|
Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() ![]() |
9th March 2006, 09:53
|
|
|
Active Member Grup: Members Mesaje: 1 773 Data înscrierii: 30-August 03 Locație: Lost with Oceanic Flight 815 ID membru: 5 935 |
Naga: CNS nu agita spiritele? nu numai ca agita spiritele intre romani si maghiari, dar mai si agita spiritele intre maghiari si maghiari. CNS este o adunatura de corcituri. Nici eu nu sunt pro UDMR insa despre CNS nici nu merita sa vorbesti. Sunt niste idioti care habar nu au ce inseamna constitutie si ce inseamna legalitate. Au bagat in capul lor ca vor autonomie si se compoarta ca un copil de 2 ani care vrea cea mai nou masinuta Matchbox sau robotel Transformes, si care face galagie, chiar daca acel robotel este pentru moment inaccesibil pentru el ... Iar despre ceea ce apare pe Ziua: este o intoxicatie rau de tot. Este o gluma proasta. Habar nu am cine a scris ce este acolo si ce surse de informatii are el, insa logic nu este in ordine: cica vine din ungaria legiunea, cu arme cu tot, vin 10000 ... chiar daca ar fii asa: n-o sa observe nimeni ca trec frontiera? probabil ca nu ... 10000 de oameni este o grupare mica fata de cele 6 miliarde de pe glob, aproape de nesesizati. OMG ... Trist este ca, cum am mai precizat in postul anterior: cine nu stie realitatea cotidiana de aici, acele va crede, pentru ca asa scrie ziarul Ziua, care este intotdeauna bine informat ... Eu n-as fii surprins daca sursa lor ar fii Vadim Tudor ... Acest mesaj a fost modificat de MrMxyzptlk: 9th March 2006, 09:54 |
|
|
|
9th March 2006, 09:55
|
|||
|
Geniu umil Grup: Moderators Mesaje: 24 154 Data înscrierii: 21-April 04 Locație: Timisoara, orasul jeguletzului ID membru: 14 919 |
|
||
|
|
|||
9th March 2006, 09:56
|
|
|
Observator Grup: Senior Members Mesaje: 5 092 Data înscrierii: 13-October 03 Locație: Timisoara ID membru: 7 229 |
Avem doar jurnalisti prosti sau sunt impulsionati din spate de altcineva ca sa bage panica in populatie? Oare cine are interesul de a destabiliza situatia din Romania si sa abata atentia opiniei publice de la alte lucruri cel putin la fel de interesante ca marea coruptie ? (IMG:style_emoticons/default/naughty.gif) Oare cine castiga capital electoral prin sloganuri ieftine nationaliste si este in pierdere mare de popularitate intrand intr-un con de umbra momentan ? (IMG:style_emoticons/default/naughty.gif) |
|
|
|
9th March 2006, 10:00
|
|
|
Active Member Grup: Senior Members Mesaje: 4 597 Data înscrierii: 29-March 05 ID membru: 33 493 |
Naga: CNS nu agita spiritele? nu numai ca agita spiritele intre romani si maghiari, dar mai si agita spiritele intre maghiari si maghiari. Ai dreptate, dar CNS-ul a inceput sa dea inapoi de cand a inceput agitatia din mass-media. Au dezmintit in mod categoric idioteniile publicate in ziarul ala din Targu Mures, au tot declarat ca nu vor independenta, ca nu vor proclama autonomia teritoriala ci doar o vor cere etc. etc. etc. Dar cei care pun in prezent paie pe foc sunt tocmai romanii. Iar daca ar fi vorba doar de Vadim Tudor nu as fi deloc surprins, dar vad ca intra cu el in hora si Sorin Rosca Stanescu si CTP & Dinescu etc. Deja chestia asta capata o amploare mult prea mare. Asa cum am mai spus, ceva pute rau in toata povestea asta. (IMG:style_emoticons/default/nono.gif) |
|
|
|
9th March 2006, 10:07
|
|
|
Active Member Grup: Members Mesaje: 1 854 Data înscrierii: 15-April 05 Locație: Cluj-Napoca ID membru: 34 745 |
Poate cineva are de castigat din chestia asta!
Poate cineva sta si citeste tot ce scriem noi si "culege" ideile si apoi le pune pe hartie; Poate cineva are chef sa se distreze nitel (cam nasol modul de distractie) Poate e doar o mica mare diversiune ca sa ne indreptam privirea de la o chestie care se intampla acum. Poate .................. (IMG:style_emoticons/default/peacefingers.gif) |
|
|
|
9th March 2006, 10:40
|
|
|
Active Member Grup: Senior Members Mesaje: 4 597 Data înscrierii: 29-March 05 ID membru: 33 493 |
Poate e doar o mica mare diversiune ca sa ne indreptam privirea de la o chestie care se intampla acum. In momentul de fata sunt doua chestii care se afla in derulare si incep sa fie un pic puse in umbra de scandalul "15 martie": 1. Problemele cu Parchetul ale lui Nastase, Patriciu & co. 2. Acordarea de puteri sporite serviciilor de informatii. Care dintre cele doua categorii de evenimente ti se pare ca are mai multe sanse de a motiva pe unii ziaristi sa foloseasca povestea cu secuii pe post pe "perdea de fum"? |
|
|
|
9th March 2006, 10:53
|
|||
|
Acid Member Grup: Senior Members Mesaje: 4 864 Data înscrierii: 8-September 03 Locație: Bucuresti ID membru: 6 156 |
|
||
|
|
|||
9th March 2006, 11:18
|
|
|
Guru Member Grup: Senior Members Mesaje: 11 897 Data înscrierii: 27-March 03 Locație: Hogwarts ID membru: 3 332 |
Oare cine are interesul de a destabiliza situatia din Romania si sa abata atentia opiniei publice de la alte lucruri cel putin la fel de interesante ca marea coruptie ? (IMG:style_emoticons/default/naughty.gif) Oare cine castiga capital electoral prin sloganuri ieftine nationaliste si este in pierdere mare de popularitate intrand intr-un con de umbra momentan ? (IMG:style_emoticons/default/naughty.gif) Marea coruptie de la tv exemplificata de termopane. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Stiu eu: PSD-ul si Nastase sunt de vina. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Si Patriciu, dar mai putin. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
9th March 2006, 11:23
|
|
|
Observator Grup: Senior Members Mesaje: 5 092 Data înscrierii: 13-October 03 Locație: Timisoara ID membru: 7 229 |
Stiu eu: PSD-ul si Nastase sunt de vina. Si Patriciu, dar mai putin. Esti sigur ? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Oau , eu nu puteam aduce asfel de acuzatii , dar probabil tu sti mai multe din interior.. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Acest mesaj a fost modificat de radumiki: 9th March 2006, 11:24 |
|
|
|
9th March 2006, 11:36
|
|
|
Guru Member Grup: Senior Members Mesaje: 11 897 Data înscrierii: 27-March 03 Locație: Hogwarts ID membru: 3 332 |
Esti sigur ? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Oau , eu nu puteam aduce asfel de acuzatii , dar probabil tu sti mai multe din interior.. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Nu stiu, dar avand in vedere ca stii tu sigur ca exista unii interesati "sa abata atentia opiniei publice de la alte lucruri cel putin la fel de interesante ca marea coruptie"... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) A ajuns marea coruptie cu termopane sa fie privita ca un meci de fotbal; ne luam o bere, ne trantim in fotoliu, si ne uitam la marea coruptie. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Si cand astia nu respecta programul tv, bagand si ceva despre secui, avem o explicatie imediat. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
9th March 2006, 11:41
|
|
|
Uite inca o chestie la care nu ma gandisem inainte, dar pe care am vazut-o expusa de alticineva pe alt forum: in momentul de fata SUA pot ataca orice stat vor fara sa anunte Romania inainte, dar daca Romania devine stat membru al UE, atunci s-ar putea ca lucrurile sa se cam schimbe. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Uite si un amestec demn de "teoria conspiratiei": Baselu+Axa+Serviciile. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Ce ziceti, paranoia curata, nu? (IMG:style_emoticons/default/naughty.gif)
|
|
|
|
9th March 2006, 11:55
|
|
|
Nu stiu, dar avand in vedere ca stii tu sigur ca exista unii interesati "sa abata atentia opiniei publice de la alte lucruri cel putin la fel de interesante ca marea coruptie"... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) A ajuns marea coruptie cu termopane sa fie privita ca un meci de fotbal; ne luam o bere, ne trantim in fotoliu, si ne uitam la marea coruptie. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Si cand astia nu respecta programul tv, bagand si ceva despre secui, avem o explicatie imediat. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Oare ? (IMG:style_emoticons/default/lol.gif) Eu nu am facut afirmatii categorice in postul meu anterior , dar da , ma gandeam la marile scandaluri de coruptie ( nu sunt cercetati numai PSDei ...) si la partidul lui WC Tudor care doar prin chestii propagandistice aiuritoare resuseste sa adune voturi ... De coruptie vad ca se ocupa PDul acum ( cel putin la modul declarativ le-a luat fata...) , au pierdut din obiectul muncii asa ca le-au mai ramas ungurii . Stii ca prima data teoria cu declaratia de indepandenta a secuilor a aparut in revista lor de kkt . Uite inca o chestie la care nu ma gandisem inainte, dar pe care am vazut-o expusa de alticineva pe alt forum: in momentul de fata SUA pot ataca orice stat vor fara sa anunte Romania inainte, dar daca Romania devine stat membru al UE, atunci s-ar putea ca lucrurile sa se cam schimbe. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Uite si un amestec demn de "teoria conspiratiei": Baselu+Axa+Serviciile. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Ce ziceti, paranoia curata, nu? (IMG:style_emoticons/default/naughty.gif) Ca sunt implicate ,, agenturile straine '' in diversiunea creata e posibil . Nu cred insa ca americanii vor sa ne impiedice sa intram in UE . Puteau sa vorbeasca direct si sa ne ofere ceva in schimb , mai mult decat securitate . Mai sunt agenturi care lucreaza pe teritoriul Romaniei care au racolat pentru munca de pe teren fosti securisti . Este o simpla teorie... |
|
|
|
9th March 2006, 11:59
|
|
|
Oare ? (IMG:style_emoticons/default/lol.gif) Eu nu am facut afirmatii categorice in postul meu anterior , dar da , ma gandeam la marile scandaluri de coruptie ( nu sunt cercetati numai PSDei ...) si la partidul lui WC Tudor care doar prin chestii propagandistice aiuritoare resuseste sa adune voturi ... Te citez: "Oare cine are interesul de a destabiliza situatia din Romania si sa abata atentia opiniei publice de la alte lucruri cel putin la fel de interesante ca marea coruptie ?" Acum nu-mi spune despre diferenta dintre semnul intrebarii si semnul exclamarii, te rog. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Afirmatia categorica este ca se abate atentia de la marea coruptie. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Interogatia se refera la cine este interesat de asta. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
9th March 2006, 12:01
|
|
|
Senior Member Grup: Senior Members Mesaje: 6 093 Data înscrierii: 10-January 05 ID membru: 28 534 |
radule, treaba poate fi privita si in sens invers. profitand de faptul ca show-ul anticoruptie este in plina desfasurare, niste minti dereglate incearca marea cu degetul. nici un om cu scaun la cap nu-si imagineaza ca vor reusi, dar pot produce mult rau celor din zonele respective.
desigur, nimeni nu are cum sa tina cont nici de parerile lui vadim, care vadim azi il declara pe iliescu nush ce titan din oltenita si peste cateva luni il declara limbric sau mai stiu eu cum. omul asta, vadim, este instabil psihic. nu discut intentiile lui bune sau rele dar nu e suficient sa ai intentii... iar chestia cu securistii care ii dau lui tot felul de informatii este o prostie mai mare ca el. pai ce securist se poate baga cu vadim, stiind ca e posibil ca maine sa fie injurat de nebun in fel si chip? poate ca in trecut, omuletul a avut intentii bune dar s-a bagat intr-un razboi pentru care nu era pregatit. si si-a luat-o. si el si alti extremisti, indiferent de nationalitate. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
9th March 2006, 12:05
|
|
|
Member Grup: Members Mesaje: 700 Data înscrierii: 9-March 06 ID membru: 69 011 |
Uite linkul Naga... (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Europai Ido Székely Köztársaságot = Republica Secuiasca Független = Liber, separat. Care doriti sa va faceti traducerea singuri, aveti un link catre un dictionar maghiar-englez: http://dict.sztaki.hu/english-hungarian dar traducerea romaneasca mi se pare corecta. Traducerea integrala in lb.romana a "posibilei proclamatii a Marii Adunari Secuiesti din 15 martie 2006, de la Odorheiu Secuiesc" intitulata "Ce doreste Natiunea Secuiasca?" si publicata in "Europai-Ido" nr.5/2006 este aici: http://www.rgnpress.ro/content/view/12538/ |
|
|
|
9th March 2006, 12:05
|
|
|
Ca sunt implicate ,, agenturile straine '' in diversiunea creata e posibil . Situatia incepe sa semene cu povestea cu caricaturile. Un prost (a.k.a. Szasz Jeno) arunca o piatra in balta si apar imediat dupa aia zece baieti cu ochi albastri (de apartenenta nationala diversa) care incep sa agite apa pentru a face valurile cat mai mari. Iar efectele negative ale "inundatiei" le suporta cetatenii romani obisnuiti din ambele etnii implicate. Partea proasta e ca nimeni nu ii vede pe "baieti", ci doar pe prostul care cauta disperat sa scoata piatra de pe fundul baltii dupa ce tot el a aruncat-o la inceput. Acest mesaj a fost modificat de Naga: 9th March 2006, 12:11 |
|
|
|
9th March 2006, 12:06
|
|
|
iar chestia cu securistii care ii dau lui tot felul de informatii este o prostie mai mare ca el. Aia sunt securistii de la Adevaratul Serviciu Roman de Informatii, care isi fac veacul prin piata Cotroceni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
9th March 2006, 12:10
|
|
|
Traducerea integrala in lb.romana a "posibilei proclamatii a Marii Adunari Secuiesti din 15 martie 2006, de la Odorheiu Secuiesc" intitulata "Ce doreste Natiunea Secuiasca?" si publicata in "Europai-Ido" nr.5/2006 este aici: http://www.rgnpress.ro/content/view/12538/ Nu dai si un link catre dezmintirile CNS-ului? (IMG:style_emoticons/default/nono.gif) Iar in "Gandul" a aparut alta varianta a ipoteticelor (!) revendicari de la 15 martie. Iar in varianta din "Gandul" dispare orice mentionare a "independentei" in favoarea "autoguvernarii" si "autonomiei".Eu sunt curios cate alte variante or sa mai apara pana pe 15 martie. Si sunt curios si cine se afla in spatele celor de la Europai Ido, pentru ca e foarte vizibil ca nu e vorba de CNS. http://www.gandul.info/2006-03-09/politic/secuii_cer |
|
|
|
A minute ago
|
|
![]() Grup: Bot |
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Versiune simplificată | Data: 24th November 2009 - 04:20 |
| © 2001 -
2009 Softpedia. All rights reserved. Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL. |
|
| Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia | |