Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

> ATENTIE !

Deoarece Noi (cei ce am fondat acest forum) NU facem politica si CREDEM in libertatea de exprimare, am creat aceasta arie pentru ca userii sa poata discuta LIBER. MILITANTII, cei implicati DIRECT in fenomenul politic ce au diverse interese si TOTI fanaticii care nu au nici o legatura cu obiectul acestei arii sunt RUGATI INSISTENT sa NU mai polueze aceasta ARIE si sa se rezume la a scrie O parere si nu 100 folosind 100 de clone.

Moderatorii sunt rugati sa NU permita aceste abuzuri si sa actioneze in consecinta. Oricine poate sa-si spuna parerea dar de aici si pana la a veni cu 100 de useri pentru a IMPUNE o parere e cale lunga. (si pierdere masiva de timp in a crea conturi pe Yahoo and stuff)

Also, userii sunt rugati sa fie precauti in a-si insusi informatii prezentate "amabil" de diversi useri cu scopul clar de a dezinforma. Este dupa cum spuneam un FORUM, deci un loc unde ORICINE poate sa spuna cam tot ce-i trece prin cap. Noi nu putem garanta pentru calitatea datelor referitoare la sondaje si diverse alte cifre oferite de diversi useri atata timp cat nu este mentionata foarte clar o sursa serioasa.

Multumim pentru intelegere !

46 V  « < 18 19 20 21 22 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce doreste natiunea secuiasca ?, UDMR vrea acelasi lucru, dar obtinut in alt mod.
Naga
mesaj 16th March 2006, 12:37
Mesaj #343

Active Member

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 29-March 05
ID membru: 33 493

QUOTE(CapitanuPICARD @ Mar 16 2006, 12:19) *
naga, te oftici? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) v-ati luat-o din nou.
la mai mare! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Eu cred ca partea perdanta in toata povestea este constituita chiar de catre Secu'. Legile alea privind siguranta nationala nu au trecut inca de Parlament, iar manipularea cu secuii a fost mult prea grosolana si evidenta pentru a fi cu adevarat eficienta.
Eu vad ca sri-stii de azi folosesc unele metode destul de "outdated". In anii '90 era intr-adevar eficienta publicarea in mass-media a unor povesti gogonate, cum e si cea cu "proclamatia de independenta", pentru ca atunci nu existau nici surse alternative de informatii pentru publicul larg si nici posibilitatea comunicarii opiniilor membrilor publicului. Acum, de cand a luat amploare utilizarea Internetului, nu mai este deloc asa, iar serviciile trebuie sa fie foarte atente sa isi faca povestile cat mai credibile atunci cand incearca o actiune de manipulare. Altfel intra in rahat, asa cum a intrat Bush in cazul povestii "armelor de distrugere in masa" sau cum au patit baietii nostri cu ochi albastri in cazul de fata.

http://www.ziua.net/display.php?id=195799&data=2006-03-16

Pericolul instalarii statului politienesc
Aproape toate interventiile din cadrul dezbaterii s-au axat pe criticarea sefului statului, care, in opinia lor, n-a gestionat corespunzator chestiunea pachetului de legi privind securitatea nationala. "Prefer sa cred ca Traian Basescu a fost tras pe sfoara de serviciile secrete", a comentat consilierul Marius Oprea, subliniind ca a recunoscut printre propunerile care se regasesc in cele sase proiecte, idei exprimate acum cativa ani de pesedistul Ion Stan, in prezent vicepresedinte al Comisiei SRI. "Ma intreb ce s-ar fi intamplat daca am fi avut un premier obedient si daca Parlamentul nu ar fi comentat?", s-a intrebat Oprea. "Probabil legile ar fi intrat in vigoare si am fi fost la un pas de instalarea statului politienesc. Daca presedintele jucator si-ar fi impus vointa, am fi intrat intr-o Romanie de tip putinian", a avertizat consilierul primului-ministru. In ceea ce priveste strategia de securitate, pe care a calificat-o drept "o haina larga cu multe buzunare interne, in care cel mai important este ce se ascunde in ele", Marius Oprea a apreciat ca decizia de secretizare nu a fost deloc intamplatoare. Istoricul a explicat ca, daca legile ar fi fost dezbatute public, ar fi fost evident ca Basescu este prizonierul serviciilor secrete, prin atributiile pe care le atribuie acestora.

Acest mesaj a fost modificat de Naga: 16th March 2006, 12:40
Go to the top of the page

+Quote Post
CapitanuPICARD
mesaj 16th March 2006, 12:53
Mesaj #344

Senior Member

Data înscrierii: 10-January 05
ID membru: 28 534

din punctul meu de vedere, de cetatean roman care domiciliaza in Romania, cred ca serviciile secrete si-au facut datoria. au inabusit in fasa paranoia unor revizionisti. si tot din punctul meu de vedere, revizionistii cu pricina pot urla acum oricat, in orice fel: sa zica ce vor despre metode, sa zbiere, sa urle, sa se dea cu kuru' de pamant etc.
nu stiu cine si cum a actionat si, sincer sa fiu, nici nu ma intereseaza (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

ideea e ca metodele au fost EFICIENTE. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) nu s-a produs nici un eveniment neplacut pentru statul roman. si ma kk pe sintagma asta de 2 ROL gauriti: stat politienesc. de 16 ani incoace, in tara asta a fost anarhie. fiecare a facut ce l-a taiat capu'. unii au simtit lipsa de ordine dar cand s-a pus problema sa actioneze chiar ei, au dat din colt in colt.
in Romania se instaureaza ORDINEA! a inceput curatenia!. cui nu-i convine ORDINEA, e liber sa plece in bantustane.

in rest, ca sa parafrazez oarecum proverbul acela cu fiecare pasare pe limba ei piere, as adauga faptul ca fiecare javra latra cand nu mai poate sa muste

later edit:
desigur, cine vrea sa-si mute domiciliul in bantustane, o poate face dupa ce returneaza tot ce a furat, cu sau fara acte. daca pleaca altfel, poate avea surpriza ca negresa care ii aduce bananele in cort sa aiba ochi albastri. iti dai seama? un unicat al naturii! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Acest mesaj a fost modificat de CapitanuPICARD: 16th March 2006, 12:55

+Quote Post
shimen_musashi
Mesaj #345

Active Member

Grup: Members
Data înscrierii: 15-April 05
Locație: Cluj-Napoca
ID membru: 34 745

QUOTE(Naga @ Mar 16 2006, 12:24) *
Vad ca si tu faci confuzie intre regionalizare si autonomie, pe de o parte, si independenta de cealalta parte. (IMG:style_emoticons/default/nono.gif) Autonomia a tot fost ceruta si este ceruta si in continuare de maghiari si secui, dar povestea aia cu "proclamatia de independenta" din Europai Ido este cusuta cu ata alba. La fel de absurda este si povestea cu alipirea Tinutului Secuiesc la Ungaria, avand in vedere faptul ca regiunea este inconjurata din toate partile de zone majoritar romanesti.

frate zi-i autonomie sau regionalizare sau cum vrei; cate vreme o mana de oameni vrea sa "rupa" o bucata din pamantul tarii mele nu sunt de acord. chiar daca nu fac granita si nu o sa existe vama tot nu sunt de acord. orice ar cere tot nu sunt de acord, de ce? pentru ca se face discriminare intre noi - romanii - si ei - ungurii. adica eu daca ma duc in odorhei sa platesc o amenda (data un un politist) de exemplu, sa nu pot sa ma inteleg cu omul de la ghiseu pentru ca nu stiu ungureste. sa trebuiasca sa invat eu, roman, limba unei minoritati???? (IMG:style_emoticons/default/cursing.gif)

daca tinutul secuiesc era la granita cu ungaria erati mai indreptatiti? ar trebui sa fim noi "mai de acord cu asta"? nu locatia tinutului cerut de ei e absurda, ci cererea lor - ei insisi sunt absurzi

sa fie toata chestia asta lucratura serviciilor secrete romanesti pentru a obtine diverse chestii - sa fie zic! asat ar insemna ca ungurii nu doresc aceste tinuturi (zic aceste pentru ca tinutul secuiesc nu e tot ce-si doresc). atunci de ce puii mei sunt unguri care cer autonomia. ce au fost cererile de la odorhei si de la tg secuiesc? de ce nu v-ati adunat frumos sa depuneti si voi niste coroane de flori la statuia unui ungur (oricare ar fi el - numai sa nu fie un criminal de razboi) si apoi sa plecati la casele voastra? ceea ce s-a citi la aceste demonstartii a fost dorinta serviciilor secrete romanesti? (IMG:style_emoticons/default/nono.gif)

cata vreme o sa existe un ungur care sa vrea o palma din aces pamant o sa fie si un raman care sa i se impotriveasca. sa fim seriosi - telul lor suprem este ungaria mare, ungaria care sa includa si Ardealul

confuzie zici?

(IMG:style_emoticons/default/peacefingers.gif)

+Quote Post
fanariotul
Mesaj #346

Guru Member

Data înscrierii: 27-March 03
Locație: Hogwarts
ID membru: 3 332

QUOTE(Naga @ Mar 16 2006, 11:15) *
Opiniile de dupa? Cititi ce scrie azi Gabriel Andreescu in "Ziua", acelasi ziar care publica aberatiile despre "Legiunea secuiasca". Nu ma dau in vant dupa articolele lui G.A., dar asta chiar este interesant.

Asta si cu tanti Smaranda Enache. (IMG:style_emoticons/default/death.gif)

+Quote Post
CapitanuPICARD
mesaj 16th March 2006, 13:00
Mesaj #347

Senior Member

Data înscrierii: 10-January 05
ID membru: 28 534

musashi, calmeaza-te nene ca era in care omuletii pun mana pe furca si topor pentru a-si apara avutul a trecut. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

dupa cum a putut vedea toata lumea (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) , exista si alte metode. MULT MAI EFICIENTE. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) iar scopul lor nu este ungaria mare. ci sa mai supravietuiasca in urmatorii 20-30 de ani. sperante desarte. valul UE ii va matura, in sensul ca vor fi asimilati de europeni. asa cum a devenit istorie paranoia asta cu autonomia, asa vor deveni si ei. tot istorie. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
bitubv
mesaj 16th March 2006, 13:04
Mesaj #348

Junior

Data înscrierii: 26-December 04
ID membru: 27 787

naga fi atent

1.izolarea regiunilor locuite cu preponderenta de maghiari -proiectul cluj (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) -succes total
2.dezbinarea UDMR in vederea scaderii in sondaje si manipularii -punct ochit punct lovit
3.diminuarea influentei udmr-si anihilarea centrelor de interes maghiare in transilvania -in lucru
4.incurajarea migrarii tinerilor maghiari din transilvania (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de ce crezi ca harghita are cea mai mare rata a sinuciderilor -ghici -obiectiv in lucru
5.expulzarea elementelor disturbatoare -in frunte cu episcopul -care de altfel e la mana SRI (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

imi pare rau baieti s-a terminat

+Quote Post
fanariotul
mesaj 16th March 2006, 13:05
Mesaj #349

Guru Member

Data înscrierii: 27-March 03
Locație: Hogwarts
ID membru: 3 332

QUOTE(romaximusro @ Mar 15 2006, 21:20) *
leano numele ti se potriveste perfect (IMG:style_emoticons/default/death.gif)

Ce "argumente" de doi bani vechi ai. (IMG:style_emoticons/default/death.gif)

Ai merita ca leana sa-ti dea un report pentru asta. (IMG:style_emoticons/default/coolspeak.gif)

+Quote Post
shimen_musashi
mesaj 16th March 2006, 13:09
Mesaj #350

Active Member

era furcilor si topoarelor s-a terminat intr-adevar. acum sunt metode mult mai subtile si eficiente. dar ideea in sine trebuie retinuta.
dupa cum spuneam si in alte posturi cunosc destui unguri si cu toti ma inteleg excelent (IMG:style_emoticons/default/kisstogether.gif)

dar.....
pana una alta (IMG:style_emoticons/default/cheers.gif)

+Quote Post
AcidMan
mesaj 16th March 2006, 13:12
Mesaj #351

Acid Member

Data înscrierii: 8-September 03
Locație: Bucuresti
ID membru: 6 156

terminati cu prostiile astea.
A batut Rapid aseasa. sa fim veseli!

+Quote Post
ZB24
mesaj 16th March 2006, 13:26
Mesaj #352

Junior

Data înscrierii: 13-April 05
ID membru: 34 638

QUOTE(CapitanuPICARD @ Mar 16 2006, 12:19) *
naga, te oftici? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) v-ati luat-o din nou.
la mai mare! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ce-i caporale, lucrezi la SRI ? Sofer ? (IMG:style_emoticons/default/photo.gif) parca ti-am mai zis mai demult .... esti simpatic cum te umfli in pene de parca tu ai centrat si tu ai dat cu capul la faza cu 15 martie (IMG:style_emoticons/default/naughty.gif)

+Quote Post
shimen_musashi
mesaj 16th March 2006, 13:36
Mesaj #353

Active Member

QUOTE(AcidMan @ Mar 16 2006, 13:12) *
terminati cu prostiile astea.
A batut Rapid aseasa. sa fim veseli!

sa (IMG:style_emoticons/default/cheers.gif) (IMG:style_emoticons/default/clapping.gif) bem

+Quote Post
Naga
mesaj 16th March 2006, 13:53
Mesaj #354

Active Member

QUOTE(CapitanuPICARD @ Mar 16 2006, 13:00) *
iar scopul lor nu este ungaria mare. ci sa mai supravietuiasca in urmatorii 20-30 de ani. sperante desarte. valul UE ii va matura, in sensul ca vor fi asimilati de europeni. asa cum a devenit istorie paranoia asta cu autonomia, asa vor deveni si ei. tot istorie. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Daca tot te pasioneaza subiectul reducerii numarului maghiarilor in ultimii ani, uite si ceva date de la Institutul National de Statistica privind reducerea numarului romanilor. "Gardianul" nu e foarte grozav ca ziar, dar din cand in cand publica si date interesante.

http://www.gardianul.ro/index.php?a=economie2006031602.xml

Anul trecut, rata mortalitatii in Romania a atins cel mai inalt nivel de dupa 1990, acest indicator ajungand la 12,1 la mia de locuitori. De altfel, in ultimii cinci ani, numarul romanilor a inceput sa scada accelerat, astfel incat la finele lui 2005 populatia tarii insuma 21,62 milioane, in scadere cu 771.500 persoane fata de 2000 si cu 1,58 milioane fata de 1990.

Anul trecut, sporul natural al populatiei a devenit negativ, respectiv 1,9 la mia de locuitori, indicator care in 2000 a fost 0,9 /1.000 de locuitori, fata de 1990 cand a fost + 3, potrivit datelor provizorii ale Institutului National de Statistica (INS) pe anul 2005. De altfel, si rata natalitatii a scazut la 10,2/ 1.000 de locuitori anul trecut, de la 10,5/1.000 in 2000 sau 13,6/1.000 in 1990, trend urmat de altfel si de numarul de casatorii. Dincolo de cauzele care au determinat aceasta situatie care ar trebui sa ingrijoreze autoritatile, trebuie sa amintim ca numarul mediu al pensionarilor in ultimul trimestru al anului trecut a fost de 5,9 milioane persoane, in scadere cu 112.000 fata de trimestrul III al aceluiasi an.

Ce zici Capitane, nu crezi ca e cazul ca SRI-ul sa gandeasca pe termen lung si sa pregateasca inca de acum ceva agenti care sa militeze peste 20-30 de ani pentru autonomia romanilor, pentru invatamant in limba romana (atunci cand limba oficiala o sa fie rrromany) etc.? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
Naga
mesaj 16th March 2006, 14:04
Mesaj #355

Active Member

QUOTE(shimen_musashi @ Mar 16 2006, 12:53) *
chiar daca nu fac granita si nu o sa existe vama tot nu sunt de acord. orice ar cere tot nu sunt de acord, de ce? pentru ca se face discriminare intre noi - romanii - si ei - ungurii. adica eu daca ma duc in odorhei sa platesc o amenda (data un un politist) de exemplu, sa nu pot sa ma inteleg cu omul de la ghiseu pentru ca nu stiu ungureste. sa trebuiasca sa invat eu, roman, limba unei minoritati???? (IMG:style_emoticons/default/cursing.gif)

Situatia descrisa de tine exista si fara acordarea in mod oficial a autonomiei. Eu cred ca UDMR-ului ii convine de fapt neacordarea oficiala a autonomiei, pentru ca situatia le ofera un pretext ideal si le permite sa vina mereu si mereu cu tot felul de alte cereri si revendicari. Daca Iliescu ar fi acordat regiunii o autonomie formala, ca in perioada 1952-1968, eu cred ca UDMR-ul ar fi intampinat mai multe greutati cand ar fi venit cu cereri privind alte si alte drepturi suplimentare pentru minoritarii maghiarofoni. Insa statul roman a preferat sa faca tot felul de concesii numai pentru ca regiunea sa nu poarte numele de "regiune autonoma", lucru care mie mi se pare o prostie.

+Quote Post
shimen_musashi
mesaj 16th March 2006, 14:15
Mesaj #356

Active Member

QUOTE(Naga @ Mar 16 2006, 14:04) *
Situatia descrisa de tine exista si fara acordarea in mod oficial a autonomiei. Eu cred ca UDMR-ului ii convine de fapt neacordarea oficiala a autonomiei, pentru ca situatia le ofera un pretext ideal si le permite sa vina mereu si mereu cu tot felul de alte cereri si revendicari. Daca Iliescu ar fi acordat regiunii o autonomie formala, ca in perioada 1952-1968, eu cred ca UDMR-ul ar fi intampinat mai multe greutati cand ar fi venit cu cereri privind alte si alte drepturi suplimentare pentru minoritarii maghiarofoni. Insa statul roman a preferat sa faca tot felul de concesii numai pentru ca regiunea sa nu poarte numele de "regiune autonoma", lucru care mie mi se pare o prostie.

e clar ca situatia exista. ce ma (IMG:style_emoticons/default/cursing.gif) pe mine e ca noi, romanii "va trebui" sa invatam limba lor. ca cica ei "plateste" impozite la stat. pai daca e sa ne batem in impozite le spun sarumana, multumesc nu mai vreu banutii vostrii dar nici voi pe ai nostrii nu-i mai vedeti. sau mai pe romaneste "si cu p**a-n c*r si cu sufletu-n rai nu se poate" (IMG:style_emoticons/default/nono.gif)

+Quote Post
eyer
mesaj 16th March 2006, 14:22
Mesaj #357

Member

Data înscrierii: 9-March 06
ID membru: 69 011

QUOTE(shimen_musashi @ Mar 16 2006, 13:09) *
era furcilor si topoarelor s-a terminat intr-adevar. acum sunt metode mult mai subtile si eficiente. dar ideea in sine trebuie retinuta.[...]

Absolut corect. De altfel, nu stiu daca ati retinut din ce s-a spus pe la stiri, secuii sunt determinati sa merga inainte cu ideea autonomiei. Treaba cu adunarea populara prilejuita de ziua de 15 martie si citirea cu aceasta ocazie a "manifestului" (deci NU proclamatie) cu aspiratiile lor de autonomie a fost numai un moment. Am inteles ca CNS urmeaza sa trimita o delegatie la Bruxelles care sa prezinte si sa sustina cauza autonomiei Tinutului Secuiesc la U.E. Asadar, in "Capitala Uniunii Europene" se va duce de acum incolo lupta decisiva (mai ales daca ne baga si pe noi in UE peste 9 luni). Nu la Bucuresti. Sau la Odorhei.
Oh, da! Si la Viena. Asta mai ales dupa ce austriecii (care controleaza deja sectoare vitale din economia si finantele RO) vor ajunge sa se implice (mult) mai pregnant si in viata politica. Sub egida UE, fireste.

politcs is money, ya know. or vice-versa (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)

P.S.
Ah, si sa nu uitam ca evenimente legate de autonomia unor provincii, regiuni, teritorii, tinuturi in cadrul unor state nationale se intampla sub ochii nostri, acum, in Europa!
Read this: Spanish Parliament to weigh Catalan autonomy, in "International Herald Tribune", Nov 4, 2005.

Acest mesaj a fost modificat de eyer: 16th March 2006, 14:28

+Quote Post
ION ION
mesaj 16th March 2006, 14:40
Mesaj #358

Junior

Data înscrierii: 16-March 06
ID membru: 69 935

Abureala cu autonomia asta!!!
Se anunta mare demonstratie mare la Odorhei si in loc de 40000 de oameni au venit 4-5ooo.
Pensionari, oameni adusi special si restul...gura casca..
Tinutul Secuiesc este o vrajeala de-a politicienilor unguri, care vor avea teren de manevra in zonele respective pentru "afaceri & manarii".
Secuii nici nu prea au multe in comun cu Maghiarii si cei din "ungaria mare" nu ii prea suporta.
Numele de BOZGORI de la ei vine.

+Quote Post
bitubv
mesaj 16th March 2006, 15:04
Mesaj #359

Junior

Data înscrierii: 26-December 04
ID membru: 27 787

ati luat-o in barba la odorheiu...desi tokes visa zeci de mii de unguri si au venit 2500 de oameni majoritatea in varsta si pasnici....

oare chiar nu intelegeti dragilor ca autnomia asta la care visati nu o sa o aveti niciodata...cu asa populatie imbatranita si cu miile de tineri maghiari care pleaca din tara cred ca in 20 de ani la odorhei se va vb romaneste cu siguranta

legat de civilizatia maghiara pe care nu o contest ....ce rost are sa facem comparatii ...ca ungurii au nu stiu cati km de autostrada si nu stiu ce PIB pe cap de locuitor etc etc ...ok asa o fi -desi daca ne uitam pe statistici surprizele se tin lant -ai vazut lajbi ce datorie pe cp de locuitor are ungaria ??i idee de ce scade forintu in comparatie cu euro ??

am mai spus si ma repet -DACA NU VA PLACE ROMANIA SI SUNTETI MARI ADMIRATORI AI UNGARIEI -MERGETI FRATILOR IN UNGARIA SI LASATI-NE (macar vreo 10 ani ) ca va cumparam noi dupaia (IMG:style_emoticons/default/w00t.gif) (IMG:style_emoticons/default/notangel.gif)

+Quote Post
shimen_musashi
mesaj 16th March 2006, 15:07
Mesaj #360

Active Member

QUOTE(bitubv @ Mar 16 2006, 15:04) *
ati luat-o in barba la odorheiu...desi tokes visa zeci de mii de unguri si au venit 2500 de oameni majoritatea in varsta si pasnici....

oare chiar nu intelegeti dragilor ca autnomia asta la care visati nu o sa o aveti niciodata...cu asa populatie imbatranita si cu miile de tineri maghiari care pleaca din tara cred ca in 20 de ani la odorhei se va vb romaneste cu siguranta

legat de civilizatia maghiara pe care nu o contest ....ce rost are sa facem comparatii ...ca ungurii au nu stiu cati km de autostrada si nu stiu ce PIB pe cap de locuitor etc etc ...ok asa o fi -desi daca ne uitam pe statistici surprizele se tin lant -ai vazut lajbi ce datorie pe cp de locuitor are ungaria ??i idee de ce scade forintu in comparatie cu euro ??

am mai spus si ma repet -DACA NU VA PLACE ROMANIA SI SUNTETI MARI ADMIRATORI AI UNGARIEI -MERGETI FRATILOR IN UNGARIA SI LASATI-NE (macar vreo 10 ani ) ca va cumparam noi dupaia (IMG:style_emoticons/default/w00t.gif) (IMG:style_emoticons/default/notangel.gif)

cum se face ca daca sunteti in UE si aven nevoie de acordul vostru (al Ungariei) vretti teritoriile unor inapoiati?

+Quote Post
Reclama
mesaj A minute ago
Mesaj #

Grup: Bot

Esti student? Beneficiaza acum de gratuitatile si reducerile de iarna!

46 V  « < 18 19 20 21 22 > » 
Closed TopicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 24th November 2009 - 07:27
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia