Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

> ATENTIE !

Deoarece Noi (cei ce am fondat acest forum) NU facem politica si CREDEM in libertatea de exprimare, am creat aceasta arie pentru ca userii sa poata discuta LIBER. MILITANTII, cei implicati DIRECT in fenomenul politic ce au diverse interese si TOTI fanaticii care nu au nici o legatura cu obiectul acestei arii sunt RUGATI INSISTENT sa NU mai polueze aceasta ARIE si sa se rezume la a scrie O parere si nu 100 folosind 100 de clone.

Moderatorii sunt rugati sa NU permita aceste abuzuri si sa actioneze in consecinta. Oricine poate sa-si spuna parerea dar de aici si pana la a veni cu 100 de useri pentru a IMPUNE o parere e cale lunga. (si pierdere masiva de timp in a crea conturi pe Yahoo and stuff)

Also, userii sunt rugati sa fie precauti in a-si insusi informatii prezentate "amabil" de diversi useri cu scopul clar de a dezinforma. Este dupa cum spuneam un FORUM, deci un loc unde ORICINE poate sa spuna cam tot ce-i trece prin cap. Noi nu putem garanta pentru calitatea datelor referitoare la sondaje si diverse alte cifre oferite de diversi useri atata timp cat nu este mentionata foarte clar o sursa serioasa.

Multumim pentru intelegere !

46 V  < 1 2 3 4 5 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce doreste natiunea secuiasca ?, UDMR vrea acelasi lucru, dar obtinut in alt mod.
MrMxyzptlk
mesaj 8th March 2006, 17:34
Mesaj #37

Active Member

Grup: Members
Data înscrierii: 30-August 03
Locație: Lost with Oceanic Flight 815
ID membru: 5 935

Consiliul National Secuiesc este o gluma proasta. In primul si in primul rand au dovedit prostia lor, cand vor sa transforme o sarbatoare in asa ceva. In al doilea rand: locuiesc in judetul CV, in municipiul Sfantu Gheorghe, iar munca mea necesita deplasarea in continuu in oras, in satele din judet si va zic sincer ca n-am vazut nicaieri afise care sa cheama populatia maghiara undeva ... Si credeti-ma chiar umblu in oras, si in cercuri unde daca asa ceva ar exista as fii vazut deja. Mai departe: acesata gluma de Consiliu National Secuiesc este ceva de genul PRM in lb. maghiara, si au suportul maghiarilor in aceeasi procentaj ca PRM la electorat: max. 15% din maghiari simpatizeaza cu acaesta grupare. Din pacate oameni extremi, politicieni extremi si oameni needucati exista si la unguri si la romani. Uitati-va la CNS si la Tokes (care daca se compoarta ca un episcop atunci eu sunt papa Benedict in persoana) din partea ungurilor si pe Vadim si PRM (uitati-va putin la pagina lor web si sa plangeti ...) din parta romanilor. Sincer va zic ca daca astia chiar se vor intalnii in Odorheiu Secuiesc nu m-ar deranja sa se omoare reciproc, dar am o rugaminte la ei: sa se omoare reciproc si sa lasa in pace pe romanii si maghiarii care nu simpatizeaza cu ei, si sa nu provoace daune in oras. Mai bine sa se duca pasnic la un cap de langa oras si sa faca ei acolo ce vor ... Nici CNS nici PRM nu este demn si nu dau dovada de o gandire liberala, de o gandire adecvata secolului XXI, de o gandire europeana. Amandoi dintre aceste grupari au ramas prinsi in capcana undeva intre cele doua razboaie mondiale ... Asta este tristul adevar, si ceea ce este si mai trist este ca mass media din RO prezinta totul parca ar fii ceva raspandit in judetele Harghita si Covasna, aceasta tendinta. Nu domnilor, nu este, eu traiesc aici, si traim pasnic fara placate si farar ca cineca sa alunga vre-un roman sau maghiar. Totul este din pacate un joc politic, si cine nu cunoaste adevarul cotidian de aici, crede ce vede in mass-media romaneasca ... pacat. Mai ales aici in Sf. Gheorghe cred ca am demonstat de mai multe ori ca romanii si ungurii de aici traiesc pasnic fara a tulbura linistea cu xenofobie si astfel de prostii. daca exista o minoritate de 15% cca. din amandou parti care fac din cand in cand galagie, dar asta este doar o minoritate ... si la romani si la maghiari.
Go to the top of the page

+Quote Post
CornelB
mesaj 8th March 2006, 17:45
Mesaj #38

Active Member

Data înscrierii: 23-June 05
Locație: Timisoara
ID membru: 39 712

QUOTE(MrMxyzptlk @ Mar 8 2006, 17:34) *
...

foarte frumos, echilibrat si civilizat post, MrMxyzptlk [btw, mi-am rupt limba de vreo 14 ori incercandu-ti nickul - slava dnului că s-a inventat copy&paste - mai imi explici o data, pls, cum draq se pronunta? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ]

parcă-parcă nu mi-ar mai fi atâta frică să merg la un meci de hochei Steaua - Miercurea Ciuc.
Da' tot nu mă risc! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

oops: acuma am observat că am confuzat Sf. Gheorghe cu Miercurea Ciuc. Cu atât mai mult nu mă risc!

+Quote Post
Benedict
mesaj 8th March 2006, 19:08
Mesaj #39

Junior

Data înscrierii: 27-February 06
ID membru: 67 759

QUOTE(CornelB @ Mar 8 2006, 17:45) *
foarte frumos, echilibrat si civilizat post, MrMxyzptlk [btw, mi-am rupt limba de vreo 14 ori incercandu-ti nickul - slava dnului că s-a inventat copy&paste - mai imi explici o data, pls, cum draq se pronunta? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ]

parcă-parcă nu mi-ar mai fi atâta frică să merg la un meci de hochei Steaua - Miercurea Ciuc.
Da' tot nu mă risc! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

oops: acuma am observat că am confuzat Sf. Gheorghe cu Miercurea Ciuc. Cu atât mai mult nu mă risc!

Sunt de acord si eu. Banuiesc ca colegul cu un nick imposibil de pronuntat este maghiar si-l felicit pentru echilibrul de care da dovada. Poate sunt mai putin de acord cu "bataia" intre Vadim si Tokes, nu de alta, dar cei care au probleme nu trebuie incurajati sa se bata, ci trebuie dusi intr-o institutie medicala si linistiti. Fara violenta si cu calm.
Se pare ca politia din Tg. Mures a confiscat tot tirajul ziarului Europai Ido pe motiv ca a publicat un text ce aduce atingere sigurantei nationale, adica acea proclamatie.
Parerea mea este ca masura e absurda. Si alte publicatii au reprodus textul, chiar si traduceri in limba romana. In plus, cum am vazut si din linkul acela , textul circula si pe Internet si se pare si in foi volante. Raspandirea lui nu poate fi restransa in nici un mod, asta este sigur.
Problema este urmatoarea: Cine a trimis textul la redactia ziarului?
In al doilea rand: Este sigur ca acela e textul care se va citi la 15 Martie?
Intreb asta pentru ca un coleg de forum semnalase un lucru interesant ceva mai devreme, zicand: Nu cumva e o provocare a unor servicii?
http://forum.softpedia.com/index.php?s=&sh...dpost&p=1316486

Si cu regret constat ca un alt coleg de forum a raspuns:
QUOTE:CapitanuPICARD Today, 16:06 Post #33

Dupa cum spunea un anume capitan... , cand dusmanul tau e pe cale sa faca o mare greseala, intelept este sa-l incurajezi in demersurile sale...

Poate ca acest coleg stie mai multe despre activitatea SRI, am vazut ca de obicei face referiri la asemenea lucruri si am mai observat ca exceleaza in expresii cam "tari" la adresa minoritatilor, nu vreau sa polemizez cu el, daca dansul crede ca e bine sa aminteasca de "rupt falci si oase", cum am vazut ca scrie, e treaba lui.
Insa e grav daca se crede ca SRI considera ca trebuie sa recurga la provocari pentru a termina cu "dusmanii" cum se exprima colegul Capitanul Picard.
Provocari au mai fost in Romania si cand au fost adusi minerii la Bucuresti si la ciocnirile interetnice de la Tg. Mures si cine mai stie cate.
Inclin sa cred ca toata povestea asta este o provocare grava si ma bucur ca liderii maghiari responsabili se delimiteaza de asa ceva, asa cum si liderii romani responsabili se feresc sa dea apa la moara extremistilor.
Eu am credinta ca discutiile calme vor duce la dezamorsarea unui posibil conflict cu consecinte grave asupara Romaniei.
Poate ca nu ar strica sa ne rugam din cand in cand lui Dumnezeu sa ajute acest popor si pe toti locuitorii aceste tari indiferent de neamul si limba lor, sa traiasca in pace si armonie.

Acest mesaj a fost modificat de Benedict: 8th March 2006, 19:09

+Quote Post
sarkizian
mesaj 8th March 2006, 19:34
Mesaj #40

Junior

Data înscrierii: 8-February 06
ID membru: 65 097

QUOTE(fanariotul @ Mar 8 2006, 15:13) *
Asa sa ne ajute Dumnezeu! Amin.
Poporul care asupreste alte natiuni nu poate fi liber!.

Si care e poporul considerat asupritor aici ?

+Quote Post
Tuliman
mesaj 8th March 2006, 19:51
Mesaj #41

Member

Data înscrierii: 27-October 04
ID membru: 24 967

QUOTE(Benedict @ Mar 8 2006, 19:08) *
Poate ca nu ar strica sa ne rugam din cand in cand lui Dumnezeu sa ajute acest popor si pe toti locuitorii aceste tari indiferent de neamul si limba lor, sa traiasca in pace si armonie.

U smell like rakoczy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Scuze pt off-topic.

+Quote Post
Naga
mesaj 8th March 2006, 20:19
Mesaj #42

Active Member

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 29-March 05
ID membru: 33 493

QUOTE(fanariotul @ Mar 8 2006, 16:38) *
Unde este Naga ?

Cand apare, ar fi indicat sa faca o mea culpa pentru prezumtia de VINOVATIE de care a dat dovada.

Ok. Mea culpa.
Eu tot nu cred ca aberatiile alea au vreo legatura cu CNS-ul. E o idiotenie chiar si din punctul de vedere al unui extremist maghiar. O republica independenta in zona n-ar avea cum sa reziste din punct de vedere economic sau politic. Vad ca pana si cartmann e constient de asta.
Cred ca ipoteza sustinuta de Benedict si sugerata de Picard are o mai mare probabilitate de a fi adevarata. Faza asta cu "republica independenta" miroase urat, a provocare securista. (IMG:style_emoticons/default/nono.gif)

QUOTE(Dana_H @ Mar 8 2006, 16:10) *
Uite linkul Naga... (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)

Europai Ido

Székely Köztársaságot = Republica Secuiasca

Független = Liber, separat.

Care doriti sa va faceti traducerea singuri, aveti un link catre un dictionar maghiar-englez:

http://dict.sztaki.hu/english-hungarian

dar traducerea romaneasca mi se pare corecta.

Multumesc pentru link. (IMG:style_emoticons/default/peacefingers.gif)

+Quote Post
shobi
mesaj 8th March 2006, 20:22
Mesaj #43

dabăl iu ti ef?

Data înscrierii: 18-January 05
Locație: p-ici p colo
ID membru: 29 054

si... ce economie ar avea aceasta "natiune secuiasca" ? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)

+Quote Post
cartman_sp99
mesaj 8th March 2006, 20:46
Mesaj #44

Active Member

Data înscrierii: 11-July 05
Locație: Bacau
ID membru: 41 235

QUOTE(Naga @ Mar 8 2006, 20:19) *
Ok. Mea culpa.
Eu tot nu cred ca aberatiile alea au vreo legatura cu CNS-ul. E o idiotenie chiar si din punctul de vedere al unui extremist maghiar. O republica independenta in zona n-ar avea cum sa reziste din punct de vedere economic sau politic. Vad ca pana si cartmann e constient de asta.
Cred ca ipoteza sustinuta de Benedict si sugerata de Picard are o mai mare probabilitate de a fi adevarata. Faza asta cu "republica independenta" miroase urat, a provocare securista. (IMG:style_emoticons/default/nono.gif)
Multumesc pentru link. (IMG:style_emoticons/default/peacefingers.gif)

Pai e cam adevarat Naga:

-economie zero ,ceva turism
-resurse naturale insignificante
-curent vor trebui sa cumpere de la romani
-gaz tot de la romani
-relatiile comerciale vor trebui sa le desfasoare tot cu romanii

Nu stiu ce statut va avea pe plan international ...? va intra oadata cu Romania in UE ? caci daca nu atunci e si mai grav vor avea parte de vize si de niste taxe enorme . In concluzie eu sa fiu secui nu cred ca mi-as mai dori independenta in conditiile astea !!!

+Quote Post
Naga
mesaj 8th March 2006, 20:49
Mesaj #45

Active Member

Nu sunt un fan al "Gardianului", desi postez si pe forumul respectivului ziar, dar uitati un mic fragment de articol. Cu dedicatie pentru fanariotul.

http://www.gardianul.ro/index.php?a=actual...e2006030901.xml

AU INCEPUT DIVERSIUNILE (!!!!)

..............

Afisele pentru chemarea tuturor maghiarilor la manifestarea de pe 15 martie au inceput sa impanzeasca orasele din judetele Harghita si Covasna. In acest timp, un saptamanal de limba maghiara din Mures, "Europai Ido" (Ora Europei) a publicat un text despre care sustine ca ar fi proclamatia ce urmeaza a fi citita, pe 15 martie, de Ziua maghiarilor de pretutindeni. Nu putem avea certitudinea autenticitatii acestui document. Nu stim daca este chiar textul ce va fi citit, in chip de proclamatie, la Odorheiul Secuiesc. Presedintele CNS, Csapo Josef, sustine ca documentul aparut in acest saptamanal din Mures nu are nici o legatura cu proclamatia de la Odorhei, pentru ca aceasta nu a fost redactata, fiind, la acest moment in stadiu de proiect. Csapo a spus ca "proclamatia", care este, de fapt, un "manifest", va fi redcatata sub forma de text, nu pe puncte, asa cum a aparut in saptamanalul "Europai Ido".

+Quote Post
Benedict
mesaj 8th March 2006, 21:05
Mesaj #46

Junior

Data înscrierii: 27-February 06
ID membru: 67 759

QUOTE(Tuliman @ Mar 8 2006, 19:51) *
U smell like rakoczy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Scuze pt off-topic.

Nu vreau sa intru in disputa cu nimeni de pe forum, mai ales ca majoritatea sunteti forumisti cu sute si mii de mesaje si stiti mai bine ca mine cum stau lucrurile pe aici. Eu mi-am format o parere despre unele lucruri, insa prefer sa nu comentez. Daca ai avut probleme cu acel coleg care se pare ca a fost indepartat de aici, te rog sa nu ma amesteci. Eventual poti cere parerea celor care supervizeaza forumul.
Am facut apel la toti colegii de buna credinta si am indraznit sa propun chiar o rugaciune in comun pentru Romania si locuitorii ei. Daca asta pare ceva deplasat, imi pare rau. Stiu ca pe alte topice am fost luat in ras si mi s-a zis "popa". E dreptul fiecaruia sa comenteze si sa creada ce doreste.
Sa revin la subiect si sa mentionez ca mi s-a intarit impresia ca este vorba de o diversiune. Sa vedem cine va avea de castigat. De obicei se pare ca daca punem problema in acest fel, deslusim mai usor raspunsurile.
Am impresia ca forumistul ZB avea dreptate. Nu pot sa nu ma gandesc ceva mai departe si sa fac o legatura cu toata aceasta "isterie anticoruptie" cum o numea Patriciu, referindu-se la alt subiect insa. Nu pot sa nu ma gandesc la pachetul de legi privind siguranta nationala care a starnit o uriasa dezbatere in societatea civila. Urmaresc diversele pareri din presa si vad ca tot mai multe degete indica un scenarist in spatele acestor actiuni.
Si imi spun inca un lucru: Criza secuiasca nu este de fapt o criza. Pare un aranjament insa mult mai subtil regizat decat evenimentele de la Targu Mures, ori decat mineriadele.
Foarte multi politicieni vor iesi sifonati din treaba asta si cred ca unul singur va fi cu adevarat victorios.
Nu pot sa dau nume, nu am probe. Fac doar presupuneri.

+Quote Post
Naga
mesaj 8th March 2006, 21:06
Mesaj #47

Active Member

QUOTE(zeugeniu @ Mar 8 2006, 20:53) *
Naga a demonstrat inca o data ca le tine partea extremistilor unguri gen racoti.

Prin ce le tin partea? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Prin faptul ca incerc sa ii conving pe romani sa nu mai creada toate provocarile si intoxicarile aruncate in presa, indiferent de limba in care sunt facute? Exact cu niste articole de genul asta publicate in presa au inceput si belelele de la Targu MURES in 1990. Numai ca atunci s-a inceput cu articole in ziarul "Adevarul".
Tu crezi ca ar fi mai bine ca romanii sa creada ca e adevarat ce scria in gazeta aia si sa plece toti, cu catel si cu purcel, la Odorhei sa le ia gatul ungurilor? (IMG:style_emoticons/default/nono.gif) Nu vedeti ca astia din CNS neaga in mod categoric ca ce scrie in ziarul ala ar reprezenta ceea ce va fi prezentat in realitate pe 15 martie? Pana si ziaristii de la Gardianul (care nu sunt chiar cei mai buni din breasla lor) si-au dat seama ca e vorba de o diversiune.
Tu chiar vrei sa se repete fazele din 1990? (IMG:style_emoticons/default/nono.gif)

+Quote Post
shimen_musashi
mesaj 9th March 2006, 08:30
Mesaj #48

Active Member

Data înscrierii: 15-April 05
Locație: Cluj-Napoca
ID membru: 34 745

Inclin sa-l sustin pe Naga.....toate porcariile astea le-am auzit si vazut numai in presa; in rest n-am vazut nici un ungur cu furca umbland pe strada si scandand diverse chestii. Oricum e foarte greu sa faci diferenta intre adevar si minciuna mai ales in acest caz
(IMG:style_emoticons/default/peacefingers.gif)

+Quote Post
Naga
mesaj 9th March 2006, 08:54
Mesaj #49

Active Member

Uitati-va un pic pe site-ul ziarului "Ziua" sa vedeti manipulare crasa si instigari exact ca in '89 si '90. (IMG:style_emoticons/default/puke.gif) Ati uitat cumva basmele cu teroristii de la Revolutie? Uite ca "Ziua" va prezinta acum varianta "secuiasca". (IMG:style_emoticons/default/deadtongue.gif)
Si culmea este ca in tot rahatul asta cei ce se agita cel mai tare si improasca cu intoxicari si dezinformari sunt tocmai romanii. Jurnalistii si politicienii nostri se poarta de parca ei chiar vor un nou Kossovo, in timp ce secuii din CNS tot incearca sa dezminta intoxicarile din presa si sa calmeze lucrurile .
Va mai aduceti aminte basmele cu "ungurii paramilitari" din 1990? (IMG:style_emoticons/default/nono.gif) (IMG:style_emoticons/default/puke.gif) Ia cititi aici:

http://www.ziua.net/display.php?id=195358&...b4e80a42024c693

Acest mesaj a fost modificat de Naga: 9th March 2006, 08:55

+Quote Post
CornelB
mesaj 9th March 2006, 09:21
Mesaj #50

Active Member

Data înscrierii: 23-June 05
Locație: Timisoara
ID membru: 39 712

nici n-a iţit primăvară capul, că hop şi câmpiile pline de floare de paranoia! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hâc, părerea mea. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

obsesia rakoczi bântuie prin multe capete [vântori de recompense, or wtf? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ] păi bine, măi hunterilor, era rakoczi atât de ortodox [ops, catolic] încât să vi-l imaginaţi că-i trage o mătanie la fiecare 2-3 vorbe, cum face ăstalalt? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

si ultima, favorita mea: diversiunea secuiască = pusă la cale de SRI! ha!
hai să fiu scurt: puneţi-vă o singură întrebare, întrebarea ajutătoare clasică: cui prodest? - cine ar trage foloasele de pe urma unor tensiuni create artificial? După părerea mea [hâc! :-)] in nici un caz statul român, preaocupat cu făcutul temelor şi al bagajelor de 1 ianuarie 2007!

Acest mesaj a fost modificat de CornelB: 9th March 2006, 09:23

+Quote Post
CapitanuPICARD
mesaj 9th March 2006, 09:22
Mesaj #51

Senior Member

Data înscrierii: 10-January 05
ID membru: 28 534

QUOTE(Naga @ Mar 8 2006, 21:06) *
Prin ce le tin partea? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Prin faptul ca incerc sa ii conving pe romani sa nu mai creada toate provocarile si intoxicarile aruncate in presa, indiferent de limba in care sunt facute? Exact cu niste articole de genul asta publicate in presa au inceput si belelele de la Targu MURES in 1990. Numai ca atunci s-a inceput cu articole in ziarul "Adevarul".
Tu crezi ca ar fi mai bine ca romanii sa creada ca e adevarat ce scria in gazeta aia si sa plece toti, cu catel si cu purcel, la Odorhei sa le ia gatul ungurilor? (IMG:style_emoticons/default/nono.gif) Nu vedeti ca astia din CNS neaga in mod categoric ca ce scrie in ziarul ala ar reprezenta ceea ce va fi prezentat in realitate pe 15 martie? Pana si ziaristii de la Gardianul (care nu sunt chiar cei mai buni din breasla lor) si-au dat seama ca e vorba de o diversiune.
Tu chiar vrei sa se repete fazele din 1990? (IMG:style_emoticons/default/nono.gif)

1) De ce nu incerci sa-i convingi pe cetatenii romani de nationalitate maghiara ca isi dau singuri foc la valiza, lasandu-se manipulati de o mana de imbecili cu pretentii revizioniste? De ce nu le explici ca, din punct de vedere economic, ei nu au cum sa reziste singuri nici macar o saptamana? De ce nu le explici LOR ca sunt pe cale sa incalce Constitutia statului ai carui cetateni sunt? De ce nu le explici toate acestea si multe altele?

2) Ce faze sa se repete nene? Au mai amenintat si altii cu miscari violente... Te asigur eu ca nu vor fi nici un fel de miscari violente. Pe ce facem pariu? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Tu ce parere ai nene Benedict? (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Domnul cu tine fiule... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Naga
mesaj 9th March 2006, 09:26
Mesaj #52

Active Member

Intrati un pic pe site-ul BBC, pe pagina in limba romana. Veti constata faptul ca acolo "problema secuiasca" este practic inexistenta. Presa romana urla din rarunchi despre "pericolul secuiesc", dar britanicii de la BBC tac malc. Iar respectivii nu sunt deloc genul care sa ignore lucrurile cu adevarat importante legate de tarile europene. BBC-ul nu i-a iertat nici pe Bush & co. atunci cand s-au dat in stamba in povestea de la Abu Ghraib, in povestile cu armele de distrugere in masa. Dar uite ca BBC-ul e mutulica rau atunci cand vine vorba de "legiunea secuiasca". (IMG:style_emoticons/default/nono.gif) De ce oare? Ia puneti-va si voi intrebarea asta. M-am tot uitat si zilele trecute pe BBC si secuii ia-i de unde nu-s. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
P.S. Uite ca englezoii totusi nu ignora alt subiect: acordarea de puteri sporite SRI-ului prin noile acte legislative. Sa stie ei britanicii oare ceva ce romanii ignora sau aleg in mod voit sa ignore? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

http://www.bbc.co.uk/romanian/

QUOTE(CapitanuPICARD @ Mar 9 2006, 09:22) *
De ce nu le explici ca, din punct de vedere economic, ei nu au cum sa reziste singuri nici macar o saptamana?

Ba am tot sustinut ideea asta de mai mult timp, de cand inca nu se zvonise inca nimic despre 15 martie. Ai uitat deja? (IMG:style_emoticons/default/nono.gif)

+Quote Post
CapitanuPICARD
mesaj 9th March 2006, 09:28
Mesaj #53

Senior Member

Data înscrierii: 10-January 05
ID membru: 28 534

mai naga, da' vad ca iti tremura rau de tot bufantii de frica securistilor... sa stii tu ceva ce noi nu stim? sau, altfel spus, te simti cumva cu vreo musca pe caciulita? (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

later edit:
cine are interes, vorba lui cornelus, sa atraga atentia asupra unei probleme inexistente? cine e in stare sa faca ce a facut in Timisoara acum cativa ani? cumva o organizatie paramilitara? cine si de ce? cumva pentru ca Romania sa nu intre in Uniune in 2007?

oricum, nu prea conteaza. inca o tara (portugalia) a ratificat aderarea noastra. iar faptul ca bbc nu baga in seama pretentiile revizioniste ale unor imbecili ca tokes & co. inseamna ca britanicii nu pun botu' la vrajelile revizioniste. eventual i-ar putea ajuta pe tokes & co. cu niste distonocalm (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si pe vadim &co. la fel.

repet: naga, nu vor fi probleme. pentru ca: varianta 1 - baietii care puteau sa le provoace sunt pusi la pastrare (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) sau varianta 2 - cineva sta cu oq pe ei si la primul gest, pana sa apuce sa provoace scandalul, sunt trimisi la pastrare. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
dupa cum am mai spus... alegerea este a lor...

Acest mesaj a fost modificat de CapitanuPICARD: 9th March 2006, 09:32

+Quote Post
Naga
mesaj 9th March 2006, 09:38
Mesaj #54

Active Member

QUOTE(CornelB @ Mar 9 2006, 09:21) *
si ultima, favorita mea: diversiunea secuiască = pusă la cale de SRI! ha!
hai să fiu scurt: puneţi-vă o singură întrebare, întrebarea ajutătoare clasică: cui prodest? - cine ar trage foloasele de pe urma unor tensiuni create artificial? După părerea mea [hâc! :-)] in nici un caz statul român, preaocupat cu făcutul temelor şi al bagajelor de 1 ianuarie 2007!

Problema este ca nici ungurii sau secuii din Ardeal si nici statul maghiar nu au de castigat din chestia asta. Nu mai pomenesc si eu despre statul roman, pentru ca este evident ca el ar iesi cel mai afectat din toata povestea asta.
Dar, totusi, cum de este toata mass-media noastra sus pe baricade, imprastiind intoxicari si diversiuni in stanga si in dreapta, in timp ce mass-media occidentala ignora sau se face ca ignora problema? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Deja fazele astea put urat de tot. (IMG:style_emoticons/default/nono.gif)
Intr-adevar trebuie pusa intrebare "cine are de castigat?". Cine ar iesi in avantaj din ratarea integrarii Romaniei in 2007? Cine ii atata in halul asta pe jurnalistii si politicienii romani in timp ce UDMR-ul adopta o atitudine rezervata, iar CNS-ul da destul de clar inapoi?
Nu imi plac nici UDMR-ul, nici CNS-ul, dar din cate se vede nu sunt ei aia care vor conflict si agita spiritele, pentru ca e destul de clar ca sovaie, dezmint,dau inapoi etc. Cine impinge din spate bulgarele destinat sa creeze avalansa? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)

QUOTE(CapitanuPICARD @ Mar 9 2006, 09:28) *
iar faptul ca bbc nu baga in seama pretentiile revizioniste ale unor imbecili ca tokes & co. inseamna ca britanicii nu pun botu' la vrajelile revizioniste.

Ai dreptate in ce ai spus in fraza asta. Dar de ce toata presa romaneasca nu numai ca pune botu', dar mai si amplifica scandalul? (IMG:style_emoticons/default/nono.gif) Avem doar jurnalisti prosti sau sunt impulsionati din spate de altcineva ca sa bage panica in populatie?

Acest mesaj a fost modificat de Naga: 9th March 2006, 09:35

+Quote Post

46 V  < 1 2 3 4 5 > » 
Closed TopicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 23rd November 2009 - 23:07
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia