|
Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() ![]() |
2nd April 2006, 20:13
|
|
|
Geniu umil Grup: Moderators Mesaje: 24 154 Data înscrierii: 21-April 04 Locație: Timisoara, orasul jeguletzului ID membru: 14 919 |
|
|
|
|
2nd April 2006, 20:15
|
|||
|
Member Grup: Members Mesaje: 700 Data înscrierii: 9-March 06 ID membru: 69 011 |
|
||
|
|
|||
2nd April 2006, 20:46
|
|
|
Member Grup: Members Mesaje: 820 Data înscrierii: 1-December 04 Locație: Bucale City ID membru: 26 556 |
nick n si celalalt cu szszsz -> clone (IMG:style_emoticons/default/cheers.gif) 1. benedict e racoczy 2 si e tolerat. daca am timp promit sa fac o cerere pentru inchiderea forumului si aplicarea de penalitati 2. apropo de istorie, disciplina atat de iubita de unii - dar prost inteleasa.. as fi curios ce spune benedict al nostru, un laszlo tokes al forumului, despre Unio Trium Nationum din 1437? aa.. si cum de ai omis sa schimbi articolul asta pe wikipedia? citez din el pentru lenesi: Unio Trium Nationum was a pact of mutual aid formed in 1438 by three Estates of Transylvania: the (largely Hungarian) nobility, the Saxon (ie German) burghers, and the Szeklers. The Union was formed after the suppression of the Bobâlna revolt of 1437 by the Estates. [...] The Union ensured that the serfs continued to be excluded from the political and social life of Transylvania, although they made up the majority of the population. [...] Unio Trium Nationum tacitely excluded the former Estate of Romanians (Universitas Valachorum) from the Union, hence from every form of political and social participation. They were only considered a "tolerated" nation, this status being kept until after World War I. asa ne tratau ungurii cand au venit cu dominatia in romania. la asta vrea trianonul sa ne intoarcem. asa au fost obisnuiti unii unguri si secui si de-asta cred ca transilvania le apartine. asta cred unii ungurii ca ar fi normal sa se intample. se simt frustrati sa fie egalii romanilor intr-un stat numit ROMANIA. |
|
|
|
2nd April 2006, 20:55
|
|
|
Active Member Grup: Members Mesaje: 1 494 Data înscrierii: 11-July 05 Locație: Bacau ID membru: 41 235 |
Sa ramana (topicul), mai degraba, in "stand-by", sa-l reluam dupa 1 ian 2007, atunci se va vorbi in raport de alte repere in care emotionalul (si de o parte si de cealalta) va avea din ce in ce mai putin loc. concluzie ad-hoc: Pana una-alta, Yankee-ii sunt primii care au dobandit un gen de "autonomie" nesperata (votata cu urale in parlamentul tarii romanesti) pe plaiurile mioritice de indata ce G.I.-ii se vor instala in bazele lor din Kogalniceanu, Smardan, Babadag si Cincu. Uncle Sam rulz, eh? roger! (IMG:style_emoticons/default/deadtongue.gif) Pai nu prea esti informat ,oficial bazele in care vor sta americanii, vor fi tot sub comanda armatei romane , deci nu va putea sa faca ce il taie capu' pe yankeu acolo asta oficial vorbind !!! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Acest mesaj a fost modificat de cartman_sp99: 2nd April 2006, 20:56 |
|
|
|
2nd April 2006, 21:03
|
|
|
Member Grup: Members Mesaje: 700 Data înscrierii: 9-March 06 ID membru: 69 011 |
yeah, ai sa afli de la cnn (in acelasi timp cu mister teo atanasiu) ca teheranul este bombardat cu missile patriot lansate de la chinkoo, rumenia LOL
Acest mesaj a fost modificat de eyer: 2nd April 2006, 21:06 |
|
|
|
2nd April 2006, 21:57
|
|
|
Active Member Grup: Members Mesaje: 1 494 Data înscrierii: 11-July 05 Locație: Bacau ID membru: 41 235 |
yeah, ai sa afli de la cnn (in acelasi timp cu mister teo atanasiu) ca teheranul este bombardat cu missile patriot lansate de la chinkoo, rumenia LOL Man am zis oficial (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ... daca ai inteles aluzia (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) |
|
|
|
8th April 2006, 11:13
|
|||
|
Junior Grup: Members Mesaje: 37 Data înscrierii: 8-April 06 ID membru: 72 794 |
|
||
|
|
|||
8th April 2006, 11:28
|
|
|
Guru Member Grup: Senior Members Mesaje: 11 897 Data înscrierii: 27-March 03 Locație: Hogwarts ID membru: 3 332 |
1. benedict e racoczy 2 Nu numai el, dar cred ca de la o vreme este prins cu pregatirile Zilei Rromilor, ce se desfasoara azi in Piata Constitutiei. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Caci UDMR-ul este o mare sustinatoare a rromilor, si face totul pentru propasirea lor. (IMG:style_emoticons/default/coolspeak.gif) |
|
|
|
8th April 2006, 15:41
|
|
|
Nu numai el, dar cred ca de la o vreme este prins cu pregatirile Zilei Rromilor, ce se desfasoara azi in Piata Constitutiei. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Caci UDMR-ul este o mare sustinatoare a rromilor, si face totul pentru propasirea lor. (IMG:style_emoticons/default/coolspeak.gif) Pai ce ...? nu stiai ca jumatate din tigani nu au buletine ...? ce vrei sa se declare cumva romani sau rromi in buletine ?? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) e normal sa aiba sprijinul U.D.M.R plus ca sustinand comunitatea tiganilor le mai legitimeaza existenta ,pentru ca in orice stat respectabil U.D.M.R ar fi fost de muuuult considerata miscare extremista separatista !! Si cica tot noi suntem rasisti (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
9th April 2006, 17:30
|
|
|
Member Grup: Members Mesaje: 533 Data înscrierii: 29-December 04 ID membru: 27 923 |
Pai ce ...? nu stiai ca jumatate din tigani nu au buletine ...? ce vrei sa se declare cumva romani sau rromi in buletine ?? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) e normal sa aiba sprijinul U.D.M.R plus ca sustinand comunitatea tiganilor le mai legitimeaza existenta ,pentru ca in orice stat respectabil U.D.M.R ar fi fost de muuuult considerata miscare extremista separatista !! Si cica tot noi suntem rasisti (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Eu" DORESC " schimbarea numelui acestei topic in " CE DORESTE sfintul KARTMANN SERVICEEE PACK 99 din BÁKÓ ??? " (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
9th April 2006, 18:24
|
|
|
Eu" DORESC " schimbarea numelui acestei topic in " CE DORESTE sfintul KARTMANN SERVICEEE PACK 99 din BÁKÓ ??? " (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Lasa puisor , ca ce imi doresc eu se va intampla dupa 2007 , s-a asigurat nenea Basescu de asta, stii tu despre ce e vorba acel 5 % sfant !! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ps: Uite ce fac eu pentru voi mai, in vara imi deschid sucursala la Miercurea-Ciuc si o fac non-profit sa nu ziceti ca e rau nenea Cartman !! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
10th April 2006, 00:51
|
|
|
Member Grup: Members Mesaje: 533 Data înscrierii: 29-December 04 ID membru: 27 923 |
Lasa puisor , ca ce imi doresc eu se va intampla dupa 2007 , s-a asigurat nenea Basescu de asta, stii tu despre ce e vorba acel 5 % sfant !! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ps: Uite ce fac eu pentru voi mai, in vara imi deschid sucursala la Miercurea-Ciuc si o fac non-profit sa nu ziceti ca e rau nenea Cartman !! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lasa cu vrajeala , sa-mi dai o adresa la Ciuc ca sa te caut si se bem o bere ! (IMG:style_emoticons/default/cheers.gif) Daca e adevarat ce zici ..poate te rog sa ma angajezi la tine ! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
10th April 2006, 11:11
|
|
|
Junior Grup: Members Mesaje: 441 Data înscrierii: 10-April 06 ID membru: 73 034 |
Salut! Sunt nou pe aici si vrea sa-mi spun parerea si despre problema asta: ungurii pot sa-si doreasca ce vor, problema este urmatoarea, ne afecteaza cu ceva ce-si doresc ei? Aici e buba! Autonomie locala si alte chestii din astea nu sunt de ieri si de azi. Sunt inscrise in legile statului. Eu am impresia ca unii dintre noi judeca cam asa: autonomia e buna, dar daca o promoveaza ungurii, atunci miroase urat si nu mai e buna (IMG:style_emoticons/default/naughty.gif)
Deci trebuie sa vedem: ne deranjaza? De ce anume? Parerea mea este ca fiecare e liber sa vrea orice, dar sa nu incalce legile statului. (IMG:style_emoticons/default/coolspeak.gif) Si pana la urma, de ce atata agitatie? Oricum dupa 1 ianuarie 2007 legislatia europeana va deveni lege si la noi si minoritatile vor avea mai multe drepturi. Numai daca nu cumva din cauza tampeniilor pe care le face Besescu nu intram in Ue! Atunci sa te tii scandal! (IMG:style_emoticons/default/puke.gif) |
|
|
|
10th April 2006, 14:34
|
|
|
Lasa cu vrajeala , sa-mi dai o adresa la Ciuc ca sa te caut si se bem o bere ! (IMG:style_emoticons/default/cheers.gif) Daca e adevarat ce zici ..poate te rog sa ma angajezi la tine ! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dar sa stii ca eu nu angajez decat persoane care vb romaneste (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si trebuie sa mai ai si ceva experienta in comert, asta daca nu vrei cumva sa fii sofer de tir (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) !! Asteapta pana la vara !! |
|
|
|
10th April 2006, 17:29
|
|
|
Guru Member Grup: Senior Members Mesaje: 11 897 Data înscrierii: 27-March 03 Locație: Hogwarts ID membru: 3 332 |
Autonomie locala si alte chestii din astea nu sunt de ieri si de azi. Sunt inscrise in legile statului. Eu am impresia ca unii dintre noi judeca cam asa: autonomia e buna, dar daca o promoveaza ungurii, atunci miroase urat si nu mai e buna (IMG:style_emoticons/default/naughty.gif) Deci trebuie sa vedem: ne deranjaza? De ce anume? Parerea mea este ca fiecare e liber sa vrea orice, dar sa nu incalce legile statului. (IMG:style_emoticons/default/coolspeak.gif) Si pana la urma, de ce atata agitatie? Oricum dupa 1 ianuarie 2007 legislatia europeana va deveni lege si la noi si minoritatile vor avea mai multe drepturi. Fiind tu mai "nou" pe forumul asta, vreau neaparat sa-ti spun un lucru care pe aici este arhicunoscut: Pentru unguri, Autonomie va fi ! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) In alta viata ! (IMG:style_emoticons/default/coolspeak.gif) |
|
|
|
11th April 2006, 00:49
|
|
|
Dar sa stii ca eu nu angajez decat persoane care vb romaneste (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si trebuie sa mai ai si ceva experienta in comert, asta daca nu vrei cumva sa fii sofer de tir (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) !! Asteapta pana la vara !! Bine ! Dar cand vii pe la Ciuc ? Sa te astept cu kürtőskalács ! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Discutam cu comertul si cu sofatul....atunci. |
|
|
|
11th April 2006, 12:50
|
|
|
Senior Member Grup: Senior Members Mesaje: 6 093 Data înscrierii: 10-January 05 ID membru: 28 534 |
|
|
|
|
11th April 2006, 12:56
|
|
|
Junior Grup: Members Mesaje: 460 Data înscrierii: 8-December 05 Locație: Bucuresti ID membru: 56 682 |
Dupa atitea discutii pro si contra,as dori sa-i rog pe colegii ce doresc asta,sa ne explice ce inteleg ei exact prin autonomie.Mai precis,daca in acest moment statul roman este de acord si sint lasati sa se organizeze,cum ar arata aceasta zona autonoma,ce anume s-ar petrece acolo,care ar fi statutul romanilor din zona si al maghiarilor in sinul natiunii majoritare si bineinteles evolutia economica.
Este posibil ca niste raspunsuri oneste sa faca mai mult bine decit invectivele de pina acum. |
|
|
|
A minute ago
|
|
![]() Grup: Bot |
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Versiune simplificată | Data: 24th November 2009 - 02:10 |
| © 2001 -
2009 Softpedia. All rights reserved. Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL. |
|
| Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia | |