|
Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() ![]() |
10th March 2006, 20:27
|
|
|
Observator Grup: Senior Members Mesaje: 5 089 Data înscrierii: 13-October 03 Locație: Timisoara ID membru: 7 229 |
Eu zic sa ramanem la tema discutiei... (IMG:style_emoticons/default/naughty.gif) Vad ca incepem sa brodim pe langa subiect...doar doar explodeaza o bomba pe aici ! Buuuuuuf ! (IMG:style_emoticons/default/deadtongue.gif) A fost un part venit din mijlocul Transilvaniei de la niste zapaciti , aspirat la Bucuresti de cativa WC-PRMisti . Deschidem geamurile , aerisim... La cine nu-i place curentul...liber ! |
|
|
|
10th March 2006, 20:43
|
|||
|
Active Member Grup: Members Mesaje: 1 624 Data înscrierii: 23-February 06 Locație: Insula Izu ID membru: 67 169 |
|
||
|
|
|||
10th March 2006, 20:45
|
|
|
↑↑ Fiabilitate by Fauve :D ↑↑ Grup: Banned by Moderators Mesaje: 40 934 Data înscrierii: 16-May 05 Locație: Iași ID membru: 36 806 |
ayame lasa aerele astea caci nu am zis-o cu rautate. Nu avem nevoie in poiana de replici de otobel. Uita-te putin in urma si imi vei da dreptate
|
|
|
|
10th March 2006, 20:46
|
|
|
Observator Grup: Senior Members Mesaje: 5 089 Data înscrierii: 13-October 03 Locație: Timisoara ID membru: 7 229 |
|
|
|
|
10th March 2006, 21:09
|
|
|
Active Member Grup: Members Mesaje: 1 624 Data înscrierii: 23-February 06 Locație: Insula Izu ID membru: 67 169 |
ayame lasa aerele astea caci nu am zis-o cu rautate. Nu avem nevoie in poiana de replici de otobel. Uita-te putin in urma si imi vei da dreptate eu nu am facut decit sa va spun ca singura rezolvare a rasismului din romania sint regionalizarile, alte beneficii nu pot sa prevad si nici nu am cum sa va ca explic japonezii benefiaciaza foarte mult pe asta, ma refer economic, romania ar putea beneficia momentan de scaderea rasismului, si daca nu se rezolva in primul rind aceasta problema romania...NU VA INTRA NICIODATA IN EUROPA.. rasismul poate declansa foare usor un razboi civil... |
|
|
|
10th March 2006, 21:09
|
|
|
marele licurici Grup: Moderators Mesaje: 11 349 Data înscrierii: 25-September 04 Locație: C-E DKTM ID membru: 23 406 |
7 User(s) are reading this topic (2 Guests and 5 Anonymous Users)
0 Members: (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Tuliman, vezi postul numarul 10. (IMG:style_emoticons/default/bigyellowgrin.gif) |
|
|
|
10th March 2006, 21:16
|
|||
|
Junior Grup: Members Mesaje: 116 Data înscrierii: 18-January 06 ID membru: 61 825 |
|
||
|
|
|||
10th March 2006, 21:26
|
|
|
Member Grup: Members Mesaje: 962 Data înscrierii: 27-October 04 ID membru: 24 967 |
Tuliman, vezi postul numarul 10. (IMG:style_emoticons/default/bigyellowgrin.gif) Hai sa incepem sa inventam ritualuri sacre, legende si chestii pe care sa le veneram (IMG:style_emoticons/default/coolspeak.gif) Ca multi sunt incognito pe aici...nimic nou! Ce pana mea or avea de ascuns? Edit: QUOTE eu nu am facut decit sa va spun ca singura rezolvare a rasismului din romania sint regionalizarile, alte beneficii nu pot sa prevad si nici nu am cum sa va ca explic japonezii benefiaciaza foarte mult pe asta, ma refer economic, romania ar putea beneficia momentan de scaderea rasismului, si daca nu se rezolva in primul rind aceasta problema romania...NU VA INTRA NICIODATA IN EUROPA.. rasismul poate declansa foare usor un razboi civil... Prin regionalizare etnica, nu facem altceva decat sa transformam mii de romani in minoritari, deci o luam de la capat, chiar agravam. Du-te in Franta si spune-le sa-si rezolve in felul asta problema cu francezii de culoare, sau germanilor problema cu turcii. Japan =/= Ro, nici pe departe, cu atat mai putin dpdv economic, deci comparatia....plus ca Japan dpdv economic e una dintre cele mai centralizate economii. Discriminarea etnica exista de ambele parti, iar separatismul nu are nici o treaba cu asta! Kosovo ti se pare o solutie? Hai sa rezolvam toate problemele Romaniei asa: izolam toti tiganii intr-o zona, si le facem tara; toti maghiarii intr-o zona si le facem tara, toti romanii intr-o zona si le facem tara...regionalizarea pe criterii etnice e exact solutia pt "convietuirea pasnica"; daca doriti sa CONVIETUIM pasnic, hai sa ne separam! WTF, logica ma depaseste. Europa e suficient de rasista, xenofoba si ignoranta cat sa ne iubeasca asa cum suntem. Acest mesaj a fost modificat de Tuliman: 10th March 2006, 21:40 |
|
|
|
10th March 2006, 23:03
|
|
|
Active Member Grup: Members Mesaje: 1 494 Data înscrierii: 11-July 05 Locație: Bacau ID membru: 41 235 |
Esti ceea ce te consideri, eu sunt dac daca vreau (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) oricate natii as avea in mine. Corect dupa modelul liberalismului francez "Esti francez daca te consideri francez" si nu dupa modelul german care spunea asa "Esti german doar daca te-ai nascut german" (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
10th March 2006, 23:38
|
|
|
Junior Grup: Members Mesaje: 245 Data înscrierii: 13-April 05 ID membru: 34 638 |
Naga nu te supara ca aduc discutia pe drumuri mai vechi insa daca in articolul asta inlocuiesc secuii cu membrii misa gasesc aproximativ acelasi ton si aceleasi principii de conducere. Probabil ala care a scris articolul nu stie ce insemana armata si care este diferenta dintre un alpinist sau deltaplanist si un soldat instruit, o grupa sau un pluton de soldati instruiti. Legiunea secuiasca este un basm. Si daca ar exista si ar exista stat major si organizarea ierarhica tot ar fi un mare fas daca in zona si-ar face aparitia o unitate militara "adevarata". Inafara de QI < 90 nu stiu cine mai crede asa ceva. Dar la antena 3 s-a facut talk show despre asta, ca suna bine, tot asa cum, au vandut si moartea Laurei Stoica, Dumnezeu s-o odihneasca si pe ea, si pe copil si pe logodnic ! Pana acum n-au bagat-o n seama si brusc toti is acuma mari prieteni si admiratori. Asa ca dragii mei, nu mai credeti toate basmele pt ca iar masinaria de propaganda s-a pus in miscare si din eventuale tulburari nu vor castiga nici ungurii/secuii nici romanii. E destul sa se incaiere vreo 5, 6 sandinisti (IMG:style_emoticons/default/cursing.gif) si o sa aparem pe toate canale de stiri din lumea asta in timp ce la kiev si moscova niste baieti vor zambi satisfacuti. Iar s-a "încins" atmosfera. Din seria "să mai și râdem": Istvan, secui, se insoara cu Rodica, romanca. Inainte de nunta, tatal lui istvan il ia doaparte si spune Fiom, asculta aici ce-ti spune tata. Dupa miezu noptii iei pe Rodica si meri cu ea in camera vosta. Da o iei in brate si ase o treci pragu sa vada ca secuiu-i puternic. Apoi o arunci in pat si te uiti urat la ea sa vada ca secuiu-i stapanu n casa. Apoi dai camasa jos sa vada ce frumos ii secuiu la trup. Si apoi faci o laba acolo n fata ei. Da de ce tata, intreaba Istvan ? Apoi sa vada ca secuiu-i autonom ! Acest mesaj a fost modificat de ZB24: 10th March 2006, 23:39 |
|
|
|
11th March 2006, 00:29
|
|
|
Member Grup: Members Mesaje: 533 Data înscrierii: 29-December 04 ID membru: 27 923 |
Ar trebui să răspundă aici un secui adevărat. Dar cred că pe acest forum nu vom găsi un secui. Sunt doar câte sute de persoane și - sinceră să fiu - nu prea cred că existe cel puțin unul cu o conexiune internet. Probabil locuiesc la sat și majoritatea au o stare materială - hai să nu zic proastă pt că i-aș jigni , și doresc asta - precară. (IMG:style_emoticons/default/console.gif) Păi asta e o problemă veche. De pe vremea răposatului și mult prea decedatului (și așa va rămîne de-a pururea și în vecii vecilor amin) imperiu austro-ungar. Datorită procesului de maghiarizare, săracii de ei (vorbesc aici de secui - clar (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) ) nu mai știu prea bine ce sunt. Îi compătimesc pentru situația lor (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) . Pace vouă cetitorilor (IMG:style_emoticons/default/peacefingers.gif) . (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Eu cred ca esti bolnava la cap ...dar rau de tot . Asi trage eu acuma o injuratura in limba "secuieasca" numai pt a recunoaste "diferenta" dintre cea maghiara si "secuieasca" pt jignirile scrise mai sus...dar nu fac ..nu ma cobori la nivelul vostru " ortodoxonationalistomegaromani.."..ca astia sunteti cei care discutati non stop despre noi....(nu generalizez !!!! ) Eu sunt secui ...ari fii bine ca nu voi sa decideti ce suntem noi , ci lasati pe noi....aceasta diversiune e veche de mult si de multi se incearaca permanent de a arata ca de fapt secuii nu sunt maghiari , au fost maghiarizati..etc..etc......DAR VOI CE SUNTETI ? Asta macari stiti ? Eu cred ca voi aveti(cei care discutati non stop prostii de acest gen ) complexe de inferioritate .De aia vorbiti tot feluri de megaprostii ...si scoateti pasaje de la niste autori sa nu zic de ce calitate.... Si cuconita ....poate tu esti cam "ne"dezvoltata...si crezi ca noi abia acuma am descoperit chibritul....Te informez ca stau la sat si majoritatea prietenilor mei au conexiune internet , numai ca nu vin la asemenea forumuri ..ne gasasti daca duci dorul de noi pe weburi unguresti din Ungaria si din Ardeal....si nu de aia nu vin ca nu stiu sa scrie doua fraze ...au scarba de voi ,de voi nationalisti ramasi cu gandirea inca in secolul 19....in 2006. (IMG:style_emoticons/default/nono.gif) Sa va fie rusine ! |
|
|
|
11th March 2006, 00:34
|
|
|
↑↑ Fiabilitate by Fauve :D ↑↑ Grup: Banned by Moderators Mesaje: 40 934 Data înscrierii: 16-May 05 Locație: Iași ID membru: 36 806 |
kukker: o intrebare. Noua ne-ar fi scarba de ce gandesc prietenii tai? Prin noi poti sa intelegi oamenii normali, ce nu prea au nimic de impartit cu minoritatile.. Nu intreb cu ganduri ascunse, is curios insa numai ce se vehiculeaza pe weburile alea.
Acest mesaj a fost modificat de romaximusro: 11th March 2006, 00:38 |
|
|
|
11th March 2006, 00:46
|
|
|
Active Member Grup: Members Mesaje: 1 494 Data înscrierii: 11-July 05 Locație: Bacau ID membru: 41 235 |
Eu cred ca esti bolnava la cap ...dar rau de tot . Asi trage eu acuma o injuratura in limba "secuieasca" numai pt a recunoaste "diferenta" dintre cea maghiara si "secuieasca" pt jignirile scrise mai sus...dar nu fac ..nu ma cobori la nivelul vostru " ortodoxonationalistomegaromani.."..ca astia sunteti cei care discutati non stop despre noi....(nu generalizez !!!! ) Eu sunt secui ...ari fii bine ca nu voi sa decideti ce suntem noi , ci lasati pe noi....aceasta diversiune e veche de mult si de multi se incearaca permanent de a arata ca de fapt secuii nu sunt maghiari , au fost maghiarizati..etc..etc......DAR VOI CE SUNTETI ? Asta macari stiti ? Eu cred ca voi aveti(cei care discutati non stop prostii de acest gen ) complexe de inferioritate .De aia vorbiti tot feluri de megaprostii ...si scoateti pasaje de la niste autori sa nu zic de ce calitate.... Si cuconita ....poate tu esti cam "ne"dezvoltata...si crezi ca noi abia acuma am descoperit chibritul....Te informez ca stau la sat si majoritatea prietenilor mei au conexiune internet , numai ca nu vin la asemenea forumuri ..ne gasasti daca duci dorul de noi pe weburi unguresti din Ungaria si din Ardeal....si nu de aia nu vin ca nu stiu sa scrie doua fraze ...au scarba de voi ,de voi nationalisti ramasi cu gandirea inca in secolul 19....in 2006. (IMG:style_emoticons/default/nono.gif) Sa va fie rusine ! Daca tot sunteti asa de mandrii ca sunteti secui de ce la ultimul recensamant v-ati declarat doar cateva mii ?? (IMG:style_emoticons/default/w00t.gif) |
|
|
|
11th March 2006, 03:40
|
|
|
Junior Grup: Members Mesaje: 70 Data înscrierii: 8-February 06 ID membru: 65 097 |
kukker: Prin noi poti sa intelegi oamenii normali, ce nu prea au nimic de impartit cu minoritatile.. Romanii si Romania,oamenii si tara minunilor. Aici poti fi Roman, daca maine vrei poti fi ungur, rus sau francez, Romanii te primesc si te respecta la fel, cu conditia sa nu le spui ca ii urasti ! Cine nu se simte bine in Romania si printre Romani, nu are ganduri curate ! |
|
|
|
11th March 2006, 04:06
|
|
|
QUOTE Cine nu se simte bine in Romania si printre Romani, nu are ganduri curate cine nu respecta si drepturile minoritatilor, nu e OM... |
|
|
|
11th March 2006, 08:01
|
|
|
Junior Grup: Members Mesaje: 115 Data înscrierii: 27-February 06 ID membru: 67 759 |
Eu cred ca esti bolnava la cap ...dar rau de tot . Asi trage eu acuma o injuratura in limba "secuieasca" numai pt a recunoaste "diferenta" dintre cea maghiara si "secuieasca" pt jignirile scrise mai sus...dar nu fac ..nu ma cobori la nivelul vostru " ortodoxonationalistomegaromani.."..ca astia sunteti cei care discutati non stop despre noi....(nu generalizez !!!! ) Eu sunt secui ...ari fii bine ca nu voi sa decideti ce suntem noi , ci lasati pe noi....aceasta diversiune e veche de mult si de multi se incearaca permanent de a arata ca de fapt secuii nu sunt maghiari , au fost maghiarizati..etc..etc......DAR VOI CE SUNTETI ? Asta macari stiti ? Eu cred ca voi aveti(cei care discutati non stop prostii de acest gen ) complexe de inferioritate .De aia vorbiti tot feluri de megaprostii ...si scoateti pasaje de la niste autori sa nu zic de ce calitate.... Si cuconita ....poate tu esti cam "ne"dezvoltata...si crezi ca noi abia acuma am descoperit chibritul....Te informez ca stau la sat si majoritatea prietenilor mei au conexiune internet , numai ca nu vin la asemenea forumuri ..ne gasasti daca duci dorul de noi pe weburi unguresti din Ungaria si din Ardeal....si nu de aia nu vin ca nu stiu sa scrie doua fraze ...au scarba de voi ,de voi nationalisti ramasi cu gandirea inca in secolul 19....in 2006. (IMG:style_emoticons/default/nono.gif) Sa va fie rusine ! Tocmai cand ma bucuram ca lucrurile se detensioneaza in societate ca si pe forum, au aparut iar expresii "tari". Kukker, nu e cazul sa te aprinzi asa de repede. mai mult ca sigur ca aceasta colega nu a vizitat Ardealul si nici nu a fost in orasele si statiunile din Covasna, Harghita si Mures. Pur si simplu nu cunoaste situatia, nu trebuie sa crezi ca a vorbit cu rautate. Multa lume nu cunoaste decat din auzite si crede diverse zvonuri. Un bun prilej de a cunoaste Secuimea este acum, de cand cu povestea asta cu autonomia. Se dau imagini si reportaje la televizor, se iau interviuri cu locuitorii de acolo. Stim ca orasele voastre sunt mici, dar am vazut ca sunt curate si frumoase. Nu exista acel aspect de mahala intalnit deseori in cazul oraselor mici din alte regiuni. Gradul de urbanizare este evident chiar si in cazul oraselor cu cateva mii ori zeci de mii de locuitori; exista o clara diferenta intre stilul cladirilor si gospodariilor din Ardeal si cele din Baragan, ca sa fac doar o comparatie oarecare. Am vazut la televizor oameni deschisi catre dialog, chiar daca se exprimau mai greu in romaneste. Am vazut parerea cetateanului de rand care spunea ( la TVR1) ca nu va fi nimic periculos la 15 Martie. Am devent increzator in capacitatea noastra de dialog, indiferent de etnie. Cred ca ar trebui sa-ti ceri scuze colegei, iar aceasta poate ca ar trebui sa explice mai clar ca nu a vrut sa jigneasca pe nimeni. Despre nationalismul romanesc si despre cel unguresc am citit atatea rasfoind topicele de pe acest forum, incat imi dau seama ca este usor sa se enerveze lumea... insa dincolo de toate suntem oameni si crestini si trebuie sa convietuim in armonie. Daca tot sunteti asa de mandrii ca sunteti secui de ce la ultimul recensamant v-ati declarat doar cateva mii ?? (IMG:style_emoticons/default/w00t.gif) Am citit zeci de pagini de pe forumul acesta si am vazut ca problema este pusa mereu si mereu este explicata, dar degeaba. A fi "secui" este ca si cum as zice "oltean". E vorba de locuitorii unei regiuni din Transilvania, nu de o etnie anume. Faptul ca un mic numar dintre ungurii din Secuime au spus ca sunt secui nu inseamna mare lucru. Am citit undeva pe acest forum ca in Ungaria sunt cativa cetateni care se declara huni, cu toate ca stim din istorie ca hunii au disparut ca popor de o mie si ceva de ani, fiind asimilati de restul europenilor. E treaba lor, daca vor sa fie huni, chinezi, ori sumerieni. Sunt tot felul de oameni cu idei in lumea asta. cine nu respecta si drepturile minoritatilor, nu e OM... Ai spus cu adevarat o vorba mare si inteleapta. Diferentele de limba si obiceiuri nu trebuie sa constituie un motiv de ura nicaieri in lume. Suntem creati de acelasi Dumnezeu si asta spune totul. Acest mesaj a fost modificat de Benedict: 11th March 2006, 07:49 |
|
|
|
11th March 2006, 09:59
|
|
|
Senior Member Grup: Senior Members Mesaje: 5 489 Data înscrierii: 11-June 04 ID membru: 18 133 |
|
|
|
|
11th March 2006, 10:08
|
|
|
cine nu respecta si drepturile minoritatilor, nu e OM... Pentru ce ai zis tu acolo ar trebui sa-ti de-a Mosotti ban ,pentru postare de informatii false .Ce dracu' ma unde naiba vedeti voi ca nu sunt respectate drepturile minoritatilor arata-mi mie cum sunt discriminate ?? sau nu se vede tocmai din "Japan" ??? (IMG:style_emoticons/default/confusedsmiley.png) |
|
|
|
A minute ago
|
|
![]() Grup: Bot |
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Versiune simplificată | Data: 23rd November 2009 - 18:48 |
| © 2001 -
2009 Softpedia. All rights reserved. Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL. |
|
| Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia | |