hai sa-ti zic eu de niste preturi fara nici un secret:
La Sky europe daca pleci pe 12 aprilie (de ex.) din baneasa pana la bratislava costa 35euro; avionul ajunge la ora 18.30 iar la 19 ai un altul pana la stuttgart care costa 59euro! Ideea e sa prinzi acel avion....
Tot cu sky europe daca pleci pe 10 aprilie buc-bratislava (tot 35euro) pleaca la 14.20 si ajunge la 15. (cred ca se da ceasul cu o ora in urma deci drumul este de 1h si 40 min)...De acolo ai un avion inspre cologne/bonn la 17.50 si ajungi la 19.30...cursa asta costa 46euro... Aici trebuie sa te informezi pe ce aeroport aterizeaza si ce legaturi cu orasele ai!
Deci e foarte simplu: www.skyeurope.com ... Daca doresti alta data iti poti cauta singur.Biletele cred ca le poti procura din bucuresti dar nu-s sigur...daca nu online!
Alta varianta ar fi
http://wizzair.com/index.shtml ...si la ei poti lua o cursa doar dus, mie budapesta-frankfurt mi-a iesit pe 12 aprilie 17.400 forinti (aprox 69euro) iesi si mult mai ieftin pe 10 ori 11 aprilie (au plecari dis de dimineata, orele 6, 7) dar aici conditia este sa ajungi intr-un fel la budapesta! wizzair se incapataneaza sa nu calce pe la noi! Daca esti din ardeal ori banat e mult mai usor, daca esti insa din bucuresti parca mai la indemana e varianta sky europe...
La blue air am incercat, cel putin online n-au curse oneway....
Si mai e varianta data de lelica 32 cu carpatair un pic mai scumpa dar probabil fiind directa e motivat pretul
De varianta cu aeroplanul personal a lui biso acela nu mai zic nimik...probabil zboara!!!!
dupa cum vezi biso eu NU folosesc taromul...iar in Italia ori Germania n-am alta treaba decat sa ma intalnesc cu tine (vechea generatie a UE (IMG:
style_emoticons/default/confusedsmiley.png) ) si sa-mi compar biletele de autobuz...ha!
Ideea principala e ca daca intri pe un astfel de forum c-oi fi tu vechi ori nou, intri sa dialoghezi ,sa-ti imparti cu altii pareri sau opinii si nu in ultimul rand sa-i ajuti pe cei ce-ti cer informatii total neinteresat...din cate ar putea sa-ti spuna si administratorii acestui site reclama si interesul comercial nu prea au ce cauta aici!
Acest mesaj a fost modificat de tonio: 28th February 2006, 12:50