 21:59
Mesaj #338

Member

Data înscrierii: 31-August 05
ID membru: 45 593

Trebuie sa ma decid sapt viitoare intre un Gorenje si un Electrolux. Din cate am citit pe aici, Indesit-ul nu este chiar stralucit, Zanussi consuma mult, ca si Bosh de altfel ....
Ce spuneti ?
Sau Arctic - voteaza cineva pentru el ?

+Quote Post
crz
mesaj 23rd April 2006, 07:32
Mesaj #339

Active Member

QUOTE(medvonok @ Apr 21 2006, 22:59) *
Trebuie sa ma decid sapt viitoare intre un Gorenje si un Electrolux. Din cate am citit pe aici, Indesit-ul nu este chiar stralucit, Zanussi consuma mult, ca si Bosh de altfel ....
Ce spuneti ?
Sau Arctic - voteaza cineva pentru el ?

Electrolux=Zanussi ceva mai bine finisat si cu mai mult verde. Zanussi este parte a grupului Electrolux...
Combina mea e destul de silentioasa si nu cred sa consume mai mult decat media. (IMG:style_emoticons/default/coolspeak.gif)

Gorenje mi se par destul de scumpe (mai bine un Electrolux la aceiasi bani).
Indesit sunt niste Ariston-uri low-end (cam aceeasi situatie cu Electrolux-Zanussi).

Despre Bosch nu stiu nimic (IMG:style_emoticons/default/confusedsmiley.png) .

Dintre Gorenje si Electrolux eu l-as alege pe al doilea. Dar daca nu tii neaparat la aspect mai bine iei Zanussi.

+Quote Post
dumitress
mesaj 23rd April 2006, 08:31
Mesaj #340

Junior

Data înscrierii: 3-October 04
Locație: Giurgiu, Romania
ID membru: 23 743

pt. cei ce nu cunosc: arctic, zanussi, indesit, beko, electrolux, whirpool, toate, dar toate sunt facute in turcia, iar majoritatea vin prin arctic. motoarele sunt aceleasi (pe clase). alege ceva cu 2 motoare. si care sa va placa, si care se potriveste. toate sunt aceeasi corporatie multinationala. difera ce ofera si finisajele. produse diverse gasiti la candy, bosch, gorenje. eu am luat un zanussi cu 2 motoare si 2 compartimente separate, consuma foarte putin. apropos, si la aerele conditionate diferenta nu e cu mult mai mare, daca compresoarele sunt aceleasi (nu sunt decat 2-3 producatori), difera doar functiile, montajele electronice, finisajul, iar asta nu justifica diferentele de preturi.

+Quote Post
medvonok
mesaj 29th April 2006, 02:02
Mesaj #341

Member

Data înscrierii: 31-August 05
ID membru: 45 593

Chiar vroiam sa intreb care este shmenul cu Ariston- Indesit. Am vazut pe site o asemanare si nu intelegeam .... Pentru mine a mai intrat si Ariston in competitie. Totusi stiu ca sunt mai multe modele , dar nu le-am gasit pe toate. Cele mai multe modele se afla in Unirii. Am sa caut un distribuitor Ariston pe Bucuresti.

+Quote Post
danaciu
mesaj 3rd May 2006, 16:21
Mesaj #342

Junior

Data înscrierii: 1-May 06
ID membru: 75 795

Buna,
NU CUMPARATI ARCTIC!
Eu am luat un Arctic doar în spiritul "cumparati româneste". Si am luat cel mai mare, cel mai scump. Afisaj electronic, clasa A, combi, etc.
Dar se strica. Incerci la servisul Arctic din oras, nu gasesti niciodata pe nimeni: "azi nu se lucreaza" sau "suntem pe teren". Nici un numar de tel. nimic. Cauti pe internet suni la ei, care ei sunt de fapt fabrica care de acolo cica iti fac programare. Astepti ca fraierul. Nimeni, nimic. Suni dupa câteva zile si repeti figura. Da si ei repeta figura(!) si te lasa cu ochii (si frigiderul) in soare.
Suni iarasi si cand inteleg ca n-ai chef de prea multe discutii sau poate indraznesti sa ceri un sef iti arunca golaneste: "faceti ce vreti, la noi asa e"!
Si toate astea se intâmpla in Cluj. Oare ce s-ar intâmpla daca ai fi la tara? Cred ca ti-ar trânti telefonul pur si simplu.
Plus ca problema frigiderului e arhicunoscuta de catre Arctic, mi-au spus alti reparatori independeti la care a trebuit sa fac apel.
Concluzia:
NU CUMPARATI ARCTIC!

Acest mesaj a fost modificat de danaciu: 3rd May 2006, 16:34

+Quote Post
Reclama
mesaj A minute ago
Mesaj #

Grup: Bot

Esti student? Beneficiaza acum de gratuitatile si reducerile de iarna!

97 V  « < 17 18 19 20 21 > » 
Reply to this topicStart new topic
4 utilizatori citesc acest subiect (4 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 23rd November 2009 - 20:40
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia