QUOTE(Spiritul @ Apr 28 2006, 10:25)

intr-un call center exista oameni si oameni ... oameni care stiu ce fac ... oameni care habar nu au ....
degeaba au fost trimisi in grecia la training .... ca nu prea au treaba cu asta ... dar e si normal ... e la incput ... nu au de la cine "sa fure" meseria ...
si da... este cel mai slab call center de pe piata ...
Eu am sunat pe fix ... sa ma interesez de oferte ... si se pare ca au fost foarte deranjati ca le puneam multe intrebari (ca si potential client) ... si pana la urma m-au trimis la o reprezentanta CosmOTE ...
e ... cred ca se intampla asta si la Voda sau Orange sau Zapp ... dar tonul ... poate fi mai dulce ...
Operatorul din call center nu are voie sa se enerveze ... niciodata ... nici daca cel care suna este cel mai cretin om de pe planeta ... sau cel mai nesimtit ... nu are voie ...
imi pare rau ca spui astfel de lucruri...daca eu am vorbit, inseamna ca sunt in cunostinta de cauza, niciodata nu vorbesc fara sa stiu inainte clar ce am de zis, si mai ales bine argumentat
si, ma repet, daca e asa cum spui tu, de fapt, daca un client sau potential client are impresia asta, imi pare foarte rau, pt ca nu e normal pt ei, pt cei ce muncesc acolo si isi pierd zile intregi spre a multumi poporul (IMG:
style_emoticons/default/proud.gif) , asta ca sa o dau la gluma, ca prea era trist tonul...
si nu e vorba de furat meserie cum spui tu, nimeni nu fura de la nimeni, nu cred ca intalnesti doi oameni la fel, dar doua companii...fiecare are individualitatea ei...nu cred ca ai vrea sa vorbesti cu un robot, de aia sunt pusi oamenii aia acolo, pt ca tu sa nu vorbesti cu un robot!
in fine, nu vreau sa dau mai multe explicatii, caci nu se cer si mai ales, nu are sens
fiecare cu parerea lui, nu?
(IMG:
style_emoticons/default/peacefingers.gif) peace anyway, ok? sper sa nu se supere nimeni...iar ma repet, dar nu am nimic cu nimeni, insa cateodata nu pot sa tac (IMG:
style_emoticons/default/notangel.gif)