Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

16 V  « < 8 9 10 11 12 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Freza de jos (la barbati), ...si ce prefera doamnele ?
konijiro
mesaj 21st April 2006, 14:18
Mesaj #163

Junior

Grup: Members
Data înscrierii: 10-May 04
ID membru: 16 139

Revin cu impresii, la aproape 2 luni de la epilare inghinala si axiala cu laser. Parul e mult mai rar, iar ala care mai creste e mult mai subtire decat inainte. O sa merg, probabil cam intr-o luna, la sedinta a doua. Parerea mea este, in continuare, ca e cea mai buna varianta. Nu e ieftin, dar te scapa de multe batai de cap.
Go to the top of the page

+Quote Post
axel_1
mesaj 21st April 2006, 14:39
Mesaj #164

Member

Data înscrierii: 16-December 05
Locație: Bucuresti
ID membru: 57 634

QUOTE(konijiro @ Apr 21 2006, 15:18) *
Revin cu impresii, la aproape 2 luni de la epilare inghinala si axiala cu laser. Parul e mult mai rar, iar ala care mai creste e mult mai subtire decat inainte. O sa merg, probabil cam intr-o luna, la sedinta a doua. Parerea mea este, in continuare, ca e cea mai buna varianta. Nu e ieftin, dar te scapa de multe batai de cap.

cam de ce bani este vorba ?
si unde anume ? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
nancy_callahan
mesaj 21st April 2006, 17:26
Mesaj #165

Active Member

Data înscrierii: 15-August 05
Locație: Under Your Skin
ID membru: 43 911

QUOTE(tau_xxx @ Apr 20 2006, 18:05) *
Eu spun sa te mai documentezi dpdv anatomic inainte sa dai sfaturi d-astea "bune" baietilor.Ar trebui sa citesti diferenta intre epiderma scrot-ului si a celei de pe labii de exemplu.. (IMG:style_emoticons/default/nono.gif)

ma ierti, dar din cate stiu epiderma, orice ar face ea, e cam aceeasi, difera terminatiile nervoase... (IMG:style_emoticons/default/newblush.gif)
dar stii ce? ia sa nu mai dau eu sfaturi, sa nu va mai obositi sa va tundeti/epilati, si sa nu o mai facem nici noi. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) merge asa?

yey, in sfarsit vom trai cu totii intr-un mare stufaris (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
konijiro
mesaj 22nd April 2006, 01:19
Mesaj #166

Junior

Data înscrierii: 10-May 04
ID membru: 16 139

Eu am fost la un salon din Varna, Bulgaria. Am platit cam 95 de euro, inghinal+axial. Nu m-am interesat sa vad cat e la noi, dar in general Bulgaria e mai ieftina....

+Quote Post
sebulbus
mesaj 22nd April 2006, 02:30
Mesaj #167

cereal killer

Grup: Moderators
Data înscrierii: 3-December 05
ID membru: 55 915

mama, daca mi-as trage cu ceara parul de pe OO si mi-ar da sangele i-as reprofila clar dantura cui mi-a recomandat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si mi-as da si mie un cap in gura c-am fost fraier si-am ascultat.

fetili, listen up. un sut la OO doare mai rau decat un ac infipt in limba. nu mai dati sfaturi ce implica orice altceva decat mangaiat bijuteriile respective.

+Quote Post
sabian
mesaj 22nd April 2006, 08:50
Mesaj #168

Active Member

Data înscrierii: 6-July 03
Locație: Bucurestiul are UN Primar General!!!
ID membru: 4 699

QUOTE(AnonimG @ Apr 19 2006, 16:36) *
well....am cumparat de la farmacie "ceara rece". Am pus o banda langa OO. Apoi am stat 10 min sa imi fac curaj sa trag de ea. Cand am tras, a durut ceva ceva si a curs si sange. Deci nu sfatuiesc asa ceva pe OO (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Puteai sa folosesti crema depilatoare. O aplici uniform si dupa 10 min dai cu dusul. No tears, no pain.
Sau poti folosi un set de aparate de ras inghinale, ca-s la oferta in supemarketuri. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) (IMG:style_emoticons/default/coolspeak.gif)

Acest mesaj a fost modificat de sabian: 22nd April 2006, 08:53

+Quote Post
Im2good4U
mesaj 22nd April 2006, 09:52
Mesaj #169

Junior

Data înscrierii: 7-April 06
ID membru: 72 687

eu sub brat ma fac cu ceara...si asta de cativa ani buni... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
si m`am obisnuit..
pe la oo ma fac de obicei cu masina de tuns...si cateodata...depinde de starea mea..poate ma si rad.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
dar cu ceara n`as incerca nici de nebun pe oo... (IMG:style_emoticons/default/death.gif)

+Quote Post
sabian
mesaj 22nd April 2006, 13:40
Mesaj #170

Active Member

QUOTE(Im2good4U @ Apr 22 2006, 10:52) *

Incearca cu aparatul de ras Gillette Mach 3 Power. Are vibromasaj. (IMG:style_emoticons/default/coolspeak.gif)
Si il poate folosi si... ea. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
johndoe21
mesaj 23rd April 2006, 21:12
Mesaj #171

Junior

Data înscrierii: 23-April 06
ID membru: 74 760

Eram obosit si voi m-ati facut sa rad asa ca laude voua, muritorilor.
Si in Romania noastra cat e un epilat cu laseru' (IMG:style_emoticons/default/death.gif)
La axila ma lucreaza iubita mea cu depilatoru ei dar doare ca naiba. Oricum creste mult mai lent si parca se mai subtiaza dar metoda e clar imposibila de aplicat pe JEWELERY! Cu lama merge bine dar cere multa atentie si in plus trebuie sa-ti intizi bine pielea de pe scrot. Am facut asta de vreo 2 ori cu rezultate bune dar mananca rau dupa aia (si am folosit Mach 3, desigur).
(IMG:style_emoticons/default/puke.gif) Imi plac campiile defrisate dar nu intotdeauna. Nu stiu dar parca cateodata imi place si o forma ascutita, asa ... de sageata. La femei desigur, n-am innebunit. (IMG:style_emoticons/default/notangel.gif)
Oricum imi place dialogul vostru. Eu intrasem pentru jurnalu' de bord de la Citreon C4 dar cred ca o sa intru si pe aici (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
2sharp
mesaj 5th May 2006, 23:40
Mesaj #172

Junior

Data înscrierii: 18-February 06
Locație: never never land
ID membru: 66 567

QUOTE(sabian @ Apr 22 2006, 09:50) *
Puteai sa folosesti crema depilatoare. O aplici uniform si dupa 10 min dai cu dusul. No tears, no pain.

Daca e no tears, no pain, atunci de ce nu o foloseste toata lumea?
Care e dezavantajul? (IMG:style_emoticons/default/scratchchin.gif)

+Quote Post
buhaha
mesaj 6th May 2006, 00:06
Mesaj #173

Junior

Data înscrierii: 6-July 04
ID membru: 19 519

QUOTE(sabian @ Apr 22 2006, 07:50) *

ai folosit tu sau ți-a povestit cineva? la prima variantă sunt ferm convins că nu ai încercat iar la a 2-a cineva a râs de tine. ustură de urli o zi întreagă. trust me. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

+Quote Post
florina
mesaj 6th May 2006, 10:39
Mesaj #174

Active Member

Data înscrierii: 10-May 05
Locație: cluj/timisoara
ID membru: 36 419

QUOTE(2sharp @ May 5 2006, 22:40) *

e ca si cum te-ai rade. doar rupi firul de par, nu il smulgi. fata de ras, creste cu o zi intarziere...aproximativ

+Quote Post
sabian
mesaj 7th May 2006, 16:57
Mesaj #175

Active Member

QUOTE(2sharp @ May 6 2006, 00:40) *

Pentru ca oamenii nu citesc prospectele, asculta la ce spun vecinii...
Noi traim din legende. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

QUOTE(buhaha @ May 6 2006, 01:06) *
ai folosit tu sau ți-a povestit cineva? la prima variantă sunt ferm convins că nu ai încercat iar la a 2-a cineva a râs de tine. ustură de urli o zi întreagă. trust me. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

Am incercat. Faci confuzie intre CEARA SI CREMA. Think again. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
hapciuboy
mesaj 21st May 2006, 11:00
Mesaj #176

Junior

Grup: Validating
Data înscrierii: 21-May 06
ID membru: 78 480

cand eram mai mic preferam cu freza p mijloc, rar intr-o parte!
Acum sunt fan masinii d tuns. Dau primul strat cu ultima treapta a pieptanului, apoi il scot. Pana aici 3min d tuns gazon. Urmatoarele 5-10min sunt dedicate tunsului tehnic: scot pieptenele si execut un model! Acum practic semnul Nike (a cam iesit el a semn Nike d europa, dar merge - depinde din c unghi privesti) P viitor ma gandesc la.. nush, va anuntz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
gcm
mesaj 21st May 2006, 11:15
Mesaj #177

Active Member

Grup: Banned by Moderators
Data înscrierii: 12-November 05
ID membru: 53 297

QUOTE(hapciuboy @ May 21 2006, 12:00) *
cand eram mai mic preferam cu freza p mijloc, rar intr-o parte!
Acum sunt fan masinii d tuns. Dau primul strat cu ultima treapta a pieptanului, apoi il scot. Pana aici 3min d tuns gazon. Urmatoarele 5-10min sunt dedicate tunsului tehnic: scot pieptenele si execut un model! Acum practic semnul Nike (a cam iesit el a semn Nike d europa, dar merge - depinde din c unghi privesti) P viitor ma gandesc la.. nush, va anuntz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

fara poza nu te crede nimeni....
PS: ai putea sa incerci modele de cercuri facute de extraterestrii gen filmul "Signs", sa logo-ul Jordan, puma (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Angelle
mesaj 23rd May 2006, 08:04
Mesaj #178

Junior

Data înscrierii: 17-May 06
ID membru: 77 913

eu pe al meu il " oblig " la chelie ..... nu de alta dar se incinge de fiecare data cand vine pe la mine ......si nu prea imi miroase bine daca mai vine cate cineva .... in fine ... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) parerea mea .... daca sunt OO macar sa arate ca atare (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)

+Quote Post
tufy
mesaj 24th May 2006, 14:58
Mesaj #179

Junior

Data înscrierii: 19-February 06
ID membru: 66 704

deci ceara in nici un caz ca am incercat la subrat si am mers 3 zile cu mainile pe sus de usturime si ce sa zic cand a tras am simtit ca imi trage plamanii din mine si a ajuns ........ lama hmm ma irit si de la lama a ramas doar crema care mi se pare cea mai buna ...........
si cu ea dai si pe OO si nu ai nici o treaba (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
reico
mesaj 24th May 2006, 15:31
Mesaj #180

Member

Data înscrierii: 18-November 05
ID membru: 54 097

QUOTE(buhaha @ May 6 2006, 00:06) *

epilarea cu crema ustura ??? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) (IMG:style_emoticons/default/nono.gif)

+Quote Post

16 V  « < 8 9 10 11 12 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 23rd November 2009 - 19:50
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia