|
Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() ![]() |
10th March 2006, 11:11
|
|
|
Member Grup: Members Mesaje: 504 Data înscrierii: 16-February 06 Locație: Egiptul antiq ID membru: 66 306 |
si ungurii se inrudesc cu turcii... popoare fino-ugrice: unguri, turci, finlandezi, estonieni etc.. |
|
|
|
10th March 2006, 11:17
|
|||
|
Active Member Grup: Members Mesaje: 1 854 Data înscrierii: 15-April 05 Locație: Cluj-Napoca ID membru: 34 745 |
|
||
|
|
|||
10th March 2006, 11:21
|
|
|
Senior Member Grup: Senior Members Mesaje: 6 097 Data înscrierii: 10-January 05 ID membru: 28 534 |
stimati moderatori, oare cine se ascunde in spatele userului nono2222 ? (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
vrea careva dintre moderatori niste capturi de ecran cu mesajele "pioase" ale celor care amintesc despre dialog? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Acest mesaj a fost modificat de CapitanuPICARD: 10th March 2006, 11:23 |
|
|
|
10th March 2006, 11:27
|
|
|
Junior Grup: Members Mesaje: 145 Data înscrierii: 3-March 06 ID membru: 68 235 |
Pe mine nu o data m-a deranjat sa vad la TV interviuri cu CETATENI ROMANI care vorbeau intr-o alta limba decat cea romana (stiti la care ma refer) pentru simplul motiv ca nu stiau sa vorbeasca romaneste. Este posibil ca un cetatean al unei tari sa nu cunoasca limba tarii respective?
Din cate stiu eu, cei care emigreaza in SUA dau examen de limba engleza, deci sunt obligati sa cunoasca limba tarii in care vor sa traiasca. |
|
|
|
10th March 2006, 11:33
|
|
|
Junior Grup: Members Mesaje: 116 Data înscrierii: 18-January 06 ID membru: 61 825 |
Pai daca maghiarii nu au nici o treaba cu secuii de ce mai cer protectoratul Ungariei? ... Ar trebui să răspundă aici un secui adevărat. Dar cred că pe acest forum nu vom găsi un secui. Sunt doar câte sute de persoane şi - sinceră să fiu - nu prea cred că existe cel puţin unul cu o conexiune internet. Probabil locuiesc la sat şi majoritatea au o stare materială - hai să nu zic proastă pt că i-aş jigni , şi doresc asta - precară. (IMG:style_emoticons/default/console.gif) ... In afara de asta sa stii ca nu l-am intrebat pe fiecare in parte daca este ungur sau secui. Păi asta e o problemă veche. De pe vremea răposatului şi mult prea decedatului (şi aşa va rămîne de-a pururea şi în vecii vecilor amin) imperiu austro-ungar. Datorită procesului de maghiarizare, săracii de ei (vorbesc aici de secui - clar (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) ) nu mai ştiu prea bine ce sunt. Îi compătimesc pentru situaţia lor (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) . Pace vouă cetitorilor (IMG:style_emoticons/default/peacefingers.gif) . (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Acest mesaj a fost modificat de Elena_Din_Troia: 10th March 2006, 11:45 |
|
|
|
10th March 2006, 11:36
|
|
|
Active Member Grup: Members Mesaje: 1 854 Data înscrierii: 15-April 05 Locație: Cluj-Napoca ID membru: 34 745 |
Pe mine nu o data m-a deranjat sa vad la TV interviuri cu CETATENI ROMANI care vorbeau intr-o alta limba decat cea romana (stiti la care ma refer) pentru simplul motiv ca nu stiau sa vorbeasca romaneste. Este posibil ca un cetatean al unei tari sa nu cunoasca limba tarii respective? Din cate stiu eu, cei care emigreaza in SUA dau examen de limba engleza, deci sunt obligati sa cunoasca limba tarii in care vor sa traiasca. Sau va mai aduceti aminte acum 2 sau 3 ani, nu mai stiu sigur, a fost la tv un reportaj despre tinerii din Harghita si Covasna, baieti, inrolati in armata romana, care habar nu aveau sa vorbeasca romaneste? Ei ne apara hotarele tarii? Cum de anul acesta din septembrie sau octombrie aramata n-o sa mai fie obligatorie, ci se va face pe baza de voluntariat si cu contract, va dati seama ca in aceste judete o sa fie o mica armata de unguri????????? Ca o sa fie si inarmata???????? Realizati chestia asta????????? (eu abia acuma imi pun aceasta problema) Va mai trebui sa le acorde cineva autonomia? Nici vorba - o sa si-o ia singuri.[color=#FF0000] (IMG:style_emoticons/default/peacefingers.gif) |
|
|
|
10th March 2006, 11:56
|
|||
|
Junior Grup: Members Mesaje: 116 Data înscrierii: 18-January 06 ID membru: 61 825 |
|
||
|
|
|||
10th March 2006, 12:20
|
|
|
Guru Member Grup: Senior Members Mesaje: 11 940 Data înscrierii: 27-March 03 Locație: Hogwarts ID membru: 3 332 |
Ca să-l parafrazez pe "al meu mascul" (IMG:style_emoticons/default/kisstogether.gif) > "se iau singuri cu mâna de p..." (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ca să facă ... o l....ă mare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Mă scuzați de limbaj dar nu m-am putut abține cât am văzut ultimul comentariu a lui musași. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Revenind la topic aș spune că aici se merge ... pe greșeala ardversarului ... Pace vouă , inclusiv minoritarilor (IMG:style_emoticons/default/peacefingers.gif) Imi place ca esti foarte activa. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Deasemenea, analiza "literara" facuta de tine in mesajul nr.120 rivalizeaza cu cele ale lui Maiorescu. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Plesu cred ca se zvarcoleste in asternut de invidie. Cartarescu deja se gandeste sa-si schimbe stilul. Manolescu se gandeste sa se lase de meserie. Patapievieci se considera un ratat dupa citirea randurilor tale. Etc. La mai multe. |
|
|
|
10th March 2006, 12:49
|
|
|
Imi place ca esti foarte activa. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ... Stai liniştit: sunt şi activă şi pasivă ... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/console.gif) ... Deasemenea, analiza "literara" facuta de tine in mesajul nr.120 rivalizeaza cu cele ale lui Maiorescu. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ... Deh ... analiza respectivă nu-mi aparţine, din păcate (IMG:style_emoticons/default/confusedsmiley.png) . Orşicum, acum că u[o]ser-ul naga şi-a proclamat independenţa faţă de softpedia identificând în acest sens soluţia de a pleca acasă - prin asta eu înţeleg în ţara de origine a etniei de care aparţine - mă adresez ţie şi altor minoritari cu îndemnul de a rezolva/soluţiona această cerere (vezi titlul topic-ului) privind secuii pe cale paşnică emigrând la origini, adică în ţara de origine (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) . (IMG:style_emoticons/default/console.gif) go captain planet; go; Acest mesaj a fost modificat de Elena_Din_Troia: 10th March 2006, 12:54 |
|
|
|
10th March 2006, 12:59
|
|
|
Guru Member Grup: Senior Members Mesaje: 11 940 Data înscrierii: 27-March 03 Locație: Hogwarts ID membru: 3 332 |
Stai liniștit: sunt și activă și pasivă ... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/console.gif) Deh ... analiza respectivă nu-mi aparține, din păcate (IMG:style_emoticons/default/confusedsmiley.png) . mă adresez ție și altor minoritari cu îndemnul de a rezolva/soluționa această cerere (vezi titlul topic-ului) privind secuii pe cale pașnică emigrând la origini, adică în țara de origine (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) . (IMG:style_emoticons/default/console.gif) go captain planet; go; Mai bine activa, oricum. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Venind acest mesaj din Troia, il iau ca pe o gluma. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
10th March 2006, 13:06
|
|
|
Junior Grup: Members Mesaje: 304 Data înscrierii: 19-December 05 Locație: Bucuresti ID membru: 57 898 |
Parerea mea este ca suntem manipulati de serviciile atat de iubite de Basescu.Cred de asemenea ca si UCM-ul este manipulat si folosit de servicii.Daca o sa iasa cu bum-bum la Odorhei serviciile vor trece prin parlament fara probleme legile privind securitatea nationala.Basescu va fi extrem de multumit ca va obtine cu ajutorul serviciilor al doilea mandat si poate un al treilea dupa modelul Lukasenko.P.S.Nu am nimic cu Basescu,l-am votat,dar cand vad ce intelege el prin a conduce tara ma gandesc ca gaseam ceva mai bun de facut in ziua votului decat sa ma duc la vot.
|
|
|
|
10th March 2006, 13:15
|
|
|
Toata povestea asta e o punere la cale. Eu il suspectez pe Basesku! (IMG:style_emoticons/default/death.gif) Alt "genetician" care a descoperit oaia doly. ... Venind acest mesaj din Troia, il iau ca pe o gluma. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ia-l ca pe un mesaj prietenos. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Adică ... luaţi-l ... ... bum-bum ... Ar fi cea mai mare greșeală. Sunt sigură că nu se vor petrece evenimente de genul aceste. DIVIDE ET IMPERA Acest mesaj a fost modificat de Elena_Din_Troia: 10th March 2006, 13:12 |
|
|
|
10th March 2006, 13:17
|
|
|
Ia-l ca pe un mesaj prietenos. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Yep. Fanariotul + Elena din Troia= Love (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) O cafe con aroma de mujer ? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
10th March 2006, 13:20
|
|
|
Junior Grup: Members Mesaje: 465 Data înscrierii: 20-May 04 Locație: Viena ID membru: 16 725 |
Păi asta e o problemă veche. De pe vremea răposatului și mult prea decedatului (și așa va rămîne de-a pururea și în vecii vecilor amin) imperiu austro-ungar. Datorită procesului de maghiarizare, săracii de ei (vorbesc aici de secui - clar (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) ) nu mai știu prea bine ce sunt. Îi compătimesc pentru situația lor (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) . maghiarizarea secuilor in timpul imperiului austro-ungar?? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Si pana atunci ce limba vorbeau?? |
|
|
|
10th March 2006, 13:24
|
|
|
... O cafe con aroma de mujer ? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Café ... (IMG:style_emoticons/default/naughty.gif) |
|
|
|
10th March 2006, 13:27
|
|
|
Café ... (IMG:style_emoticons/default/naughty.gif) ...con aroma de mujer ! (IMG:style_emoticons/default/naughty.gif) |
|
|
|
10th March 2006, 13:28
|
|
|
Deși arheologul german Heinrich Schliemann a plasat Troia undeva prin vestul Turciei de astăzi (IMG:style_emoticons/default/naughty.gif) ... nu pot pune semnul egal . (IMG:style_emoticons/default/photo.gif) |
|
|
|
10th March 2006, 13:32
|
|
|
Deși arheologul german Heinrich Schliemann a plasat Troia undeva prin vestul Turciei de astăzi (IMG:style_emoticons/default/naughty.gif) ... nu pot pune semnul egal . (IMG:style_emoticons/default/photo.gif) Dap, geografia ne omoara. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Totusi, ma asteptam sa poti mai mult, avand in vedere analiza literara din mesajul 120. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
A minute ago
|
|
![]() Grup: Bot |
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Versiune simplificată | Data: 25th November 2009 - 00:40 |
| © 2001 -
2009 Softpedia. All rights reserved. Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL. |
|
| Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia | |