QUOTE(ultimul samaritean @ Mar 22 2006, 13:44)

eu mai am putin si fac doi ani. (IMG:
style_emoticons/default/smile.gif) uitasem complet dar m-a oprit un militian zilele trecute (vorbeam la mobil) si era sa-mi iau amenda. dar cand ma gandsc la ce cozi trebuie sa stau ...
ps am scris pe site-ul IGP intreband ce legatura exista intre adresa si dreptul de a conduce un autovehicul (avand in vedere ca legatura intre permis si CI se face pe baza cnp nu pe baza adresei). si mi-au raspuns, foarte elocvent, ca nu sunt ei de vina ci asa e legea. no comment.
vesti bune. tanti de la politia rutiera mi-a zis ca luni am permisul.
deci, pentru doritori, uite cum sta treaba si ce va trebuie ca sa va schimbati permisul de conducere in cazul in care v-ati schimbat adresa sau numele (mai ales in cazul doamnelor):
1. fisha detinatorului de permis de conducere - 150.000 lei (fisha + 2 poze digitale)
2. contravaloarea permisului (se plateste la CEC sau BCR) - 450.000 lei
3. fisha medicala - 400.000 lei (atat e la Policlinica pt Studenti si Elevi din Copou); nu mai trebuie examinarea prihologica ;-)
4. CI - copie xerox si original
5. permisul de conducere
6. proaspetele doamne au nevoie si de certif. de casatorie (copie si original)
asa e in Iasi. daca in alte orase sunt diferentze...well...nu e vina mea. dar ma bucur ca luni o sa am permisul nou si ca voi putea circula linistit.
bafta.