Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

97 V  « < 86 87 88 89 90 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Combina frigorifica / frigider
valyvis10
mesaj 18th June 2009, 08:01
Mesaj #1567

Junior

Grup: Members
Data înscrierii: 5-November 05
ID membru: 52 337

CITAT (altieri @ 18th June 2009, 02:06) *
Salut, poate sa imi spuna cineva va rog orice legat de alegerea acestei combine?
http://mediagalaxy.ro/catalog/index.jsp?ca...&itemId=723
Maine ma voi duce sa o comand si as dori sa aflu mai multe, eventual pareri de la posesorii mai vechi ai acestui model.
Daca aveti alte recomandari/optiuni ce se incadreaza in 1700-1800 ron (caracteristici asemanatoare, ex. no frost) sunt bucuros sa le aud.
Va multumesc mult si anticipat (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/tongue.gif)

Vezi ca sunt made in china.Daca nu te deranjeaza tipul de plastic (calitatea lui) interior ia-o.
Vezi totusi ca erau unele daewoo la selgros, full no frost, la cca 1200 lei.
Go to the top of the page

+Quote Post
ralucis
mesaj 18th June 2009, 08:32
Mesaj #1568

Junior

Data înscrierii: 23-June 07
ID membru: 194 375

CITAT (altieri @ 18th June 2009, 02:06) *
Salut, poate sa imi spuna cineva va rog orice legat de alegerea acestei combine?
http://mediagalaxy.ro/catalog/index.jsp?ca...&itemId=723
Maine ma voi duce sa o comand si as dori sa aflu mai multe, eventual pareri de la posesorii mai vechi ai acestui model.
Daca aveti alte recomandari/optiuni ce se incadreaza in 1700-1800 ron (caracteristici asemanatoare, ex. no frost) sunt bucuros sa le aud.
Va multumesc mult si anticipat (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/tongue.gif)

mama mea si-a cumparat exact acest model in urma cu un an, este multumita, si eu sunt, ca o mai folosesc si eu:), frigiderul raceste, congelatorul la fel, in general nu are nimic de reprosat, n-a patit nimic de genul sa i se strice mancarea in frigider la 2-3 zile dupa ce a pus-o in el. chestia amuzanta e ca are sus un display pe care apare si un buton cu child lock, la magazin s-a zis ca il apesi si nu mai poate copilul sa deschida usile, dar, de fapt, butonul ala, daca e apasat, face imposibila accesarea celorlalte butoane, ca si cum niste copii ajung sa umble singuri la butoanele aflate la o asa inaltime!

+Quote Post
pudar2
mesaj 18th June 2009, 13:19
Mesaj #1569

Junior

Data înscrierii: 9-May 08
ID membru: 324 345

Salut, am o combina Bosch no frost de cativa ani, a mers ireprosabil dar de un timp curge apa din ea, am impresia ca apa nu mai ajunge in tavita de pe motor ci se scurge din frigider afara,pe langa asta se aud si niste pocnituri puternice.Poate ma ajuta cineva cu sfaturi, am incercat s-o desfac si era plina de gheata in compartimentul congelator sub tava prinsa in suruburi, am dezghetat, am lasat o zi si a mers bine un timp apoi face aceleasi lucruri,banuiesc ca ar putea fi infundata o scurgere dar nu stiu unde...

+Quote Post
concurent
mesaj 18th June 2009, 15:06
Mesaj #1570

Junior

Data înscrierii: 17-July 07
ID membru: 203 306

CITAT (ralucis @ 11th June 2009, 18:55) *
ce sa fac? e aiurea situatia, repet, nu s-a stricat nimic, e rece in frigider, dar vreau sa am 4-5 grade pe disoplay, in namual zice ca se poate, eu de ce nu am???

Temperatura in frigidere se regleaza numai din butonul circula din interiorul frigiderului. Al meu coboara pana la 2 grade cand butonul e la pozitia 5. O singura data a vazut 1 grad can a fost reglat pe max

Eu am alta problema pentru care va rog sa ma ajutati si pe mine.
Imi poate spune cineva ce se intampla cand semnul exclamarii se aprinde iar temperatura afisata pentru congelator se schimba succesiv din grade in EO?
Am ratacit instructiunile iar chestia asta o face cam la 2-3 luni, il tine cateva ore dupa care isi revine. In timpul asta raceste la fel de bine. Am sesizat ca se aud doua zgomote diferite ale motorului. Or fi filtrele sau poate s-a infundat canalul de scurgere a surplusului de apa?
Frigiferul este achizitionatin dec 2007. Cat are garantie?
Va multumesc.

Acest mesaj a fost modificat de concurent: 18th June 2009, 15:09

+Quote Post
alimik
mesaj 19th June 2009, 12:13
Mesaj #1571

Junior

Data înscrierii: 9-February 08
Locație: Bucuresti
ID membru: 286 741

CITAT (pudar2 @ 18th June 2009, 14:19) *
Salut, am o combina Bosch no frost de cativa ani...

Salut. Presupun ca modelul este KSU XXXX. De obicei o simpla dezghetare de 24 h cu usa congelatorului deschisa rezolva problema. Trebuie sa verifici in primul rand daca ventilatorul functioneaza si daca scurgerea de deasupra compresorului este desfundata. Daca sunt ok, posibil siguranta termica sau rezistente intrerupte.

+Quote Post
pudar2
mesaj 19th June 2009, 14:57
Mesaj #1572

Junior

Data înscrierii: 9-May 08
ID membru: 324 345

CITAT (alimik @ 19th June 2009, 13:13) *
Salut. Presupun ca modelul este KSU XXXX. De obicei o simpla dezghetare de 24 h cu usa congelatorului deschisa rezolva problema. Trebuie sa verifici in primul rand daca ventilatorul functioneaza si daca scurgerea de deasupra compresorului este desfundata. Daca sunt ok, posibil siguranta termica sau rezistente intrerupte.

Multumesc. am incercat cu dezghetare acum o luna,un timp a fost ok, acum iar e plin de apa probabil,scurgerea de jos am desfundat-o ,nu stiu sus de unde pleaca, am de gand sa-l desfac iar maine.Daca ai putea sa-mi detaliezi ce face siguranta aia termica si pe unde e sa pot s-o verific...

+Quote Post
alimik
mesaj 20th June 2009, 19:52
Mesaj #1573

Junior

Data înscrierii: 9-February 08
ID membru: 286 741

CITAT (pudar2 @ 19th June 2009, 15:57) *
Multumesc.Daca ai putea sa-mi detaliezi ce face siguranta aia termica si pe unde e sa pot s-o verific...

In functie de ce model este frigiderul, conectorii pentru rezistente, ventilator si sigurante sunt in partea superioara a congelatorului in stanga/dreapta. Siguranta termica este de obicei fixata in partea de sus a vaporizatorului, este neagra si de aprox. 2cm lungime. Cand siguranta se arde, rezistentele nu mai sunt functionale.
Mai multe detalii pe PM.

+Quote Post
indometacin
mesaj 21st June 2009, 20:30
Mesaj #1574

Junior

Data înscrierii: 21-June 09
ID membru: 474 382

NICIODATA NU CUMPARATI FRIGIDERE CANDY. M-AM PACALIT RAU DE TOT!!!!!!!!!

IN GENERAL E BINE DE EVITAT TOT CE INSEAMNA MADE IN CHINA, IAR COMBINA FRIGORIFICA CANDY IN SPECIAL!

IN FIRGIDER SUNT ACUM 19 GRADE CELSIUS, IAR IN AFARA LUI 23......ASTA CU CONSUM DE ENERGIE ELECTRICA! IMI PARE NESPUS DE RAU CA AM PICAT IN PLASA CELOR DE LA CARREFOUR CARE VIN CU OFERTE DIN ACESTEA ECOLOGICE, MI-AM DAT FRIGIDERUL VECHI DAR IN CARE NU MI SE STRICAU ALIMENTELE SI AM DAT SI BANI PE CHINEZISMUL ACESTA IN CARE MI SE STRICA TOT! (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/cursing.gif)

+Quote Post
Neohori
mesaj 21st June 2009, 20:51
Mesaj #1575

Active Member

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 19-August 07
Locație: Cluj
ID membru: 216 459

Daca frigiderul are termostatul interior cu un reglaj pe o scara de la 1 la 8 sa zicem regleaza-l pe 4 , deci la jumatate din valoare sau mai sus cu 1 . Nu functioneaza pe principiul celor vechi , la Frigero Lux l-am tinut pe 1 -1,5 ani buni si racea beton , la cel nou dupa ce l-am luat la o saptamina am aruncat toata mincarea setindu-l tot pe 1 , acum il tin pe 5 si merge foarte bine desi are citiva ani .

+Quote Post
valyvis10
mesaj 22nd June 2009, 08:47
Mesaj #1576

Junior

Data înscrierii: 5-November 05
ID membru: 52 337

CITAT (indometacin @ 21st June 2009, 21:30) *
NICIODATA NU CUMPARATI FRIGIDERE CANDY. M-AM PACALIT RAU DE TOT!!!!!!!!!

IN GENERAL E BINE DE EVITAT TOT CE INSEAMNA MADE IN CHINA, IAR COMBINA FRIGORIFICA CANDY IN SPECIAL!

IN FIRGIDER SUNT ACUM 19 GRADE CELSIUS, IAR IN AFARA LUI 23......ASTA CU CONSUM DE ENERGIE ELECTRICA! IMI PARE NESPUS DE RAU CA AM PICAT IN PLASA CELOR DE LA CARREFOUR CARE VIN CU OFERTE DIN ACESTEA ECOLOGICE, MI-AM DAT FRIGIDERUL VECHI DAR IN CARE NU MI SE STRICAU ALIMENTELE SI AM DAT SI BANI PE CHINEZISMUL ACESTA IN CARE MI SE STRICA TOT! (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/cursing.gif)

Si cand te gandesti ca imi parea rau ca nu mai aveau un Candy atunci cand am luat Bosch-ul. (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/deadtongue.gif) (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/deadtongue.gif)
Ambele erau no frost Candy era mai frumoasa si model mai nou. Acum nu-mi mai pare rau.
Poate se repara cu succes.

+Quote Post
Angelinna
mesaj 22nd June 2009, 17:09
Mesaj #1577

Junior

Data înscrierii: 12-February 09
ID membru: 419 081

am si eu o intrebare: cum fac sa fie mai rece in frigider ? are un buton care se roteste si care e numerotat de la 1 la 7. scrie min 1 ... max 7. dau mai spre 1 sau mai spre 7 ? am pierdut carticica.

daca cifrele alea ar fi gradele pe care dorim sa le obtinem in frigider ar fi simplu, as da la 2 si gata. dar pe de alta parte "min" poate sa insemne "puterea cea mai mica de racire".

am facut o modificare de proba zilele trecute, am dat de la 4 la 3. nu mi se pare ca vad vreo diferenta.

voi ce parere aveti ?

+Quote Post
mstanciu
mesaj 22nd June 2009, 17:15
Mesaj #1578

Junior

Data înscrierii: 24-April 07
ID membru: 171 655

CITAT (Angelinna @ 22nd June 2009, 18:09) *
am si eu o intrebare: cum fac sa fie mai rece in frigider ? are un buton care se roteste si care e numerotat de la 1 la 7. scrie min 1 ... max 7. dau mai spre 1 sau mai spre 7 ? am pierdut carticica.

daca cifrele alea ar fi gradele pe care dorim sa le obtinem in frigider ar fi simplu, as da la 2 si gata. dar pe de alta parte "min" poate sa insemne "puterea cea mai mica de racire".

am facut o modificare de proba zilele trecute, am dat de la 4 la 3. nu mi se pare ca vad vreo diferenta.

voi ce parere aveti ?

Ai intuit corect - e un fel de "putere de racire" - la 7 face cel mai frig. De obicei e recomandabil sa-l tii pe la jumatate - deci intre 3 si 4 - dar vara poti sa-l dai un pic mai tare, daca e nevoie - spre 5-6.

+Quote Post
danny224
mesaj 22nd June 2009, 19:12
Mesaj #1579

Junior

Data înscrierii: 5-December 06
ID membru: 114 189

Ce parere aveti de Combina frigorifica Beko BKEN386WD? Vreau sa-mi cumpar o astfel de combina si doream sa stiu ce parere aveti si voi despre ea.... (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/thumbup.gif)
Asta e link-ul cu combina BEKO

Acest mesaj a fost modificat de danny224: 22nd June 2009, 19:15

+Quote Post
florin6517
mesaj 23rd June 2009, 20:54
Mesaj #1580

Junior

Data înscrierii: 23-June 09
ID membru: 475 350

Buna!
Ma puteti ajuta si pe mine cu un raspuns, va rog?
Am o combina frigorifica arctic ks32A la care s-a defectat termostatul. Dupa inlocuire, am constatat ca in partea de jos a compartimentului frigider se formeaza in timp un mic sloi de gheata. Am schimbat din nou termostatul si am avut acelasi rezultat, tinand butonul frigiderului la minim (adica la 1). Am schimbat inca 3 termostate diferite pana acum, dar nu am gasit nici unul sa fie la fel cu cel initial(firma General Electric). Sa fie oare acesta misterul? Mentionez faptul ca frigiderul raceste foarte bine, dar trebuie sa-l tin la treapta 1 ca sa fie sloiul de gheata mai mic.

+Quote Post
mihaigabriel
mesaj 23rd June 2009, 21:30
Mesaj #1581

Junior

Data înscrierii: 15-May 07
ID membru: 179 783

Salut,

Doresc sa achizitionez un frigider de dimensiuni mici (850X550x610) care sa aiba si un congelator de vreo 15L si dezghetare automata. Am gasit pe net un model Zanussi ZRG314SW dar pe unde am sunat nu se afla pe stoc.
Aveti vreo recomandare pentru mine ? (unul incorporabil ar fi bun,chiar daca nu va fi incorporat in nimic?)
Mersi

+Quote Post
kenkenken
mesaj 23rd June 2009, 21:39
Mesaj #1582

Junior

Data înscrierii: 25-June 05
ID membru: 39 953

CITAT (mihaigabriel @ 23rd June 2009, 22:30) *
Salut,

Doresc sa achizitionez un frigider de dimensiuni mici (850X550x610) care sa aiba si un congelator de vreo 15L si dezghetare automata. Am gasit pe net un model Zanussi ZRG314SW dar pe unde am sunat nu se afla pe stoc.
Aveti vreo recomandare pentru mine ? (unul incorporabil ar fi bun,chiar daca nu va fi incorporat in nimic?)
Mersi

Poti alege modelul Zanussi ZRG316IW care este destul de asemanator inclusiv la pret care are compartiment pentru gheata si parte superioara usor detasabila pentru o instalare sub blat.

+Quote Post
dant
mesaj 24th June 2009, 06:44
Mesaj #1583

Member

Data înscrierii: 1-October 05
Locație: Romania
ID membru: 48 711

CITAT (florin6517 @ 23rd June 2009, 21:54) *
Buna!
Ma puteti ajuta si pe mine cu un raspuns, va rog?
Am o combina frigorifica arctic ks32A la care s-a defectat termostatul. Dupa inlocuire, am constatat ca in partea de jos a compartimentului frigider se formeaza in timp un mic sloi de gheata. Am schimbat din nou termostatul si am avut acelasi rezultat, tinand butonul frigiderului la minim (adica la 1). Am schimbat inca 3 termostate diferite pana acum, dar nu am gasit nici unul sa fie la fel cu cel initial(firma General Electric). Sa fie oare acesta misterul? Mentionez faptul ca frigiderul raceste foarte bine, dar trebuie sa-l tin la treapta 1 ca sa fie sloiul de gheata mai mic.

Nu este termostatul.

+Quote Post
EvilCat
mesaj 26th June 2009, 09:38
Mesaj #1584

Junior

Data înscrierii: 26-March 09
ID membru: 434 035

un ghid pentru frigidere.

+Quote Post
Reclama
mesaj A minute ago
Mesaj #

Grup: Bot

Esti student? Beneficiaza acum de gratuitatile si reducerile de iarna!

97 V  « < 86 87 88 89 90 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 24th November 2009 - 03:40
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia