|
  |
Freza de jos (la barbati), ...si ce prefera doamnele ? |
|
|
|
|
1st July 2006, 22:06
|
Membru Senior
Grup: Senior Members
Data înscrierii: 19-July 05
Locație: Großwardein
ID membru: 41 833

|
fă-ţi tu operaţie cu laser. dacă nu mi-am luat aparat de ras pentru faţă, doar nu crezi că o să-mi iau pentru oo. şi dacă aş lua un aparat, nu prea l-aş folosi la amândouă. deci mi-ar trebui 2 aparate, unul pentru faţă, unul pentru restul corpului. ăia din vietnam nu şi-au cusut rănile ca să le fie mai comod (IMG: style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
1st July 2006, 22:13
|
Active Member
Grup: Members
Data înscrierii: 6-July 03
Locație: Bucurestiul are UN Primar General!!!
ID membru: 4 699

|
QUOTE(Fr3ak @ Jul 1 2006, 23:06)  fă-ți tu operație cu laser. dacă nu mi-am luat aparat de ras pentru față, doar nu crezi că o să-mi iau pentru oo. și dacă aș lua un aparat, nu prea l-aș folosi la amândouă. deci mi-ar trebui 2 aparate, unul pentru față, unul pentru restul corpului. ăia din vietnam nu și-au cusut rănile ca să le fie mai comod (IMG: style_emoticons/default/tongue.gif) Despre ce operatie cu laser vorbesti?
QUOTE(me_and_myself @ Jun 30 2006, 22:44)  Inghinal nu inseamna deasupra organului,mey!
INGHINÁL, -Ă, inghinali, -e, adj. Care aparține abdomenului, referitor la abdomen, care se găsește în regiunea abdominală.
Sursa: Dexonline. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) | |
|
|
|
|
|
|
|
|
1st July 2006, 22:57
|
Active Member
Data înscrierii: 8-October 05
Locație: Where The Neverending Story Ends
ID membru: 49 367

|
Cert e ca mie nu-mi place sa am "o padure virgina" in boxeri. Un argument ar fi : nu-mi place mai ales vara pentru ca transpiri foarte usor si devii incomod
|
|
|
|
|
|
|
|
1st July 2006, 23:03
|
Membru Senior

|
să mi mai zic că fata mai trebuie să întrerupă felaţia să scoată un fir de păr din gură...eu mai nou în primul rând de aia, abia apoi pentru comoditate personală.
|
|
|
|
|
|
|
|
1st July 2006, 23:43
|
Active Member
Data înscrierii: 8-October 05
Locație: Where The Neverending Story Ends
ID membru: 49 367

|
Important e sa ma simt eu comod (IMG: style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
2nd July 2006, 01:30
|
Produs de reacție
Grup: Moderators
Data înscrierii: 19-June 06
ID membru: 82 772

|
QUOTE(sabian @ Jul 1 2006, 23:13)  INGHINÁL, -Ă, inghinali, -e, adj. Care aparține abdomenului, referitor la abdomen, care se găsește în regiunea abdominală. Sursa: Dexonline. (IMG: style_emoticons/default/tongue.gif) Eu am gasit acum,asta : INGHINÁL, -Ă, inghinali, -e, adj. Care aparține abdomenului, referitor la abdomen, care se găsește în regiunea abdominală; de la vintre, de la stinghii. [Var.: inguinál, -ă adj.] – Din fr. inguinal. Trimis de valeriu, 21/07/2003. Sursa: DEX '98 si asta : INGHINÁL ~ă (~i, ~e) Care este situat în regiunea abdomenului. Hernie ~ă. /<fr. inguinal Trimis de siveco, 21/08/2004. Sursa: NODEX Chiar,unde te doare la hernia inghinala,ha? Cred c-avem editii diferite de DEXonline. (IMG: style_emoticons/default/tongue.gif)
Acest mesaj a fost modificat de me_and_myself: 2nd July 2006, 01:31
|
|
|
|
|
|
|
|
2nd July 2006, 02:16
|
Senior Member
Grup: Banned by Moderators
Data înscrierii: 29-June 05
ID membru: 40 214

|
| asta-i cea mai mare tampenie pe care-o stiu io in dex. noroc ca medicina se invata dupa atlase si manuale, nu dupa dictionar. altfel saracii medici ar avea o problema cand vad "hernie inghinala" - na, ce fac acum, ii spintec abdomenu' ori nu? | |
|
|
|
|
|
|
|
|
2nd July 2006, 08:41
|
Membru Senior

|
eu am avut hernie inghinală şi ghiciţi unde este operaţia! da, pe abdomen. cum să vă spun, deasupra piciorului drept, cam la 3-4 cm şi vreo 5 cm de centru.
|
|
|
|
|
|
|
|
3rd July 2006, 15:57
|
cereal killer
Data înscrierii: 3-December 05
ID membru: 55 915

|
QUOTE(Fr3ak @ Jul 2 2006, 09:41)  eu am avut hernie inghinală și ghiciți unde este operația! da, pe abdomen. cum să vă spun, deasupra piciorului drept, cam la 3-4 cm și vreo 5 cm de centru. pe-acolo s-a intrat pentru interventie. ia zi-ne si unde era umflatura. sau tu insistai sa te opereze printre picior si bijuterii?
|
|
|
|
|
|
|
|
3rd July 2006, 16:03
|
Bebelușka Reloaded
Data înscrierii: 20-December 05
ID membru: 58 019

|
QUOTE(me_and_myself @ Jun 30 2006, 18:39)  As vrea sa vad si eu cosmeticiana care sta sa smulga cu penseta parul de pe oole clientilor! (IMG: style_emoticons/default/coolspeak.gif) Imi pare rau sa te dezamagesc: toate stau si se chinuie cu penseta pe la oo! Daca ai nevoie, iti recomand eu un cabinet unde merg multi barbati pt asa ceva.
|
|
|
|
|
|
|
|
3rd July 2006, 16:17
|
Membru Senior

|
QUOTE(sebulbus @ Jul 3 2006, 16:57)  pe-acolo s-a intrat pentru interventie. ia zi-ne si unde era umflatura. sau tu insistai sa te opereze printre picior si bijuterii? nu știu...aveam 5 ani. ce contează? și mie, când îmi face epilare inghinală, să „facă intrarea” la abdomen (IMG: style_emoticons/default/biggrin.gif) oricum răspundeam la această întrebare: QUOTE(mianna @ Jul 2 2006, 03:16)  asta-i cea mai mare tampenie pe care-o stiu io in dex. noroc ca medicina se invata dupa atlase si manuale, nu dupa dictionar. altfel saracii medici ar avea o problema cand vad "hernie inghinala" - na, ce fac acum, ii spintec abdomenu' ori nu?
Acest mesaj a fost modificat de Fr3ak: 3rd July 2006, 16:16
|
|
|
|
|
|
|
|
3rd July 2006, 18:32
|
Active Member
Grup: Members
Data înscrierii: 6-July 03
Locație: Bucurestiul are UN Primar General!!!
ID membru: 4 699

|
QUOTE(Fr3ak @ Jul 2 2006, 09:41)  eu am avut hernie inghinală și ghiciți unde este operația! da, pe abdomen. cum să vă spun, deasupra piciorului drept, cam la 3-4 cm și vreo 5 cm de centru. Uite, ca sa nu mai bateti cimpii, va arat eu poza operatiei lui Fr3ak, care are dreptate. (IMG: style_emoticons/default/tongue.gif) hxxp://www.imed.ro/chirurgie/Hernie%20inghinala%20(Lichtenstein).htm Fetele care ne-au dat indicatii despre zona inghinala, sint cadre medicale? Sorry Mufa pentru off topic.(IMG: style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
3rd July 2006, 20:39
|
Produs de reacție

|
QUOTE(Bebeluska @ Jul 3 2006, 17:03)  Imi pare rau sa te dezamagesc: toate stau si se chinuie cu penseta pe la oo!
Daca ai nevoie, iti recomand eu un cabinet unde merg multi barbati pt asa ceva. Toate? Chiar toate? Pe pariu ca nu?Stiu cel putin trei si cu mine patru care n-o fac.Iti dau adresele a cel putin 20 de cabinete unde nu face nimeni(dar absolut nimeni!) asta.Vreau adresa macar a unuia de la tine.Astept.
|
|
|
|
|
|
|
|
3rd July 2006, 20:50
|
Membru Senior

|
QUOTE(me_and_myself @ Jul 3 2006, 21:39)  Toate? Chiar toate? Pe pariu ca nu?Stiu cel putin trei si cu mine patru care n-o fac.Iti dau adresele a cel putin 20 de cabinete unde nu face nimeni(dar absolut nimeni!) asta.Vreau adresa macar a unuia de la tine.Astept. cred că vorbea de cosmeticiene (IMG: style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
3rd July 2006, 20:58
|
Produs de reacție

|
De cosmeticiene vorbeam si eu.
|
|
|
|
|
|
|
|
3rd July 2006, 21:00
|
Membru Senior

|
tu vorbeai de tine şi câteva exemple de care ştii. probabil că nici ea nu trebuia să zică TOATE, dar şi tu ai zis NICIUNA, aşa că sunteţi chit. e undeva la mijloc. rămâne de decis proporţia.
|
|
|
|
|
|
|
|
3rd July 2006, 21:10
|
Produs de reacție

|
QUOTE(Fr3ak @ Jul 3 2006, 22:00)  tu vorbeai de tine și câteva exemple de care știi. probabil că nici ea nu trebuia să zică TOATE, dar și tu ai zis NICIUNA, așa că sunteți chit. e undeva la mijloc. rămâne de decis proporția. Singurul salon destinat exclusiv masculilor pe care-l stiu eu,e undeva pe Mosilor. Posibil sa mai fie unu'-doua. La fel de posibil e ca acolo sa se faca astfel de manevre dar nu-s convinsa.Chiar deloc. De aia astept recomandarea Bebeluskai,care pare ca stie despre ce vorbeste.Vreau doar sa ma asigur ca n-a fost aruncata asa,din top si dusa pana-n panzele albe doar de-amoru' artei.
|
|
|
|
|
|
|
|
3rd July 2006, 21:14
|
Membru Senior

|
poi până amu de ce naiba vorbeam, scuză-mă? eu vorbeam de saloane masculine...iar tu vii acum și zici că la alea nu știi cu și ce se practică. eu am spus că am văzut epilare inghinală pe lista de prețuri la un salon MASCULIN, deci e posibil să-ți umble la cojones, că tot acolo e deja, nu neapărat cu penseta. (IMG: style_emoticons/default/peacefingers.gif) alooo, tanti...doar nu credeai că vorbeam de saloane de femei, la care să umble bărbați să-și decojească nucile?? (IMG: style_emoticons/default/roll2.gif)
|
|
|
|
|
|
|
  |
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:
|