Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

3 V   1 2 3 >  
Reply to this topicStart new topic
> Transport România - Germania, cu orice mijloc de transport
torres_23
mesaj 10th February 2006, 15:40
Mesaj #1

Junior

Grup: Members
Data înscrierii: 21-January 06
ID membru: 62 305

Vreau ca in luna aprilie sa dau o fug pana in Germania sa imi cumpar o masina. M-am interesat si pana la urma am sa plec cu avionul, dar pe toate site-urile vad ca se vand doar bilete dus-intors. Cine stie cum pot sa cumpar doar bilet dus, sau daca cumpar dus-intors cat la % din bani poti sa-i recuperez si cum. Va multumesc pentru raspunsuri!!
Go to the top of the page

+Quote Post
lelica32
mesaj 27th February 2006, 13:30
Mesaj #2

Junior

Data înscrierii: 24-January 06
ID membru: 62 863

144 Euro in Aprilie cu Carpatair Bucuresti-München. Bucuresti-Frankfurt 249 Euro, numai dus. Scrie-mi de unde vrei sa pleci si unde vrei sa aterizezi in Germania, si am sa-ti caut un pret bun.

Acest mesaj a fost modificat de lelica32: 27th February 2006, 13:38

+Quote Post
nic_biso
mesaj 27th February 2006, 14:36
Mesaj #3

Junior

Data înscrierii: 15-January 06
Locație: Bucuresti
ID membru: 61 478

Ce 144 euro?! Doar sa fii nebun sa platesti atat...
Ti-am gasit eu la maxim 70 euro. Contacteaza-ma la nb_trav@yahoo.com

+Quote Post
lelica32
mesaj 27th February 2006, 14:50
Mesaj #4

Junior

Scrie unde ai gasit tu asa de ieftin?
In preturile pe care le-am scris eu mai sus, sint incluse si toate taxele de aeroport.

Acest mesaj a fost modificat de lelica32: 27th February 2006, 15:36

+Quote Post
iopo2001
mesaj 27th February 2006, 15:05
Mesaj #5

Junior

Data înscrierii: 26-February 06
ID membru: 67 604

In pretul de 70 Euro sint si toate taxele incluse, taxe de aeroport, impozit, etc. sau numai biletul costa atita?

Acest mesaj a fost modificat de iopo2001: 27th February 2006, 15:06

+Quote Post
nic_biso
mesaj 27th February 2006, 16:12
Mesaj #6

Junior

70 euro cu tot cu toate taxele, fara nimic in plus. 70 maxim. Pentru ca in unele zile din aprilie poti gasi chiar cu 60 sau 50 euro. Numai dus, evident.
Cheers!
Keep on searching for those "tzeapa" tickets, de 250 euro...!!!

+Quote Post
iopo2001
mesaj 27th February 2006, 16:19
Mesaj #7

Junior

Da un link unde ai vazut tu bilete asa de ieftine

+Quote Post
lelica32
mesaj 27th February 2006, 16:27
Mesaj #8

Junior

Nu vreau sa inteleaga cineva gresit, eu am vrut numai sa ajut, nu vind bilete, si nici nu intermediez vinzarea lor. Eu sint din Germania Nürnberg, am vrut doar sa ajut cu un pret gasit la mine in Internet. Asta este tot.

+Quote Post
nic_biso
mesaj 27th February 2006, 16:30
Mesaj #9

Junior

QUOTE(iopo2001 @ Feb 27 2006, 16:19) *
Da un link unde ai vazut tu bilete asa de ieftine

Informatia se plateste! Daca te intereseaza cu adevarat, contacteaza-ma la adresa mai sus mentionata.

+Quote Post
Johnnywal
mesaj 27th February 2006, 23:32
Mesaj #10

Junior

Data înscrierii: 20-May 04
Locație: Viena
ID membru: 16 725

QUOTE(nic_biso @ Feb 27 2006, 15:30) *
Informatia se plateste!

si reclama (IMG:style_emoticons/default/deadtongue.gif)

+Quote Post
tonio
mesaj 28th February 2006, 12:00
Mesaj #11

Junior

Data înscrierii: 11-January 06
Locație: bucuresti
ID membru: 60 931

nic_biso daca tot ceri bani pe informatii de ce nu-ti deschizi un chiosc pe undeva, nu inteleg ce pisici cauti pe aici!!!! Probabil "tzeapa" de care zici esti chiar tu! Sau te pomenesti ca ai vreun piper ori vlaicu 3 prin curte si nu faci curse decat preferential...

+Quote Post
nic_biso
mesaj 28th February 2006, 12:17
Mesaj #12

Junior

QUOTE(tonio @ Feb 28 2006, 12:00) *
nic_biso daca tot ceri bani pe informatii de ce nu-ti deschizi un chiosc pe undeva, nu inteleg ce pisici cauti pe aici!!!! Probabil "tzeapa" de care zici esti chiar tu! Sau te pomenesti ca ai vreun piper ori vlaicu 3 prin curte si nu faci curse decat preferential...

Mi-am deschis un chiosc in piata... nu vrei sa fii primul client...?
Rabufnirea asta a ta e cam puerila, vezi pe forum poate gasesti un topic de discutii pt. copii...
Pai tu ce parere ai... Un om normal ar prefera sa plateasca 250, 300 euro pe un bilet de avion sau pana intr-o suta...?! Dar poate ca unii ar alega prima varianta... ca si tine, nu?
Cat despre faza cu "informatia se plateste"... Daca unii dintre noi suntem mai deschisi la minte decat altii, nu cred ca putem sa impartasim aceste informatii altora... pentru ca oricum o suma mica, gen 100 euro, ar putea parea tzeapa, asa ca prefera sa dea tot 300 euro... Mai trebuie sa traiasca si "burtoshii" de la Tarom sau alte companii "tzepare"... nu?

+Quote Post
tonio
mesaj 28th February 2006, 12:26
Mesaj #13

Junior

Daca unii dintre noi suntem mai deschisi la minte decat altii, nu cred ca putem sa impartasim aceste informatii altora
Asta e de rasu' lumii: nu numai ca te crezi mai destept dar mai mult, vrei sa nu stie si altii! Lasa vrajeli de genul asta ca doar cei cu 'mintea mai deschisa' precum tine le pot inghiti! Ai uitat totusi sa-ti motivezi gestul de a nu deconspira marea oferta pe care ai facut-o....marea sansa... Din ceea ce spui confirma ca probabil esti si tu o alta 'companie tzepara'!!!

+Quote Post
nic_biso
mesaj 28th February 2006, 12:33
Mesaj #14

Junior

QUOTE(tonio @ Feb 28 2006, 12:26) *
Daca unii dintre noi suntem mai deschisi la minte decat altii, nu cred ca putem sa impartasim aceste informatii altora
Asta e de rasu' lumii: nu numai ca te crezi mai destept dar mai mult, vrei sa nu stie si altii! Lasa vrajeli de genul asta ca doar cei cu 'mintea mai deschisa' precum tine le pot inghiti! Ai uitat totusi sa-ti motivezi gestul de a nu deconspira marea oferta pe care ai facut-o....marea sansa... Din ceea ce spui confirma ca probabil esti si tu o alta 'companie tzepara'!!!

Daca eram "companie tzepara"... tocmai, faceam oferte de 300 euro...
Iti urez sa ne vedem prin Italia sau Germania, si sa comparam preturile platite de noi pe bilete... Asa poate cei ca tine isi vor da seama ca arunca efectiv banii pe fereastra.
Mai mult nu comentez, nu vreau sa mai intru in polemici cu viitoarea generatie de cetateni ai Uniunii Europene, cu mentalitati prinse in trecut... made in Romania.

+Quote Post
tonio
mesaj 28th February 2006, 12:48
Mesaj #15

Junior

hai sa-ti zic eu de niste preturi fara nici un secret:
La Sky europe daca pleci pe 12 aprilie (de ex.) din baneasa pana la bratislava costa 35euro; avionul ajunge la ora 18.30 iar la 19 ai un altul pana la stuttgart care costa 59euro! Ideea e sa prinzi acel avion....
Tot cu sky europe daca pleci pe 10 aprilie buc-bratislava (tot 35euro) pleaca la 14.20 si ajunge la 15. (cred ca se da ceasul cu o ora in urma deci drumul este de 1h si 40 min)...De acolo ai un avion inspre cologne/bonn la 17.50 si ajungi la 19.30...cursa asta costa 46euro... Aici trebuie sa te informezi pe ce aeroport aterizeaza si ce legaturi cu orasele ai!
Deci e foarte simplu: www.skyeurope.com ... Daca doresti alta data iti poti cauta singur.Biletele cred ca le poti procura din bucuresti dar nu-s sigur...daca nu online!
Alta varianta ar fi http://wizzair.com/index.shtml ...si la ei poti lua o cursa doar dus, mie budapesta-frankfurt mi-a iesit pe 12 aprilie 17.400 forinti (aprox 69euro) iesi si mult mai ieftin pe 10 ori 11 aprilie (au plecari dis de dimineata, orele 6, 7) dar aici conditia este sa ajungi intr-un fel la budapesta! wizzair se incapataneaza sa nu calce pe la noi! Daca esti din ardeal ori banat e mult mai usor, daca esti insa din bucuresti parca mai la indemana e varianta sky europe...
La blue air am incercat, cel putin online n-au curse oneway....
Si mai e varianta data de lelica 32 cu carpatair un pic mai scumpa dar probabil fiind directa e motivat pretul
De varianta cu aeroplanul personal a lui biso acela nu mai zic nimik...probabil zboara!!!!

dupa cum vezi biso eu NU folosesc taromul...iar in Italia ori Germania n-am alta treaba decat sa ma intalnesc cu tine (vechea generatie a UE (IMG:style_emoticons/default/confusedsmiley.png) ) si sa-mi compar biletele de autobuz...ha!
Ideea principala e ca daca intri pe un astfel de forum c-oi fi tu vechi ori nou, intri sa dialoghezi ,sa-ti imparti cu altii pareri sau opinii si nu in ultimul rand sa-i ajuti pe cei ce-ti cer informatii total neinteresat...din cate ar putea sa-ti spuna si administratorii acestui site reclama si interesul comercial nu prea au ce cauta aici!

Acest mesaj a fost modificat de tonio: 28th February 2006, 12:50

+Quote Post
vicentzo
mesaj 28th February 2006, 13:00
Mesaj #16

Junior

Data înscrierii: 28-February 06
ID membru: 67 797

QUOTE(tonio @ Feb 28 2006, 12:26) *

bravo tonio, ai tot "respectul" meu.
eu unul am zburat cu companii "tepare"in germania ,cat si pe alte destinatii europene in 2005...in total 6 zboruri ......si iti dau mesaj special pt tine ca sa te anunt ca am luat 6 tzepe in total de 90euro
Da asta e TONITZA mie imi pare rau pt tine ca vrei sa arunci banii in van.....
si ca mine sunt foarte multi oameni normali care zboara cu bilete ieftine
In afara oamenii castiga de 10 ori mai mult decat romaniii,dar spre surprinderea ta, am o veste proasta pt tine, acei oamenii platesc de 10 ori mai putin pe biletele de avion...De ce oare???????.....

P.S. : asta ti se pare stare de normalitate in ROMANIA?? Dar cu oamenii ca tine la ce te poti astepta....

+Quote Post
tonio
mesaj 28th February 2006, 13:14
Mesaj #17

Junior

Vicentzo daca cumva mie imi erau adresate reprosurile te-as ruga sa mai citesti odata, atent, tot ce s-a scris! Iar linkurile acelea sunt catre companii low cost, adica cum zici tu...'zboara cu bilete ieftine'. Aparusi prea brusc si cred ca te-ai cam grabit! Sau poate sala de tenis te-a convins sa iei cuiva apararea fara sa citesti ce scrie!?

+Quote Post
iopo2001
mesaj 28th February 2006, 13:19
Mesaj #18

Junior

Si mai e varianta data de lelica 32 cu carpatair un pic mai scumpa dar probabil fiind directa e motivat pretul

Intradevar varianta de 144 Euro este cea mai buna timind cont ca se zboara direct pe ruta Bucuresti-München, sau Bucuresti-Frankfurt. Sa face un stop la Timisoara de 30 min. dar oricum este mai bine decit sa te duci pina la Budapesta. Am zburat de 4 ori cu Carpatair

Acest mesaj a fost modificat de iopo2001: 28th February 2006, 13:20

+Quote Post
Reclama
mesaj A minute ago
Mesaj #

Grup: Bot

In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!

3 V   1 2 3 >
Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 25th November 2009 - 00:37
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia