Am si eu o problema cu o alarma auto.
Alarma este: SECO-LARM ENFORCER 300A8. Am cumparat alarma, odata cu masina.
Deci, era deja instalata si vechiul proprietar nu mi-a dat nimic de la alarma (carte, cutie, etc).
Problema pe care o am: nu vrea sa imi mai deschida masina cand ii dau comanda din telecomanda.
Prima data am crezut ca este bateria (TOSHIBA Alkaline 12V 23A) din telecomanda descarcata. Am fugit si mi-am cumparat alta, una SONY Alkaline si nu a mers nici cu aia. Era sa ma duc la magazin sa le fac scandal alora de acolo. Intre timp, am scos alarma de pe masina, am pus-o la loc pe masina, si am schimbat bateria noua din telecomanda cu cea veche. Am incercat alarma si a functionat. Dupa 30 de minute, a trebuit sa plec, dar alarma iar nu a functionat. Eram ferm convins ca de vina sunt bateriile.
Am zis sa mai cumpar o baterie, si mi-am luat VARTA. Am scos iar alarma de pe masina, am montat-o la loc, am pus bateria VARTA in telecomanda si am facut proba. Totul a mers bine si dupa 10 minute, si dupa 30 de minute si dupa 10 ore ! Dar, dupa 24 de ore (nu am plecat cu masina dupa ce am incercat si cu VARTA) iar aceeasi problema: nu mai raspunde la comenzile din telecomanda.
Acum, sunt sigur ca nu este de vina bateria. Alarma a functionat perfect, pana acum o saptamana, eu avand masina de aproape un an.
Daca ai avea o carte tehnica, sau o schema pentru alarma asta, ti-as fi recunoscator.
Am vazut ca nu toate firele care ies din alarma sunT conectate, si sunt curios ce stie sa faca alarma asta si cat de desteapta e ?
Am cautat pe internet, dar nu am gasit mare lucru despre alarma mea, am inteles ca nici nu se mai fabrica.
Tot ce am putut sa gasesc, sunt cateva informatii despre telecomanda care inca se mai foloseste la unele chestii.
Am gasit totusi, un site cu informatii despre alarma mea, dar e un site rusesc, si nu inteleg nimic. (IMG:
style_emoticons/default/cursing.gif)
Acest mesaj a fost modificat de SlowDeath: 22nd April 2006, 01:31