|
Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() ![]() |
12th March 2006, 09:56
|
|
|
Junior Grup: Members Mesaje: 115 Data înscrierii: 27-February 06 ID membru: 67 759 |
Daca stiam sigur nu intrebam, afirmam. Ca un cititor atent al forumului, chiar si tu trebuie sa recunosti ca stilul de scris a celor doi se suprapune, pana la o asemanare totala. Nu-i o questie la fel de concreta precum amprentele, dar ce sanse sunt sa existe aceasta asemanare tocmai pe Softpedia ? Intreb, nu afirm. Si eu cred ca esti un coleg carcotas si care doreste sa creeze dispute inutile. Si am impresia ca stilul tau este foarte asemanator cu al altui forumist, dar pantru ca nu am datele necesare raman la stadiul de banuiala. Ca sa revenim la tema, ce spui despre faptul ca UDMR a dat publicitatii urmatoarele "Referitor la mitingul organizat de Consiliul Național Secuiesc, Marko Bela a precizat că nici el și nici UDMR nu au fost și nu sunt de acord cu desfășurarea acestuia. Marko Bela a arătat că nimeni din conducerea Uniunii nu va participa la mitingul organizat de CNS la Odorheiu Secuiesc, deși ceea ce se va cere acolo se regăsește și în programul UDMR. Liderul unional consideră că este un fapt deosebit de periculos ca, în anul 2006, să recurgi la amenințări cu aducerea de trupe sau a maselor de oameni pentru a organiza o contra-manifestație. Marko Bela a mai anunțat că la manifestările din acest an nu a invitat politicieni din Ungaria, pentru a nu influența campania electorală și a pune în pericol alegerile din aprilie. Pe 15 martie, Consiliul National Secuiesc a anunțat că va lansa o proclamație pentru înființarea ținutului Secuiesc ca regiune autonomă, la nivelul județelor Covasna, Harghita și Mureș." Mie mi se pare ca este o pozitie lucida si responsabila. La TV am urmarit si diverse declaratii facute de Corneliu Vadim Tudor, care nu au fost la fel de calme si pasnice. Dimpotriva, liderul PRM afirma in continuare pe un ton vehement ca se va duce acolo impreuna cu sustinatorii sai, in ciuda apelurilor facute de presedintele Traian Basescu. Ce parere ai despre cele doua pozitii? |
|
|
|
12th March 2006, 10:08
|
|||
|
Guru Member Grup: Senior Members Mesaje: 11 897 Data înscrierii: 27-March 03 Locație: Hogwarts ID membru: 3 332 |
|
||
|
|
|||
12th March 2006, 10:58
|
|
|
Junior Grup: Members Mesaje: 115 Data înscrierii: 27-February 06 ID membru: 67 759 |
Stiu si la cine te referi. A mai facut cineva referire la asta, intemplator cel cu care te asemeni atat de mult. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Numai ca n-ai dreptate din pacate. Stiu ca esti suparat, orgoliul ti-a fost calcat in picioare, dar cine-i de vina ? Parerea mea despre UDMR este: 1. Mergi la link-ul din semnatura mea si citeste. 2. Cand o sa spuna UDMR in documente oficiale ca nu doreste autonomie, adica acelasi lucru ca UCM, CNS & stuff, o sa-i consider baieti de treaba. As dori sa stiu parerea ta in ceea ce priveste autonomia. Imi poti detalia putin cum vezi tu infaptuita aceasta "lucrare" ? Deasemenea, cum sa fie autonomia asta, fel, intindere, pe ce baza, etc. Eu nu sunt un om orgolios, ma confunzi. Sunt un om pasnic si de cand am intrat pe acest forum am cautat sa pastrez o pozitie de mijloc. Dezavuez orice extremism de oriunde ar veni acesta. Nu intru in polemici, mai ales ca am vazut cum se soldeaza. Am luat apararea unei colege care exprimase o parere absolut corecta si au inceput sa apara tot felul de acuzatii la adresa mea. Te intrebasem ce parere ai cu privire la cele doua pozitii. Te-ai referit numai la pozitia UDMR. Dar despre PRM si intentia lui Corneliu Vadim Tudor de a organiza o contramanifestatie cu orice pret? Despre autonomia teritoriala nu am nici o parere. Vom vedea cum decurg lucrurile dupa aderarea la Uniunea Europeana. Este posibil sa fie adoptate noi prevederi legale care sa adapteze legislatia Romaniei la cea Europeana. Nefiind foarte in tema cu asta, nu ma pot pronunta. Am vazut ca a fost si un topic despre asa zisa autonomie culturala. Vad ca problema este inca in dezbaterea Parlamentului. Sunt convins ca se vor lua cele mai potrivite decizii, in asa fel incat toate partile interesate sa fie multumite. Acest proiect de lege este asumat de guvern si a fost discutat pana la saturatie, asa incat cred ca va trece in forma propusa. Sunt de parere ca orice probleme si orice divergente se pot discuta si se poate ajunge la o intelegere prin negociere calma si responsabila. Oamenii care au in maini soarte tarii noastre trebuie sa faca eforturi in directia integrarii europene, iar asta inseamna si o pozitie realista in privinta minoritatilor nationale. Si mai cred ca nu numai politicienii au o raspundere aici, ci noi toti, cetatenii de rand. Am intrat si pe alte forumuri de discutii, inclusiv pe cele ale unor ziare si m-am intristat profund vazand ca pozitiile pasnice sunt doar cateva, iar restul sunt numai injuraturi si incitari. Am observat ca atat romanii cat si maghiarii sunt la fel de intoleranti in privinta nationala. Trebuie sa ne schimbam din temelii modul de a gandi. Suntem aici impreuna si suntem crestini. Avem acelasi Dumnezeu, indiferent de limba in care vorbim si ne rugam. Am incredere ca Dumnezeu ne va lumina sa ajungem la intelegere si respect reciproc. Insa cred ca problema acuta pe care o are tara noastra nu este aceasta, ci coruptia si reforma justitiei. Daca va fi ceva care sa ne traga inapoi, acestea vor fi problemele. |
|
|
|
12th March 2006, 11:39
|
|
|
Guru Member Grup: Senior Members Mesaje: 11 897 Data înscrierii: 27-March 03 Locație: Hogwarts ID membru: 3 332 |
Este posibil sa fie adoptate noi prevederi legale care sa adapteze legislatia Romaniei la cea Europeana. Am vazut ca a fost si un topic despre asa zisa autonomie culturala. Vad ca problema este inca in dezbaterea Parlamentului. Sunt convins ca se vor lua cele mai potrivite decizii, in asa fel incat toate partile interesate sa fie multumite. Acest proiect de lege este asumat de guvern si a fost discutat pana la saturatie, asa incat cred ca va trece in forma propusa. iar asta inseamna si o pozitie realista in privinta minoritatilor nationale. Insa cred ca problema acuta pe care o are tara noastra nu este aceasta, ci coruptia si reforma justitiei. Daca va fi ceva care sa ne traga inapoi, acestea vor fi problemele. Eu cred ca nu ! Si atata vreme cat in programul UDMR/UCM va aparea scrisa dorinta de autonomie teritoriala, chiar daca este mascata sub forma autonomiei culturale, tot atata vreme va exista si PRM. Pozitia realista in privinta minoritatilor Romania are de mult timp. Nici o lege care sa consfiinteasca autonomia, alta decat decat cea locala/financiara nu va trece de Parlamentul Romaniei. Iar daca va trece, se vor intampla doua lucruri: Partidele romanesti care o vor sustine, nu vor mai intra in veci in parlament. Legea va fi oricum atacata la Curtea Constitutionala, si va fi declarata anticonstitutionala. Sunt cateva thread-uri despre coruptie & justitie, dar nu ti-am vazut parerile. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
12th March 2006, 12:12
|
|
|
Member Grup: Members Mesaje: 962 Data înscrierii: 27-October 04 ID membru: 24 967 |
Daca mai citesti putini si nu numai ziarul nationalist antimaghiar Ziua condus de un fost informator al Securitatii (....a trebuit sa.si ia talpasita de al Romania Libera dupa ce sa aflat cu ce sa ocupat distinsul domn inainte de 1989....) ...vei afla ca in EUROPA SUNT MULTE TERITORII AUTONOMA PE CRITERII ETNICE. In articolul respectiv, care are la baza studiul unui jurist expert in probleme internationale si nu parerile directorului ziarului, este precizat ca: "Structurile europene se feresc de obicei sa emita recomandari asupra modalitatilor de organizare - fiecare stat membru al Uniunii Europene incercand sa-si conserve identitatea." ceea ce NU ARE NICI o legatura cu faptul ca in UE exista anumite forme de organizare, inclusiv cele mentionate de tine, forme de organizare care raman la decizia tarii respective, iar UE NU SE BAGA!!! Simplu? Da-mi un singur exemplu in care UE, printre numeroasele recomandari facute pana acum Romaniei, apare si aceasta recomandare privind autonomia administrativa macar, etnica.....nici atat. Deci nu mai aberati cum ca UE nu ne vrea daca nu va dam autonomie, pt ca e o poveste de speriat copii. Cel mai recent exemplu, magaria facuta de Frunda: initiativa lui a fost respinsa. Suficient de relevant zic eu si reprezentativ privind pozitia UE referitor la organizarea Ro, e problema strict INTERNA. |
|
|
|
12th March 2006, 12:50
|
|
|
Active Member Grup: Members Mesaje: 1 416 Data înscrierii: 30-July 05 ID membru: 42 668 |
Pai, daca nu sunt cuminti, baietii astia infierbantati s-ar putea sa primeasca chiar mai mult decat isi doresc...
"Aspirina" si "paracetamol" romanesc...: http://www.ww2incolor.com/phpBB2/viewtopic.php?t=1002& |
|
|
|
12th March 2006, 12:55
|
|||
|
Active Member Grup: Members Mesaje: 1 624 Data înscrierii: 23-February 06 Locație: Insula Izu ID membru: 67 169 |
Acest mesaj a fost modificat de Ayame: 12th March 2006, 13:06 |
||
|
|
|||
12th March 2006, 14:11
|
|
|
Member Grup: Members Mesaje: 962 Data înscrierii: 27-October 04 ID membru: 24 967 |
http://www.mae.ro/index.php?unde=doc&id=7283
Asta intelege UE prin regionalizare (ca si politica la nivelul UE), STRICT pe criterii ECONOMICE, si NU regionalizarea unei tari, ci zone transfrontaliere. Pica deci sustinerea UE pt regionalizarea asa cum o vor cetatenii romani de etnie maghiara si anume administrativa (chiar teritoriala, separatism) si pe criterii etnice. http://www.mae.ro/index.php?unde=doc&id=28224 Asta in legatura cu subiectul Regionalizare pe criterii etnice. "În 2002, s-a decis să nu se dea curs Recomandării 43 (1998), având în vedere faptul că dreptul internațional nu consacră conceptul de autonomie teritorială pe baze etnice, care este chiar interzis expres în unele constituții europene. ..... In ceea ce privește Recomandarea 70 (1999), Comitetul Miniștrilor a decis că organizarea teritorială a unui stat trebuie să corespundă constituției și legislației interne, la nivel european fiind acceptate diferite opțiuni. În consecință, această recomandare nu poate fi invocată pentru susținerea introducerii subdiviziunilor administrativ-teritoriale pe criterii etnice, în baza unui statut special. Prin Recomandarea 1735, se solicită Comitetului de Miniștri să prevină și să combată eventuale încercări de promovare a purității etnice sau de organizare administrativă a statelor membre pe baze etnice, fiind susținute în schimb măsurile afirmative de protecție a persoanelor aparținând minorităților naționale." Dupa cum si mie mi-au fost sterse posturi pe motiv de off-topic, propun care orice afirmatie de genul: UE recomanda regionalizarea etnica/teritoriala a unei tari si alte aberatii de genul, sa fie sterse pe motiv de off-topic, dezinformare, instigare si minciuni. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) |
|
|
|
12th March 2006, 14:26
|
|
|
Member Grup: Members Mesaje: 700 Data înscrierii: 9-March 06 ID membru: 69 011 |
Eu unul n-as respinge a priori ideea de regionalizare/autonomie (teritoriala) a unei comunitati (etnice). Pentru ca nu o vad ca o separare de jure de majoritate (granite, pasaport, s.a.m.d.) cat ca o expresie a dezvoltarii (in sens bun) a spirtului comunitar: manifestarea identitatii, afirmarea initiativelor locale, auto-gospodarire, atitudini civice, norme de comportament, valori morale si etice, etc. O reusita un acest domeniu ar putea, prin puterea exemplului, mobiliza si ambitiona "majoritatea" amorfa, apatica, paralizata de pasivitate si resemnare - asa cum este aceasta acum.
|
|
|
|
12th March 2006, 14:53
|
|
|
Active Member Grup: Members Mesaje: 1 854 Data înscrierii: 15-April 05 Locație: Cluj-Napoca ID membru: 34 745 |
parerea mea e ca problemele o sa dispara numai in momentul in care o sa ne consideram toti cetateni ai romaniei, nu eu sunt roman, tu ungur, el sas, cei de colo turci , tatari sau mai stiu eu ce. consider ca legea minoritatilor e un kk mare de tot. acesta lege e cea care face discriminarea intre noi. traiesc de ceva timp pe aceste plaiuri printre diferite nationalitai si va spu sincer ca nu am vazut pe nimeni sa se manifeste dupa cum scrie in presa sau se vede la tv. totul pare rupt din alta lume. sunt profund dezgustat. daca va fi ceva in 15 sa le fie rusine si la unguri si la sasi si la romanii care o sa fie implicati. (IMG:style_emoticons/default/peacefingers.gif) |
|
|
|
12th March 2006, 15:07
|
|
|
Eu unul nu sunt de acord sa transformam mii de romani in minoritari in propria lor tara (ceea ce deja sunt) - poate pare limbaj de lemn - doar de dragul manifestarii "identitatii, afirmarea initiativelor locale, auto-gospodarire, atitudini civice, norme de comportament, valori morale si etice." Si sa fim seriosi, maghiarii vor mult mai mult de atat, nu vor doar sa-si afirme toate cele de mai sus, au posibilitatea asta in prezent, nu-i impiedica nimic, deja o fac.
Ma deranjeaza agresivitatea cu care isi manifesta "identitatea" (arborarea drapelului maghiar pe primaria nu stiu carui oras, refuzul de a accepta recruti de origine romana in unitatea militara din oras pe motiv ca "destabilizeaza echilibrul etnic", incapatanarea de a instala statui cu "eroi" maghiari in orase romanesti in conditiile in care personajele respective sunt considerate criminali de razboi de catre romani), sfidarea chiar si refuzul de a-si recunoaste apartenenta la tot ce inseamna Romania si respingerea pe care multi maghiari o arata vizavi de romani (ca si etnie). Un exemplu tipic: gradul de cunoastere al limbii romane printre cetatenii romani de origine maghiara. Ar fi un minim de bun simt din partea maghiarilor, in spiritul "convieturii pasnice". Sa dea macar semnul asta de buna-vointa si mai discutam pe tema regionalizarii. Deci sa nu vorbim de "convietuire" pasnica (prin regionalizare etnica), atata timp cat sentimentele de ambele parti, nu sunt tocmai pasnice. Iar majoritatea ma indoiesc ca va fi mobilizata/ambitionata in felul asta, din contra. Acest mesaj a fost modificat de Tuliman: 12th March 2006, 15:09 |
|
|
|
12th March 2006, 15:11
|
|
|
Senior Member Grup: Senior Members Mesaje: 5 502 Data înscrierii: 11-June 04 ID membru: 18 133 |
Eu unul n-as respinge a priori ideea de regionalizare/autonomie (teritoriala) a unei comunitati (etnice). Pentru ca nu o vad ca o separare de jure de majoritate (granite, pasaport, s.a.m.d.) cat ca o expresie a dezvoltarii (in sens bun) a spirtului comunitar: manifestarea identitatii, afirmarea initiativelor locale, auto-gospodarire, atitudini civice, norme de comportament, valori morale si etice, etc. O reusita un acest domeniu ar putea, prin puterea exemplului, mobiliza si ambitiona "majoritatea" amorfa, apatica, paralizata de pasivitate si resemnare - asa cum este aceasta acum. asa o vezi tu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) dar nu suntem obligati sa o luam ca o obligatie; asa ca daca va separati mie mi se pare normal: sa aveti carte verde pentru a merge cu masina la Brasov; sa va cerem pasaport ca sa mergeti la Oradea; sa va platiti studiile la ASE in Bucuresti ca un cetatean strain, in Euro; sa platiti taxe vamale pentru marfurile care intra sau ies din "tara" voastra etc. cam asa vad eu viitoarea tara secuiesca (IMG:style_emoticons/default/notangel.gif) |
|
|
|
12th March 2006, 15:12
|
|
|
Active Member Grup: Members Mesaje: 1 234 Data înscrierii: 26-August 05 ID membru: 45 109 |
Eu cred ca esti bolnava la cap ...dar rau de tot . Asi trage eu acuma o injuratura in limba "secuieasca" numai pt a recunoaste "diferenta" dintre cea maghiara si "secuieasca" pt jignirile scrise mai sus...dar nu fac ..nu ma cobori la nivelul vostru " ortodoxonationalistomegaromani.."..ca astia sunteti cei care discutati non stop despre noi....(nu generalizez !!!! ) Eu sunt secui ...ari fii bine ca nu voi sa decideti ce suntem noi , ci lasati pe noi....aceasta diversiune e veche de mult si de multi se incearaca permanent de a arata ca de fapt secuii nu sunt maghiari , au fost maghiarizati..etc..etc......DAR VOI CE SUNTETI ? Asta macari stiti ? Eu cred ca voi aveti(cei care discutati non stop prostii de acest gen ) complexe de inferioritate .De aia vorbiti tot feluri de megaprostii ...si scoateti pasaje de la niste autori sa nu zic de ce calitate.... Si cuconita ....poate tu esti cam "ne"dezvoltata...si crezi ca noi abia acuma am descoperit chibritul....Te informez ca stau la sat si majoritatea prietenilor mei au conexiune internet , numai ca nu vin la asemenea forumuri ..ne gasasti daca duci dorul de noi pe weburi unguresti din Ungaria si din Ardeal....si nu de aia nu vin ca nu stiu sa scrie doua fraze ...au scarba de voi ,de voi nationalisti ramasi cu gandirea inca in secolul 19....in 2006. (IMG:style_emoticons/default/nono.gif) Amice, eu cred ca romanii sunt 100% latini iar elementul dacic/migrator/slav/avar/turcesc lipseste cu desavarsire din genele noastre. Ai ceva impotriva? Sper ca nu pentru ca nu tu decizi ce suntem noi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Limba secuiasca! Asta e buna! (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) "complexe de inferioritate"? Fata de prietenii tai de la sat? (IMG:style_emoticons/default/worthy.gif) Esti sigur? (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Acest mesaj a fost modificat de Lowhigh: 12th March 2006, 15:13 |
|
|
|
12th March 2006, 15:35
|
|
|
Member Grup: Members Mesaje: 700 Data înscrierii: 9-March 06 ID membru: 69 011 |
[...]asa ca daca va separati mie mi se pare normal: sa aveti carte verde pentru a merge cu masina la Brasov; sa va cerem pasaport ca sa mergeti la Oradea; sa va platiti studiile la ASE in Bucuresti ca un cetatean strain, in Euro; sa platiti taxe vamale pentru marfurile care intra sau ies din "tara" voastra etc. Hehe, sa ne uitam la treaba asta si din (ce)alta perspectiva: rromii (alta minoritate etnica, de vreo 4-5 ori mai numeroasa in RO ca secuii de care vorbim si despre care am stabilit in paginile anterioare ca numara doar vreo 600.000 de insi), care n-au constiinta identitatii (istorice), nu (prea) au initiative locale, n-au (deloc) ambitii de auto-gospodarire, civism, comportament s.a.m.d. Ei, as vrea sa vad care cetatean (majoritar) din tara asta s-ar opune ideii ca ei, din proprie initiativa, sa constituie un "Tinut al Rromilor" (un mega-judet autonom, sa zicem undeva prin Baragan) unde sa se adune toti si sa traiasca in legea lor asa cum cred ei de cuviinta ca e bine. (IMG:style_emoticons/default/kisstogether.gif)
cam asa vad eu viitoarea tara secuiesca (IMG:style_emoticons/default/notangel.gif) |
|
|
|
12th March 2006, 15:54
|
|
|
Eu propun ca in Romania sa nu se mai practice discriminarea pozitiva (sa nu mai avem in universitati locuri special rezervate pt minoritati, toti sa sustina acelasi examen de admitere) si sa nu se mai permita nici unui absolvent de clasa a 8-a sa-si continue studiile daca nu cunoaste limba romana la perfectie.
|
|
|
|
12th March 2006, 16:41
|
|
|
Member Grup: Members Mesaje: 533 Data înscrierii: 29-December 04 ID membru: 27 923 |
Eu propun ca in Romania sa nu se mai practice discriminarea pozitiva (sa nu mai avem in universitati locuri special rezervate pt minoritati, toti sa sustina acelasi examen de admitere) si sa nu se mai permita nici unui absolvent de clasa a 8-a sa-si continue studiile daca nu cunoaste limba romana la perfectie. am si eu o prupunere ...toti cei care sau mutat in Ardeal in ultimii 30-40 de ani sa se duca frumusel acasa in moldova si olétenia ca sa nu fie stresati de "bozgori" ...daca tot nu se simt bine acolo .!!! (IMG:style_emoticons/default/coolspeak.gif) Adios ca eu am plecat de aici , cum au plecat majoritatea oamenilor normali ..mariuspetru, Gheorghe D. E-boy , ....etc Nu merita sa pierzi vremea cu niste zapaciti la cap....un lucru e sigur sunt multi roman care s-au saturat de aceste mentalitati balcanice retrograde ...si asta e un lucru inbucurator ... Sunt si alte forumuri . Pt restul ....fierbeti-va in sucul verde cu iz nationalist in continuare , Succes. Viitorul e tot pt noi cei care vrem sa schimbam ceva in bine in aceasta tara , si sa nu ramanem cu ideiile secolului 18-19.... byby |
|
|
|
12th March 2006, 16:48
|
|
|
Active Member Grup: Members Mesaje: 1 494 Data înscrierii: 11-July 05 Locație: Bacau ID membru: 41 235 |
Adios ca eu am plecat de aici , cum au plecat majoritatea oamenilor normali ..mariuspetru, Gheorghe D. E-boy , ....etc Nu merita sa pierzi vremea cu niste zapaciti la cap....un lucru e sigur sunt multi roman care s-au saturat de aceste mentalitati balcanice retrograde ...si asta e un lucru inbucurator ... Sunt si alte forumuri . Pt restul ....fierbeti-va in sucul verde cu iz nationalist in continuare , Succes. Viitorul e tot pt noi cei care vrem sa schimbam ceva in bine in aceasta tara , si sa nu ramanem cu ideiile secolului 18-19.... byby (IMG:style_emoticons/default/wave.gif) sper sa te tii de cuvant si sa nu faci si tu ca Naga (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) am si eu o prupunere ...toti cei care sau mutat in Ardeal in ultimii 30-40 de ani sa se duca frumusel acasa in moldova si olétenia ca sa nu fie stresati de "bozgori" ...daca tot nu se simt bine acolo .!!! (IMG:style_emoticons/default/coolspeak.gif) (IMG:style_emoticons/default/roll2.gif) vezi sa nu ne mutam pana in Budapesta si sa stam vreo 1000 de ani acolo ca si asa am auzit ca vreo 950 de ani o sa fim singuri acolo daca ai inteles aluzia !! (IMG:style_emoticons/default/death.gif) e cea mai mare prostie pe care am auzit-o de la tine, romanul sta unde vrea el nu unde il trimiti tu ... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Acest mesaj a fost modificat de cartman_sp99: 12th March 2006, 16:50 |
|
|
|
12th March 2006, 16:49
|
|
|
↑↑ Fiabilitate by Fauve :D ↑↑ Grup: Banned by Moderators Mesaje: 40 934 Data înscrierii: 16-May 05 Locație: Iași ID membru: 36 806 |
kukker atunci cand jignesti oameni de buna credinta facandu-i anormali si cand glorifici persoane ca mariuspetru normali (uiti cum jignea oamenii in masa? ) nu putem decat sa-ti uram drum bun si cale batuta. Nu ne va fi dor de tine si speram sa nu ne scrii scrisori de bun ramas.
|
|
|
|
A minute ago
|
|
![]() Grup: Bot |
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Versiune simplificată | Data: 24th November 2009 - 01:12 |
| © 2001 -
2009 Softpedia. All rights reserved. Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL. |
|
| Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia | |