Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

6 V  « < 2 3 4 5 6 >  
Reply to this topicStart new topic
> cand Ea tine prea mult
zen
mesaj 5th April 2006, 23:23
Mesaj #55

Active Member

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 18-March 05
Locație: timisoara
ID membru: 32 683

QUOTE(Cristist50 @ Apr 1 2006, 05:03) *
Fa-ma sa inteleg, barbati care presteaza sau carora li se presteaza.

Apropo, de ce iti tot schimbi nick-ul si poza?

offtopic:e semiilegalista: ea se ascunde, dar nu o cauta nimeni (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Ayame
mesaj 8th April 2006, 06:47
Mesaj #56

Active Member

Grup: Members
Data înscrierii: 23-February 06
Locație: Insula Izu
ID membru: 67 169

QUOTE(god_father @ Apr 2 2006, 00:51) *
vezi ce se poate intampla da ca nu ai antrenament la miscatul mainii din incheietura? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

faci scurta la mana, pentru asta iti trebuie o mana buna ca la carti... (IMG:style_emoticons/default/w00t.gif)
eu am avut un " fost" care habar nu avea cum sa mangaie " brandusa"...de sex oral nici nu mai zic....

+Quote Post
Fr3ak
mesaj 8th April 2006, 09:05
Mesaj #57

Membru Senior

Data înscrierii: 19-July 05
Locație: Großwardein
ID membru: 41 833

bănuiesc că ŞI de aceea e "fost"...

+Quote Post
Ayame
mesaj 8th April 2006, 10:53
Mesaj #58

Active Member

QUOTE(Fr3ak @ Apr 8 2006, 16:05) *
bănuiesc că ȘI de aceea e "fost"...

nu, atunci a trebuit sa plec din ro. ma cuprinsese febra succesului..

+Quote Post
balarel
mesaj 8th April 2006, 15:48
Mesaj #59

Junior

Data înscrierii: 27-March 06
ID membru: 71 291

mie mi-a mai zis cineva ca ei i-au trebuit 2 ani si ceva de la inceputurile actiunilor pina la punctul O al distractiei.. pai daca trebe asa mult, pin'la urma te cam saturi.. sau ca sa fii fericit mai lucrezi si pe alaturi, pina duci lucrarea oficiala la bun sfarsit...
treaba cu ejacularea la femei pare o chestie interesanta, mai ales ca n-am intalnit pina acum.. oricum, e dovada clara ca nu se preface...

+Quote Post
Fr3ak
mesaj 8th April 2006, 18:00
Mesaj #60

Membru Senior

vorba unui user sceptic: poate îşi bagă pompă de apă în... ştii tu! nu ştiu de ce depinde delta T-ul în care se ajunge la O de la începutul vieţii sexuale, dar eu zic totuşi că dacă partenerul e competent, poate şi mai repede. adică din momentul în care fata începe să simtă plăcere. ciudat, eu nu am observat pe prietena mea că nu a simţit plăcere la început (actele următoare PRIMEI dăţi), ba chiar dădea semne că vrea cât mai mult, cât mai des. de atunci s-a mai calmat (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
sabian
mesaj 9th April 2006, 21:25
Mesaj #61

Active Member

Data înscrierii: 6-July 03
Locație: Bucurestiul are UN Primar General!!!
ID membru: 4 699

QUOTE(Ayame @ Apr 1 2006, 04:55) *
sint foarte putini barbati care pot face o femeie sa aiba orgasm doar din oral...
indestr, ce expriente ai avut...

Nu-i adevarat. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

QUOTE(Fr3ak @ Apr 1 2006, 09:23) *
oragasm clitoridian? deci pot să mă laud? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
am mai spus, mie mi se pare mai ușor cel clitoridian, probabil pentru că pot face oral la nasfârșit (nu obosesc și îmi place la nebunie ce fac, e un hobby de-al meu)
cât despre orgasmul vaginal (așa îi zice?) pot spune că am observat că îi place mai mult prietenei mele, probabil că e mai intens. dar nu îmi spune asta mie, e doar o deducție de-a mea. tot timpul preferă sexul vaginal în loc de cel oral (am și degete prea subțiri (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ). asta numai femeile pot să spună care e mai intens.
ce mai fac eu dacă obosesc, mă mai opresc și îi masez cu degetul mare colul uterin, acolo unde se află punctul G (sper că nu spun o prostie dpdv medical, umflătura aia de formă conică din capătul vaginului, cam exact pe unde ajung cu degetul)

Punctul G e la intrare, se simte spongios ca un burete. Ce atingi tu e colul uterin. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
Fr3ak
mesaj 9th April 2006, 21:28
Mesaj #62

Membru Senior

am aflat...şi am aflat şi de unde e punctul g. mai ciudat e că ea simte plăcere şi la colul uterin. şi am observat că o ajută la orgasm dacă o penetrez adânc în timpul actului, astfel încât să ating colul uterin (cred... dar nu vreau să mă bag prea adânc în subiect, că poate spun prostii.) tot ce ştiu că e foarte sensibilă şi acolo, poate chiar mai sensibilă la astfel de penetrări adânci şi lente, decât mai rapide/dese dar mai superficiale.

+Quote Post
sabian
mesaj 9th April 2006, 21:30
Mesaj #63

Active Member

QUOTE(Ayame @ Apr 8 2006, 07:47) *
habar nu avea cum sa mangaie " brandusa"...de sex oral nici nu mai zic....

Adica nu stia povestea cu "Rub my muff" (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) ?

Acest mesaj a fost modificat de mufă: 9th April 2006, 21:31

+Quote Post
balarel
mesaj 10th April 2006, 10:52
Mesaj #64

Junior

Data înscrierii: 27-March 06
ID membru: 71 291

hai ca-s fericit!dau de baut! am observat ca tremura... usor si incontrolabil... dupa ce 'stam de vorba'... asta-i de bine... si nu-i de la frig (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Ayame
mesaj 10th April 2006, 11:02
Mesaj #65

Active Member

Nu-i adevarat

sint foarte multe femei care nu stiu sa - fac un barbat sa ejaculeze din oral( eu sint una din ele), asa sint si barbati nu??

aha, pe tine te cred ca poti mai ales la varsta pe care o ai ....probabil experienta isi spune cuvintul...

Acest mesaj a fost modificat de Ayame: 10th April 2006, 11:03

+Quote Post
Fr3ak
mesaj 10th April 2006, 14:11
Mesaj #66

Membru Senior

@ayame: nu era mai corect să spui că sunt foarte multe femei care NU ŞTIU să facă oral calumea? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (uite că mi-am schimbat părerea, sub influenţa maestrului Zen-Miyagi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) mă rog, o fi existând o anumită tehnică, pe care trebuie să "o stăpâneşti", dar încă sunt de părere că VOINŢA rezolvă totul, aşa că doamnelor şi domnişoarelor, nu mai faceţi oral numai aşa, din obligaţie, faceţi-o din plăcere!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )

dar (în rest) sunt de acord cu tine...

+Quote Post
sabian
mesaj 11th April 2006, 14:49
Mesaj #67

Active Member

QUOTE(Ayame @ Apr 10 2006, 12:02) *
sint foarte multe femei care nu stiu sa - fac un barbat sa ejaculeze din oral( eu sint una din ele), asa sint si barbati nu??

aha, pe tine te cred ca poti mai ales la varsta pe care o ai ....probabil experienta isi spune cuvintul...

Logic! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) De aia unele fete prefera gradinari mai in virsta. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Nici enstein n-a descoperit teoria relativitatii la 16 ani. (IMG:style_emoticons/default/kisstogether.gif)

QUOTE(Fr3ak @ Apr 9 2006, 22:28) *
am aflat...și am aflat și de unde e punctul g. mai ciudat e că ea simte plăcere și la colul uterin. și am observat că o ajută la orgasm dacă o penetrez adânc în timpul actului, astfel încât să ating colul uterin (cred... dar nu vreau să mă bag prea adânc în subiect, că poate spun prostii.) tot ce știu că e foarte sensibilă și acolo, poate chiar mai sensibilă la astfel de penetrări adânci și lente, decât mai rapide/dese dar mai superficiale.

Din ce am observat eu, femeilor le place atingerea aia spre final, cind esti aproape sa-ti dai drumul.
Asta are o explicatie stiintifica, conf. unui documentar de pe Discovery: daca ejacularea se produce cit mai aproape de colul uterin, se scurteaza distanta de parcurs a spermatozoizilor si ei au mai multa vigoare sa ajunga la ovul. Mai ales ca in vagin este o secretie spermicida.
A avut grija Mama-Natura de toate. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Acest mesaj a fost modificat de sabian: 11th April 2006, 14:45

+Quote Post
Ayame
mesaj 11th April 2006, 18:54
Mesaj #68

Active Member

QUOTE(sabian @ Apr 11 2006, 21:49) *
Logic! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) De aia unele fete prefera gradinari mai in virsta. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Nici enstein n-a descoperit teoria relativitatii la 16 ani. (IMG:style_emoticons/default/kisstogether.gif)
Din ce am observat eu, femeilor le place atingerea aia spre final, cind esti aproape sa-ti dai drumul.
Asta are o explicatie stiintifica, conf. unui documentar de pe Discovery: daca ejacularea se produce cit mai aproape de colul uterin, se scurteaza distanta de parcurs a spermatozoizilor si ei au mai multa vigoare sa ajunga la ovul. Mai ales ca in vagin este o secretie spermicida.
A avut grija Mama-Natura de toate. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

bun, gradinarule batran, tu ai experienta la flori, la brinduse otravite ai ??? (IMG:style_emoticons/default/naughty.gif)

on-topic...

daca femeia tine prea mult sau nu are orgasm e vina barbatului, asta zic multi...oare, asa e ???

+Quote Post
Pana
mesaj 11th April 2006, 20:39
Mesaj #69

Junior

Data înscrierii: 25-October 05
ID membru: 51 065

QUOTE(nancy_callahan @ Mar 27 2006, 19:16) *
o da! (IMG:style_emoticons/default/newblush.gif)
si mentionam pe aceasta cale ca e genial (IMG:style_emoticons/default/bounce.gif) we want more!!! (IMG:style_emoticons/default/dribble.gif) felicitari barbatilor care stiu ce e aia (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Multumesc, multumesc mult. E un efort maricel, dar merita (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
Fr3ak
mesaj 12th April 2006, 13:55
Mesaj #70

Membru Senior

QUOTE(Ayame @ Apr 11 2006, 19:54) *
daca femeia tine prea mult sau nu are orgasm e vina barbatului, asta zic multi...oare, asa e ???

normal că nu numai. depinde de situație și de experiența sexuală a celor 2.
dacă de ex după 100 de partide de sex femeia nu a avut nici un orgasm, e clar, o problemă la cei doi. și se poate afla prin comparație. adică femeia știe ce bărbați a mai avut cam ce dimensiune și ce obiceiuri aveau. dacă femeia nu a avut orgasm cu nici un bărbat, normal că e ceva la ea. dacă bărbatul nu a putut satisface nici o femeie sau foarte puține femei până atunci, sunt șanse mari să fie la el problema.

eu zic că deja e un caz fericit dacă femeia are un orgasm la 3-4 partide de sex, având în vedere diferența mare de excitație de care are nevoie un bărbat pentru un orgasm și o femeie idem. mă rog, se poate întâmpla (cazuri mai rare, zic eu) să se nimerească o femeie care se termină ușor cu un bărbat care se termină greu, sau unde diferența e mult mai mică. dar e o regulă general acceptată că femeile se termină mai greu.

în mod normal ar fi frumos să se termine amândoi, cel puțin odată la fiecare partidă de sex. și eu tind spre performanța asta, chiar dacă încă nu am atins-o...dar mai am cale lungă în față. a...și factorul psihologic. dacă femeia e mulțumită și de plăcerea din timpul actului, dar fără orgasm, e iarăși ceva bine. dar să fie sincer mulțumită. o să se bucure mai tare de orgasm (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mie nu mi s-a reproșat niciodată când nu am reușit să duc partenera la orgasm. deși eu ca prostul, mă scuzam și mă lua cu "ce te scuzi măi, a fost fain... n-ai de ce să te scuzi" (cu zâmbet satisfăcut pe buze). de când mi s-a întâmplat mie să nu reușesc să termin după un act, nu mai îmi este jenă de așa ceva. și trebuie menținut un echilibru general în privința asta, care nu trebuie să urmărească neapărat un tipar. deci trebuie să fim înțelegători unii cu alții.

+Quote Post
mufa
mesaj 12th April 2006, 15:39
Mesaj #71

Porc misogin

Grup: Super Moderators
Data înscrierii: 13-January 05
Locație: București
ID membru: 28 770

QUOTE(Fr3ak @ Apr 12 2006, 14:55) *
eu zic că deja e un caz fericit dacă femeia are un orgasm la 3-4 partide de sex,

Te rog, spune-mi că nu vorbești serios. Adică femeia trebuie să fie fericită dacă de 4 ori n-are orgasm și o dată are? Hai nu zău! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

Acest mesaj a fost modificat de mufă: 12th April 2006, 15:40

+Quote Post
Fr3ak
mesaj 12th April 2006, 20:12
Mesaj #72

Membru Senior

nu am zis că aşa trebuie să fie...dar din ce vorbeşte lumea pe aici, eu asta am înţeles. adică nici nu se încearcă. dacă citeşti până în capăt am spus că normal e să fie la fel, să nu fie nici unul discriminat. e drept, cum am formulat iniţial, sună aiurea, dar din păcate asta e situaţia. am vrut să exprim că la ce se vorbeşte pe aici şi prin lume, cam asta ar fi concluzia: că o femeie ajunge deja să se bucure dacă "primeşte" un orgasm odată la 2-3-4 partide. ceea ce e cam trist. bine, mai e factorul de vârstă. nu e la fel de uşor să dai unei fete de 18-20 până în 25 aş zice, dar nu vreau să spun minciuni, ca la una de 35-40. acum vorbesc din citite, nu din experienţă (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . deci gândeşte-te ce se bucură o fată de 18 ani (care nu a mai avut orgasm şi e citită şi ea în acest sens) când după x partide de sex are primul. clar, o doare în cot de cele x-1 partide sacrificate. apoi nici nu se aşteaptă direct la orgasm la fiecare, dar cu timpul...normal, nu mai avem scuză, că ajungem să le cunoaştem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post

6 V  « < 2 3 4 5 6 >
Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 23rd November 2009 - 09:11
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia