QUOTE (costin_outlaw @ Mar 6 2008, 20:11)

salutare.....am si eu o mare rugaminte ....am citit pe aici ce ati scris si sunt putin in ceata.pentru inceput vreau sa spun ca am o imprimanta EPSON STYLUS DX5000...cu urmatoarele cartuse : T0711,T0712,T0713,T0714...intrebarea ar fi urmatoarea: as vrea sa reincarc cartusele(nu am mai facut-o pana acum) si nu stiu care e procedura???? fara a se face resetarea aceea nu se poate ?e obligatorie ? si daca da ,cum se face ? se face la centre specializate ? sau acasa ? am intrebat la cateva centre de reincarcare si mi-au spus ca are chip si nu le poate reincarca. cum sa fac? va rog sa ma ajutati.....multumesc
Cartusele tale sunt foarte dificil sau chiar imposibil de reumplut (acasa nu cred ca vei reusii) in plus resetarea este obligatorie, asa dar cea mai buna solutie este sa-ti cumperi cartuse compatibile. Am si eu astfel de cartuse la pretul de 23 Lei bucata, daca esti interesant spune-mi si iti trimit.
P.S Ideea e ca trebuie sa faci ceva si sa nu lasi imprimata fara cartus pentru ca risti infundarea duzelor de la capul de printare si atunci o sa ai alte belele.