|
Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() ![]() |
10th November 2005, 09:55
|
|
|
Active Member Grup: Senior Members Mesaje: 3 396 Data înscrierii: 11-March 05 Locație: Marosvásárhely - Székelyföld ID membru: 32 249 |
viziunea europeana despre autonomie: Raportorul Consiliului Europei, Andreas Gross, a prezentat conferintei o alta viziune despre autonomie, (...). Dupa ce a relevat ca “autonomiile” au generat si razboaie in Europa, si nu numai - citand situatia din Kosovo, Cecenia -, Andreas Gross a vorbit si despre “autonomii de succes”, cum este cea din Tirolul de Sud, Catalonia, Tara Galilor, Scotia,- insa a tinut sa atraga atentia ca “autonomia este un acord intre statul central si comunitate; ca acest proces este unul dinamic si ca numai prin colaborare, se poate realiza, in timp. Atributiile regiunilor, comunitatilor autonome - a precizat raportorul C.E. - trebuie exercitate de asa maniera, incat si minoritatea in minoritate (cazul romanilor din sud-estul Muresului, Harghita si Covasna n.n.) sa aiba drepturi speciale si oricum egale cu majoritarii minoritari. Andreas Gross a mai relevat ca autonomia nu trebuie sa genereze disensiuni cu statul central, national, intrucat, “daca statului ii merge bine, ii merge bine si regiunii autonome”. In fond, a spus oficialul european, construirea autonomiei nu este altceva decat consolidarea democratiei. Fiecare autonomie inseamna divizarea puterii, o multipolarizare a acesteia, crearea mai multor centre de putere in acelasi stat unitar”. Cheia succesului unei autonomii - a incheiat Andreas Gross - apare in momentul cand nu exista contradictii intre autonomia obtinuta si conceptele europene si de globalizare; cand se consolideaza statul-cetatean, puternic pe plan local, iar violenta nu are ce cauta in acest proces. In cursul aceleiasi zile, Jozsef Komlossy, Ignasi Guardans au prezentat experienta in materie de autonomie existenta in Elvetia si respectiv, Tirolul de Sud(....) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
10th November 2005, 14:57
|
|||
|
Senior Member Grup: Senior Members Mesaje: 5 502 Data înscrierii: 15-September 05 ID membru: 47 135 |
|
||
|
|
|||
10th November 2005, 17:49
|
|
|
Active Member Grup: Senior Members Mesaje: 3 396 Data înscrierii: 11-March 05 Locație: Marosvásárhely - Székelyföld ID membru: 32 249 |
dupa cum am mai spus, esti un interlocutor periculos si repede lovitor sub centura. eu zic ca ai fi ceva Vatras de la Coja si Radu Ciontea, oleaca mai moderat numa pana ce nu scoti coltii.
és igen, Pallavicini György őrgróf este cel ce plateste mesajele mele cu száz Pengő, felhivash-ul (IMG:style_emoticons/default/w00t.gif) (IMG:style_emoticons/default/naughty.gif)
Fișiere atașate
|
|
|
|
10th November 2005, 18:02
|
|
|
Member Grup: Members Mesaje: 820 Data înscrierii: 1-December 04 Locație: Bucale City ID membru: 26 556 |
in nici o tara din europa, o minoritate nu e tratata mai bine decat cum ii tratam noi pe unguri. (IMG:style_emoticons/default/nono.gif)
mi-e sila de guvernanti (IMG:style_emoticons/default/puke.gif) . mi-e sila de sovinii de udmr-isti (IMG:style_emoticons/default/puke.gif) . mi-e sila de prostimea romana din parlament ce accepta orice pt a ramane in scaune (IMG:style_emoticons/default/puke.gif) . si mai ales, mi-e sila de cei au votat alianta si care, de dragul lor, ar accepta o asa prostire (IMG:style_emoticons/default/puke.gif) . Un site special de-al meu, ce trateaza si pb asta, e www.conceptii.blogspot.com |
|
|
|
10th November 2005, 18:08
|
|
|
eu cred ca daca Pallavicini György őrgróf ( marchizul ,adica (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) ) ii da lui acest revoltat 1000 Pengő, vede altfel Realitatea! (IMG:style_emoticons/default/naughty.gif)
|
|
|
|
10th November 2005, 18:18
|
|
|
Member Grup: Members Mesaje: 820 Data înscrierii: 1-December 04 Locație: Bucale City ID membru: 26 556 |
nu sunt patriot si cred ca ideea de patriotism este ceva care exclude, prin urmare nu e ceva pozitiv. INSA, nu as lua bani sa stiu ca le fac rau la pretenii mei si la familia mea din romania. nici toti banii lu soros nu i-as lua.
racoczy vezi k jignesti pe tema asta. eu consider k o tema mai serioasa k asta nu poate sa fie. spuneai de unul mai sus ca e 'repede lovitor sub centura'.. |
|
|
|
10th November 2005, 18:24
|
|||
|
|
||
|
|
|||
11th November 2005, 07:29
|
|
|
|
|
|
|
11th November 2005, 11:01
|
|
|
Active Member Grup: Members Mesaje: 1 816 Data înscrierii: 22-April 05 Locație: Bucuresti ID membru: 35 203 |
nenea Tapy.... mea culpa, mea maxima culpa kedves barátom! bocsánat ca am postat asa un molociag despre Bivaly- Guru! (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) http://forum.softpedia.com/index.php?s=&sh...dpost&p=1028599 n-i de ce sa-ti ceri scuze de la mine - pt ca nu impartasim aceleasi pareri. Sa stii ca nu iau acesta problema la modul personal. insa cu molociagurile alea te inseli - si inca mult - pt ca te bazezi pe informatii de mana a 15 a, de cateforia catalin radu tanase. daca pe tine nu te deranjeaza sa te gasesti in eroare, e treaba ta. asadar, noi sa fim sanatosi si sa ne bucuram de ceea ce ne-a dat Dumnezeu ! (IMG:style_emoticons/default/cheers.gif) |
|
|
|
11th November 2005, 11:11
|
|
|
Active Member Grup: Senior Members Mesaje: 4 597 Data înscrierii: 29-March 05 ID membru: 33 493 |
insa cu molociagurile alea te inseli - si inca mult - pt ca te bazezi pe informatii de mana a 15 a, de cateforia catalin radu tanase. daca pe tine nu te deranjeaza sa te gasesti in eroare, e treaba ta. asadar, noi sa fim sanatosi si sa ne bucuram de ceea ce ne-a dat Dumnezeu ! (IMG:style_emoticons/default/cheers.gif) Pai multe dintre atitudinile lui rakoczy bacsi sunt cauzate de informatiile postate chiar de MISA pe yogaesoteric sau de "revelatiile" lui Jean. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sa inteleg ca articolele de pe yogaesoteric si mesajele primite de Jean sunt informatii de mana a 15-a, de categoria catalin radu tanase? (IMG:style_emoticons/default/naughty.gif) (IMG:style_emoticons/default/coolspeak.gif) |
|
|
|
11th November 2005, 13:19
|
|
|
Pai multe dintre atitudinile lui rakoczy bacsi sunt cauzate de informatiile postate chiar de MISA pe yogaesoteric sau de "revelatiile" lui Jean. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sa inteleg ca articolele de pe yogaesoteric si mesajele primite de Jean sunt informatii de mana a 15-a, de categoria catalin radu tanase? (IMG:style_emoticons/default/naughty.gif) (IMG:style_emoticons/default/coolspeak.gif) (IMG:style_emoticons/default/confusedsmiley.png) suntem "in ceatza totala"..... |
|
|
|
11th November 2005, 14:51
|
|
|
Active Member Grup: Members Mesaje: 1 816 Data înscrierii: 22-April 05 Locație: Bucuresti ID membru: 35 203 |
Pai multe dintre atitudinile lui rakoczy bacsi sunt cauzate de informatiile postate chiar de MISA pe yogaesoteric sau de "revelatiile" lui Jean. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sa inteleg ca articolele de pe yogaesoteric si mesajele primite de Jean sunt informatii de mana a 15-a, de categoria catalin radu tanase? (IMG:style_emoticons/default/naughty.gif) (IMG:style_emoticons/default/coolspeak.gif) tu oricum intelegi doar ce-ti permit ochelarii anti-misa pe care-i porti cu atat placere. sincer, mi-e tot una. iar jean este cumva un fel de "oracol oficial" ? da' de prezentul congres sau ce o fi de yoga care se tine zilele astea la bucuresti ce zici ? se pare ca lumea "yoga" din europa - sau ma rog, o parte mare a ei - are pareri diferite de ale tale. (IMG:style_emoticons/default/confusedsmiley.png) suntem "in ceatza totala"..... cam cati sunteti in ceata asta totala ? (IMG:style_emoticons/default/naughty.gif) Acest mesaj a fost modificat de TAPAS: 11th November 2005, 14:50 |
|
|
|
11th November 2005, 17:44
|
|
|
tu oricum intelegi doar ce-ti permit ochelarii anti-misa pe care-i porti cu atat placere. sincer, mi-e tot una. iar jean este cumva un fel de "oracol oficial" ? da' de prezentul congres sau ce o fi de yoga care se tine zilele astea la bucuresti ce zici ? se pare ca lumea "yoga" din europa - sau ma rog, o parte mare a ei - are pareri diferite de ale tale. cam cati sunteti in ceata asta totala ? (IMG:style_emoticons/default/naughty.gif) Tapy baci....nu vreau sa-ti raspund eu, dar vei vedea ce curs vor lua evenimentele in curand. ca nu poti domnule sa ai baza in "aliante" de conjunctura , cand "aliatii " nu stiu cum sa faca sa se "sape" unul pe altul si sa traga de vreme ca sa nu respecte cuvantul dat. yoga, ne-yoga...... Misa si alte cele! aiureli! totul merge la conspiratie! dar ce Conspiratie, daca romanul nu vede si nu vrea sa vada Interesul sau real?! ai idee cum este? romanul se face a nu vedea ce nu-i convine si nu cauta sa inteleaga Realitatea .... pana aia tocmai se intampla ( ce nu-i convenea), iar atunci striga: TOTI NE VOR RAUL! criptic oare mesajul meu? mde.... |
|
|
|
11th November 2005, 19:50
|
|
|
Senior Member Grup: Senior Members Mesaje: 6 091 Data înscrierii: 10-January 05 ID membru: 28 534 |
nene rakoczy, eu cred ca romanul, la o adica, isi stie interesul. recunosc, a votat de 15 ani incoace numai imbecili care l-au lasat fara proprietatea asupra bancilor, hotelurilor, intreprinderilor rentabile etc.
asta, insa, pentru ca a fost "vrajit". eu cred ca interesul Romaniei este sa fie UNITA, UNITARA etc. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ai vazut ce au facut RFG si RDG? au format cel mai puternic stat european. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
11th November 2005, 19:52
|
|
|
nene rakoczy, eu cred ca romanul, la o adica, isi stie interesul. recunosc, a votat de 15 ani incoace numai imbecili care l-au lasat fara proprietatea asupra bancilor, hotelurilor, intreprinderilor rentabile etc. asta, insa, pentru ca a fost "vrajit". eu cred ca interesul Romaniei este sa fie UNITA, UNITARA etc. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ai vazut ce au facut RFG si RDG? au format cel mai puternic stat european. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) da capitane! un stat Federal. cunosti termenul, da? parlamente locale, guverne locale..... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) oricum, ce treaba are asta cu topicul acesta? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/nono.gif) nu deturna discutia, te rog. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
11th November 2005, 20:09
|
|
|
Active Member Grup: Members Mesaje: 1 687 Data înscrierii: 10-April 05 Locație: Oslo, Norvegia ID membru: 34 372 |
nene rakoczy, eu cred ca romanul, la o adica, isi stie interesul. recunosc, a votat de 15 ani incoace numai imbecili care l-au lasat fara proprietatea asupra bancilor, hotelurilor, intreprinderilor rentabile etc. asta, insa, pentru ca a fost "vrajit". eu cred ca interesul Romaniei este sa fie UNITA, UNITARA etc. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ai vazut ce au facut RFG si RDG? au format cel mai puternic stat european. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) 1. Cei care i-au lasat pe romani fara proprietatea asupra unei si a alteia, cum plastic te exprimi aici sunt "fostii". Fostii securisti, fostii CC-isti, fostii directori de uzine, fostii..., fostii... Cine a luat nici nu mai stiu daca conteaza, ci conteaza ca acesti "fosti" au picat ca pisica in picioare, toti sunt mari capitalisti azi. Culmea, au tupeul sa zica ca ne invata ei democratia. 2. Ce legatura are cu solidaritatea intre romani cu statul unitar? Ca p... si prefectura sau cum? Sau poate ca baba si mitraliera? 3. Ce treaba are RDG si RFG cu toata chestia asta? Germania e un stat federal, cu guvern si parlament pe fiecare land. Si asta nu-i impiedica, asa cum bine observi tu, sa fie solidari si sa formeze, cum iarasi bine observi, cel mai puternic stat european. |
|
|
|
11th November 2005, 21:18
|
|
|
Member Grup: Members Mesaje: 600 Data înscrierii: 2-June 05 ID membru: 38 041 |
nene rakoczy, eu cred ca romanul, la o adica, isi stie interesul. recunosc, a votat de 15 ani incoace numai imbecili care l-au lasat fara proprietatea asupra bancilor, hotelurilor, intreprinderilor rentabile etc. asta, insa, pentru ca a fost "vrajit". eu cred ca interesul Romaniei este sa fie UNITA, UNITARA etc. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ai vazut ce au facut RFG si RDG? au format cel mai puternic stat european. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pehkhardth?! (IMG:style_emoticons/default/naughty.gif) nu prea stie Pehkharthos nici istorie, nici geografie.... (IMG:style_emoticons/default/nono.gif) ------------- auzi, Rakoczi bacsi, cum e cu autonomia aia culturala? eu vad ca Udmr vrea sa plece din coalitie. adevarul e, ca eu personal i-as lasa balta cu certurile lor cu tot! tu ce zici? (IMG:style_emoticons/default/peacefingers.gif) |
|
|
|
12th November 2005, 00:12
|
|
|
Junior Grup: Members Mesaje: 321 Data înscrierii: 7-June 05 ID membru: 38 432 |
Pehkhardth?! (IMG:style_emoticons/default/naughty.gif) nu prea stie Pehkharthos nici istorie, nici geografie.... (IMG:style_emoticons/default/nono.gif) ------------- auzi, Rakoczi bacsi, cum e cu autonomia aia culturala? eu vad ca Udmr vrea sa plece din coalitie. adevarul e, ca eu personal i-as lasa balta cu certurile lor cu tot! tu ce zici? (IMG:style_emoticons/default/peacefingers.gif) Sosok bade , eu zic ca va fi un dezastru pentru udmr daca va pleca din coalitie, vezi tu treburile ar sta cam asa udmr pleaca, neavind nici un partid majoritate parlamentara vor fi nevoiti sa declanseze alegerile anticipate ,cu totii stim ca udmr nu mai are locomotiva numita psd care sa o ajute sa cistige cei 5 % atit de necesari intrarii in parlament. PS: de unde ai stirea ca vor sa paraseasca coalitia un link ceva please !? |
|
|
|
A minute ago
|
|
![]() Grup: Bot |
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Versiune simplificată | Data: 23rd November 2009 - 16:22 |
| © 2001 -
2009 Softpedia. All rights reserved. Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL. |
|
| Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia | |