QUOTE(Mussette @ Apr 27 2006, 18:47)

reaaaaaaaaaaaaaaaally?
ia pune-te tu in pielea prostilor si tampitilor alora de la rel. cu clientii si ia-te pe tine ca si client, si vezi ce iese...sa vezi cum o sa ajungi si tu...sa-ti smulgi parul din cap la cate tampenii si megaprostii auzi...
in fine...nu vreau sa apar pe nimeni, dar
NU ai dreptatesi cred ca nici nu stii ce e aia munca, in adevaratul sens al cuvantului...munceste-te si vb dupa..
atat am avut de zis...sper sa nu ofensez pe nimeni, dar de cand citesc, de muuult ma abtin...acum nu m-am mai abtinut (IMG:
style_emoticons/default/dry.gif)
intr-un call center exista oameni si oameni ... oameni care stiu ce fac ... oameni care habar nu au ....
degeaba au fost trimisi in grecia la training .... ca nu prea au treaba cu asta ... dar e si normal ... e la incput ... nu au de la cine "sa fure" meseria ...
si da... este cel mai slab call center de pe piata ...
Eu am sunat pe fix ... sa ma interesez de oferte ... si se pare ca au fost foarte deranjati ca le puneam multe intrebari (ca si potential client) ... si pana la urma m-au trimis la o reprezentanta CosmOTE ...
e ... cred ca se intampla asta si la Voda sau Orange sau Zapp ... dar tonul ... poate fi mai dulce ...
Operatorul din call center nu are voie sa se enerveze ... niciodata ... nici daca cel care suna este cel mai cretin om de pe planeta ... sau cel mai nesimtit ... nu are voie ...