Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

6 V  « < 3 4 5 6 >  
Reply to this topicStart new topic
> cand Ea tine prea mult
zen
mesaj 12th April 2006, 22:21
Mesaj #73

Active Member

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 18-March 05
Locație: timisoara
ID membru: 32 683

QUOTE(Fr3ak @ Apr 12 2006, 21:12) *
nu am zis că așa trebuie să fie...dar din ce vorbește lumea pe aici, eu asta am înțeles. adică nici nu se încearcă. dacă citești până în capăt am spus că normal e să fie la fel, să nu fie nici unul discriminat. e drept, cum am formulat inițial, sună aiurea, dar din păcate asta e situația. am vrut să exprim că la ce se vorbește pe aici și prin lume, cam asta ar fi concluzia: că o femeie ajunge deja să se bucure dacă "primește" un orgasm odată la 2-3-4 partide. ceea ce e cam trist. bine, mai e factorul de vârstă. nu e la fel de ușor să dai unei fete de 18-20 până în 25 aș zice, dar nu vreau să spun minciuni, ca la una de 35-40. acum vorbesc din citite, nu din experiență (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . deci gândește-te ce se bucură o fată de 18 ani (care nu a mai avut orgasm și e citită și ea în acest sens) când după x partide de sex are primul. clar, o doare în cot de cele x-1 partide sacrificate. apoi nici nu se așteaptă direct la orgasm la fiecare, dar cu timpul...normal, nu mai avem scuză, că ajungem să le cunoaștem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

acu nu vreau sa zici ca te urmaresc, dar trebuie sa iti explic un lucru sau doua:
-in primul rand, daca prietena ta are orgasm cu tine, e minunat. multe nu au decat f tarziu sau niciodata. aici e ok.
-daca o faceti de mai mult timp , adica de cel putin un an, si ea are odata la 4 sedinte un orgasm, atunci trebuie sa mai iti imbunatatesti tehnica de lupta. aici e nasol.
-ca sa iti dau o idee generala, daca o femeie are orgasm dupa o anumita perioada, mai mare sau mai mica, dupa asta le va avea din ce in ce mai usor si mai des. chestie de potriveala de ritm cu barbatul sau, pur si simplu , de autocunoastere.

trage tu concluziile.
Go to the top of the page

+Quote Post
inana
mesaj 12th April 2006, 22:50
Mesaj #74

Active Member

Grup: Members
Data înscrierii: 13-July 05
ID membru: 41 365

QUOTE(Fr3ak @ Apr 12 2006, 21:12) *
cam asta ar fi concluzia: că o femeie ajunge deja să se bucure dacă "primeşte" un orgasm odată la 2-3-4 partide. ceea ce e cam trist.

Damn... inseamna ca eu sunt de pe alta planeta.

bine, mai e factorul de vârstă. nu e la fel de uşor să dai unei fete de 18-20 până în 25 aş zice, dar nu vreau să spun minciuni, ca la una de 35-40.

Am inteles bine? E mai usor pentru una de 35 sa ajunga la orgasm decat una de 25?
Daca e asa... mai degraba una de 35 isi cunoaste corpul foarte bine si stie cum sa ajunga acolo.. nu ca stii tu, ca barbat, cum s-o aduci in acel punct.

Acest mesaj a fost modificat de inana: 14th April 2006, 14:48

+Quote Post
zen
mesaj 13th April 2006, 06:09
Mesaj #75

Active Member

Data înscrierii: 18-March 05
Locație: timisoara
ID membru: 32 683

QUOTE(inana @ Apr 12 2006, 23:50) *
Damn... inseamna ca eu de pe alta planeta.
Am inteles bine? E mai usor pentru una de 35 sa ajunga la orgasm decat una de 25?
Daca e asa... mai degraba una de 35 isi cunoaste corpul foarte bine si stie cum sa ajunga acolo.. nu ca stii tu, ca barbat, cum s-o aduci in acel punct.

planeta orgasmelor in cascada? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Fr3ak
mesaj 13th April 2006, 08:23
Mesaj #76

Membru Senior

Data înscrierii: 19-July 05
Locație: Großwardein
ID membru: 41 833

@inana: poi da...aşa ceva, e mai uşor. nu? am menţionat, că aşa am citit/auzit. din multe locuri deci am luat-o drept adevăr (35-45 ani care se presupune că e activă sexual de ceva vreme).
@zen: poi da, încă suntem în stadiul de cunoaşterem zic eu, primul orgasm l-a avut cam de un an jumate, sau mai puţin. de atunci ne-am înbunătăţit văzând cu ochii, dar încă n-am ajuns la performanţa ca la fiecare act să aibă orgasm. dar după grafice, nu mai e mult nici până acolo. deci mă simt norocos (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . şi tot ce ce am observat, că eu deja ştiu ce trebuie să fac să ajungă la orgasm, dar depinde şi de ea foarte mult, de starea ei de spirit. şi de ce fel de sex vorbim, că dacă e una scurtă, nu prea aş pune încă problema... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) deocamdată ori calitate, ori viteză nu merg amândouă, dar mai încolo, cine ştie... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
mufa
mesaj 13th April 2006, 08:59
Mesaj #77

Porc misogin

Grup: Super Moderators
Data înscrierii: 13-January 05
Locație: București
ID membru: 28 770

QUOTE(inana @ Apr 12 2006, 23:50) *

Cam așa ceva.

QUOTE(Fr3ak @ Apr 13 2006, 09:23) *
. și tot ce ce am observat, că eu deja știu ce trebuie să fac să ajungă la orgasm, dar depinde și de ea foarte mult, de starea ei de spirit. și de ce fel de sex vorbim, că dacă e una scurtă, nu prea aș pune încă problema... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) deocamdată ori calitate, ori viteză nu merg amândouă, dar mai încolo, cine știe... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

În general, dacă ea n-are chef, poți să faci tu aproape orice că nu va avea orgasm.

+Quote Post
Fr3ak
mesaj 13th April 2006, 11:56
Mesaj #78

Membru Senior

Data înscrierii: 19-July 05
Locație: Großwardein
ID membru: 41 833

absolut

+Quote Post
inana
mesaj 14th April 2006, 13:21
Mesaj #79

Active Member

QUOTE(Fr3ak @ Apr 13 2006, 09:23) *
@inana: poi da...așa ceva, e mai ușor. nu? am menționat, că așa am citit/auzit. din multe locuri deci am luat-o drept adevăr (35-45 ani care se presupune că e activă sexual de ceva vreme).

Este mai "usor"... dar nu tu esti esti motivul...

@zen: poi da, încă suntem în stadiul de cunoașterem zic eu, primul orgasm l-a avut cam de un an jumate, sau mai puțin. de atunci ne-am înbunătățit văzând cu ochii, dar încă n-am ajuns la performanța ca la fiecare act să aibă orgasm. dar după grafice, nu mai e mult nici până acolo. deci mă simt norocos (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . și tot ce ce am observat, că eu deja știu ce trebuie să fac să ajungă la orgasm, dar depinde și de ea foarte mult, de starea ei de spirit. și de ce fel de sex vorbim, că dacă e una scurtă, nu prea aș pune încă problema... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) deocamdată ori calitate, ori viteză nu merg amândouă, dar mai încolo, cine știe... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Clar sunt de pe alta planeta...

Inceput viata sexuala cu .... ani in urma. Primul partener nu m-a satisfacut deloc.. amandoi virgini.. incercat de 3 ori.. mi s-a pus pata si l-am parasit.. Urmatorul m-a invatat foarte multe... primul orgasm el mi l-a "oferit" si nu prin penetrare directa.. nici macar prin stimulare orala... (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
De atunci am de fiecare data.

dar depinde și de ea foarte mult, de starea ei de spirit

Ciudat.. intotdeauna am chef. (IMG:style_emoticons/default/w00t.gif)

QUOTE(zen @ Apr 13 2006, 07:09) *
planeta orgasmelor in cascada? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

(IMG:style_emoticons/default/naughty.gif)

+Quote Post
patrician
mesaj 14th April 2006, 13:24
Mesaj #80

Member

Data înscrierii: 19-October 05
Locație: Baia Mare
ID membru: 50 437

QUOTE(inana @ Apr 14 2006, 14:21) *

Asta inseamna ca esti hyperactiva dpdv sexual
Si mai inseamna ca prietenul tau e stapan pe situatie. Bravo lui.

+Quote Post
destrug
mesaj 14th April 2006, 13:31
Mesaj #81

Junior

Data înscrierii: 3-August 04
ID membru: 20 789

QUOTE(patrician @ Apr 14 2006, 14:24) *

Ba dimpotriva as zice eu.

+Quote Post
patrician
mesaj 14th April 2006, 13:32
Mesaj #82

Member

Adicatelea cum? Ea e stapana pe situatie?

+Quote Post
destrug
mesaj 14th April 2006, 13:36
Mesaj #83

Junior

O grija in plus pe capul bietului om.

+Quote Post
inana
mesaj 14th April 2006, 14:01
Mesaj #84

Active Member

QUOTE(patrician @ Apr 14 2006, 14:24) *

Este! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
destrug
mesaj 14th April 2006, 14:11
Mesaj #85

Junior

QUOTE(inana @ Apr 14 2006, 15:01) *

Dar binenteles!
E ca si cum ai spune ca intr-un restaurant clientii mor de foame dar bucatarul e stapan pe situatie!!!!

+Quote Post
patrician
mesaj 14th April 2006, 14:15
Mesaj #86

Member

Mai destrug, inana e fericita cu actualul iubit. Asta e. Sa nu incercam noi sa credem altfel.

+Quote Post
inana
mesaj 14th April 2006, 14:48
Mesaj #87

Active Member

QUOTE(destrug @ Apr 14 2006, 15:11) *
Dar binenteles!
E ca si cum ai spune ca intr-un restaurant clientii mor de foame dar bucatarul e stapan pe situatie!!!!

Sa inteleg ca tu nu iti satisfaci partenerele? (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

+Quote Post
Ayame
mesaj 14th April 2006, 14:55
Mesaj #88

Active Member

Data înscrierii: 23-February 06
Locație: Insula Izu
ID membru: 67 169

QUOTE(patrician @ Apr 14 2006, 21:15) *
Mai destrug, inana e fericita cu actualul iubit. Asta e. Sa nu incercam noi sa credem altfel.

nu exista fericire suprema....ne multumim cu ce avem..

Acest mesaj a fost modificat de mufă: 14th April 2006, 23:25

+Quote Post
sabian
mesaj 14th April 2006, 14:58
Mesaj #89

Active Member

Data înscrierii: 6-July 03
Locație: Bucurestiul are UN Primar General!!!
ID membru: 4 699

QUOTE(Ayame @ Apr 11 2006, 19:54) *
bun, gradinarule batran, tu ai experienta la flori, la brinduse otravite ai ??? (IMG:style_emoticons/default/naughty.gif)

on-topic...

daca femeia tine prea mult sau nu are orgasm e vina barbatului, asta zic multi...oare, asa e ???

Medical e dovedit ca barbatul tine intre 3-5 minute si femeia intre 12 si 20 de minute. Deci...
El trebuie sa se antreneze, sa nu sara etapele si cu putina vointa poate iesi totul bine. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
inana
mesaj 14th April 2006, 15:16
Mesaj #90

Active Member

QUOTE(Ayame @ Apr 14 2006, 15:55) *
nu exista fericire suprema....ne multumim cu ce avem..
asa destrug , da cu rotile peste ei....

Te multumesti cu ce ai daca iti ofera ce ai nevoie.

+Quote Post

6 V  « < 3 4 5 6 >
Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 23rd November 2009 - 21:27
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia