Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

2 V  < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> Abonamente Cosmote, contorizare bizara?
valdur
mesaj 28th April 2006, 13:21
Mesaj #19

Active Member

Grup: Banned by Moderators
Data înscrierii: 6-February 06
ID membru: 64 850

QUOTE(matthew @ Apr 28 2006, 12:11) *
Din câte știu la Romtelecom nici nu ai cost control, așa că moștenesc acest handicap de la ei.. urât.

execrabil ca nu au un cost control bine pus la punct. doar sunt de atatia amar de ani pe piata! (IMG:style_emoticons/default/puke.gif)

mie personal nu-mi place sa folosesc un serviciu la care nu am o contorizare clara a costurilor.
Go to the top of the page

+Quote Post
ZareL
mesaj 28th April 2006, 17:26
Mesaj #20

Junior

Grup: Members
Data înscrierii: 10-November 05
ID membru: 53 089

Remember!
Prin luna decembrie a anului trecut cand erau bobocei tin minte ca 1515 nici nu functiona. Acum merge ..dar mai e loc. Sper sa se remedieza aceste "mici" lacune si sa nu mai vb. stresat si cu frica de factura. Bine macar ca nu e la voda unde nu stii ce min vb. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
sly_d
mesaj 29th April 2006, 01:05
Mesaj #21

Member

Data înscrierii: 19-March 06
Locație: Sibiu - Congo Country :)
ID membru: 70 258

(IMG:style_emoticons/default/deadtongue.gif)
varza totala!
adica daca am o problema si ma pune on hold pe melodie 20 min, se contorizeaza!!!???
faza cu 20min, am patit-o la reprezentanta romtelecom,dealer cosmote, unde dupa ce m-am dus sa ma interesez putin, tipul de acolo a asteptat aproape juma de ora pana i-a raspuns serviciul clienti. si eu langa el! (IMG:style_emoticons/default/death.gif) (IMG:style_emoticons/default/naughty.gif)

i-am spus ca am sa revin, cand se vor mai remedia lucrurile.....se intampla acum vreo 2 luni!

+Quote Post
Mussette
mesaj 29th April 2006, 06:49
Mesaj #22

Junior

Data înscrierii: 1-March 06
Locație: Bucharest, the town of all promisses...
ID membru: 67 926

QUOTE(Spiritul @ Apr 28 2006, 10:25) *
intr-un call center exista oameni si oameni ... oameni care stiu ce fac ... oameni care habar nu au ....
degeaba au fost trimisi in grecia la training .... ca nu prea au treaba cu asta ... dar e si normal ... e la incput ... nu au de la cine "sa fure" meseria ...
si da... este cel mai slab call center de pe piata ...

Eu am sunat pe fix ... sa ma interesez de oferte ... si se pare ca au fost foarte deranjati ca le puneam multe intrebari (ca si potential client) ... si pana la urma m-au trimis la o reprezentanta CosmOTE ...
e ... cred ca se intampla asta si la Voda sau Orange sau Zapp ... dar tonul ... poate fi mai dulce ...

Operatorul din call center nu are voie sa se enerveze ... niciodata ... nici daca cel care suna este cel mai cretin om de pe planeta ... sau cel mai nesimtit ... nu are voie ...

imi pare rau ca spui astfel de lucruri...daca eu am vorbit, inseamna ca sunt in cunostinta de cauza, niciodata nu vorbesc fara sa stiu inainte clar ce am de zis, si mai ales bine argumentat
si, ma repet, daca e asa cum spui tu, de fapt, daca un client sau potential client are impresia asta, imi pare foarte rau, pt ca nu e normal pt ei, pt cei ce muncesc acolo si isi pierd zile intregi spre a multumi poporul (IMG:style_emoticons/default/proud.gif) , asta ca sa o dau la gluma, ca prea era trist tonul...
si nu e vorba de furat meserie cum spui tu, nimeni nu fura de la nimeni, nu cred ca intalnesti doi oameni la fel, dar doua companii...fiecare are individualitatea ei...nu cred ca ai vrea sa vorbesti cu un robot, de aia sunt pusi oamenii aia acolo, pt ca tu sa nu vorbesti cu un robot!
in fine, nu vreau sa dau mai multe explicatii, caci nu se cer si mai ales, nu are sens
fiecare cu parerea lui, nu?
(IMG:style_emoticons/default/peacefingers.gif) peace anyway, ok? sper sa nu se supere nimeni...iar ma repet, dar nu am nimic cu nimeni, insa cateodata nu pot sa tac (IMG:style_emoticons/default/notangel.gif)

+Quote Post
raducristin
mesaj 29th April 2006, 09:06
Mesaj #23

Active Member

Data înscrierii: 27-December 04
ID membru: 27 826

QUOTE(Mussette @ Apr 29 2006, 04:49) *
cei ce muncesc acolo si isi pierd zile intregi spre a multumi poporul

Hai lasa....

+Quote Post
Mussette
mesaj 29th April 2006, 10:27
Mesaj #24

Junior

QUOTE(raducristin @ Apr 29 2006, 10:06) *
Hai lasa....

really?
hai munceste si tu si vb dupa...
te las... (IMG:style_emoticons/default/console.gif)

+Quote Post
raducristin
mesaj 29th April 2006, 12:44
Mesaj #25

Active Member

QUOTE(Mussette @ Apr 29 2006, 08:27) *
really?
hai munceste si tu si vb dupa...
te las... (IMG:style_emoticons/default/console.gif)

Adica voi faceti caritate acolo... sa fim seriosi. E o slujba pe care multi si-ar dori-o iar cei care o au fac pe-a interesantii...

+Quote Post
Mussette
mesaj 29th April 2006, 13:01
Mesaj #26

Junior

QUOTE(raducristin @ Apr 29 2006, 13:44) *
Adica voi faceti caritate acolo... sa fim seriosi. E o slujba pe care multi si-ar dori-o iar cei care o au fac pe-a interesantii...

Ok, cred ca e timpul sa ma las de sportul asta...eu zic una, altii inteleg alta..
Am zis undeva ca lucrez pe undeva pe acolo, sau macar close enough?
Poate sunt in Anglia si stiu dsp ce vorbesc...isn't that enough?
Si nu fac pe interesanta, cand nu am de ce, si din punctul asta de vedere nu sunt...poate din altele (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Peace si...bye! i got tired of explaining... (IMG:style_emoticons/default/deadtongue.gif)

+Quote Post
raducristin
mesaj 29th April 2006, 21:38
Mesaj #27

Active Member

Mda... ne-am abatut de la topic. Ceea ce e important e faptul ca 1515 ramane un serviciu de kkt!

+Quote Post
valdur
mesaj 2nd May 2006, 20:53
Mesaj #28

Active Member

Grup: Banned by Moderators
Data înscrierii: 6-February 06
ID membru: 64 850

QUOTE(raducristin @ Apr 29 2006, 21:38) *
Mda... ne-am abatut de la topic. Ceea ce e important e faptul ca 1515 ramane un serviciu de kkt!

pai si care-i diferenta intre 1515 si cronometrarea apelurilor din telefon?

+Quote Post
Crove
mesaj 2nd May 2006, 21:27
Mesaj #29

Junior

Data înscrierii: 26-November 05
Locație: Continuum
ID membru: 55 138

nu toate telefoanele au cronometrare de apeluri...si cost control.. adica sa setezi cat e minutu.. si iti calculeaza.

dar vb ta.. nu e nici o dif.. daca folosesti contorizarea din tel.. caci daca suni pe nr gratuit.. tot te puncteaza si tel`u si 1515...

+Quote Post
Reclama
mesaj A minute ago
Mesaj #

Grup: Bot

In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!

2 V  < 1 2
Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 23rd November 2009 - 10:54
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia