Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

> ATENTIE !

Deoarece Noi (cei ce am fondat acest forum) NU facem politica si CREDEM in libertatea de exprimare, am creat aceasta arie pentru ca userii sa poata discuta LIBER. MILITANTII, cei implicati DIRECT in fenomenul politic ce au diverse interese si TOTI fanaticii care nu au nici o legatura cu obiectul acestei arii sunt RUGATI INSISTENT sa NU mai polueze aceasta ARIE si sa se rezume la a scrie O parere si nu 100 folosind 100 de clone.

Moderatorii sunt rugati sa NU permita aceste abuzuri si sa actioneze in consecinta. Oricine poate sa-si spuna parerea dar de aici si pana la a veni cu 100 de useri pentru a IMPUNE o parere e cale lunga. (si pierdere masiva de timp in a crea conturi pe Yahoo and stuff)

Also, userii sunt rugati sa fie precauti in a-si insusi informatii prezentate "amabil" de diversi useri cu scopul clar de a dezinforma. Este dupa cum spuneam un FORUM, deci un loc unde ORICINE poate sa spuna cam tot ce-i trece prin cap. Noi nu putem garanta pentru calitatea datelor referitoare la sondaje si diverse alte cifre oferite de diversi useri atata timp cat nu este mentionata foarte clar o sursa serioasa.

Multumim pentru intelegere !

46 V  « < 24 25 26 27 28 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce doreste natiunea secuiasca ?, UDMR vrea acelasi lucru, dar obtinut in alt mod.
CapitanuPICARD
mesaj 18th March 2006, 21:17
Mesaj #451

Senior Member

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 10-January 05
ID membru: 28 534

corect. desi subiectul este on topic doar prin prizma afirmatiei facute de mine acum o vreme (aceea ca ungurii nu au vocatie creatoare), azi se implinesc 100 de ani de cand un roman a facut extraordinarea inventie.

tapas, puiule, spuneai despre cei 8 unguri care au luat premiul nobel. care sunt aia? si ce legatura au ei cu VOCATIA CREATOARE? iar la treaba aia de-i zice calculator, esti putin pe langa. datorita unui ROMAN, Odolbeja. stii ce a descoperit omuletul asta? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
cat despre treaba aia cu clonele... esti absolut patetic. dupa data de 15 martie 2006, incepand cu macabro bellu si terminand cu ultimul propagandist separatist de pe forum sau de aiurea, toti aveti comportamentul de care am amintit. va roade neputinta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) asa ca dati din gura si... atat.

benedictule, dar autoritatile au avut o pozitie foarte clara fata de autonomie. a exprimat-o chiar presedintele: "veti avea autonomie cat are si craiova!" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

un mic later edit (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
nene tapas, userul acesta, elena din troia, a avut fatza de mine o reactie de-a dreptul patetica, imediat dupa ce am postat aici o anume poezie. ca sa ma exprim asa, i-a sarit mustarul. a cedat nervos. combinatia asta prin care, ulterior, brusc, a devenit mare aparatoare a romanilor, este atat de stravezie incat ma face sa rad. si, absolut intamplator, i-a sarit mustarul exact cand rakoczy, existent pe forum cu o noua clona (nono2222), imi trimitea pm-uri din minut in minut. si nono2222 si elena din troia aveau o fixatie pentru rromi.

asta asa, ca idee. sa nu cumva sa crezi ca nu m-am prins cine e nono2222. sau elena din troia. tot aia (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . daca nu ai inteles spilul, zi-mi. ca ti-l descriu cu lux de amanunte. sunteti cam frustrati fiilor daca va apucati de astfel de combinatii si suficient de naivi incat sa credeti ca acste combinatii mai si tin. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

Acest mesaj a fost modificat de CapitanuPICARD: 18th March 2006, 21:31
Go to the top of the page

+Quote Post
Elena_Din_Troia
mesaj 18th March 2006, 21:52
Mesaj #452

Junior

Grup: Members
Data înscrierii: 18-January 06
ID membru: 61 825

capitanul di pi gard este un putinii maghiari sau secui rămași în viață ! (IMG:style_emoticons/default/naughty.gif)

+Quote Post
Elena_Din_Troia
mesaj 18th March 2006, 22:56
Mesaj #453

Junior

Reactia mea relativ la poezia ta a fost generata de continutul "subversiv" al acesteia. Daca matale esti român atunci îmi pare rău pentru tine pentru că și deoarece ești în cel mai bun caz o tentativă de poet dacă nu unul ratat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Sunt sigur că și tu ești conștient de asta.

Mica hungarie va deveni și mai mică și în final va dispare.

+Quote Post
Kukker
mesaj 18th March 2006, 23:35
Mesaj #454

Member

Data înscrierii: 29-December 04
ID membru: 27 923

Mai Helena de Ceauseasca si tablagiul de Bastard!

Aveti niste idei mai mult vise ,ca omul normal nu se poate oprii din ras.
No sa asteptati voi disparitia Ungariei!!! Cand va dispera Ungaria va dispera si Romania . Si toata Europa .
Romania poate mai repede si se va numi Rommmanistan....fara sa am ceva cu etnia respectiva

Mai Bastarde ...ce crezi suntem asa de prosti ca am asteptat ca vine Basescu la Odorheiul Secuiesc si o sa spuna ..."No mői drágő székőlyők v-am adus autonomia " Si asa a fost un gest foarte frumos din partea lui ca pe 16 martie a venit la Odorhei.
Calea spre autonomie e lunga si trebuie multe "lupta "...dar o sa fie ..peste 5 ani ..10 ani...dar o sa fie.
Nici cei din Tirol sau Catalunia nu a obtinut in 3 ani....
Si in final ce sti tu ce sa discutat in spatele usiilor inchise...una e televiziunea si alta e realitatea. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Asa ca bucura-te ca un copil....ca in final vom bucura si noi ! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Apoi eu nu intru in discutii de gen care natiune a facut mai mult pt omenire...dar un lucru e cert nu am de ce sa-mi fie rusine ca sunt maghiar ca de banalul chibrit pana la fuziunea nucleara peste tot gasesti si nume maghiare.

+Quote Post
romaximusro
mesaj 18th March 2006, 23:38
Mesaj #455

↑↑ Fiabilitate by Fauve :D ↑↑

Grup: Banned by Moderators
Data înscrierii: 16-May 05
Locație: Iași
ID membru: 36 806

kukker, ce pot sa zic.. visati tata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) visati.. cine nu va da voie? Dar totusi in mandria aia a voastra , aveti totusi nume de oameni care sa fi facut ceva real pentru omenire? Ca vad ca cineva se lauda cu gulasul ca fiind ceva de extrema importanta pentru omenire. Ia zi tu kukker , cine sunt cei de care esti mandru tu?

+Quote Post
Kukker
mesaj 18th March 2006, 23:53
Mesaj #456

Member

QUOTE(romaximusro @ Mar 18 2006, 23:38) *
kukker, ce pot sa zic.. visati tata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) visati.. cine nu va da voie? Dar totusi in mandria aia a voastra , aveti totusi nume de oameni care sa fi facut ceva real pentru omenire? Ca vad ca cineva se lauda cu gulasul ca fiind ceva de extrema importanta pentru omenire. Ia zi tu kukker , cine sunt cei de care esti mandru tu?

Cine a vorbit aici de gulas???...Eu ? .....in fiecare colti a lumii gasesti mincaruri traditionale , si la romani si la unguri...etc ..ala nu e o inventie. Si te asiguri ca in afara de gulasi mai sunt multe sute de delicatese unguresti....

De exemplu de cine sunt mandru eu personal ?....nu incep cu premiatii Nobel..etc

de un profesor de al meu de la ATF Budapesta se numeste SZABÓ ISTVÁN -regizorul cel care a primit premiul Oscar pt filmul Mephisto . Si nu pentru ca are premiul Oscar ..etc...pt ca e om . Era o plecere sa stai la orele lui de istoria filmului .
Si ce mandrie ? Eu asa sunt mandru de natiunea mea ca nu subapreciezi alte natii sau popoare ..si nu zic ca romanii sunt asa si asa...etc Si printre romani am gasit foarte multi oameni cumsecade , si am foarte multi prieteni indiferent ca stau intr-o zona majoritar maghiara . Cati au fost la mine toti au plecat foarte multumiti ..si au fost serviti in magazine si cu paine . (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Altceva ca nu accept ca numai unii detini adevarul complet ...

+Quote Post
Nicanor
mesaj 18th March 2006, 23:53
Mesaj #457

S t a l k e r

Data înscrierii: 13-March 03
Locație: :: cetatea bucureshtilor ::
ID membru: 3 224

...tocmai ma uit la tv, emisiunea Profesionistii a doamne Voda , pe TVR1. este un doctor care a pierdut in 1940 patru rude intr-o singura zi, ucise de un pluton hortist la dorinta unui grof care vroia padurea preotului (unul dintre ei) ca sa vaneze. barbatii impuscati sau ucisi cu baioneta, o fetita cu patul pustii, femeile terfelite toata noaptea (sotie de preot) si ucise in zori. si mai sunt sate din Mures aproape exterminate...
din fericire sunt vremuri apuse.

+Quote Post
romaximusro
mesaj 18th March 2006, 23:57
Mesaj #458

QUOTE(Kukker @ Mar 19 2006, 00:53) *
Cine a vorbit aici de gulas???...Eu ? .....in fiecare colti a lumii gasesti mincaruri traditionale , si la romani si la unguri...etc ..ala nu e o inventie. Si te asiguri ca in afara de gulasi mai sunt multe sute de delicatese unguresti....

De exemplu de cine sunt mandru eu personal ?....nu incep cu premiatii Nobel..etc

de un profesor de al meu de la ATF Budapesta se numeste SZABÓ ISTVÁN -regizorul cel care a primit premiul Oscar pt filmul Mephisto . Si nu pentru ca are premiul Oscar ..etc...pt ca e om . Era o plecere sa stai la orele lui de istoria filmului .
Si ce mandrie ? Eu asa sunt mandru de natiunea mea ca nu subapreciezi alte natii sau popoare ..si nu zic ca romanii sunt asa si asa...etc Si printre romani am gasit foarte multi oameni cumsecade , si am foarte multi prieteni indiferent ca stau intr-o zona majoritar maghiara . Cati au fost la mine toti au plecat foarte multumiti ..si au fost serviti in magazine si cu paine . (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Altceva ca nu accept ca numai unii detini adevarul complet ...

TAPAS era cu gulasul (IMG:style_emoticons/default/lol.gif) . Cat despre exemple de oameni gasesti si la romani exemple la fel de multe. Si nu e musai sa cauti prin universitati sau ceva de genul asta. Oricum chiar is curios sa aud de mari unguri care s-au remarcat prin progresele pe care le-au daruit umanitatii.

+Quote Post
sorin mok
mesaj 19th March 2006, 00:02
Mesaj #459

Active Member

Data înscrierii: 5-April 05
ID membru: 34 062

No, Kukker are aici dreptate.
Minoritarii (asta e realitatea, totuși) se bucură și au de ce.
Separarea și apoi unirea cu patria mumă e o chestiune de "șansă" politică. Se așteptă doar un moment prielnic. Până atunci, totul trebuie să fie pregătit iar agitația trebuie să fie permanentă. Iar mișcarea lor e ușor de detectat. Fac orice, numai să fie în atenția tuturor, se agită, se plâng de discriminare și genocid cultural, într-un cuvânt, întind coarda cât se poate. Apoi se liniștesc câteva luni, după care o întind din nou, cu alte exagerări și minciuni (a se observa că majoritatea politicienilor maghiari din România sunt avocați, oameni care știu să convingă credulii că albul e negru) dar din punctul în care au rămas. E o politică foarte coerentă, bazată pe pașii mărunți. De aceea, din 1990 încoace, oricât de mult scandal a creat Udmr - ul, niciodată nu s-a întâmplat nimic cu politicienii săi; a fost 11 ani la guvernare, sunt trimiși și la Parlamentul Europei unde mai fac și "prostioare" etc. Dar sunt aceeași de 14 ani.
Tokes e băgat la vedere, face un "pas" gigantic, mass media se agită, apoi vine Bela care se laudă că tempereaze extremiștii, face figură de european și reduce "pasul". Dar s-a mai cucerit puțin.

De data asta l-au adus pe președinte la Odorhei. Nu contează ce a spus el acolo - glumița cu Craiova putea s-o spună și de la București - , contează că a trebuit să vină acolo, semn că sunt lucrurii importante acestea, lucruri care ar trebui să îngrijoreze observatorii străini - că doar s-a deplast ditamai președintele jucător pentru o demonstrație de 5000 de oameni.

Așa-i Kukker că aveți motive de bucurie și că a ieșit mai bine așa decât dacă erau 50.000 de demonstranți cu steaguri păziți de jandarmi?
Și eu sunt mândru că sunt român, mai ales că nu m-a costat nimic întrucât m-am născut așa!
Dar totuși, noi am zburat primii și am avut și flotă maritimă, nu bărcuțe pe Balaton să se bucure un amiral.

+Quote Post
Nicanor
mesaj 19th March 2006, 00:04
Mesaj #460

S t a l k e r

..in ce priveste autonomia, mi-a scris fratele din spania ca mai sta un an si cer si ei autonomie, deja sunt mai mult de juma in zona (Valadolid...) . :-)

...trezi-ti-va fratilor, sunteti in E U R O P A , haideti sa nu il mai asteptam pe Horty sau Sima ci sa punem osu la treaba ca ne mananca americanu pe paine...

+Quote Post
Kukker
mesaj 19th March 2006, 00:08
Mesaj #461

Member

QUOTE(Nicanor @ Mar 18 2006, 23:53) *
...tocmai ma uit la tv, emisiunea Profesionistii a doamne Voda , pe TVR1. este un doctor care a pierdut in 1940 patru rude intr-o singura zi, ucise de un pluton hortist la dorinta unui grof care vroia padurea preotului (unul dintre ei) ca sa vaneze. barbatii impuscati sau ucisi cu baioneta, o fetita cu patul pustii, femeile terfelite toata noaptea (sotie de preot) si ucise in zori. si mai sunt sate din Mures aproape exterminate...
din fericire sunt vremuri apuse.

Si tu crezi ca noi ungurii nu putem venii cu exemple de acest gen....hai ca-ti dau chiar din familia mea...bunicul meu a fost omorit de un roman in toamna anului 1944 ...bunicul meu era civil nu militar si nu se ocupa cu politica ...pur si simplu a fost impuscat....maica mea avea 3 luni ....acuma eu ar trebui sa am ura fata de romanii care traiesc astazi ???? Nu ...asta e parerea mea. Cum nici in familia mea niciodata nu a fost o atmosfera antiromaneasca sau o ura fata de romani.
Si asta nu e singurul exemplu...sti in razboaie altfel se petrec lucrurile .
Si pe seama romanilor se poate scrie multe chestii urite ca si pe seama ungurilor , germanilor , francezilor , americanilor....etc.
Numai ca la noi si din asta se face propaganda...uitinduse ca nici "noi " nu am fost mai buni atunci cu nimic...si aicia nu vreau sa generalizez...ca chestia respectiva depindea de primul rand de omul care tine pusca...

+Quote Post
romaximusro
mesaj 19th March 2006, 00:10
Mesaj #462

pai daca e istorie si trecut de ce se tot aduce aminte de trianon, ca fiind o mare nedreptate facuta ungariei si unii mai vor si aliprea cu ungaria pe acest considerent? istoria e istorie, e trecut. A fost, acolo trebuie sa ramana. Iar prezentul e prezent. Nu poti cere ceva pe baza a ceva ce cred unii ca a fost nedrept acu foarte multi ani

+Quote Post
Nicanor
mesaj 19th March 2006, 00:14
Mesaj #463

S t a l k e r

imi pare rau sincer pentru bunicul tau.
asta doream sa spun, vremuri urate si neintelepte. purificare etnica, teribil, romanii sa se purifice de unguri si ungurii sa se purifice de romani. dar ce-au frate, ce nu le ajunge ca e loc pentru toti...

+Quote Post
Basarab
mesaj 19th March 2006, 00:19
Mesaj #464

Senior Member

Data înscrierii: 13-July 04
ID membru: 19 874

Totusi 500 de ani au subjugat ungurii pe romani. Le-au luat pamanturile lor natale, i-au inrobit.

+Quote Post
Kukker
mesaj 19th March 2006, 00:33
Mesaj #465

Member

QUOTE(sorin mok @ Mar 19 2006, 00:02) *
No, Kukker are aici dreptate.
Minoritarii (asta e realitatea, totuși) se bucură și au de ce.
Separarea și apoi unirea cu patria mumă e o chestiune de "șansă" politică. Se așteptă doar un moment prielnic. Până atunci, totul trebuie să fie pregătit iar agitația trebuie să fie permanentă. Iar mișcarea lor e ușor de detectat. Fac orice, numai să fie în atenția tuturor, se agită, se plâng de discriminare și genocid cultural, într-un cuvânt, întind coarda cât se poate. Apoi se liniștesc câteva luni, după care o întind din nou, cu alte exagerări și minciuni (a se observa că majoritatea politicienilor maghiari din România sunt avocați, oameni care știu să convingă credulii că albul e negru) dar din punctul în care au rămas. E o politică foarte coerentă, bazată pe pașii mărunți. De aceea, din 1990 încoace, oricât de mult scandal a creat Udmr - ul, niciodată nu s-a întâmplat nimic cu politicienii săi; a fost 11 ani la guvernare, sunt trimiși și la Parlamentul Europei unde mai fac și "prostioare" etc. Dar sunt aceeași de 14 ani.
Tokes e băgat la vedere, face un "pas" gigantic, mass media se agită, apoi vine Bela care se laudă că tempereaze extremiștii, face figură de european și reduce "pasul". Dar s-a mai cucerit puțin.
De data asta l-au adus pe președinte la Odorhei. Nu contează ce a spus el acolo - glumița cu Craiova putea s-o spună și de la București - , contează că a trebuit să vină acolo, semn că sunt lucrurii importante acestea, lucruri care ar trebui să îngrijoreze observatorii străini - că doar s-a deplast ditamai președintele jucător pentru o demonstrație de 5000 de oameni.

Așa-i Kukker că aveți motive de bucurie și că a ieșit mai bine așa decât dacă erau 50.000 de demonstranți cu steaguri păziți de jandarmi?
Și eu sunt mândru că sunt român, mai ales că nu m-a costat nimic întrucât m-am născut așa!
Dar totuși, noi am zburat primii și am avut și flotă maritimă, nu bărcuțe pe Balaton să se bucure un amiral.

Eu ma bucur ca tu esti mandru ca esti roman ! Nici pe mine nu ma costat nimic ca si eu m-am nascut maghiar , ungur sau secui (ca am vazut ca multi incearca sa faca diferente...eu sunt toate trei deodata)
Ma bucur ca voi ati zburat primul....dar ti-am zis fiecare natiune are particica lui la cultura si la dezvoltarea generala a omenirii. Si asa e si firesc . Cum voi aveti un Enescu sau Brancusi ..noi avem un Bartok Béla sau Munkácsi Mihály.
...si cu barcutele de pe Balaton....ala aduce mai multi bani in turism decat turismul din intreaga Romanie ....asta ca o informatie ....si noi am avut o flota dar dupa Trianon ...Dar cu asta nu sa intimpla nimic...mai sunt tari in Europa care nu au mare si traiesc destul de bine ...Cehia ,Slovacia , Elvetia....
Noi degeaba ne mandrim ca "vai ce tara avem "daca nu suntem in stare sa folosim de ea.

QUOTE(Basarab @ Mar 19 2006, 00:19) *
Totusi 500 de ani au subjugat ungurii pe romani. Le-au luat pamanturile lor natale, i-au inrobit.

Mai Basarabe tu ocupa-te de moldovenii tai ca tu nu sti nimic din istoria adevarata a Transilvaniei .
Si mai lasa cu chestii din asta de istoriografie comunista ca ungurii le-au luat paminturile "ca normali ei erau expolatatorii si taranii romanii erau cei expoloatati ....sti lupta de clasa..".. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Si daca vrei sa stii despre realitatiile Transilvaniei unde multe sau intimplat in decurs de 1000 de ani ia frumos niste carti si mai citeste . Ca lucrurile nu sunt chiar asa de simple...ca toti ungurii grofi si nemesi si romanii tarani ..... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Am plecat ca e tarziu
Noapte buna pt toti !

QUOTE(Nicanor @ Mar 19 2006, 00:14) *
imi pare rau sincer pentru bunicul tau.
asta doream sa spun, vremuri urate si neintelepte. purificare etnica, teribil, romanii sa se purifice de unguri si ungurii sa se purifice de romani. dar ce-au frate, ce nu le ajunge ca e loc pentru toti...

asa e e loc pt toti sub soare..si ne putem intelege si la discutii nu numai la cutite si la pistoale ...
Eu sper ca a trecut aceasta vreme pt. todeaunea. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Elena_Din_Troia
mesaj 19th March 2006, 01:04
Mesaj #466

Junior

Tu zici că vei continua pe linia aceasta a luptei prostești ?!
Dar vă întreb și eu ce vă lipsește dpdv cultural aici, în România (IMG:style_emoticons/default/naughty.gif) ?

QUOTE(Kukker @ Mar 19 2006, 00:33) *
....si noi am avut o flota dar dupa Trianon ...

Iarăși tratatul de la Trianon ?! Același tratat care impunea Germaniei sa nu se echipeze cu armament greu și ... ?! Tratatul acesta a reușit să facă dreptate PARȚIAL după secole întregi în care prietenii țiganilor (țigani și ei în esență) veniți din stepele asiei au asuprit oamenii pe care i-a găsit în zona aceasta : în câmpia panoniei și transilvania. Spun parțial deoarece prin tratatul acesta trebuia desființată și ungaria ca stat , iar câmpia panoniei trebuia să revină României.

După ce ați asuprit vă mirați de ce s-a făcut dreptate în final la Trianon ? Să ziceți mulțam' că ați scăpat așa de ieftin la Trianon ! Trianon-ul a fost rezultatul politicii dezastruoase duse de politicienii voștri în primul rând ! Repet, la câte tâmpenii ați făcut hungaria trebuia desființată (IMG:style_emoticons/default/puke.gif) !

+Quote Post
Nicanor
mesaj 19th March 2006, 02:55
Mesaj #467

S t a l k e r

adevaru e ca romanii au fost cam chinuiti in ardeal , buni de sapa si de ciomageala si asta cam cateva secole, sunt totusi niste chestii de care natiunea maghiara nu are de ce sa fie mandra, o politica de ocupatie mai rea decat a turcilor. asta in timp ce prostii de la dunare se jucau de-a hotii si vardistii cu turcii stand ca buffer pentru viana si buda. dar toate au trecut , acum suntem impreuna si nu cred ca cineva se poate plange de ceva, tine de bun simt. mie imi place sa stau cu oricine ii place sa stea cu mine dar daca nu vrea , sa plece, problema e ca buda nu prea da cetatenie (inca o chestie de doi lei din partea lor, ca politica, pentru ca eu cred ca e o dovada de egoism, nu vor sa le incarce somajul, ma bucur ca noi le-am dat verde la moldoveni).
noapte buna!

+Quote Post
sarkizian
mesaj 19th March 2006, 08:05
Mesaj #468

Junior

Data înscrierii: 8-February 06
ID membru: 65 097

QUOTE(Elena_Din_Troia @ Mar 18 2006, 22:52) *
capitanul di pi gard este un putinii maghiari sau secui rămași în viață ! (IMG:style_emoticons/default/naughty.gif)

Daca regret ceva in viata mea,regret ca nu mi-am luat o sotie Moldoveanca. Cei mai patrioti Romani !
Cred ca nu m-am inselat ca esti Moldoveanca,vad dupa cum scri.
Am zis de multe ori:
-Daca Romania , inloc de 22 milioane, avea doar 15 si aia toti moldoveni,azi se vorbea doar romaneste,de la NISTRU pa`n la TISA !

In Ardeal, ar trebui sa se faca o noua impartire a pamanturilor. Nici un ungur sa nu detina mai mult de 5 ha de pamant. Asta tocmai pentru faptul ca aceste pamanturi le-au luat cu arma `n mana, de la stramosii nostri.
Si ca sa nu fie cu suparare, a-si lua de la ungurii care au mai mult de 5 ha,a-si da tot la unguri,la cei care au mai putin de 5 ha, iar restul la romani.

+Quote Post

46 V  « < 24 25 26 27 28 > » 
Closed TopicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 24th November 2009 - 04:46
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia