|
Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() ![]() |
9th March 2006, 12:10
|
|
|
Active Member Grup: Members Mesaje: 1 525 Data înscrierii: 23-June 05 Locație: Timisoara ID membru: 39 712 |
Tovarăși, Trăim, respirăm, mâncăm o pâine [unii dintre noi, servus tomaso, ce te-ai dat așa la fund? lol] pe softpedia.com, unul dintre [dacă nu cel mai] democratice forumuri din lume. Îi urâm pe americani [mă rog unii dintre noi] - care, pe de o parte, militează pentru drepturile absolute ale omului [in primul rând ale omului american, vezi cazul Teo Peter], iar pe de alta perfecționează siringi letale, gaz parfumat și ghilotine electronice în unele din [majoritatea? not sure] statelor ce-i compun democratica uniune. Inspirat de ce-se-ntâmplă pe-acolo, pe la izvorul democrației din lume, mă hotărâi si eu să înființez un partid care să manifeste pentru dreptul la libera exprimare pe forumu' nost'. În limita decenței și a bunului simț, fiecare trebuie - ca și până acuma, mostly - să fie liber să-și exprime punctul de vedere. În spiritul dreptății, trebuiesc ascultate ambele părți, chiar dacă mai răzbat adevăruri care ne mai supără câteodată, pentru a-ți putea face o opinie în [mai]bună-cunoștiință de situație. Desigur, ca în orice societate democratică, și pe Softpedia cine greșește va suporta consecințele [exemplu practic de studiat la disecția de laborator: mariuspetru]. Însă folosirea metodelor coercitive trebuie făcută cu imparțialitate de moderatori si mai ales de către super-moderatori & stuff. [Pot detalia, dar nu am chef acuma]. Și nu în ultimul rând, am hotărt să-mi botez partidul ÎBAN(p), adicătelea Împotriva BAN-ului pERMANENT', pentru că așa cum sunt pentru eliminarea de către americani a pedepsei cu moartea [ori, alternativ, la renunțarea lecțiilor și colocviilor de human-rights pe care le susțin pe diverse meridiane], tot așa, și chiar mai categoric/hotărât sunt împotriva banului permanent/definitiv! Cum am mai spus, cine a greșit trebuie să plătească, dar să rămânem creștini și să nu omorâm pe nimeni [definitiv, lol]. Acuma, c-ați citit, de aveți chef - votați mai sus! Doritorii se pot înscrie GRATIS până în 15 Martie (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Se poate și după această dată, însă contra unei taxe de 5 beri [Timișoreana, ofcourse (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ] ps: eraser, să nu-mi muți și topicul ăsta! IBAN(p) e un partid serios, cel puțin la fel de serios ca PSD, PRM, PNL, PD, UDMR, RePeDe și are dreptul la existență aici, în Poiană! |
|
|
|
9th March 2006, 12:14
|
|||
|
Active Member Grup: Senior Members Mesaje: 4 597 Data înscrierii: 29-March 05 ID membru: 33 493 |
|
||
|
|
|||
9th March 2006, 12:26
|
|
|
Geniu umil Grup: Moderators Mesaje: 24 154 Data înscrierii: 21-April 04 Locație: Timisoara, orasul jeguletzului ID membru: 14 919 |
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Versiune simplificată | Data: 24th November 2009 - 07:02 |
| © 2001 -
2009 Softpedia. All rights reserved. Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL. |
|
| Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia | |