Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

> ATENTIE !

Deoarece Noi (cei ce am fondat acest forum) NU facem politica si CREDEM in libertatea de exprimare, am creat aceasta arie pentru ca userii sa poata discuta LIBER. MILITANTII, cei implicati DIRECT in fenomenul politic ce au diverse interese si TOTI fanaticii care nu au nici o legatura cu obiectul acestei arii sunt RUGATI INSISTENT sa NU mai polueze aceasta ARIE si sa se rezume la a scrie O parere si nu 100 folosind 100 de clone.

Moderatorii sunt rugati sa NU permita aceste abuzuri si sa actioneze in consecinta. Oricine poate sa-si spuna parerea dar de aici si pana la a veni cu 100 de useri pentru a IMPUNE o parere e cale lunga. (si pierdere masiva de timp in a crea conturi pe Yahoo and stuff)

Also, userii sunt rugati sa fie precauti in a-si insusi informatii prezentate "amabil" de diversi useri cu scopul clar de a dezinforma. Este dupa cum spuneam un FORUM, deci un loc unde ORICINE poate sa spuna cam tot ce-i trece prin cap. Noi nu putem garanta pentru calitatea datelor referitoare la sondaje si diverse alte cifre oferite de diversi useri atata timp cat nu este mentionata foarte clar o sursa serioasa.

Multumim pentru intelegere !

Closed TopicStart new topic
> Partidul IBAN(p), lupta [si tu] pentru dreptul la libera exprimare
Despre Partidul IBAN(p)
Citeste mai întâi ce scrie la explicațiune. Ai citi? Atuci poti să votezi si tu:
Ma înscriu și io [ 4 ] *133* [66.67%]
Nașpa chestie, nu mă înscriu [ 0 ] *0* [0.00%]
Nașpa chestie, îmi faci și io unu [partid] CONTRA! [ 0 ] *0* [0.00%]
Mi-e perpendicular/paralel/oblic [ 0 ] *0* [0.00%]
partidele sux [optine rezervată deja de moso] [ 2 ] *66* [33.33%]
Total voturi: 6

CornelB
mesaj 9th March 2006, 12:10
Mesaj #1

Active Member

Grup: Members
Data înscrierii: 23-June 05
Locație: Timisoara
ID membru: 39 712

Tovarăși,

Trăim, respirăm, mâncăm o pâine [unii dintre noi, servus tomaso, ce te-ai dat așa la fund? lol] pe softpedia.com, unul dintre [dacă nu cel mai] democratice forumuri din lume.

Îi urâm pe americani [mă rog unii dintre noi] - care, pe de o parte, militează pentru drepturile absolute ale omului [in primul rând ale omului american, vezi cazul Teo Peter], iar pe de alta perfecționează siringi letale, gaz parfumat și ghilotine electronice în unele din [majoritatea? not sure] statelor ce-i compun democratica uniune.

Inspirat de ce-se-ntâmplă pe-acolo, pe la izvorul democrației din lume, mă hotărâi si eu să înființez un partid care să manifeste pentru dreptul la libera exprimare pe forumu' nost'.
În limita decenței și a bunului simț, fiecare trebuie - ca și până acuma, mostly - să fie liber să-și exprime punctul de vedere. În spiritul dreptății, trebuiesc ascultate ambele părți, chiar dacă mai răzbat adevăruri care ne mai supără câteodată, pentru a-ți putea face o opinie în [mai]bună-cunoștiință de situație.
Desigur, ca în orice societate democratică, și pe Softpedia cine greșește va suporta consecințele [exemplu practic de studiat la disecția de laborator: mariuspetru]. Însă folosirea metodelor coercitive trebuie făcută cu imparțialitate de moderatori si mai ales de către super-moderatori & stuff. [Pot detalia, dar nu am chef acuma].

Și nu în ultimul rând, am hotărt să-mi botez partidul ÎBAN(p), adicătelea Împotriva BAN-ului pERMANENT', pentru că așa cum sunt pentru eliminarea de către americani a pedepsei cu moartea [ori, alternativ, la renunțarea lecțiilor și colocviilor de human-rights pe care le susțin pe diverse meridiane], tot așa, și chiar mai categoric/hotărât sunt împotriva banului permanent/definitiv! Cum am mai spus, cine a greșit trebuie să plătească, dar să rămânem creștini și să nu omorâm pe nimeni [definitiv, lol].

Acuma, c-ați citit, de aveți chef - votați mai sus! Doritorii se pot înscrie GRATIS până în 15 Martie (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Se poate și după această dată, însă contra unei taxe de 5 beri [Timișoreana, ofcourse (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ]

ps: eraser, să nu-mi muți și topicul ăsta! IBAN(p) e un partid serios, cel puțin la fel de serios ca PSD, PRM, PNL, PD, UDMR, RePeDe și are dreptul la existență aici, în Poiană!
Go to the top of the page

+Quote Post
Naga
mesaj 9th March 2006, 12:14
Mesaj #2

Active Member

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 29-March 05
ID membru: 33 493

Subscriu si eu la ce a declarat CornelB. (IMG:style_emoticons/default/peacefingers.gif)

+Quote Post
Mosotti
mesaj 9th March 2006, 12:26
Mesaj #3

Geniu umil

Grup: Moderators
Data înscrierii: 21-April 04
Locație: Timisoara, orasul jeguletzului
ID membru: 14 919

din pacate partidul contrazice constitutia

http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=34630

+Quote Post

Closed TopicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 24th November 2009 - 07:02
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia