Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

13 V   1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
> cartuse Lexmark
geovy
mesaj 15th April 2006, 20:47
Mesaj #1

Junior

Grup: Members
Data înscrierii: 30-December 05
ID membru: 59 096

sorry daca am deschis topicul unde nu trebuia
acu vreo 5 luni mi-am luat si eu o imprimanta lexmark multifunctionala...n-am avut probleme cu ea, dar acum cartusele imi fac necazuri...cel color nu l-am reincarcat niciodata(imi arata ca ii pe jumate) dar nu-mi mai printeaza color de vreo 2-3 luni...cel negru l-am reincarcat de vreo 4-5 ori...dupa ce l-am reincarcat ultima data nu mi-a mai mers nici tusul negru...deci cand dau print imi scoate foaia alba...am crezut initial ca mi-au dat astia inapoi cartusul gol...n-a fost asa...mi-a spus cineva ca poate s-a uscat cerneala...le-am bagat si in apa fiebinte(apa se murdareste aproape instantaneu , semn ca cerneala nu este uscata,iar cand ating cartusele de un servetel raman urme masive de culoare)...am crezut apoi ca ii de la windows...l-am reinstalat...tot nu merge...am crrezut ca ii de la imprimanta si am adus de la un prieten 2 cartuse exact la fel...cu ele imi printeaza perfect...cand pun cartusele mele imi scoate foaia aiba...iar cartusele nu sunt goale...tre sa-mi cumpar altele?...le am doar de 5 luni? ce trebuie sa fac?...nu cred ca garantie imi dau la ele (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
CUSTOMERCUS
mesaj 15th April 2006, 21:04
Mesaj #2

Junior

Data înscrierii: 6-January 04
Locație: acasa sau la servici
ID membru: 9 842

(IMG:style_emoticons/default/coolspeak.gif) ar fi tare sa-ti dea garantie la cartuse reincarcate de 4-5 ori in 5 luni.ai vrea sa te tina o viata?

+Quote Post
geovy
mesaj 16th April 2006, 07:55
Mesaj #3

Junior

Data înscrierii: 30-December 05
ID membru: 59 096

QUOTE(CUSTOMERCUS @ Apr 15 2006, 22:04) *
(IMG:style_emoticons/default/coolspeak.gif) ar fi tare sa-ti dea garantie la cartuse reincarcate de 4-5 ori in 5 luni.ai vrea sa te tina o viata?

si la fiecare 5 luni ar trebui sa dau un milion sa-mi i-au cartus nou(pai mai pun 2-3 sute de mii si-mi i-au alta imprimanta)...iar cel color ce are, ca nu l-am reincarcat niciodata, ii pe jumate, iar cerneala nu-i uscata?

+Quote Post
Doru_Neo
mesaj 16th April 2006, 09:18
Mesaj #4

Active Member

Data înscrierii: 22-May 05
ID membru: 37 196

Cartusele Lexmark sunt mai sensibile dar daca ai grija cat de cat de ele nu ai sa ai probleme. In primul rand sa tiparesti pe staptamana macar 1-2 pagini pentru a nu se usca cernela in duze. De incarcat se incarca foarte usor daca se scot capacele de plastic atat la color cat si la negru - chiar daca "unii" afirma ca nu este necesar ! La cartusul negru daca scoti capacul poti vedea foarte bine cantitatea necesara de cerneala direct pe burete. NU incarcati prin orificiul din capacul de plastic pentru ca se face o diferenta de presiune dintre aer si cerneala injectata.
La prima incarcare a cartuselor folositi kiturile de reincarcare, aveti acolo toate instrumentele necesare pentru scos capacul de plastic,ace, sirigi ,manusi, pompa de scos surplusul de aer si cernela pentru 3-4 incarcari.
Ulterior primelor incarcari dupa ce terminati cernela din kitul de reincarcare folositi cernela la sticla de 100 ml, este mult mai ieftina.
Daca un kit de reincarcare color Inkmate costa 35 de lei(15 ml culoarea), cele 3 culori a cate 100 ml costa 30 de lei (10 Lei culorea)
Incarcarea se face intodeauna inainte de a se termina integral cernela. Nu lasati cartusul gol!
La color se incarca DOAR culoarea care s-a terminat ! Un cartus merge incarcat cam de 60~70 de ori daca se incarca corespunzator si se foloseste acelasi tip de cernela.

Acest mesaj a fost modificat de Doru_Neo: 16th April 2006, 09:28

+Quote Post
nirosbog
mesaj 16th April 2006, 16:23
Mesaj #5

Active Member

Data înscrierii: 22-October 05
ID membru: 50 729

Doru_Neo,
am si eu o imprimanta Lexmark Z602 care nu am mai folosit-o de vreo juma de an.M-ar interesa si pe mine procedura de reincarcare a cartusului alb-negru,care in momentul de fata se afla inca in imprimanta si este gol.Daca poti sa ma ajuti si pe mine cu vreun sfat,link,ceva,ti-as fi recunoscator.Nu am mai reincarcat pana acum cartuse si as vrea sa fac operatia asta singur,dar nu stiu de unde sa incep.
Respect! (IMG:style_emoticons/default/peacefingers.gif)

+Quote Post
Doru_Neo
mesaj 16th April 2006, 22:28
Mesaj #6

Active Member

INCARCARE CARTUS NEGRU Lexmark 10N0016 (#16)
INCARCARE CARTUS COLOR Lexmark 10N0026 (#26)

+Quote Post
nirosbog
mesaj 16th April 2006, 23:03
Mesaj #7

Active Member

Data înscrierii: 22-October 05
ID membru: 50 729

QUOTE(Doru_Neo @ Apr 16 2006, 23:28) *

(IMG:style_emoticons/default/coolspeak.gif) (IMG:style_emoticons/default/coolspeak.gif) (IMG:style_emoticons/default/coolspeak.gif)
multumesc mult (IMG:style_emoticons/default/peacefingers.gif)

+Quote Post
Doru_Neo
mesaj 17th April 2006, 07:38
Mesaj #8

Active Member

Sa-ti fie de bine !

+Quote Post
Doru_Neo
mesaj 18th April 2006, 13:41
Mesaj #9

Active Member

@Premierul - Lasa-ne cu reclama ta !

Vezi BURSA

Acest mesaj a fost modificat de Doru_Neo: 18th April 2006, 13:51

+Quote Post
Materium
mesaj 30th April 2006, 13:02
Mesaj #10

Active Member

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 23-February 05
Locație: Unde mi-e bine!
ID membru: 31 252

QUOTE(nirosbog @ Apr 16 2006, 17:23) *
Doru_Neo,
am si eu o imprimanta Lexmark Z602 care nu am mai folosit-o de vreo juma de an.M-ar interesa si pe mine procedura de reincarcare a cartusului alb-negru,care in momentul de fata se afla inca in imprimanta si este gol.Daca poti sa ma ajuti si pe mine cu vreun sfat,link,ceva,ti-as fi recunoscator.Nu am mai reincarcat pana acum cartuse si as vrea sa fac operatia asta singur,dar nu stiu de unde sa incep.
Respect! (IMG:style_emoticons/default/peacefingers.gif)

Pai dupa juma de an ai slabe sanse. Sora mea afacut prostia cat am fost eu plecat sa "uite" sa mai incarce cartusul color. Asa ca bye bye! Cel negru are peste 20 de reinacarcari si merge ca nou. Ideea e ca trebuie sa le folosesti saptamanal si sa nu le lasi prea mult timp goale.

+Quote Post
sebulbus
mesaj 30th April 2006, 21:33
Mesaj #11

cereal killer

Grup: Moderators
Data înscrierii: 3-December 05
ID membru: 55 915

in conditiile in care cartusul 1 lexmark (tricolor, imprimanta face negru din astea, nu are cartus negru) costa cam 55ron, merita un kit de refill sau sa o tin din cartus in cartus original?
cat e termenul de pastrare al cartusului sigilat in ambalajul original?

+Quote Post
Doru_Neo
mesaj 3rd May 2006, 01:36
Mesaj #12

Active Member

Firesc ca merita refilarea - costuri mai mici. Dar eu recomand folosirea unui cartus negru pe langa cel color.
Cat despre durata de viata pe raft ea este de 2 ani - Specificata de Lexmark.

+Quote Post
carimatoy
mesaj 1st June 2006, 22:52
Mesaj #13

Junior

Data înscrierii: 29-November 05
ID membru: 55 549

De unde pot lua un kit de refill pentru o multifunctionala Lexmark si cat anume ma costa??? Unde gasesc unul de incredere, dar mai ieftin?????

Acest mesaj a fost modificat de carimatoy: 1st June 2006, 22:53

+Quote Post
Doru_Neo
mesaj 2nd June 2006, 09:22
Mesaj #14

Active Member

Cele mai bune kituri sunt cele produse de Inkmate . Cauta pe la diverse magazine de calculatoare.
Gasesti - AICI -

+Quote Post
printers
mesaj 8th June 2006, 15:21
Mesaj #15

Junior

Data înscrierii: 28-February 06
ID membru: 67 821

eu folosesc produse TIN si cartuse si refill kit-uri si sunt foarte multumit de raportul calitate/pret. sunt foarte bune si le recomand. au si instructiuni la refill kit-uri deci e foarte usor sa le folosesti.
de curand am descoperit ca au si site: www.tinfactory.ro (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
shiva
mesaj 14th June 2006, 14:08
Mesaj #16

Nameless hero. Professional bug slayer.

Grup: Moderators
Data înscrierii: 6-October 03
Locație: Cluj-Napoca
ID membru: 6 999

Anul trecut m-a tentat f. tare o imprimanta Lexmark. M-a descurajat un coleg cand mi-a spus ca, cartusele Lexmark contin un chip care face imposibil reincarcarea acestora, in conditiile in care cartusele originale sunt f. scumpe.
Din ce-am citit pe acest topic, insa, aceste cartuse se pot reincarca f. usor....Care-i adevarul!?! (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)

+Quote Post
overtaxer
mesaj 14th June 2006, 14:17
Mesaj #17

Junior

Data înscrierii: 3-January 06
ID membru: 59 519

adevaru e urmatorul, nu toate cipurile sunt la fel, resetarea lor poate consta de fapt intr-o inlocuire care costa 500-700.000 la care daca mai adaugi si tonerul ajungi aproape la 1,5 mil. F. scump zic eu. ininte sa iei o imprimanta noua documnteaza-te bine pe net si vezi firmele autohtone cu cat iti fac refilu. Dup-aia tu compari ce model e mai potrivit pt ttine

+Quote Post
Doru_Neo
mesaj 14th June 2006, 16:46
Mesaj #18

Active Member

De la Lexmark doar imprimantele laser din seria E 220, E 320, E 322 au chip.
Cele inkjet nu au chip pe cartuse

Acest mesaj a fost modificat de Doru_Neo: 14th June 2006, 16:47

+Quote Post
Reclama
mesaj A minute ago
Mesaj #

Grup: Bot

Esti student? Beneficiaza acum de gratuitatile si reducerile de iarna!

13 V   1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 23rd November 2009 - 18:21
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia