Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

> Secțiune închisă

Forumul Softpedia vă pune la dispoziție noi secțiuni dedicate anunțurilor:
- Vânzări auto/moto/velo
- Vânzări/Închirieri imobiliare
- Locuri de muncă (joburi/cursuri)
- Oferte de servicii
- Alte anunțuri (bursă generală)

Acest subforum este închis și face parte din Arhiva Forumului.

Reply to this topicStart new topic
> Alarme auto la pret de impotrator ptr forumisti, preturi preferentialae pentru forumisti, -20% la Manopera , 10% la achizitie alarme , 5% la achizitie car audio
DAE
mesaj 27th February 2006, 23:29
Mesaj #1

Junior

Grup: Members
Data înscrierii: 29-November 05
ID membru: 55 498

salutare baietii
Sint distribuitor oficial pentru alarmele Maat si Matrix sisteme audio JVC si Panasonic si pentru cei de pe forum ofer preturi preferentiale dicount 20% la Manopera , 10% la achizitie alarme , 5% la achizitie car audio http://www.sistemedealarma.ro

discount-utile afisate sint valabile numai pentru membri acestui forum care au postat de minim 30 ori sau pentru membri http://forum.sistemedealarma.ro/

Acest topic l-am deschis in idea ca fiecare dintre cei ce posteaza aici vor sa afle mai multe despre alarme maat si sa faca o economie substantiala la achizitia unei alarme

eu ofer alarmele la un pret accesibil , si ma oblig sa repar toate alarmele livrate de mine indiferent de cauza defectului (singura exceptie prezenta apei in alarma)
remediez gratuit si defecte aparute din cauza istalarii (alimentare inversa scurturi pe sirena conecrarii gresite ala firelor etc)

aceste alarme sint pe piata de 14 ani faptul ca au rezistat atita timp inseamna ceva si nu mai este cazul sa le fac reclama

numele meu este Daniel adresa AICI

foarte important

am 14 ani de experienta in montaj si manuale ptr toate modelele de alarma maat si nu numai pe care le pun la dispozitia voastra

apelati cu incredere ca nu aveti nimic de pierdut
Fișiere atașate
Fișier atașat  Matrix_679_front.jpg ( 138.71KB ) Număr de descărcări: 82
Fișier atașat  Tel_Maat_679.jpg ( 44.39KB ) Număr de descărcări: 63

Go to the top of the page

+Quote Post
mesterdan
mesaj 29th February 2008, 19:51
Mesaj #2

Junior

Data înscrierii: 10-June 07
ID membru: 189 721

QUOTE (DAE @ Feb 27 2006, 23:29) *
salutare baietii
Sint distribuitor oficial pentru alarmele Maat si Matrix sisteme audio JVC si Panasonic si pentru cei de pe forum ofer preturi preferentiale dicount 20% la Manopera , 10% la achizitie alarme , 5% la achizitie car audio http://www.sistemedealarma.ro

discount-utile afisate sint valabile numai pentru membri acestui forum care au postat de minim 30 ori sau pentru membri http://forum.sistemedealarma.ro/

Acest topic l-am deschis in idea ca fiecare dintre cei ce posteaza aici vor sa afle mai multe despre alarme maat si sa faca o economie substantiala la achizitia unei alarme

eu ofer alarmele la un pret accesibil , si ma oblig sa repar toate alarmele livrate de mine indiferent de cauza defectului (singura exceptie prezenta apei in alarma)
remediez gratuit si defecte aparute din cauza istalarii (alimentare inversa scurturi pe sirena conecrarii gresite ala firelor etc)

aceste alarme sint pe piata de 14 ani faptul ca au rezistat atita timp inseamna ceva si nu mai este cazul sa le fac reclama

foarte important a

am 14 ani de experienta in montaj si manuale ptr toate modelele de alarma maat si nu numai pe care le pun la dispozitia voastra

Salut!

Am un Golf4 di anul 1999, am cumparat un MAAT 7500..... iedia e in felu urmator, am duso la un electrician auto care se lauda ca a montat MAAT-urii
Electricianul a zis ca nu poate, nu stie sa lege 3 usi numai cea de la sofer a reusit sa o faca, iar cand se activeaza alarma dupa 30 sec urla de toti banii (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .firul ALB/NEGRU (USI TRIGGER- la legat de becul de la plafoniera printr-o dioda.
Poti sa-mi spui sau sa ma ajuti sa o montez, raman profund recunoscator!

Respectele mele!!!!!!!

+Quote Post
seleniu97
mesaj 23rd April 2008, 21:07
Mesaj #3

Junior

Data înscrierii: 3-April 06
ID membru: 72 151

QUOTE (DAE @ Feb 27 2006, 23:29) *
salutare baietii

foarte important

Atentie !!! Oferta Noua .

Salutare !

Am lipsit foarte mult de pe acest forum si imi cer scuze tuturor celor care nu au primit raspunsuri la intrebarile lor

In acest timp nu am stat cu miinile in sin , In acest timp am construit un nou
Sediu mult mai primitor si mult mai central pe Strada Barlea nr 1 linga Mc Donalds Trafic greu fata in fata cu intrarea in Electromagnetica si
un nou Site http://www.seleniu.ro

Pentru a va recompensa asteptarile am sa maresc reducerile respectiv :

-25% la manopera lista preturi manopere

- 15% la alarmele maat Alarme Auto Maat

- 10% la restul de alarme Alarme Auto - Oferta Completa

- 5% la restul de produse aflate pe site produse pret promotional forum.softpedia

Pe noul site aveti suport ON LINE PE Mess in timpul orelor de program si puteti uploada manualele produselor mentionate

Pentru a va asigura ca preturile produselor solicitate nu sint umflate artificial pentru a va oferi reducerile afisate va rog sa faceti precizarea ca veniti de pe forum.softpedia numai dupa ce ati aflat preturile de la personalul magazinului inainte de a vi se intocmi formele de vinzare

Sperind ca noua oferta aste pe palcul dumneavoastra va asteptam pentru o colaborare cit mai placuta DANIEL

+Quote Post
Reclama
mesaj A minute ago
Mesaj #

Grup: Bot

In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!

Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 23rd November 2009 - 18:09
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia