Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

> ATENTIE !

Deoarece Noi (cei ce am fondat acest forum) NU facem politica si CREDEM in libertatea de exprimare, am creat aceasta arie pentru ca userii sa poata discuta LIBER. MILITANTII, cei implicati DIRECT in fenomenul politic ce au diverse interese si TOTI fanaticii care nu au nici o legatura cu obiectul acestei arii sunt RUGATI INSISTENT sa NU mai polueze aceasta ARIE si sa se rezume la a scrie O parere si nu 100 folosind 100 de clone.

Moderatorii sunt rugati sa NU permita aceste abuzuri si sa actioneze in consecinta. Oricine poate sa-si spuna parerea dar de aici si pana la a veni cu 100 de useri pentru a IMPUNE o parere e cale lunga. (si pierdere masiva de timp in a crea conturi pe Yahoo and stuff)

Also, userii sunt rugati sa fie precauti in a-si insusi informatii prezentate "amabil" de diversi useri cu scopul clar de a dezinforma. Este dupa cum spuneam un FORUM, deci un loc unde ORICINE poate sa spuna cam tot ce-i trece prin cap. Noi nu putem garanta pentru calitatea datelor referitoare la sondaje si diverse alte cifre oferite de diversi useri atata timp cat nu este mentionata foarte clar o sursa serioasa.

Multumim pentru intelegere !

46 V  « < 17 18 19 20 21 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce doreste natiunea secuiasca ?, UDMR vrea acelasi lucru, dar obtinut in alt mod.
LEANA
mesaj 15th March 2006, 19:18
Mesaj #325

Junior

Grup: Members
Data înscrierii: 15-March 06
ID membru: 69 822

QUOTE(fanariotul @ Mar 15 2006, 19:34) *
Românii trebuie să înveţe ungureşte

:worthy:poate are dreptate!!

poate nu ne mai lasa sa mergem SPRE WEST prin ungaria ,daca ciripim prea mult!!!!!!!!

Acest mesaj a fost modificat de Mosotti: 15th March 2006, 19:45
Go to the top of the page

+Quote Post
fanariotul
mesaj 15th March 2006, 19:20
Mesaj #326

Guru Member

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 27-March 03
Locație: Hogwarts
ID membru: 3 332

QUOTE(LEANA @ Mar 15 2006, 19:18) *
:worthy:poate are dreptate!!

poate nu ne mai lasa sa mergem SPRE WEST prin ungaria ,daca ciripim prea mult!!!!!!!!

Clona ? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
shimen_musashi
mesaj 15th March 2006, 19:21
Mesaj #327

Active Member

Data înscrierii: 15-April 05
Locație: Cluj-Napoca
ID membru: 34 745

QUOTE(fanariotul @ Mar 15 2006, 18:34) *
Românii trebuie să înveţe ungureşte

frate astia si-o iau in cap (IMG:style_emoticons/default/death.gif)

Acest mesaj a fost modificat de Mosotti: 15th March 2006, 19:46

+Quote Post
CapitanuPICARD
mesaj 15th March 2006, 20:46
Mesaj #328

Senior Member

Data înscrierii: 10-January 05
ID membru: 28 534

seara buna puisorilor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
dupa cum vi s-a spus, ziulica asta a trecut fain-frumos. iar voi, separatistilor, ati luat-o asa cum ati luat-o mereu si cum o veti lua mereu. adica oral.

va paste UE. si apoi uitarea. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
andyv
mesaj 15th March 2006, 20:48
Mesaj #329

Member

Data înscrierii: 8-July 03
Locație: Zurich
ID membru: 4 759

un blog despre festivitatiile de 15 martie din miercurea ciuc :
http://szekely.blogspot.com/2006/03/march-15th-part-2.html

+Quote Post
adialex
mesaj 15th March 2006, 20:56
Mesaj #330

Member

Data înscrierii: 1-December 04
Locație: Bucale City
ID membru: 26 556

QUOTE(jarrive @ Mar 15 2006, 09:42) *
frumoasa foc unguroaica (IMG:style_emoticons/default/death.gif)

mie chiar mi se pare urata da nah... nu vreau sa ma laud, da-s obisnuit cu ramancele noastre frumoase! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
later edit: sunt dezamagit inca o data pentru ca nu se ia nici o masura impotriva unor maghiari fenil piruvici ce bantuie forumul asta. consider ca au facut intrecut masura. incalcarea principiilor sau chiar a constitutiei romaniei nu e un semn de toleranta fata de minoritati. sunt sincer dezamagit

Acest mesaj a fost modificat de adialex: 15th March 2006, 21:14

+Quote Post
LEANA
mesaj 15th March 2006, 21:10
Mesaj #331

Junior

QUOTE(CapitanuPICARD @ Mar 15 2006, 21:46) *
seara buna puisorilor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
dupa cum vi s-a spus, ziulica asta a trecut fain-frumos. iar voi, separatistilor, ati luat-o asa cum ati luat-o mereu si cum o veti lua mereu. adica oral.

va paste UE. si apoi uitarea. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Pe ei da intra in UE ,dar cu restu cum ramane?Cred ca se lasa cu VIZE!!!

+Quote Post
andyv
mesaj 15th March 2006, 21:16
Mesaj #332

Member

Data înscrierii: 8-July 03
Locație: Zurich
ID membru: 4 759

Autonomia teritoriala, in context european, e absolut normala. Cele mai multe state din UE sunt state federale.
In schimb nu cred ca momentul este oportun. Poporul roman inca nu a inteles ca autonomia locala nu inseamna secesiune. Poate in vreo 10 ani...

+Quote Post
romaximusro
mesaj 15th March 2006, 21:20
Mesaj #333

↑↑ Fiabilitate by Fauve :D ↑↑

Grup: Banned by Moderators
Data înscrierii: 16-May 05
Locație: Iași
ID membru: 36 806

QUOTE(LEANA @ Mar 15 2006, 22:10) *
Pe ei da intra in UE ,dar cu restu cum ramane?Cred ca se lasa cu VIZE!!!

leano numele ti se potriveste perfect (IMG:style_emoticons/default/death.gif)

+Quote Post
Morticia
mesaj 15th March 2006, 21:21
Mesaj #334

Active Member

Data înscrierii: 5-May 05
ID membru: 36 066

QUOTE(andyv @ Mar 15 2006, 21:16) *
Autonomia teritoriala, in context european, e absolut normala. Cele mai multe state din UE sunt state federale.
In schimb nu cred ca momentul este oportun. Poporul roman inca nu a inteles ca autonomia locala nu inseamna secesiune. Poate in vreo 10 ani...

Cele mai multe state din ue sunt federale? Hmmmm, daca zici tu. Cele care sunt federale au niste argumente istorice pt asta, nu s-au federalizat de dragul UE. De ce sa schimbi ceva care merge?

+Quote Post
Tuliman
mesaj 15th March 2006, 21:28
Mesaj #335

Member

Data înscrierii: 27-October 04
ID membru: 24 967

QUOTE(andyv @ Mar 15 2006, 21:16) *

Citat din mine:

http://www.mae.ro/index.php?unde=doc&id=7283

Asta intelege UE prin regionalizare (ca si politica la nivelul UE), STRICT pe criterii ECONOMICE, si NU regionalizarea unei tari, ci zone transfrontaliere. Pica deci sustinerea UE pt regionalizarea asa cum o vor cetatenii romani de etnie maghiara si anume administrativa (chiar teritoriala, separatism) si pe criterii etnice.

http://www.mae.ro/index.php?unde=doc&id=28224

Asta in legatura cu subiectul Regionalizare pe criterii etnice.

"În 2002, s-a decis să nu se dea curs Recomandării 43 (1998), având în vedere faptul că dreptul internațional nu consacră conceptul de autonomie teritorială pe baze etnice, care este chiar interzis expres în unele constituții europene.
.....
In ceea ce privește Recomandarea 70 (1999), Comitetul Miniștrilor a decis că organizarea teritorială a unui stat trebuie să corespundă constituției și legislației interne, la nivel european fiind acceptate diferite opțiuni. În consecință, această recomandare nu poate fi invocată pentru susținerea introducerii subdiviziunilor administrativ-teritoriale pe criterii etnice, în baza unui statut special.

Prin Recomandarea 1735, se solicită Comitetului de Miniștri să prevină și să combată eventuale încercări de promovare a purității etnice sau de organizare administrativă a statelor membre pe baze etnice, fiind susținute în schimb măsurile afirmative de protecție a persoanelor aparținând minorităților naționale."

Dupa cum si mie mi-au fost sterse posturi pe motiv de off-topic, propun care orice afirmatie de genul: UE recomanda regionalizarea etnica/teritoriala a unei tari si alte aberatii de genul, sa fie sterse pe motiv de off-topic, dezinformare, instigare si minciuni.

+Quote Post
LEANA
mesaj 15th March 2006, 22:06
Mesaj #336

Junior

QUOTE(romaximusro @ Mar 15 2006, 22:20) *
leano numele ti se potriveste perfect (IMG:style_emoticons/default/death.gif)

Numele mi se potriveste,dar MAMALIGA NU mi se mai potriveste,m-am saturat,asa ca nu vreau sa patim ca sarbii ,sa ramanem cu foamea in gat .Eu circul prin EUROPA ,asa ca mai ganditiva un pic!!!

+Quote Post
Mosotti
mesaj 15th March 2006, 22:20
Mesaj #337

Geniu umil

Grup: Moderators
Data înscrierii: 21-April 04
Locație: Timisoara, orasul jeguletzului
ID membru: 14 919

dragii mei, 15 martie a trecut. harghita si covasna nu sint independente. legiunea secuiasca n-a ocupat bucurestiul. vadim e inca la el in salon. sa ne oprim aici (IMG:style_emoticons/default/cheers.gif)

edit: am fost informat ca mai sint opinii de dupa

sper sa fie mai inteligente decit "huo, bozgore, mars in ungaria" (IMG:style_emoticons/default/nono.gif)

Acest mesaj a fost modificat de Mosotti: 15th March 2006, 23:14

+Quote Post
Naga
mesaj 16th March 2006, 11:15
Mesaj #338

Active Member

Data înscrierii: 29-March 05
ID membru: 33 493

Opiniile de dupa? Cititi ce scrie azi Gabriel Andreescu in "Ziua", acelasi ziar care publica aberatiile despre "Legiunea secuiasca". Nu ma dau in vant dupa articolele lui G.A., dar asta chiar este interesant.

http://www.ziua.net/display.php?id=195836&...6f7e54a52486c36

La investigarea unei crime, prima intrebare nu este totusi a cui ar fi pierderea, ci al cui ar fi interesul. in acest caz, "beneficiarii" sunt usor de identificat. Coneliu Vadim Tudor jubila cand a anuntat contrademonstratia de 100.000 de persoane. Dar beneficiarii de fond si pe termen lung raman serviciile de informatii. O psihoza a amenintarilor si, deci, a nevoii de securitate era exact ce aveau ele nevoie in aceste zile. Initiativa "republicii secuiesti" pare ideala pentru a argumenta de ce ar fi necesara adoptarea pachetului de legi care ofera agentilor si institutiilor respective puteri si imunitate. Acest scenariu este tras la indigo. In martie 1990, conflictul tot de la Targu Mures a precedat crearea Serviciului Roman de Informatii. Un scandal privind situatia din Harghita si Covasna a constituit fundalul pe care s-a discutat legea de organizare si functionare a SRI in toamna anului 1991 s.a.m.d.

Mitingul de la Odorheiul Secuiesc din 15 martie a decurs - cum se putea altfel? - fara consecinte. Ramane insa in obscuritate aparitia pe Internet a celor 12 puncte provocatoare, preluarea fara noima si vizualizarea lor pana in ultimul moment la televiziune. Intrebata, redactia nu gaseste nici o explicatie. Autorii ar putea fi descoperiti fara dificultate - vezi cazul Armaghedon. Nu pentru a-i pune in discutie libertatea de expunere a parerilor, ci pentru a afla daca ne aflam cumva in fata unei proaspete diversiuni. Eventuala implicare a serviciilor este o tema de interes public. Caci crearea de tensiuni interetnice prin astfel de scenarii reprezinta, de data aceasta cu adevarat, o violare grava a legii si a principiilor constitutionale. Exact ca in cazul caricaturilor lui Mahomed, nu proclamatia pe hartie e problema, ci fortele care o manipuleaza starnind violenta si sabotand valorile democratice. Este revoltator ca societatea romaneasca sa fie, timp de 16 ani, obiectul unor experimente de manipulare, carora le mai plateste si costurile.

P.S. cartman, nu fi trist ca am revenit, pentru ca nu am de gand sa mai postez prea mult aici. Dar daca tot am postat din greu pe subiectul asta inainte de 15 martie, am considerat ca e bine sa postez si ceva concluzii.

+Quote Post
sorin mok
mesaj 16th March 2006, 11:51
Mesaj #339

Active Member

Data înscrierii: 5-April 05
ID membru: 34 062

Ziua e un ziar care vede Securitatea si SRI - ul peste tot. Orice s-ar intampla, sunt intotdeauna niste "servicii" care lucreza. Probabil serviciile astea au pus pct. 12 al proclamatiei secuilor, adica unire cu patri muma - Ungaria.

+Quote Post
shimen_musashi
mesaj 16th March 2006, 12:12
Mesaj #340

Active Member

Data înscrierii: 15-April 05
Locație: Cluj-Napoca
ID membru: 34 745

si totusi..... au fost cativa care au sustinut regionalizarea si cred ca mai sunt .........aceste nevoi (sa le zicem) nu o sa dispara prea curand............
pana una alta........ (IMG:style_emoticons/default/peacefingers.gif)

+Quote Post
CapitanuPICARD
mesaj 16th March 2006, 12:19
Mesaj #341

Senior Member

Data înscrierii: 10-January 05
ID membru: 28 534

naga, te oftici? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) v-ati luat-o din nou.
la mai mare! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Naga
mesaj 16th March 2006, 12:24
Mesaj #342

Active Member

Data înscrierii: 29-March 05
ID membru: 33 493

QUOTE(shimen_musashi @ Mar 16 2006, 12:12) *
si totusi..... au fost cativa care au sustinut regionalizarea si cred ca mai sunt .........aceste nevoi (sa le zicem) nu o sa dispara prea curand............
pana una alta........ (IMG:style_emoticons/default/peacefingers.gif)

Vad ca si tu faci confuzie intre regionalizare si autonomie, pe de o parte, si independenta de cealalta parte. (IMG:style_emoticons/default/nono.gif) Autonomia a tot fost ceruta si este ceruta si in continuare de maghiari si secui, dar povestea aia cu "proclamatia de independenta" din Europai Ido este cusuta cu ata alba. La fel de absurda este si povestea cu alipirea Tinutului Secuiesc la Ungaria, avand in vedere faptul ca regiunea este inconjurata din toate partile de zone majoritar romanesti.

+Quote Post
Reclama
mesaj A minute ago
Mesaj #

Grup: Bot

Esti student? Beneficiaza acum de gratuitatile si reducerile de iarna!

46 V  « < 17 18 19 20 21 > » 
Closed TopicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 23rd November 2009 - 21:33
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia