|
  |
Freza de jos (la barbati), ...si ce prefera doamnele ? |
|
|
|
|
30th June 2006, 21:24
|
cereal killer
Grup: Moderators
Data înscrierii: 3-December 05
ID membru: 55 915

|
QUOTE(Fr3ak @ Jun 30 2006, 22:18)  nu găsesc un salon care să-mi epileze oole. cu bricheta tata, cu bricheta.. acu ce crezi, tanti aia care lucreaza acolo ar accepta sa vina lumea sa stea cu stiuletele in sus la dumneaei in timp ce jumoale/coseste ce are omu pe acolo?
|
|
|
|
|
|
|
|
30th June 2006, 21:34
|
marele licurici
Data înscrierii: 25-September 04
Locație: C-E DKTM
ID membru: 23 406

|
QUOTE(Fr3ak @ Jun 30 2006, 20:56)  măh...pe jumate deja ai visul împlinit: epilare inghinală la salon există ȘI LA BĂRBAȚI... apoi cum ți-o face, n-am îndrăznit nici să-ntreb.
Ti le taie jos, le fierbe si dupa aia le ciupele ca la gaini... ce credeai? (IMG:style_emoticons/default/naughty.gif) | |
Acest mesaj a fost modificat de AlexIP: 30th June 2006, 22:30
|
|
|
|
|
|
|
|
30th June 2006, 21:34
|
Membru Senior
Grup: Senior Members
Data înscrierii: 19-July 05
Locație: Großwardein
ID membru: 41 833

|
oare aia care curăță veceurile publice ce zice? hai că nu e cea mai nașpa meserie. sau banalul urolog care bagă mâna-n c.r sau ăla care examinează toată ziua fecale și urină.
deci de aia zic că mi se pare greu de crezut. în ziua de azi! dar las după voi, că am experiență mai puțină. dar fiți siguri că dacă găsesc, vă anunț. totuși nu sunt lămurit: am văzut la un salon de bărbați de aici în lista de preț "epilare inghinală - 35ron" parcă. asta ce înseamnă? te epilează doar deasupra organului, și-ți lasă oole păroase?
Acest mesaj a fost modificat de Fr3ak: 30th June 2006, 21:36
|
|
|
|
|
|
|
|
30th June 2006, 21:41
|
Active Member
Data înscrierii: 8-October 05
Locație: Where The Neverending Story Ends
ID membru: 49 367

|
du-te vezi ce se intampla si dupa-aia spune-ne si noua (IMG: style_emoticons/default/photo.gif)
Acest mesaj a fost modificat de Andreas1: 30th June 2006, 21:42
|
|
|
|
|
|
|
|
30th June 2006, 21:44
|
Produs de reacție
Data înscrierii: 19-June 06
ID membru: 82 772

|
Inghinal nu inseamna deasupra organului,mey!
|
|
|
|
|
|
|
|
30th June 2006, 21:48
|
Membru Senior

|
mă rog... pe scurt: ce include o epilare inghinală? de unde până unde, prin ce metode, și cum va arăta? hai, fără rușine! (IMG: style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
30th June 2006, 21:51
|
Member
Grup: Members
Data înscrierii: 22-June 06
Locație: Craiova
ID membru: 83 283

|
|
|
|
|
|
|
|
|
30th June 2006, 22:07
|
Active Member
Data înscrierii: 8-October 05
Locație: Where The Neverending Story Ends
ID membru: 49 367

|
da poti merge la una care iti mai face si un blo*job..te-ar deranja?? (IMG: style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
30th June 2006, 22:19
|
Produs de reacție

|
QUOTE(Fr3ak @ Jun 30 2006, 22:48)  mă rog... pe scurt: ce include o epilare inghinală? de unde până unde, prin ce metode, și cum va arăta? hai, fără rușine! (IMG: style_emoticons/default/smile.gif) Zona inghinala e aia...nah,ca nu stiu cum sa explic...aia careia i se mai spune si vintre,imbinarea piciorului cu trupul,zona de unde se itesc din chilot perii neepilati la o femeie (zic femeie pt. ca la barbati se cam imbina cu parul de pe picioare). Epilatul se face cu ceara,adica se aplica un strat subtire cu un aparat care sa zicem ca functioneaza pe principiul roll-on-ului antiperspirant,dupa care se lipeste o banda de hartie iar parul se indeparteaza prin smulgerea acelei benzi. Suficient de clar? (IMG: style_emoticons/default/smile.gif) L.E. Va arata...depinde. Adica,la un barbat cu pulpe nu prea paroase dar caruia ii ies din slip niste smocuri gen "padurea virgina numa' buna de defrisat cu maceta" o sa dea bine. La unu' suficient de maimuta cat sa nu se bage de seama unde incepe ala de pe glezne si unde se termina,nu vad rostul.La fel si la cei ce nu-s excesiv de parosi. Deci,nici o legatura cu ouale voastre pe care le puteti stapani sanatosi. (IMG: style_emoticons/default/smile.gif)
Acest mesaj a fost modificat de me_and_myself: 30th June 2006, 22:24
|
|
|
|
|
|
|
|
30th June 2006, 22:31
|
Membru Senior

|
u made me sad! (IMG: style_emoticons/default/sad.gif) ok. dar încă ţin la ideea mea (IMG: style_emoticons/default/tongue.gif) iar dacă nu există... ce se zice? hai să deschid eu piaţa. şi acest lucru mă miră. nu găseşti oameni care să nu se inhibe când vine vorba de epilat organele altora? că cerere găseşti, 100%.
|
|
|
|
|
|
|
|
30th June 2006, 22:51
|
Produs de reacție

|
Nu e vorba de inhibat,ca doar epilatul brazilian la tipe presupune la alea dezinhibate inclusiv renuntarea la lenjerie si adoptarea unei pozitii...ginecologice. Cred ca-i vorba mai mult de inutilitatea,imposibilitatea si caraghioslîcul gestului. Hai sa fim seriosi,cat par e pe oua (strict pe ele)? Prea putin pt. includerea operatiunii in servicii. Beside that,exact cum spuneai si tu,manevra in sine e imposibila. Zona aia nu suporta nici ceara nici penseta,nu neaparat c-ar fi dureros cat pt. ca tehnic e dificil. Nu-ti ramane decat lama,iar asta ti-o aplici singur. (IMG: style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
30th June 2006, 23:08
|
Membru Senior

|
QUOTE(me_and_myself @ Jun 30 2006, 23:51)  Nu e vorba de inhibat,ca doar epilatul brazilian la tipe presupune la alea dezinhibate inclusiv renuntarea la lenjerie si adoptarea unei pozitii...ginecologice. Cred ca-i vorba mai mult de inutilitatea,imposibilitatea si caraghioslîcul gestului. Hai sa fim seriosi,cat par e pe oua (strict pe ele)? Prea putin pt. includerea operatiunii in servicii. Beside that,exact cum spuneai si tu,manevra in sine e imposibila. Zona aia nu suporta nici ceara nici penseta,nu neaparat c-ar fi dureros cat pt. ca tehnic e dificil. Nu-ti ramane decat lama,iar asta ti-o aplici singur. (IMG: style_emoticons/default/smile.gif) corect...și mie lama mi se pare cea mai potrivită o mică observație: "STRICT pe ele" nu are nimeni păr, pe scrot, în schimb... (IMG: style_emoticons/default/tongue.gif) poi asta încerc să exprim, că în zilele noastre, mai poți spune că ești inhibată să-ți epilezi organul la salon, dar la ginecolog mergi fără probleme. să duc un pas mai departe: piercing și tatuaje. există sau nu? atunci de ce nu și epilat?
|
|
|
|
|
|
|
|
30th June 2006, 23:33
|
Produs de reacție

|
Stai ca nu mai stiu despre ce vorbim. Tipele se epileaza oricum,majoritatea in felul numit brazilian. Alea mai dezinhibate-si dai chilotii jos pt. asta,in timp ce celelalte fac tot felul de manevre cu ei. (IMG: style_emoticons/default/smile.gif) La barbati,tunsul mi se pare suficient,hai lama daca n-au probleme (sau depasesc usor)partea cu mancarimile cand da sa creasca.
|
|
|
|
|
|
|
|
1st July 2006, 13:53
|
Membru Senior

|
chiar azi am aplicat foarfeca în combinaţie cu lama...bine-o fi! (IMG: style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
1st July 2006, 14:40
|
Membru Senior

|
poi cu lama doar pe oo (te să ai grijă să ţii pielea întinsă, altfel „te-ai ras”!!! (IMG: style_emoticons/default/tongue.gif) te ajută dacă dai cu apă rece înainte...că se întinde scrotul cam singur). iar cu foarfeca în rest...nu am defrişat, am aranjat doar, am tuns gazonul (IMG: style_emoticons/default/biggrin.gif) pe oo nu m-a mâncat niciodată, iar de la tuns nu are de ce să te mănânce. dacă rad tot, atunci mă mănâncă atunci când începe să crească.
|
|
|
|
|
|
|
|
1st July 2006, 21:48
|
Active Member
Grup: Members
Data înscrierii: 6-July 03
Locație: Bucurestiul are UN Primar General!!!
ID membru: 4 699

|
QUOTE(me_and_myself @ Jun 30 2006, 23:51)  Hai sa fim seriosi,cat par e pe oua (strict pe ele)? Prea putin pt. includerea operatiunii in servicii Ete na! La un moment dat poate semana cu barba lui Bin Laden. (IMG: style_emoticons/default/roll2.gif) QUOTE(Fr3ak @ Jul 1 2006, 15:40)  poi cu lama doar pe oo (te să ai grijă să ții pielea întinsă, altfel „te-ai ras”!!! (IMG: style_emoticons/default/tongue.gif) te ajută dacă dai cu apă rece înainte...că se întinde scrotul cam singur). iar cu foarfeca în rest...nu am defrișat, am aranjat doar, am tuns gazonul (IMG: style_emoticons/default/biggrin.gif) pe oo nu m-a mâncat niciodată, iar de la tuns nu are de ce să te mănânce. dacă rad tot, atunci mă mănâncă atunci când începe să crească. Foloseste benzile Strep si-ai terminat discutia. Si uita durerea. Aia in Vietnam isi cuseau singuri ranile. Ce dracu, esti barbat sau ce? (IMG: style_emoticons/default/tongue.gif) Sau mai simplu, foloseste aparatul de ras Mach 3 Power, cu massager. (IMG: style_emoticons/default/wink.gif)
Acest mesaj a fost modificat de sabian: 1st July 2006, 21:49
|
|
|
|
|
|
|
  |
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:
|