|
  |
Freza de jos (la barbati), ...si ce prefera doamnele ? |
|
|
|
|
21st April 2006, 14:18
|
Junior
Grup: Members
Data înscrierii: 10-May 04
ID membru: 16 139

|
Revin cu impresii, la aproape 2 luni de la epilare inghinala si axiala cu laser. Parul e mult mai rar, iar ala care mai creste e mult mai subtire decat inainte. O sa merg, probabil cam intr-o luna, la sedinta a doua. Parerea mea este, in continuare, ca e cea mai buna varianta. Nu e ieftin, dar te scapa de multe batai de cap.
|
|
|
|
|
|
|
|
21st April 2006, 14:39
|
Member
Data înscrierii: 16-December 05
Locație: Bucuresti
ID membru: 57 634

|
QUOTE(konijiro @ Apr 21 2006, 15:18)  Revin cu impresii, la aproape 2 luni de la epilare inghinala si axiala cu laser. Parul e mult mai rar, iar ala care mai creste e mult mai subtire decat inainte. O sa merg, probabil cam intr-o luna, la sedinta a doua. Parerea mea este, in continuare, ca e cea mai buna varianta. Nu e ieftin, dar te scapa de multe batai de cap.
cam de ce bani este vorba ? si unde anume ? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) | |
|
|
|
|
|
|
|
|
21st April 2006, 17:26
|
Active Member
Data înscrierii: 15-August 05
Locație: Under Your Skin
ID membru: 43 911

|
QUOTE(tau_xxx @ Apr 20 2006, 18:05)  Eu spun sa te mai documentezi dpdv anatomic inainte sa dai sfaturi d-astea "bune" baietilor.Ar trebui sa citesti diferenta intre epiderma scrot-ului si a celei de pe labii de exemplu.. (IMG: style_emoticons/default/nono.gif) ma ierti, dar din cate stiu epiderma, orice ar face ea, e cam aceeasi, difera terminatiile nervoase... (IMG: style_emoticons/default/newblush.gif) dar stii ce? ia sa nu mai dau eu sfaturi, sa nu va mai obositi sa va tundeti/epilati, si sa nu o mai facem nici noi. (IMG: style_emoticons/default/happy.gif) merge asa? yey, in sfarsit vom trai cu totii intr-un mare stufaris (IMG: style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
22nd April 2006, 01:19
|
Junior
Data înscrierii: 10-May 04
ID membru: 16 139

|
Eu am fost la un salon din Varna, Bulgaria. Am platit cam 95 de euro, inghinal+axial. Nu m-am interesat sa vad cat e la noi, dar in general Bulgaria e mai ieftina....
|
|
|
|
|
|
|
|
22nd April 2006, 02:30
|
cereal killer
Grup: Moderators
Data înscrierii: 3-December 05
ID membru: 55 915

|
mama, daca mi-as trage cu ceara parul de pe OO si mi-ar da sangele i-as reprofila clar dantura cui mi-a recomandat (IMG: style_emoticons/default/smile.gif) si mi-as da si mie un cap in gura c-am fost fraier si-am ascultat. fetili, listen up. un sut la OO doare mai rau decat un ac infipt in limba. nu mai dati sfaturi ce implica orice altceva decat mangaiat bijuteriile respective.
|
|
|
|
|
|
|
|
22nd April 2006, 08:50
|
Active Member
Data înscrierii: 6-July 03
Locație: Bucurestiul are UN Primar General!!!
ID membru: 4 699

|
QUOTE(AnonimG @ Apr 19 2006, 16:36)  well....am cumparat de la farmacie "ceara rece". Am pus o banda langa OO. Apoi am stat 10 min sa imi fac curaj sa trag de ea. Cand am tras, a durut ceva ceva si a curs si sange. Deci nu sfatuiesc asa ceva pe OO (IMG: style_emoticons/default/smile.gif) Puteai sa folosesti crema depilatoare. O aplici uniform si dupa 10 min dai cu dusul. No tears, no pain. Sau poti folosi un set de aparate de ras inghinale, ca-s la oferta in supemarketuri. (IMG: style_emoticons/default/rolleyes.gif) (IMG: style_emoticons/default/coolspeak.gif)
Acest mesaj a fost modificat de sabian: 22nd April 2006, 08:53
|
|
|
|
|
|
|
|
22nd April 2006, 09:52
|
Junior
Data înscrierii: 7-April 06
ID membru: 72 687

|
|
|
|
|
|
|
|
|
22nd April 2006, 13:40
|
Active Member

|
QUOTE(Im2good4U @ Apr 22 2006, 10:52)  Incearca cu aparatul de ras Gillette Mach 3 Power. Are vibromasaj. (IMG: style_emoticons/default/coolspeak.gif) Si il poate folosi si... ea. (IMG: style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
23rd April 2006, 21:12
|
Junior
Data înscrierii: 23-April 06
ID membru: 74 760

|
Eram obosit si voi m-ati facut sa rad asa ca laude voua, muritorilor. Si in Romania noastra cat e un epilat cu laseru' (IMG: style_emoticons/default/death.gif) La axila ma lucreaza iubita mea cu depilatoru ei dar doare ca naiba. Oricum creste mult mai lent si parca se mai subtiaza dar metoda e clar imposibila de aplicat pe JEWELERY! Cu lama merge bine dar cere multa atentie si in plus trebuie sa-ti intizi bine pielea de pe scrot. Am facut asta de vreo 2 ori cu rezultate bune dar mananca rau dupa aia (si am folosit Mach 3, desigur). (IMG: style_emoticons/default/puke.gif) Imi plac campiile defrisate dar nu intotdeauna. Nu stiu dar parca cateodata imi place si o forma ascutita, asa ... de sageata. La femei desigur, n-am innebunit. (IMG: style_emoticons/default/notangel.gif) Oricum imi place dialogul vostru. Eu intrasem pentru jurnalu' de bord de la Citreon C4 dar cred ca o sa intru si pe aici (IMG: style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
5th May 2006, 23:40
|
Junior
Data înscrierii: 18-February 06
Locație: never never land
ID membru: 66 567

|
QUOTE(sabian @ Apr 22 2006, 09:50)  Puteai sa folosesti crema depilatoare. O aplici uniform si dupa 10 min dai cu dusul. No tears, no pain. Daca e no tears, no pain, atunci de ce nu o foloseste toata lumea? Care e dezavantajul? (IMG: style_emoticons/default/scratchchin.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
6th May 2006, 00:06
|
Junior
Data înscrierii: 6-July 04
ID membru: 19 519

|
QUOTE(sabian @ Apr 22 2006, 07:50)  Puteai sa folosesti crema depilatoare. O aplici uniform si dupa 10 min dai cu dusul. No tears, no pain. ai folosit tu sau ți-a povestit cineva? la prima variantă sunt ferm convins că nu ai încercat iar la a 2-a cineva a râs de tine. ustură de urli o zi întreagă. trust me. (IMG: style_emoticons/default/blush.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
6th May 2006, 10:39
|
Active Member
Data înscrierii: 10-May 05
Locație: cluj/timisoara
ID membru: 36 419

|
QUOTE(2sharp @ May 5 2006, 22:40)  Daca e no tears, no pain, atunci de ce nu o foloseste toata lumea? Care e dezavantajul? (IMG: style_emoticons/default/scratchchin.gif) e ca si cum te-ai rade. doar rupi firul de par, nu il smulgi. fata de ras, creste cu o zi intarziere...aproximativ
|
|
|
|
|
|
|
|
7th May 2006, 16:57
|
Active Member

|
QUOTE(2sharp @ May 6 2006, 00:40)  Daca e no tears, no pain, atunci de ce nu o foloseste toata lumea? Care e dezavantajul? (IMG: style_emoticons/default/scratchchin.gif) Pentru ca oamenii nu citesc prospectele, asculta la ce spun vecinii... Noi traim din legende. (IMG: style_emoticons/default/biggrin.gif) QUOTE(buhaha @ May 6 2006, 01:06)  ai folosit tu sau ți-a povestit cineva? la prima variantă sunt ferm convins că nu ai încercat iar la a 2-a cineva a râs de tine. ustură de urli o zi întreagă. trust me. (IMG: style_emoticons/default/blush.gif) Am incercat. Faci confuzie intre CEARA SI CREMA. Think again. (IMG: style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
21st May 2006, 11:00
|
Junior
Grup: Validating
Data înscrierii: 21-May 06
ID membru: 78 480

|
cand eram mai mic preferam cu freza p mijloc, rar intr-o parte! Acum sunt fan masinii d tuns. Dau primul strat cu ultima treapta a pieptanului, apoi il scot. Pana aici 3min d tuns gazon. Urmatoarele 5-10min sunt dedicate tunsului tehnic: scot pieptenele si execut un model! Acum practic semnul Nike (a cam iesit el a semn Nike d europa, dar merge - depinde din c unghi privesti) P viitor ma gandesc la.. nush, va anuntz (IMG: style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
21st May 2006, 11:15
|
Active Member
Grup: Banned by Moderators
Data înscrierii: 12-November 05
ID membru: 53 297

|
QUOTE(hapciuboy @ May 21 2006, 12:00)  cand eram mai mic preferam cu freza p mijloc, rar intr-o parte! Acum sunt fan masinii d tuns. Dau primul strat cu ultima treapta a pieptanului, apoi il scot. Pana aici 3min d tuns gazon. Urmatoarele 5-10min sunt dedicate tunsului tehnic: scot pieptenele si execut un model! Acum practic semnul Nike (a cam iesit el a semn Nike d europa, dar merge - depinde din c unghi privesti) P viitor ma gandesc la.. nush, va anuntz (IMG: style_emoticons/default/biggrin.gif) fara poza nu te crede nimeni.... PS: ai putea sa incerci modele de cercuri facute de extraterestrii gen filmul "Signs", sa logo-ul Jordan, puma (IMG: style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
24th May 2006, 14:58
|
Junior
Data înscrierii: 19-February 06
ID membru: 66 704

|
deci ceara in nici un caz ca am incercat la subrat si am mers 3 zile cu mainile pe sus de usturime si ce sa zic cand a tras am simtit ca imi trage plamanii din mine si a ajuns ........ lama hmm ma irit si de la lama a ramas doar crema care mi se pare cea mai buna ........... si cu ea dai si pe OO si nu ai nici o treaba (IMG: style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
24th May 2006, 15:31
|
Member
Data înscrierii: 18-November 05
ID membru: 54 097

|
QUOTE Puteai sa folosesti crema depilatoare. O aplici uniform si dupa 10 min dai cu dusul. No tears, no pain. QUOTE(buhaha @ May 6 2006, 00:06)  ai folosit tu sau ți-a povestit cineva? la prima variantă sunt ferm convins că nu ai încercat iar la a 2-a cineva a râs de tine. ustură de urli o zi întreagă. trust me. (IMG: style_emoticons/default/blush.gif) epilarea cu crema ustura ??? (IMG: style_emoticons/default/huh.gif) (IMG: style_emoticons/default/nono.gif)
|
|
|
|
|
|
|
  |
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:
|