Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

> ATENTIE !

Deoarece Noi (cei ce am fondat acest forum) NU facem politica si CREDEM in libertatea de exprimare, am creat aceasta arie pentru ca userii sa poata discuta LIBER. MILITANTII, cei implicati DIRECT in fenomenul politic ce au diverse interese si TOTI fanaticii care nu au nici o legatura cu obiectul acestei arii sunt RUGATI INSISTENT sa NU mai polueze aceasta ARIE si sa se rezume la a scrie O parere si nu 100 folosind 100 de clone.

Moderatorii sunt rugati sa NU permita aceste abuzuri si sa actioneze in consecinta. Oricine poate sa-si spuna parerea dar de aici si pana la a veni cu 100 de useri pentru a IMPUNE o parere e cale lunga. (si pierdere masiva de timp in a crea conturi pe Yahoo and stuff)

Also, userii sunt rugati sa fie precauti in a-si insusi informatii prezentate "amabil" de diversi useri cu scopul clar de a dezinforma. Este dupa cum spuneam un FORUM, deci un loc unde ORICINE poate sa spuna cam tot ce-i trece prin cap. Noi nu putem garanta pentru calitatea datelor referitoare la sondaje si diverse alte cifre oferite de diversi useri atata timp cat nu este mentionata foarte clar o sursa serioasa.

Multumim pentru intelegere !

46 V  « < 6 7 8 9 10 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce doreste natiunea secuiasca ?, UDMR vrea acelasi lucru, dar obtinut in alt mod.
akenathon
mesaj 10th March 2006, 11:11
Mesaj #127

Member

Grup: Members
Data înscrierii: 16-February 06
Locație: Egiptul antiq
ID membru: 66 306

si ungurii se inrudesc cu turcii...
popoare fino-ugrice: unguri, turci, finlandezi, estonieni etc..
Go to the top of the page

+Quote Post
shimen_musashi
mesaj 10th March 2006, 11:17
Mesaj #128

Active Member

Data înscrierii: 15-April 05
Locație: Cluj-Napoca
ID membru: 34 745

QUOTE(caterinas2 @ Mar 10 2006, 11:06) *
Pai daca maghiarii nu au nici o treaba cu secuii de ce mai cer protectoratul Ungariei?
In afara de asta sa stii ca nu l-am intrebat pe fiecare in parte daca este ungur sau secui.

Corect
Ce treaba are Ungaria in toata povestea asta? Care sunt interesele ei pana la urma? Sa nu uitam si urmatorul aspect: Ungaria face parte din UE, noi nu (deocamdata) si pana una alta un mic cuvant si o mica influenta (sau mare) in cadrul acestei organizatii, deci UE isi poate da cu parerea.

Si mai e o problema: avem o constitutie si avem niste legi; toti cetatenii romani suntem datori sa le respectem. TOTI. De ce nu se aplica legea?

(IMG:style_emoticons/default/peacefingers.gif)

+Quote Post
CapitanuPICARD
mesaj 10th March 2006, 11:21
Mesaj #129

Senior Member

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 10-January 05
ID membru: 28 534

stimati moderatori, oare cine se ascunde in spatele userului nono2222 ? (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

vrea careva dintre moderatori niste capturi de ecran cu mesajele "pioase" ale celor care amintesc despre dialog? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Acest mesaj a fost modificat de CapitanuPICARD: 10th March 2006, 11:23

+Quote Post
caterinas2
mesaj 10th March 2006, 11:27
Mesaj #130

Junior

Data înscrierii: 3-March 06
ID membru: 68 235

Pe mine nu o data m-a deranjat sa vad la TV interviuri cu CETATENI ROMANI care vorbeau intr-o alta limba decat cea romana (stiti la care ma refer) pentru simplul motiv ca nu stiau sa vorbeasca romaneste. Este posibil ca un cetatean al unei tari sa nu cunoasca limba tarii respective?
Din cate stiu eu, cei care emigreaza in SUA dau examen de limba engleza, deci sunt obligati sa cunoasca limba tarii in care vor sa traiasca.

+Quote Post
Elena_Din_Troia
mesaj 10th March 2006, 11:33
Mesaj #131

Junior

Data înscrierii: 18-January 06
ID membru: 61 825

Pai daca maghiarii nu au nici o treaba cu secuii de ce mai cer protectoratul Ungariei?
...

Ar trebui să răspundă aici un secui adevărat. Dar cred că pe acest forum nu vom găsi un secui. Sunt doar câte sute de persoane şi - sinceră să fiu - nu prea cred că existe cel puţin unul cu o conexiune internet. Probabil locuiesc la sat şi majoritatea au o stare materială - hai să nu zic proastă pt că i-aş jigni , şi doresc asta - precară. (IMG:style_emoticons/default/console.gif)

...
In afara de asta sa stii ca nu l-am intrebat pe fiecare in parte daca este ungur sau secui.

Păi asta e o problemă veche. De pe vremea răposatului şi mult prea decedatului (şi aşa va rămîne de-a pururea şi în vecii vecilor amin) imperiu austro-ungar. Datorită procesului de maghiarizare, săracii de ei (vorbesc aici de secui - clar (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) ) nu mai ştiu prea bine ce sunt. Îi compătimesc pentru situaţia lor (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) .

Pace vouă cetitorilor (IMG:style_emoticons/default/peacefingers.gif) .
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Acest mesaj a fost modificat de Elena_Din_Troia: 10th March 2006, 11:45

+Quote Post
shimen_musashi
mesaj 10th March 2006, 11:36
Mesaj #132

Active Member

Data înscrierii: 15-April 05
Locație: Cluj-Napoca
ID membru: 34 745

QUOTE(caterinas2 @ Mar 10 2006, 11:27) *
Pe mine nu o data m-a deranjat sa vad la TV interviuri cu CETATENI ROMANI care vorbeau intr-o alta limba decat cea romana (stiti la care ma refer) pentru simplul motiv ca nu stiau sa vorbeasca romaneste. Este posibil ca un cetatean al unei tari sa nu cunoasca limba tarii respective?
Din cate stiu eu, cei care emigreaza in SUA dau examen de limba engleza, deci sunt obligati sa cunoasca limba tarii in care vor sa traiasca.

Sau va mai aduceti aminte acum 2 sau 3 ani, nu mai stiu sigur, a fost la tv un reportaj despre tinerii din Harghita si Covasna, baieti, inrolati in armata romana, care habar nu aveau sa vorbeasca romaneste? Ei ne apara hotarele tarii?

Cum de anul acesta din septembrie sau octombrie aramata n-o sa mai fie obligatorie, ci se va face pe baza de voluntariat si cu contract, va dati seama ca in aceste judete o sa fie o mica armata de unguri????????? Ca o sa fie si inarmata???????? Realizati chestia asta????????? (eu abia acuma imi pun aceasta problema)
Va mai trebui sa le acorde cineva autonomia? Nici vorba - o sa si-o ia singuri.
[color=#FF0000]

+Quote Post
Elena_Din_Troia
mesaj 10th March 2006, 11:56
Mesaj #133

Junior

picard băiete îmi ești dator cu răspunsul la o întrebarea din postul #120.

QUOTE(shimen_musashi @ Mar 10 2006, 11:36) *
... si-o ia singuri.[/b][color=#FF0000]

Ca să-l parafrazez pe "al meu mascul" (IMG:style_emoticons/default/kisstogether.gif) > "se iau singuri cu mâna de p..." (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ca să facă ... o l....ă mare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .
Mă scuzați de limbaj dar nu m-am putut abține cât am văzut ultimul comentariu a lui musași. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Revenind la topic aș spune că aici se merge ... pe greșeala ardversarului ...

Pace vouă , inclusiv minoritarilor (IMG:style_emoticons/default/peacefingers.gif)

+Quote Post
fanariotul
mesaj 10th March 2006, 12:20
Mesaj #134

Guru Member

Data înscrierii: 27-March 03
Locație: Hogwarts
ID membru: 3 332

QUOTE(Elena_Din_Troia @ Mar 10 2006, 11:56) *
Ca să-l parafrazez pe "al meu mascul" (IMG:style_emoticons/default/kisstogether.gif) > "se iau singuri cu mâna de p..." (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ca să facă ... o l....ă mare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .
Mă scuzați de limbaj dar nu m-am putut abține cât am văzut ultimul comentariu a lui musași. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Revenind la topic aș spune că aici se merge ... pe greșeala ardversarului ...

Pace vouă , inclusiv minoritarilor (IMG:style_emoticons/default/peacefingers.gif)

Imi place ca esti foarte activa. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Deasemenea, analiza "literara" facuta de tine in mesajul nr.120 rivalizeaza cu cele ale lui Maiorescu. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Plesu cred ca se zvarcoleste in asternut de invidie.
Cartarescu deja se gandeste sa-si schimbe stilul.
Manolescu se gandeste sa se lase de meserie.
Patapievieci se considera un ratat dupa citirea randurilor tale.
Etc.
La mai multe.

+Quote Post
Elena_Din_Troia
mesaj 10th March 2006, 12:49
Mesaj #135

Junior

QUOTE(fanariotul @ Mar 10 2006, 12:20) *
Imi place ca esti foarte activa. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
...

Stai liniştit: sunt şi activă şi pasivă ... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/console.gif)

QUOTE(fanariotul @ Mar 10 2006, 12:20) *
...
Deasemenea, analiza "literara" facuta de tine in mesajul nr.120 rivalizeaza cu cele ale lui Maiorescu. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
...

Deh ... analiza respectivă nu-mi aparţine, din păcate (IMG:style_emoticons/default/confusedsmiley.png) .

Orşicum, acum că u[o]ser-ul naga şi-a proclamat independenţa faţă de softpedia identificând în acest sens soluţia de a pleca acasă - prin asta eu înţeleg în ţara de origine a etniei de care aparţine - mă adresez ţie şi altor minoritari cu îndemnul de a rezolva/soluţiona această cerere (vezi titlul topic-ului) privind secuii pe cale paşnică emigrând la origini, adică în ţara de origine (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) . (IMG:style_emoticons/default/console.gif)

go captain planet;
go;

Acest mesaj a fost modificat de Elena_Din_Troia: 10th March 2006, 12:54

+Quote Post
fanariotul
mesaj 10th March 2006, 12:59
Mesaj #136

Guru Member

QUOTE(Elena_Din_Troia @ Mar 10 2006, 12:49) *
Stai liniștit: sunt și activă și pasivă ... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/console.gif)
Deh ... analiza respectivă nu-mi aparține, din păcate (IMG:style_emoticons/default/confusedsmiley.png) .

mă adresez ție și altor minoritari cu îndemnul de a rezolva/soluționa această cerere (vezi titlul topic-ului) privind secuii pe cale pașnică emigrând la origini, adică în țara de origine (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) . (IMG:style_emoticons/default/console.gif)

go captain planet;
go;

Mai bine activa, oricum. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Venind acest mesaj din Troia, il iau ca pe o gluma. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
sofian george
mesaj 10th March 2006, 13:06
Mesaj #137

Junior

Data înscrierii: 19-December 05
Locație: Bucuresti
ID membru: 57 898

Parerea mea este ca suntem manipulati de serviciile atat de iubite de Basescu.Cred de asemenea ca si UCM-ul este manipulat si folosit de servicii.Daca o sa iasa cu bum-bum la Odorhei serviciile vor trece prin parlament fara probleme legile privind securitatea nationala.Basescu va fi extrem de multumit ca va obtine cu ajutorul serviciilor al doilea mandat si poate un al treilea dupa modelul Lukasenko.P.S.Nu am nimic cu Basescu,l-am votat,dar cand vad ce intelege el prin a conduce tara ma gandesc ca gaseam ceva mai bun de facut in ziua votului decat sa ma duc la vot.

+Quote Post
Elena_Din_Troia
mesaj 10th March 2006, 13:15
Mesaj #138

Junior

QUOTE(niculae88 @ Mar 10 2006, 13:02) *
Toata povestea asta e o punere la cale. Eu il suspectez pe Basesku! (IMG:style_emoticons/default/death.gif)

Alt "genetician" care a descoperit oaia doly.

QUOTE(fanariotul @ Mar 10 2006, 12:59) *
...
Venind acest mesaj din Troia, il iau ca pe o gluma. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Ia-l ca pe un mesaj prietenos. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Adică ... luaţi-l ...

QUOTE(sofian george @ Mar 10 2006, 13:06) *
... bum-bum ...

Ar fi cea mai mare greșeală.
Sunt sigură că nu se vor petrece evenimente de genul aceste.

DIVIDE ET IMPERA

Acest mesaj a fost modificat de Elena_Din_Troia: 10th March 2006, 13:12

+Quote Post
fanariotul
mesaj 10th March 2006, 13:17
Mesaj #139

Guru Member

QUOTE(Elena_Din_Troia @ Mar 10 2006, 13:15) *
Ia-l ca pe un mesaj prietenos. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Yep.

Fanariotul + Elena din Troia= Love (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

O cafe con aroma de mujer ? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
Johnnywal
mesaj 10th March 2006, 13:20
Mesaj #140

Junior

Data înscrierii: 20-May 04
Locație: Viena
ID membru: 16 725

QUOTE(Elena_Din_Troia @ Mar 10 2006, 10:33) *
Păi asta e o problemă veche. De pe vremea răposatului și mult prea decedatului (și așa va rămîne de-a pururea și în vecii vecilor amin) imperiu austro-ungar. Datorită procesului de maghiarizare, săracii de ei (vorbesc aici de secui - clar (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) ) nu mai știu prea bine ce sunt. Îi compătimesc pentru situația lor (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) .

maghiarizarea secuilor in timpul imperiului austro-ungar?? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
Si pana atunci ce limba vorbeau??

+Quote Post
Elena_Din_Troia
mesaj 10th March 2006, 13:24
Mesaj #141

Junior

QUOTE(fanariotul @ Mar 10 2006, 13:17) *
...
O cafe con aroma de mujer ? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Café ... (IMG:style_emoticons/default/naughty.gif)

+Quote Post
fanariotul
mesaj 10th March 2006, 13:27
Mesaj #142

Guru Member

QUOTE(Elena_Din_Troia @ Mar 10 2006, 13:24) *

...con aroma de mujer ! (IMG:style_emoticons/default/naughty.gif)

+Quote Post
Elena_Din_Troia
mesaj 10th March 2006, 13:28
Mesaj #143

Junior

QUOTE(fanariotul @ Mar 10 2006, 13:17) *
Yep.

Fanariotul + Elena din Troia= Love (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
...

Deși arheologul german Heinrich Schliemann a plasat Troia undeva prin vestul Turciei de astăzi (IMG:style_emoticons/default/naughty.gif) ... nu pot pune semnul egal . (IMG:style_emoticons/default/photo.gif)

+Quote Post
fanariotul
mesaj 10th March 2006, 13:32
Mesaj #144

Guru Member

QUOTE(Elena_Din_Troia @ Mar 10 2006, 13:28) *
Deși arheologul german Heinrich Schliemann a plasat Troia undeva prin vestul Turciei de astăzi (IMG:style_emoticons/default/naughty.gif) ... nu pot pune semnul egal . (IMG:style_emoticons/default/photo.gif)

Dap, geografia ne omoara. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Totusi, ma asteptam sa poti mai mult, avand in vedere analiza literara din mesajul 120. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
Reclama
mesaj A minute ago
Mesaj #

Grup: Bot

In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!

46 V  « < 6 7 8 9 10 > » 
Closed TopicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 25th November 2009 - 00:40
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia