Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

16 V  < 1 2 3 4 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Freza de jos (la barbati), ...si ce prefera doamnele ?
Meltdown
mesaj 15th February 2006, 22:07
Mesaj #19

Junior

Grup: Members
Data înscrierii: 7-February 06
Locație: Bucuresti
ID membru: 64 982

Io personal ma fac cu masina de tuns. Nr 1 in zona pubiana si imprejurimile si 0 la 00 si pe madular.

Dupa parerea mea cel mai pericuos este sa incerci sa defrisezi cu foarfeca, iti scapa un pic mana si defrisezi definitiv.

Ma gandeam sa trec la crema de epilat pt oo si madular, dar nu stiu cat de eficienta este. Am vazut un topic pe tema asta dar nu m-a lamurit. Scria ca exista si riscul arsurilor (IMG:style_emoticons/default/deadtongue.gif) , iar cu lama nu ma ating de bijuteriile mele.

Voi ce parere aveti despre crema de epilat si ce folositi/recomandati ? Si cat de rau te manaca cand incepe sa creasca iar firu de par ? E mai rau decat atunci cand te razi cu lama ?
Go to the top of the page

+Quote Post
reclamagiu
mesaj 15th February 2006, 22:14
Mesaj #20

Active Member

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 9-September 04
Locație: Bucuresti - Brasov
ID membru: 22 852

QUOTE(Meltdown @ Feb 15 2006, 22:07) *
Io personal ma fac cu masina de tuns. Nr 1 in zona pubiana si imprejurimile si 0 la 00 si pe madular.

Dupa parerea mea cel mai pericuos este sa incerci sa defrisezi cu foarfeca, iti scapa un pic mana si defrisezi definitiv.

Ma gandeam sa trec la crema de epilat pt oo si madular, dar nu stiu cat de eficienta este. Am vazut un topic pe tema asta dar nu m-a lamurit. Scria ca exista si riscul arsurilor (IMG:style_emoticons/default/deadtongue.gif) , iar cu lama nu ma ating de bijuteriile mele.

Voi ce parere aveti despre crema de epilat si ce folositi/recomandati ? Si cat de rau te manaca cand incepe sa creasca iar firu de par ? E mai rau decat atunci cand te razi cu lama ?

prima data te mananca rau....dup-aia te obisnuiesti.
eu Gillete Mach 3

+Quote Post
Fr3ak
mesaj 15th February 2006, 22:19
Mesaj #21

Membru Senior

Data înscrierii: 19-July 05
Locație: Großwardein
ID membru: 41 833

QUOTE(nancy_callahan @ Feb 15 2006, 16:28) *
ah, misoginule!!!! adica si noi avem voie sa zicem la fel?!?! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

da, aveți voie să ziceți la fel, doar că noi tre să trecem prin frunze ca să ajungem la fruct, iar pe voi să va țină deep-throat-u (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . bine, într-adevăr contează, încercam și eu să glumesc. sunt jenante fazele când se oprește careva din parteneri să-si mai scoată câte un fir de păr din gură. eu am pățit-o. nu pentru cel care scoate părul e jenant, ci pentru cel de la care provine (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
mufa
mesaj 15th February 2006, 22:20
Mesaj #22

Porc misogin

Grup: Super Moderators
Data înscrierii: 13-January 05
Locație: București
ID membru: 28 770

QUOTE(reclamagiu @ Feb 15 2006, 22:14) *
eu Gillete Mach 3

Folosești aceeași lamă și pentru față? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
florina
mesaj 15th February 2006, 22:23
Mesaj #23

Active Member

Data înscrierii: 10-May 05
Locație: cluj/timisoara
ID membru: 36 419

QUOTE(Fr3ak @ Feb 15 2006, 22:19) *
sunt jenante fazele când se oprește careva din parteneri să-si mai scoată câte un fir de păr din gură. eu am pățit-o. nu pentru cel care scoate părul e jenant, ci pentru cel de la care provine (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

esti sigur ca scotea din gura un fir din parul tau? ca si eu ma mai opresc sa scot cate un fir din parul meu (din cap (IMG:style_emoticons/default/eheyebrow.gif) ) avand in vedre ca imi intra...in..vedere (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) da da il prind in coada din cand in cand.

+Quote Post
reclamagiu
mesaj 15th February 2006, 22:23
Mesaj #24

Active Member

Data înscrierii: 9-September 04
Locație: Bucuresti - Brasov
ID membru: 22 852

QUOTE(mufă @ Feb 15 2006, 22:20) *
Folosești aceeași lamă și pentru față? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

nu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Fr3ak
mesaj 15th February 2006, 22:30
Mesaj #25

Membru Senior

Data înscrierii: 19-July 05
Locație: Großwardein
ID membru: 41 833

QUOTE(florina @ Feb 15 2006, 22:23) *
esti sigur ca scotea din gura un fir din parul tau? ca si eu ma mai opresc sa scot cate un fir din parul meu (din cap (IMG:style_emoticons/default/eheyebrow.gif) ) avand in vedre ca imi intra...in..vedere (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) da da il prind in coada din cand in cand.

hehe...avea părul scurt... de fapt il are. dar e totuși posibil și asta. de altfel, și mie mai îmi intră în gură de la pulovăr sau chestii de genu. una din dezavantajele sexului în mașină (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
bine, acum mare tragedie nu e. e chestie de comoditate, cel puțin eu așa consider. nu mă interesează atâta timp cât nu îmi provoacă probleme. eu mă tund/rad pentru confortul meu, nu al partenerei.

+Quote Post
Burzum
mesaj 15th February 2006, 22:34
Mesaj #26

Junior

Grup: Validating
Data înscrierii: 8-February 06
Locație: Front 14 / Axa
ID membru: 65 160

Eu ma rad din respect pt cea care ma suge (IMG:style_emoticons/default/naughty.gif)

Plus ca ma simt mai bine fara par. Aspectul de foarte paros ma face sa asemuiesc persoanele cu maimutele (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
punisher
mesaj 15th February 2006, 22:51
Mesaj #27

Junior

Data înscrierii: 22-January 06
ID membru: 62 520

QUOTE(Meltdown @ Feb 15 2006, 22:07) *

Idem. Lama mănâncă mai tare.

Acest mesaj a fost modificat de punisher: 15th February 2006, 22:52

+Quote Post
EscHunter
mesaj 15th February 2006, 23:01
Mesaj #28

Junior

Data înscrierii: 11-February 06
Locație: Kpitala, cel mai imputit oras
ID membru: 65 620

QUOTE(Fr3ak @ Feb 15 2006, 14:17) *
pe doamne cred că le interesează fructul, nu frunzele... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Fructul ca fructul, da una e sa intinzi mana si sa il iei, si alta e sa scormonesti prin frunze dupa el. In opinia mea, tine mai mult de igiena personala decat de ce prefera ele. Eu unul nu ma pot suporta cu astrahanul in chiloti. Si nici nu imi face placere sa scot chilotii de pe ea si sa ma trezesc cu jungla amazoniana in fatza ochilor (si nu numai (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )

Atentie la crema depilatorie, poate irita daca nu e aleasa cu grija. Asadar, daca sunteti mai sensibili in respectivele zone, masina de tuns. Nu aleg foarfeca pentru ca am apucat sa vad filmul Scisors (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Acest mesaj a fost modificat de EscHunter: 15th February 2006, 23:03

+Quote Post
nancy_callahan
mesaj 15th February 2006, 23:09
Mesaj #29

Active Member

Data înscrierii: 15-August 05
Locație: Under Your Skin
ID membru: 43 911

@reclamagiu: care anaconda, mami, mai degraba sarpe de balta... (IMG:style_emoticons/default/wallbash.gif)

cat despre firele de par, se pot scoate din gura foarte discret...

+Quote Post
Al3xT
mesaj 16th February 2006, 00:17
Mesaj #30

Member

Data înscrierii: 29-June 04
Locație: Iasi
ID membru: 19 174

Mda... Frumos topic... uite asa mai invata omul cate ceva.... Sincer.. la mine e defrisare totala si ma iau cu aparatul peste tot pe OO pe Dick si pe langa... Si sa facem o mica publicitate la produse foarte bune.... Gillete Mach 3 e ideal... Cel putin dupa 2 beri si o baie fierbine nu am reusit sa mai tai ....

Motivele pentru care ma rad sunt: pentru confortul lui Gigi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .... se simte si el mai liber, se intretine mai usor.... Nu mai arati ca o maimuta cand iti dai pantalonii jos.. (in cazul in care aveti marar si pe burta si pe picioare.... (IMG:style_emoticons/default/deadtongue.gif) )

Deci e ok. Te mananca prima oara (de zici ca ai altceva) cand te razi, dar te obisnuiesti....
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Acest mesaj a fost modificat de mufă: 16th February 2006, 12:08

+Quote Post
nashu77
mesaj 16th February 2006, 00:40
Mesaj #31

Member

Data înscrierii: 10-November 04
ID membru: 25 567

ma tund, ma rad depinde cum am dispozitia in acea zi. am incercat o data cu crema depilatoare, ustura de iti vine sa iti bagi picioarele si intr-adevar arde, la lama nu prea suport ca ma irit desi am incercat orice posibil si imposibil: spume, geluri de ras, balsmauri cu aloe dupa after shave-uri etc. cel mai bine e cu balsm pe baza de aloe, recomand (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
si stati departe de cremele pentru epilat

Acest mesaj a fost modificat de mufă: 16th February 2006, 12:09

+Quote Post
Meltdown
mesaj 16th February 2006, 13:38
Mesaj #32

Junior

Data înscrierii: 7-February 06
Locație: Bucuresti
ID membru: 64 982

QUOTE(EscHunter @ Feb 15 2006, 23:01) *
...

Atentie la crema depilatorie, poate irita daca nu e aleasa cu grija. Asadar, daca sunteti mai sensibili in respectivele zone, masina de tuns. Nu aleg foarfeca pentru ca am apucat sa vad filmul Scisors (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Care stie cremele care ataca cel mai putin pielea ? Nu am chef sa ma duc la scoala cu c0@|ele in sacosa doar pentru ca m-a iritat crema.

Acest mesaj a fost modificat de mufă: 16th February 2006, 13:41

+Quote Post
Taw
mesaj 16th February 2006, 14:07
Mesaj #33

Moderator

Data înscrierii: 14-November 03
ID membru: 8 145

Eu folosesc de ceva timp creme de epilat. Cu lama te chinui mult mai mult, uneori de tai, mai te mananca dupa aia si te scarpini cand ti-e lumea mai draga.
Cea mai buna crema este cea de la Farmec (si Elmiplant e buna), dar in nici un caz Veet(sau derivatele ei scumpe si proaste - am stat 2 zile iritat de la ele, aveam c02|ele rosii si ma usturau, zici ca erau scoase din jar (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ).
Farmec isi face treaba. Ieftina si buna. Dupa aceea ma spal si ma dau cu lapte Doina sau cu aftershave Nivea (d-ala alb fara alcool).

Iese super si nu ustura deloc. Data viitoare pun poze (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Acest mesaj a fost modificat de mufă: 16th February 2006, 14:15

+Quote Post
nancy_callahan
mesaj 16th February 2006, 14:21
Mesaj #34

Active Member

Data înscrierii: 15-August 05
Locație: Under Your Skin
ID membru: 43 911

incercati si crema de la Gerocossen, e creata pentru pielea sensibila.
tot pentru piele sensibila, este recomandata si crema de la Elea.

+Quote Post
florina
mesaj 16th February 2006, 14:25
Mesaj #35

Active Member

Data înscrierii: 10-May 05
Locație: cluj/timisoara
ID membru: 36 419

QUOTE(tau_xxx @ Feb 16 2006, 14:07) *
Cu lama te chinui mult mai mult, uneori de tai, mai te mananca dupa
Cea mai buna crema este cea de la Farmec (si Elmiplant e buna), dar in nici un caz Veet(sau derivatele ei scumpe si proaste - am stat 2 zile iritat de la ele, aveam c02|ele rosii si ma usturau, zici ca erau scoase din jar (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ).

eu spun sa nu generalizezi (IMG:style_emoticons/default/scratchchin.gif) depinde de pielea fiecaruia, nu de firma/produsul folosit. si stii foarte bine ca pe ambalaj spune sa testezi pe o zona mica deoarece pot aparea iritatii.

+Quote Post
Taw
mesaj 16th February 2006, 14:52
Mesaj #36

Moderator

Data înscrierii: 14-November 03
ID membru: 8 145

QUOTE(florina @ Feb 16 2006, 14:25) *
eu spun sa nu generalizezi (IMG:style_emoticons/default/scratchchin.gif) depinde de pielea fiecaruia, nu de firma/produsul folosit. si stii foarte bine ca pe ambalaj spune sa testezi pe o zona mica deoarece pot aparea iritatii.

Dap, asa este..bagam mana in foc ca n-am uitat sa spun asta in postul de mai sus.(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

16 V  < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 23rd November 2009 - 09:03
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia