|
Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() ![]() |
25th March 2006, 14:35
|
|
|
Junior Grup: Members Mesaje: 18 Data înscrierii: 25-March 06 Locație: Székelyföld Marosvásárhely ID membru: 71 039 |
jó napot! Buna ziua! good afternoon! Sun nou aci si sper sa ma inteleg cu dumneavoasztra Despre mine va pot spune ca imi curge prin vene sange de regatean din pacate, insa gandesc, traiesc si ma manifest ca un maghiar. M-am nascut si am copilarit in regat si anume in alexandria, pe aceste teritorii cu preponderenta in zonele din si de langa campia burnasului pot afirma ca se gasesc foarte multi extremisti romani pe metru patrat si sper sa nu jignesc pe nimeni de aci. Sun ungur si nu secui insa acest lucru nu ma impiedica sa sustin independenta acestei zone, Székelyföld , asupra careia se vehiculeaza o multime de ipoteze. Székelyföld deocamdata si mai tarziu am sa va demonstrez ca chiar intreaga regiune Tránszylvániá este parca cu totul si cu totul diferita de pamanturile miticilor si celorlalti romani. Am aflat foarte curand de acest forum si nici nu stiti ca ma pot bucura ca in sfarsit imi pot exprima ideile. Sun comvins ca am foarte multe de discutat cu dumneavoastra. Cu stima, Tökélestes Kónya Completare: Si totusi sunt si putin secui si chiar rrom daca imi analizez bine radacinile |
|
|
|
25th March 2006, 14:40
|
|||
|
Active Member Grup: Members Mesaje: 1 624 Data înscrierii: 23-February 06 Locație: Insula Izu ID membru: 67 169 |
|
||
|
|
|||
25th March 2006, 14:40
|
|
|
↑↑ Fiabilitate by Fauve :D ↑↑ Grup: Banned by Moderators Mesaje: 40 934 Data înscrierii: 16-May 05 Locație: Iași ID membru: 36 806 |
Tökéletes Kónya hai distreaza-ne cu motivele pentru care tinutul ala trebuie sa fie independent..
|
|
|
|
25th March 2006, 14:42
|
|
|
Senior Member Grup: Senior Members Mesaje: 6 093 Data înscrierii: 10-January 05 ID membru: 28 534 |
"Ca presedinte, nu pot fi de acord cu scindarea Universitatii BB. Noi ducem o politica de integrare nu de separare!" Traian Basescu (chiar acum, intr-o conferinta de presa)
pe scurt, si altfel spus: mumu ba, astia cu autonomia. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Acest mesaj a fost modificat de CapitanuPICARD: 25th March 2006, 14:44 |
|
|
|
25th March 2006, 15:08
|
|
|
Senior Member Grup: Senior Members Mesaje: 6 093 Data înscrierii: 10-January 05 ID membru: 28 534 |
jó napot! Buna ziua! good afternoon! Sun nou aci si sper sa ma inteleg cu dumneavoasztra Despre mine va pot spune ca imi curge prin vene sange de regatean din pacate, insa gandesc, traiesc si ma manifest ca un maghiar. M-am nascut si am copilarit in regat si anume in alexandria, pe aceste teritorii cu preponderenta in zonele din si de langa campia burnasului pot afirma ca se gasesc foarte multi extremisti romani pe metru patrat si sper sa nu jignesc pe nimeni de aci. Sun ungur si nu secui insa acest lucru nu ma impiedica sa sustin independenta acestei zone, Székelyföld , asupra careia se vehiculeaza o multime de ipoteze. Székelyföld deocamdata si mai tarziu am sa va demonstrez ca chiar intreaga regiune Tránszylvániá este parca cu totul si cu totul diferita de pamanturile miticilor si celorlalti romani. Am aflat foarte curand de acest forum si nici nu stiti ca ma pot bucura ca in sfarsit imi pot exprima ideile. Sun comvins ca am foarte multe de discutat cu dumneavoastra. Cu stima, Tökélestes Kónya Completare: Si totusi sunt si putin secui si chiar rrom daca imi analizez bine radacinile (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) puiule, pai daca te-ai nascut si copilarit in regat, se cheama ca esti nascut cel putin in 1947. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) pentru ca, poate nu stii, dar Romania nu mai este regat de cateva zeci de ani. ESTE REPUBLICA, spre oftica unora si bucuria noastra. revenind, inseamna ca ai cel putin 59 de ani. la mai mare. auzi, da' nu trebuia sa-ti plimbi nepoteii prin parc? parerea mea (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) PS de clone nu te mai intreb nimic. ca are cine sa te intrebe, dupa cum imi spunea mie intr-un om unul dintre moderatori. am remarcat insa ca un anume fost user avea scris la locatie acelasi cuvant ca si la tine. |
|
|
|
25th March 2006, 15:24
|
|
|
Junior Grup: Members Mesaje: 18 Data înscrierii: 25-March 06 Locație: Székelyföld Marosvásárhely ID membru: 71 039 |
Tökéletes Kónya hai distreaza-ne cu motivele pentru care tinutul ala trebuie sa fie independent.. Daca imi permiteti, nu cred ca v-as distra ci v-as aduce la cunostinta niste lucruri de care dumneavoastra stimatilor vad ca sunteti straini din cele postate mai pe sus. Trebuie sa stiti dumneavoastra ca prin autonomia pe care eu o doreszc si anume cea teritoriala se intelege faptul ca este un deziderat al populatiei din acel tinut, acolo este o alta lume si se vorbeste o alta limba atat de draguta cum este magyarul Faptul ca romanii le vorbesc maghiarilor in limba lor cand se intalnesc pe strada ar trebui sa ne dea de gandit si sa intelegem de acei ca romani accepta sa fie oarecum de acea populatie, as dori sa imi spuneti dumneavoastra cine poate sta in calea vointei oamenilor de acolo, sa analizam putin situatia reala si sa nu mai ne indoim dupa cum bate vantul venit din spre rmdsz care au inceput sa devina din ce in ce mai aberanti. Lasand aceste lucruri deoparte putem sa aruncam o privire de ansamblu asupra starii economice a tinutul secuiesc, daca nu va incepe cat mai repde o descentralizare si o slabire a puterii bucurestilor se va ajunge intr-o situatie si mai complicata. Orasul miticilor nu poate face fata acestui teritoriu si nu poate sa organizeze bugetul astfel incat toate regiunile sa fie egale in dezvoltarea economica, in romania exista o mare discrepanta din multe pucte de vedere intre regiunile sale. In ceea ce priveste doleantele secuimii ar trebui sa realizati si dumneavoastra cat poate suferi o natiune condusa de alta natiune si va puteti gandi macar cat de mult isi doresc sa se autoconduca incat sa nu mai se simta oaia neagra a societatii romanesti. corectare: sa fie oarecum ASIMILATI de acea poulatie |
|
|
|
25th March 2006, 15:26
|
|||
|
↑↑ Fiabilitate by Fauve :D ↑↑ Grup: Banned by Moderators Mesaje: 40 934 Data înscrierii: 16-May 05 Locație: Iași ID membru: 36 806 |
|
||
|
|
|||
25th March 2006, 15:54
|
|
|
Tökéletes Kónya.. continua, continua.. aberatiile tale ne distreaza. De ce? Pentru ca tinutul ala nu poate decide singur ca vrea autonomie, trebuie sa vrem si noi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ceilalti. Si in plus s-a vazut pe 15 martie cam cati sunt doritorii de autonomie. Oricum atatea aberatii pe m2 rar mi-a fost dat sa vad.. Ma faceti sa ma vars pe sub birou... Nu trebui domnule sa fie dat neaaparat acordul dumneavoastra deoarece acel tinut odata ce este ocupat de o anumita populatie doritoare de autonomie nu mai este nevoie decat la nivel de complezenta de acordul celorlalti romani. Nu se face nimici pentru ca inca secuilor le este ... nu frica ci mai de graba o ezitare momentana pentru a nu se raci relatiile cu tara care pana la urma va fi prietenul de baza al viitoarei republici secuiesti Totus daca ne gandim bine necesita si un eventual referendum insa nu cred ca va fi neaaparat nevoie de asa ceva in viitor. |
|
|
|
25th March 2006, 15:56
|
|
|
papusha.. ceea ce spui tu sunt aberatii.
1) pentru ca cred ca maxim 10% din populatia acelei zone doreste independenta 2) pentru ca autonomia unei zone se face prin referendum la nivel national 3) secuilor nu le este frica, insa nu dau 2 lei pe extremisti ca si domnia voastra. 4)nu aveti sustinerea nimanui pentru aceasta autonomie |
|
|
|
25th March 2006, 16:05
|
|
|
Member Grup: Members Mesaje: 881 Data înscrierii: 5-March 04 ID membru: 12 331 |
Ma faceti sa ma vars pe sub birou... Nu trebui domnule sa fie dat neaaparat acordul dumneavoastra deoarece acel tinut odata ce este ocupat de o anumita populatie doritoare de autonomie nu mai este nevoie decat la nivel de complezenta de acordul celorlalti romani. Nu se face nimici pentru ca inca secuilor le este ... nu frica ci mai de graba o ezitare momentana pentru a nu se raci relatiile cu tara care pana la urma va fi prietenul de baza al viitoarei republici secuiesti Totus daca ne gandim bine necesita si un eventual referendum insa nu cred ca va fi neaaparat nevoie de asa ceva in viitor. Parsivenia continua! Al catelea episod o fi? |
|
|
|
25th March 2006, 16:10
|
|
|
|
|
|
|
25th March 2006, 16:48
|
|
|
Junior Grup: Members Mesaje: 115 Data înscrierii: 27-February 06 ID membru: 67 759 |
papusha.. ceea ce spui tu sunt aberatii. 1) pentru ca cred ca maxim 10% din populatia acelei zone doreste independenta 2) pentru ca autonomia unei zone se face prin referendum la nivel national 3) secuilor nu le este frica, insa nu dau 2 lei pe extremisti ca si domnia voastra. 4)nu aveti sustinerea nimanui pentru aceasta autonomie Fac din nou un apel la calm si la moderatie pe forum. Daca bunul Dumnezeu a avut grija ca in societate sa nu fie nici un eveniment neplacut cu ocazia zilei de 15 Martie, de ce ar trebui sa existe dispute tensionate pe un forum care devenise chiar foarte echilibrat de la o vreme. Colegul Romaximusro se grabeste un pic, dupa parerea mea in a cataloga drept extremist un forumist nou. De ce jigniti, stimate coleg? Fiecare este liber sa sustina orice opinie politica si orice orientare religioasa, in aceasta consta esenta democratiei. Dialogul este posibil chiar daca opiniile interlocutorilor sunt foarte diferite. Singura conditie este respectul reciproc si dorinta unei reale comunicari. Am vazut ca a aparut un topic referitor la autonomia Banatului, personal nu am gasit rostul acelui topic si chiar mi-am exprimat parerea in acest sens. Din cate am vazut, multe mesaje sunt oarecum favorabile autonomiei Banatului, chiar daca la fel de multe sunt doar niste glume. Daca vorbim de autonomie locala, cred ca ar trebui sa vorbim despre acest concept aplicat la intreaga noastra tara si nu numai la Banat sau Transilvania. Totusi, remarc faptul ca discutiile despre Banat au un ton general mult mai calm si chiar vesel, pe cand aici sunt folosite expresii mai dure si destul de neplacute , chiar de catre colegul Romaximusro care isi catalogheaza un coleg drept extremist, doar pentru ca acesta isi exprima un punct de vedere democratic. Oare asa vede Romaximusro dialogul? Poate ca nu strica macar un pic de moderatie. |
|
|
|
25th March 2006, 16:50
|
|
|
Dar ce ziceti de regionalizarea intregii romanii ? Zicem un citat din regulamentul acestui forum: - Sa NU posteze informatii false, vulgare, defaimatoare, rasiste, cu orientare sexuala sau orice alte date considerate ilegale pe teritoriul Romaniei!" iar Constitutia Romaniei spune ceva concret referitor la teritoriu. si autonomie. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) nush de ce am senzatia ca nu vei face multi purici pe aici puiule mic (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) motaneii s-au strans gramada la oala cu smantana. nu mai e nevoie decat de niste flacai care sa-i culeaga cu farasul. ca pe orice gunoi (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) later edit: romaximusro, chiar azi presedintele basescu a declarat public faptul ca la 1 ianuarie 2007, Romania va intra in UE. nu stiu daca e cazul sa bagam in seama tot felul de frustrati care fac spume de ciuda ca visele lor revizioniste au devenit fum forever. ei inteleg foarte bine ca daca isi mai permiteau oarece fente cu politicienii romani, cu cei din Uniune nu le merge deloc. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) trebuie sa fim intelegatori fata de neputinta serpilor de a musca. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) cei incapabili sa obtina o autonomie pentru o mica regiune, vorbesc de regionalizarea intregii Romanii. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) :D sa-i lasam in durerea lor... Acest mesaj a fost modificat de CapitanuPICARD: 25th March 2006, 16:55 |
|
|
|
25th March 2006, 17:00
|
|
|
Active Member Grup: Senior Members Mesaje: 2 109 Data înscrierii: 4-May 04 ID membru: 15 669 |
Ma faceti sa ma vars pe sub birou... Nu trebui domnule sa fie dat neaaparat acordul dumneavoastra deoarece acel tinut odata ce este ocupat de o anumita populatie doritoare de autonomie nu mai este nevoie decat la nivel de complezenta de acordul celorlalti romani. Nu se face nimici pentru ca inca secuilor le este ... nu frica ci mai de graba o ezitare momentana pentru a nu se raci relatiile cu tara care pana la urma va fi prietenul de baza al viitoarei republici secuiesti Totus daca ne gandim bine necesita si un eventual referendum insa nu cred ca va fi neaaparat nevoie de asa ceva in viitor. Constitutia, si nu numai cea romana, intra in vigoare numai in urma unui referendum. Eu nu voi vota DA pentru o constitutie care duce la faramitarea Romaniei si nu stiu cati romani ar face asta iar secuii sau maghiarii nu sunt majoritari nici macar in Transilvania vazuta ca un intreg(nu poti sa dai autonomie pe bucatele, cate unui sat sau orasel), deci nu sunt prea mari sanse. |
|
|
|
25th March 2006, 17:13
|
|
|
Zicem un citat din regulamentul acestui forum: - Sa NU posteze informatii false, vulgare, defaimatoare, rasiste, cu orientare sexuala sau orice alte date considerate ilegale pe teritoriul Romaniei!" iar Constitutia Romaniei spune ceva concret referitor la teritoriu. si autonomie. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) nush de ce am senzatia ca nu vei face multi purici pe aici puiule mic (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) motaneii s-au strans gramada la oala cu smantana. nu mai e nevoie decat de niste flacai care sa-i culeaga cu farasul. ca pe orice gunoi (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) later edit: romaximusro, chiar azi presedintele basescu a declarat public faptul ca la 1 ianuarie 2007, Romania va intra in UE. nu stiu daca e cazul sa bagam in seama tot felul de frustrati care fac spume de ciuda ca visele lor revizioniste au devenit fum forever. ei inteleg foarte bine ca daca isi mai permiteau oarece fente cu politicienii romani, cu cei din Uniune nu le merge deloc. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) trebuie sa fim intelegatori fata de neputinta serpilor de a musca. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) cei incapabili sa obtina o autonomie pentru o mica regiune, vorbesc de regionalizarea intregii Romanii. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) :D sa-i lasam in durerea lor... Si ce s-ar intampla daca v-as contrazice? Poate ati auzit de articolul 120 al constitutiei iubitei dumneavoastra romanii care face referire la autonomie si descentralizare deci prin urmare cele postate de dumneavoastra au dezinformat. Ar fi cazul sa va linistiti sa va ganditi mai bine cand faceti astfel de afirmatii Si nu staim ca pe un forum se pot posta insjurii si afiramtii defaimatoare. V-as ruga sa incetati |
|
|
|
25th March 2006, 17:28
|
|
|
In primul rand nu vad nici un beneficiu adus Romaniei la o eventuala intrare in európai unió.
si in orice caz, o autonomie o vom avea sa fiti sigur de acest lucru indiferent ca romania periaza europa sau ce vrea ea. Va spun ceva ce nu ar trebui sa va spun, dar cand dintr-o tara o minoritate tipa la cei mai inalti ca s-a facut o nedreptate este luata in serios si se fac cercetari intuind o eventuala asuprire sau altele din aceasta categorie , ori cand majoritatea face apel nu i-se raspunde asa de serios Si daca nu stiati va mai informez cu cate ceva din srticolul 120 (1) Administrația publică din unitățile administrativ-teritoriale se întemeiază pe principiile descentralizării, autonomiei locale și deconcentrării serviciilor publice. (2) În unitățile administrativ-teritoriale în care cetățenii aparținând unei minorități naționale au o pondere semnificativă se asigură folosirea limbii minorității naționale respective în scris și oral în relațiile cu autoritățile administrației publice locale și cu serviciile publice deconcentrate, în condițiile prevăzute de legea organică. si mai este...dar v-as obosi. Poate incercati cu altceva , de astfel de aberatiuni sunt tot satul....... |
|
|
|
25th March 2006, 17:28
|
|
|
Active Member Grup: Senior Members Mesaje: 2 109 Data înscrierii: 4-May 04 ID membru: 15 669 |
Autonomie in contextul descentralizarii care este exact ceea ce spuneti voi ca vreti dar totusi mai cereti un act, sau o lege a autonomiei. Nu este cumva acesta un prim pas spre altceva? De asta imi fac eu griji
|
|
|
|
25th March 2006, 17:43
|
|
|
|
|
|
|
A minute ago
|
|
![]() Grup: Bot |
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Versiune simplificată | Data: 24th November 2009 - 02:21 |
| © 2001 -
2009 Softpedia. All rights reserved. Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL. |
|
| Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia | |