Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

13 V  « < 7 8 9 10 11 > »   
Reply to this topicStart new topic
> sex cu vibratorul, ce ati face in momentul in care v-ati prinde prietena (nevasta) cu un
MasterOfDark
mesaj 8th September 2006, 22:52
Mesaj #145

Active Member

Grup: Members
Data înscrierii: 16-June 05
Locație: Bucharest Pantelimon
ID membru: 39 103

despre butt puguri ce parere aveti
Go to the top of the page

+Quote Post
kretzu77
mesaj 8th September 2006, 23:20
Mesaj #146

Custom title

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 6-June 06
Locație: după colț, vis a vis de clădirea aia din față
ID membru: 80 749

QUOTE(Fr3ak @ Aug 2 2006, 00:56) *
ea se simte trădată când tu mănânci la restaurant?

s-ar putea ca orgoliul masculin sa fie mai mare decat cel feminin
sau
daca nu o iei si pe ea, cred ca da (va crede ca o inseli)
(IMG:style_emoticons/default/coolspeak.gif)

+Quote Post
Fr3ak
mesaj 8th September 2006, 23:29
Mesaj #147

Membru Senior

Data înscrierii: 19-July 05
Locație: Großwardein
ID membru: 41 833

QUOTE(kretzu77 @ Sep 9 2006, 00:20) *
s-ar putea ca orgoliul masculin sa fie mai mare decat cel feminin
sau
daca nu o iei si pe ea, cred ca da (va crede ca o inseli)

Nu am zis că nu mănânci deloc acasă...dar din când în când mai mânci la restaurant. Cred că înțelegi analogia cu topicul...

+Quote Post
kretzu77
mesaj 8th September 2006, 23:30
Mesaj #148

Custom title

Data înscrierii: 6-June 06
Locație: după colț, vis a vis de clădirea aia din față
ID membru: 80 749

QUOTE(Fr3ak @ Sep 9 2006, 00:29) *
Cred că înțelegi analogia cu topicul...

yep
dar m-am saturat sa dau dreptate altora (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Acest mesaj a fost modificat de kretzu77: 8th September 2006, 23:30

+Quote Post
bogdanan
mesaj 8th September 2006, 23:38
Mesaj #149

devoted SoftNews member

Data înscrierii: 2-April 04
Locație: push offset [forum] OS: UNIX / Windows / QNX Status: always on duty Motto: Got root ?
ID membru: 13 872

QUOTE(Fr3ak @ Sep 9 2006, 00:29) *
Nu am zis că nu mănânci deloc acasă...dar din când în când mai mânci la restaurant. Cred că înțelegi analogia cu topicul...

...oare la restaurant e mai bun ca la mama* acasa?

* - iubita

+Quote Post
mianna
mesaj 8th September 2006, 23:41
Mesaj #150

Senior Member

Grup: Banned by Moderators
Data înscrierii: 29-June 05
ID membru: 40 214

QUOTE(bogdanan @ Sep 9 2006, 00:38) *
...oare la restaurant e mai bun ca la mama* acasa?

* - iubita

e altfel, mey. asta-i conceptul care le scapa multora (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Fr3ak
mesaj 9th September 2006, 09:12
Mesaj #151

Membru Senior

Poi chiar asta-i problema. Că bărbații sunt orgolioși și le e frică să nu zică iubita că vibratorul o face mai bine. Poi bănuiesc că și femeia e conștientă că bărbatul nu are cum să se miște 5 mm cu o frecvență de 1200 de bătăi pe minut etc. E altfel senzația, pe care nu ai cum s-o produci. Asta nu înseamnă că de tine nu mai are nevoie. Că vibratorul n-o îmbrățișează, nu o sărută, nu geme, nu răsuflă pe pieptul ei etc.

Nu am auzit de nici un caz în care o femeie și-ar fi părăsit bărbatul pentru că vibratorul „o face mai bine”. E imposibil să o facă mai bine.

E exact ca și cu mâncarea. În loc să-ți faci mâncarea acasă, o cumperi la restaurant. Dar unde e farmecul gătitului?

Acest mesaj a fost modificat de mianna: 9th September 2006, 09:23

+Quote Post
berlinish
mesaj 9th September 2006, 10:34
Mesaj #152

Junior

Data înscrierii: 6-September 06
Locație: bucuresti
ID membru: 95 655

QUOTE(Fr3ak @ Sep 9 2006, 10:12) *
Că bărbații sunt orgolioși și le e frică să nu zică iubita că vibratorul o face mai bine. Poi bănuiesc că și femeia e conștientă că bărbatul nu are cum să se miște 5 mm cu o frecvență de 1200 de bătăi pe minut etc.

orgoliosi si as zice eu si egoisti...cu ce-i afecteaza daca iubita lor ar avea un orgasm cu vibratorul?? cu atat mai bine , poate nici asa nervoasa nu mai e dupa un orgasm...e o mare prostie sa fie ' gelos ' pe un vibrator.chiar ar putea sa-l foloseasca uneori impreuna cand fac sex ( sa-si tina vibratorul pe clit in timp ce el e in ea ) -o senzatie tare misto (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Acest mesaj a fost modificat de mianna: 9th September 2006, 10:36

+Quote Post
Fr3ak
mesaj 9th September 2006, 10:59
Mesaj #153

Membru Senior

QUOTE(berlinish @ Sep 9 2006, 11:34) *
e o mare prostie sa fie ' gelos ' pe un vibrator.

Cu asta sunt de acord. Dar nu cred că e vorba de gelozie. Ci mai degrabă ne speriem de gândul că nu mai suntemi buni la pat. De aia e bună o discuție. Unii bărbați chiar se bucură că femeia se folosește de vibrator...vorba aia: ține „muștele” departe...

+Quote Post
bogdanan
mesaj 9th September 2006, 11:53
Mesaj #154

devoted SoftNews member

Locație: push offset [forum] OS: UNIX / Windows / QNX Status: always on duty Motto: Got root ?

QUOTE(mianna @ Sep 9 2006, 00:41) *
e altfel, mey. asta-i conceptul care le scapa multora (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

nu creeeed http://www.onzin.nl/fufme/index.htm (imi cer scuze pt link extern, dar trebuia sa exemplific)

oricum, cand o face cu vibratorul, la cine se gandeste? la vibrator? (IMG:style_emoticons/default/peacefingers.gif)

...adica vreti s-mi spuneti ca se va ajunge la asa ceva ? Fișier atașat  man.JPG ( 20.13KB ) Număr de descărcări: 92
Fișier atașat  woman.JPG ( 24.49KB ) Număr de descărcări: 105

+Quote Post
FireEyes
mesaj 9th September 2006, 11:59
Mesaj #155

Active Member

Data înscrierii: 2-December 02
Locație: Bucuresti
ID membru: 2 481

QUOTE(bogdanan @ Sep 9 2006, 12:53) *
nu creeeed http://www.onzin.nl/fufme/index.htm (imi cer scuze pt link extern, dar trebuia sa exemplific)

oricum, cand o face cu vibratorul, la cine se gandeste? la vibrator? (IMG:style_emoticons/default/peacefingers.gif)
...adica vreti s-mi spuneti ca se va ajunge la asa ceva ? Fișier atașat  man.JPG ( 20.13KB ) Număr de descărcări: 92
Fișier atașat  woman.JPG ( 24.49KB ) Număr de descărcări: 105

hahaha, misto trucajul (din link) cu carcasele de cd-rom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
bogdanan
mesaj 9th September 2006, 12:07
Mesaj #156

devoted SoftNews member

QUOTE(FireEyes @ Sep 9 2006, 12:59) *
hahaha, misto trucajul (din link) cu carcasele de cd-rom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

grav este ca nu e trucaj (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

vazusem (o sa caut linkul) ca dispozitivele respective, beneficiau prin pc de legatura la internet, iar catre partea feminina, se misca exact cum primea comanda de la partea masculina (ma refer la rotiri si la faptul ca era telescopica)

acum nu inteleg ce fel de persoana trebuie sa fi sa apelezi la asa ceva
cred ca-si va gasi adepti printre utilizatorii de gonflabile...

+Quote Post
mianna
mesaj 9th September 2006, 12:10
Mesaj #157

Senior Member

nu creeeed

ce nu creeeezi? (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) nu ma refer nici la forma nici la marime.

+Quote Post
bogdanan
mesaj 9th September 2006, 12:18
Mesaj #158

devoted SoftNews member

QUOTE(mianna @ Sep 9 2006, 13:10) *
ce nu creeeezi? (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) nu ma refer nici la forma nici la marime.

adica... daca tu simti nevoia, si iubitul tau nu e langa tine, si folosesti vibrator, dildo, sau orice altceva, consideri ca nu ai inselat ?

eu consider ca tot inselat se numeste...inselatul asteptarilor...
poate el te asteapta acasa, sa fi calda, feminina, plina de "bune" intentii... si tu ajungi gata epuizata de vibrator (deci fara chef) si invoci o migrena...

parerea mea e ca este primul pas catre destramarea unei relatii

+Quote Post
mianna
mesaj 9th September 2006, 12:50
Mesaj #159

Senior Member

QUOTE(bogdanan @ Sep 9 2006, 13:18) *
adica... daca tu simti nevoia, si iubitul tau nu e langa tine, si folosesti vibrator, dildo, sau orice altceva, consideri ca nu ai inselat ?

eu consider ca tot inselat se numeste...inselatul asteptarilor...
poate el te asteapta acasa, sa fi calda, feminina, plina de "bune" intentii... si tu ajungi gata epuizata de vibrator (deci fara chef) si invoci o migrena...

parerea mea e ca este primul pas catre destramarea unei relatii

cand oi ajunge io sa invoc migrena, mai discutam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nu mi s-a intamplat vreodata si nu se profileaza in viitor.

ce asteptari insel, mey? asteapta sa nu ma bucur de viata, sa nu gust placerea si in alta forma decat mi-o ofera el? pai sa astepte in alta parte atunci.

parerea mea e ca o relatie in care el se poate simti inselat de vibrator nu-i relatie, ci pierdere de vreme (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
moonchild11
mesaj 9th September 2006, 13:02
Mesaj #160

Junior

Data înscrierii: 4-July 06
ID membru: 84 969

Da' tu cind faci l*ba, la cine te gindesti? la mina ta?

Si mi se pare ca tu confunzi raspunsul sexual feminin cu cel masculin - daca vine acasa (sau la tine) dupa o sesiune cu vibratorul, nu vine 'obosita' de vibrator, ci 'incalzita' de el.
Cele 2 experiente sunt total diferite, deci n-ai de ce sa te temi - ma rog, in afara de cazul ca tu nu stii sa oferi decit cam la fel ca vibratorul, cum zicea mianna mai sus 'o bagi, o scoti, si gataaa!'

Altfel, barbatii n-au absolut nici un motiv sa se teama de vibratoare, dimpotriva, e un ajutor - pt diversitate, pt joaca, pt 'in lipsa', etc.

+Quote Post
bogdanan
mesaj 9th September 2006, 13:19
Mesaj #161

devoted SoftNews member

QUOTE(mianna @ Sep 9 2006, 13:50) *
cand oi ajunge io sa invoc migrena, mai discutam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nu mi s-a intamplat vreodata si nu se profileaza in viitor.

ce asteptari insel, mey? asteapta sa nu ma bucur de viata, sa nu gust placerea si in alta forma decat mi-o ofera el? pai sa astepte in alta parte atunci.

parerea mea e ca o relatie in care el se poate simti inselat de vibrator nu-i relatie, ci pierdere de vreme (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

te duce la alt stadiu placerea asta, la visare, la irealitate
nu pot sa-mi inchipui cum acea satisfacere iti poate da satisfactie

QUOTE(moonchild11 @ Sep 9 2006, 14:02) *
Da' tu cind faci l*ba, la cine te gindesti? la mina ta?

Si mi se pare ca tu confunzi raspunsul sexual feminin cu cel masculin - daca vine acasa (sau la tine) dupa o sesiune cu vibratorul, nu vine 'obosita' de vibrator, ci 'incalzita' de el.
Cele 2 experiente sunt total diferite, deci n-ai de ce sa te temi - ma rog, in afara de cazul ca tu nu stii sa oferi decit cam la fel ca vibratorul, cum zicea mianna mai sus 'o bagi, o scoti, si gataaa!'

Altfel, barbatii n-au absolut nici un motiv sa se teama de vibratoare, dimpotriva, e un ajutor - pt diversitate, pt joaca, pt 'in lipsa', etc.

pot spune ca nu fac ce-ai spus tu mai sus. nu am nevoie. am o viata sexuala.... important e ca atunci cand ai chef, sa ai cu cine (IMG:style_emoticons/default/peacefingers.gif)

sa fim seriosi, daca dupa o "partida" de facut dragoste (sau sex) esti incalzit si nu obosit... inseamna ca n-ai dat tot ce e mai bun din tine

ai spus pentru diversitate... tot asa, poti si insela, "pentru diversitate"...
pentru joaca, e mai bine "the real thing"...
in lipsa... sa fim seriosi, intotdeauna se va gasi cineva care s-o f*ta

+Quote Post
moonchild11
mesaj 9th September 2006, 13:31
Mesaj #162

Junior

Data înscrierii: 4-July 06
ID membru: 84 969

QUOTE(bogdanan @ Sep 9 2006, 14:19) *
te duce la alt stadiu placerea asta, la visare, la irealitate
nu pot sa-mi inchipui cum acea satisfacere iti poate da satisfactie

Si ce e rau in visare si irealitate? Sa inteleg ca prietena ta n-are 'dreptul' nici la fantezii?

pot spune ca nu fac ce-ai spus tu mai sus. nu am nevoie. am o viata sexuala.... important e ca atunci cand ai chef, sa ai cu cine (IMG:style_emoticons/default/peacefingers.gif)

Ma rog, preferinta ta, treaba ta.

sa fim seriosi, daca dupa o "partida" de facut dragoste (sau sex) esti incalzit si nu obosit... inseamna ca n-ai dat tot ce e mai bun din tine

Pai cine a zis ca intr-o 'partida' cu vibratorul dai tot ce-i mai bun din tine?

ai spus pentru diversitate... tot asa, poti si insela, "pentru diversitate"...
pentru joaca, e mai bine "the real thing"...
in lipsa... sa fim seriosi, intotdeauna se va gasi cineva care s-o f*ta

Deci tu preferi sa fii inselat, in lipsa si pt. diversitate? Ciudat... Iar cum e mai bine pt joaca, nu te poti pronunta daca n-ai incercat si, si - plus ca poate EA e de alta parere, asa ca daca nu simti nevoia s-o faci pt tine, ai putea incerca pt ea, asa, din altruism.

+Quote Post

13 V  « < 7 8 9 10 11 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 23rd November 2009 - 22:00
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia