Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

13 V  « < 4 5 6 7 8 > »   
Reply to this topicStart new topic
> cartuse Lexmark
optimus prime
mesaj 2nd July 2007, 14:10
Mesaj #91

Junior

Grup: Members
Data înscrierii: 16-April 06
Locație: Timisoara
ID membru: 73 830

Salut.Am o imprimanta Lexmark E120 LASER.Softul imi arata ca nivelul de cerneala din toner e low.Se poate reincarca un toner de imprimanta laser?Sau trebuie cumparat unul nou care e aproape 200RON si nu ma tenteaza.Si daca da va rog indrumati-ma cum se poate face...
Mersi anticipat.
Go to the top of the page

+Quote Post
bulangiul
mesaj 2nd July 2007, 16:24
Mesaj #92

Active Member

Data înscrierii: 24-October 06
Locație: Cluj Napoca
ID membru: 104 752

QUOTE(optimus prime @ Jul 2 2007, 15:10) [snapback]3045463[/snapback]
Salut.Am o imprimanta Lexmark E120 LASER.Softul imi arata ca nivelul de cerneala din toner e low.Se poate reincarca un toner de imprimanta laser?Sau trebuie cumparat unul nou care e aproape 200RON si nu ma tenteaza.Si daca da va rog indrumati-ma cum se poate face...
Mersi anticipat.

pai te duci si cauti "praf" compatibil pentru cartusul si imprimanta ta....desfaci acel "cartus"...si bagi praf cu lingurita....doamne fereste sa cumperi alt "cartus" pentru putin toner......

+Quote Post
gabicen
mesaj 2nd July 2007, 18:36
Mesaj #93

Member

Data înscrierii: 27-June 06
Locație: Bucuresti
ID membru: 83 939

QUOTE(optimus prime @ Jul 2 2007, 15:10) [snapback]3045463[/snapback]
Mersi anticipat.

Salut,
Cartusul 0012036SE de la Lex E120 poate tipari 2000 pagini.
Cartusul contine un praf numit toner (este imprimanta laser). Nu contine cerneala (nu este imprimanta inkjet).

Cartusul se poate incarca, dar numai cu toner corespunzator. Toner corespunzator= toner produs pentru cartusul respectiv,
cu anumite propietati fizico-chimice. De exemplu cartusele de toner din familia Lexmark se incarca cu vreo 23 de tipuri de toner (incluzand si tonerele de la imprimantele color).

Pe de alta parte, acest cartus contine un cip care trebuie schimbat cand se face incarcarea - se cumpara odata cu tonerul.
Cip-ul de la E120 costa cam 25 lei.
Exista firme care incarca cartuse laser cu chip si reseteaza unele din aceste cip-uri - este okay. Nu toate cipurile se pot reseta (depinde de imprimanta si producator).

De asemenea fiecare cartus se incarca cu o anumita cantitate de toner.

Pentru incarcarea unui cartus cu toner trebuie sa ai oarecare experinta.
In concluzie...apeleaza la o firma specializata care incarca cartuse.

Succes,

Gabi

+Quote Post
optimus prime
mesaj 2nd July 2007, 22:17
Mesaj #94

Junior

Data înscrierii: 16-April 06
Locație: Timisoara
ID membru: 73 830

QUOTE(gabicen @ Jul 2 2007, 19:36) [snapback]3046697[/snapback]
Salut,
Cartusul 0012036SE de la Lex E120 poate tipari 2000 pagini.
Cartusul contine un praf numit toner (este imprimanta laser). Nu contine cerneala (nu este imprimanta inkjet).

Cartusul se poate incarca, dar numai cu toner corespunzator. Toner corespunzator= toner produs pentru cartusul respectiv,
cu anumite propietati fizico-chimice. De exemplu cartusele de toner din familia Lexmark se incarca cu vreo 23 de tipuri de toner (incluzand si tonerele de la imprimantele color).

Pe de alta parte, acest cartus contine un cip care trebuie schimbat cand se face incarcarea - se cumpara odata cu tonerul.
Cip-ul de la E120 costa cam 25 lei.
Exista firme care incarca cartuse laser cu chip si reseteaza unele din aceste cip-uri - este okay. Nu toate cipurile se pot reseta (depinde de imprimanta si producator).

De asemenea fiecare cartus se incarca cu o anumita cantitate de toner.

Pentru incarcarea unui cartus cu toner trebuie sa ai oarecare experinta.
In concluzie...apeleaza la o firma specializata care incarca cartuse.

Succes,

Gabi

mersi pentru raspunsul detaliat.

+Quote Post
viceroy56
mesaj 2nd July 2007, 22:41
Mesaj #95

Active Member

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 28-October 06
ID membru: 105 550

QUOTE(optimus prime @ Jul 2 2007, 23:17) [snapback]3047806[/snapback]
mersi pentru raspunsul detaliat.

Vezi pe net, Google, reincarcari cartuse imprimante.
Nu pot da nume din motive de reclama si regulament.
Atentie, unii reseteaza prost chip+ul si imprimanta dupa ce scrie spre 100 de pagini incepe sa faca din led-uri ca pomul de Craciun! Am un prieten care a dus imprimanta la reparat pe acest motiv. A mai dat si bani de reparatie, cand de fapt era de vina cartusul. Am verificat si nici macar suruburile n-au fost desfacute, dar avea un alt cartus, tot reincarcat, dar cu simt de raspundere.

+Quote Post
IrysVW
mesaj 7th July 2007, 22:43
Mesaj #96

Junior

Data înscrierii: 17-April 06
ID membru: 74 007

QUOTE(nirosbog @ Apr 17 2006, 01:23) [snapback]1429776[/snapback]
Doru_Neo,
am si eu o imprimanta Lexmark Z602 care nu am mai folosit-o de vreo juma de an.M-ar interesa si pe mine procedura de reincarcare a cartusului alb-negru,care in momentul de fata se afla inca in imprimanta si este gol.Daca poti sa ma ajuti si pe mine cu vreun sfat,link,ceva,ti-as fi recunoscator.Nu am mai reincarcat pana acum cartuse si as vrea sa fac operatia asta singur,dar nu stiu de unde sa incep.
Respect! (IMG:style_emoticons/default/peacefingers.gif)

Vreu sa-ti multumesc pt aceste linkuri...acu am vazut si eu cum se face corect un refil.

+Quote Post
Doru_Neo
mesaj 8th July 2007, 01:01
Mesaj #97

Active Member

Data înscrierii: 22-May 05
ID membru: 37 196

Pe langa vizionarea filmuletelor va recomand sa urmati si sugestiile date de mine in acest topic.
Numai bine si cat mai multe refill-uri la cartuse.

Acest mesaj a fost modificat de Doru_Neo: 8th July 2007, 01:01

+Quote Post
Materium
mesaj 10th July 2007, 09:06
Mesaj #98

Active Member

Data înscrierii: 23-February 05
Locație: Unde mi-e bine!
ID membru: 31 252

Am o imprimanta Z845 la care s-a golit cartusul negru. Imprimanta refuza sa-l vada umplut sau macar sa printeze negru dupa reumplere. Cartusul e la prima incarcare, deci nu cred ca sunt probleme cu capul si mai degraba cei de la Lexmark au pus vre-un cip care sa recunoasca cartusul vechi. Daca stie cineneva cum sa reusesc sa o pacalesc as fi foarte recunoscator. Macar un link cu solutii de la imprimante cu acelasi fel de probleme.

+Quote Post
aeon
mesaj 10th July 2007, 09:17
Mesaj #99

Active Member

Data înscrierii: 5-August 02
ID membru: 1 739

cartusele lexmark (probabil toate, eu asa stiu) au un chip care "stie" cata cerneala mai este in el; degeaba umpli ca chipul stie ca e gol
trebuie resetat sau inlocuit acest chip cu unul nou si asta costa (depinde de cartus, ajunge si la 100 ron chipul)
da un telefon la www.producton.ro, ar trebui sa te lamureasca

+Quote Post
Materium
mesaj 10th July 2007, 10:02
Mesaj #100

Active Member

E prima data cand intalnesc la un Lexmark asa ceva. In plus am vorbit cu cativa baieiti de la centre de reumplere si nici ei nu stiau de vre-un cip. Oricum la 100 RON pretul e exagerat. Un cartus nou costa atat. Deci astept solutii in continuare (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
Materium
mesaj 10th July 2007, 15:10
Mesaj #101

Active Member

Ce am gasit despre cartusul cu care vine imprimanta ( adica cartusul 28 ). Ei bine este nereincarcabil. Am fost pe la mai multe centre si nimeni nu a stiut sa fenteze solutia aleasa de Lexmark ptr. a proteja cartusul.

aeon ce spui tu acolo cred ca mai degraba se aplica unei imprimante laser, Z845 este o imprimanta inkjet.

+Quote Post
Doru_Neo
mesaj 10th July 2007, 22:59
Mesaj #102

Active Member

Data înscrierii: 22-May 05
ID membru: 37 196

Nr.28 din cate am cautat are chip pentru ca nici kit de reincarcare nu este pentru modelul asta. Ai putea sa incerci sa fentezi softul sa te duci in control center si sa setezi cartusul vechi ca fiind nou. Nu mi-a trecut prin mana nici o imprimanta de asta pana acum, am sa caut una si am sa incerc.

Cat despre restul de cartuse inkjet de la Lexmark NU AU Chip!

+Quote Post
gabyel2006
mesaj 29th October 2007, 17:15
Mesaj #103

Junior

Data înscrierii: 6-February 07
ID membru: 138 590

salutare va rog eu mult spuneti-mi cum sa reincarc cartusu color 33 la lexmark. Adik unde e "gaura" pt galben rosu si albastru? ms mult

+Quote Post
diasul
mesaj 30th October 2007, 10:10
Mesaj #104

Junior

Data înscrierii: 6-March 06
Locație: Constanta
ID membru: 68 672

Am pus si eu ochii pe un multifunctional Lexmark X4550, motivul principal fiind modul de conectarare wireless. Nu ma pricep mai deloc la cartuse si chestii deastea, de aceea vreau sa intreb daca cartusele #23 respectiv #24 pot fi reincarcate.

+Quote Post
gabicen
mesaj 31st October 2007, 22:51
Mesaj #105

Member

QUOTE (gabyel2006 @ Oct 29 2007, 17:15) *
salutare va rog eu mult spuneti-mi cum sa reincarc cartusu color 33 la lexmark. Adik unde e "gaura" pt galben rosu si albastru? ms mult

Vezi atasamentul...

Fișiere atașate
Fișier atașat  INSTRUCTIUNI_DE_REUMPLERE_LEXMARK18_NR1.doc ( 56.5KB ) Număr de descărcări: 161

+Quote Post
ccristi31
mesaj 13th November 2007, 09:32
Mesaj #106

Junior

Data înscrierii: 28-August 03
ID membru: 5 884

QUOTE (diasul @ Oct 30 2007, 10:10) *
Am pus si eu ochii pe un multifunctional Lexmark X4550, motivul principal fiind modul de conectarare wireless. Nu ma pricep mai deloc la cartuse si chestii deastea, de aceea vreau sa intreb daca cartusele #23 respectiv #24 pot fi reincarcate.

Salutare !

Si eu de curand am cumparat o imprimanta Lexmark x4550. Cand s-a terminat tusul negru l-am dus la reincarcat,insa acuma imprimanta vede in continuare ca este gol si nu-l recunoaste ca fiind umplut. Am citit tot ce-au scris cei din-aintea mea,si singura varianta pe care am auzit-o c-ar putea fi valabila, ar fi sa incarci cartusul in felul urmator :
01. De preferat inainte sa se termine de tot cerneala
02. Ridici capacul imprimantei sa vina cartusele in fata ta.
03. Scoti imprimanta din priza.
04. Scoti cartusul
05. Il duci la reumplut
06. Il pui la loc.
07. Dai drumu la imprimanta.
08. SPeri sa mearga, pt ca asa e recomandarea.

Eu am incercat asa cu alta imprimanta x4550 si n-a mers. O sa incerc cu alt cartus in felul acesta,insa sper totusi sa nu pierd si acest cartus.
La recomandarea celor de pe site o sa ma duc laProducton sa vad daca ma pot ajuta.

Daca mai stie cineva ce-as putea face, astept raspunsuri

+Quote Post
gabicen
mesaj 14th November 2007, 02:17
Mesaj #107

Member

QUOTE (ccristi31 @ Nov 13 2007, 09:32) *
Salutare !

Si eu de curand am cumparat o imprimanta Lexmark x4550. Cand s-a terminat tusul negru l-am dus la reincarcat,insa acuma imprimanta vede in continuare ca este gol si nu-l recunoaste ca fiind umplut. Am citit tot ce-au scris cei din-aintea mea,si singura varianta pe care am auzit-o c-ar putea fi valabila, ar fi sa incarci cartusul in felul urmator :
01. De preferat inainte sa se termine de tot cerneala
02. Ridici capacul imprimantei sa vina cartusele in fata ta.
03. Scoti imprimanta din priza.
04. Scoti cartusul
05. Il duci la reumplut
06. Il pui la loc.
07. Dai drumu la imprimanta.
08. SPeri sa mearga, pt ca asa e recomandarea.

Eu am incercat asa cu alta imprimanta x4550 si n-a mers. O sa incerc cu alt cartus in felul acesta,insa sper totusi sa nu pierd si acest cartus.
La recomandarea celor de pe site o sa ma duc laProducton sa vad daca ma pot ajuta.

Daca mai stie cineva ce-as putea face, astept raspunsuri

Cred ca nu prea ai ce face...nu o sa-l m-ai vada umplut...nici cei de la producton nu reseteaza cartuse lex ink si nici un fel de cartuse ink.

Imprimantele mai vechi nici nu aveau indicator "soft" al nivelului de cerneala....

Nivelul de cerneala se poate controla cel mai sigur vizual: cand cartusul negru incepe sa tipareasca textul intrerupt sau cand cartusul color nu m-ai tipareste o culoare, se incaraca cartusul negru cu cerneala iar, la cartusul color se incaraca camera cu cerneala terminata si se complecteaza cerneala in celelalte doua camere de culoare --- adica se incarca cartusul color la max.

IC consumabile_imprimante

+Quote Post
ccristi31
mesaj 14th November 2007, 12:02
Mesaj #108

Junior

Data înscrierii: 28-August 03
ID membru: 5 884

Sa cititi aici ce scrie un tip ca a descoperit . O sa va pice fatza.

http://www.fixyourownprinter.com/forums/printer/51393#1

+Quote Post

13 V  « < 4 5 6 7 8 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 23rd November 2009 - 20:00
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia