Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

> VA rog sa respectati aceste reguli!

Inainte sa postati un produs:
1. Dati o cautare sa vedeti daca produsul nu a mai fost postat de altcineva. Butonul de cautare e in dreapta sus a paginii, aici si setati sa va dea rezultatele ca posturi (mesaje) sau in jos stanga (cauta in subiect)
2. Daca produsul nu a mai fost postat, SCRIETI DENUMIREA COMPETA A PRODUSULUI (inclusiv firma producatoare) cu BOLD !!!
3. NU spamati! Conturile vor fi banate fara avertisment!

Daca regulile astea simple nu sunt respectate, o sa sterg postul fara sa anunt.

5 V  < 1 2 3 4 5 >  
Reply to this topicStart new topic
> Cine a folosit gel anticelulitic ?, -doar pentru fete -
mihai2005
mesaj 29th January 2007, 11:39
Mesaj #37

Junior

Grup: Members
Data înscrierii: 30-September 06
ID membru: 99 904

QUOTE(loredanaradu @ Jan 29 2007, 12:10) *
Merci! O sa fie mai greu cu miscarea dar o sa fac eforturi. Lucrez si am si un bebelus de 5 luni (iti dai seama cam ce timp am eu pentru mine...). Ma gandeam sa imi cumpar un aparat de vibromasaj sau un aparat pe care sa pot lucra acasa ca de sala nici nu se pune in discutie. Cu alimentatia ma pot controla dar se mai intampla cateodata sa mai dau iama-n dulciuri!!! Ce parere ai? Ar fi o solutie buna sa-mi cumpar un aparat pentru asa ceva?

Sa-ti traiasaca cel mic! (IMG:style_emoticons/default/coolspeak.gif)
Aparatele de vibromasaj fac prea putin in raport cu reclama de care au parte. Poti incerca sa-ti cumperi o bicicleta stationara, dar verifica sa permita niveluri de rezistenta mai ridicate. Pentru a slabi e indicat un aerobic de intensitate mai crescuta, in conditiile unui mediu bine aerisit. Asta deoarece e nevoie de oxigen pentru oxidarea grasimilor. Daca timpul o permite, poti pedala si cu geamul deschis. Iarna insa poti face asa ceva dar sa porti un training pe tine si ceva pe cap. Totusi inainte de toate, avand in vedere nasterea, e bine sa discuti cu doctorul despre disponibilitatea ta de a face efort mai intens.
Despre alimentatie, din experienta iti spun ca dupa o anumita perioada fara dulciuri te obisnuiesti. In plus o gandire pozitiva in sensul ca acestea fac mari deservicii sanatatii tale te va ajuta sa alegi mancarea sanatoasa. Pentru mine e mai important rezultatul decat o pofta de moment. Pofta de dulce pe care o simti poate avea legatura si cu sensibilitatea la insulina scazuta a organismului. Consumand in mod repetat dulciuri si alte alimente care stimulteaza secretii puternice de insulina, corpul s-a desensibilizat, adica celulele au nevoie de nivele mult mai mari pentru a-si indeplini functiile. De asta poate simti ca ti-e foame si nu te saturi daca mananci sa spunem o leguma sau niste cereale integrale(fara adaosuri). Poti schimba asta
consumand alimente cu index glicemic cat mai mic si org se va sensibiliza inapoi. Ideea e ca tinand secretia de insulina sub control, hormonul antagonist glucagon va avea "liber" sa foloseasca mai multe grasimi din tesutul adipos pentru a acoperi necesarul energetic de moment. Insulina si glucagonul sunt hormoni antagonisti. De asemenea incearca sa ai un plan de alimentatie zilnic pe care sa-l respecti. X grame prot, Y glucide, Z grasimi. Incearca sa le imparti in 5-7 mese daca ai timp. Mai multe mese iti vor accelera metabolismul permitandu-ti sa arzi cat mai multe grasimi. Poti incerca dulciuri dar cat mai rar si daca e, continand indulcitori artificiali.

Uite si un tabel cu indexul glicemic al alimentelor(cu cat mai mare cu atat mai rau)
http://www.getfit.ro/ig.php
Poti sa mai citesti si celelalte sectiuni, tabelul cu continutul alimentelor(f important), slabire...
Spor la treaba si multa vointa!

Acest mesaj a fost modificat de mihai2005: 29th January 2007, 11:47
Go to the top of the page

+Quote Post
loredanaradu
mesaj 29th January 2007, 17:48
Mesaj #38

Junior

Data înscrierii: 18-January 07
Locație: SLOBOZIA
ID membru: 129 629

QUOTE(mihai2005 @ Jan 29 2007, 11:39) *
Sa-ti traiasaca cel mic! (IMG:style_emoticons/default/coolspeak.gif)
Aparatele de vibromasaj fac prea putin in raport cu reclama de care au parte. Poti incerca sa-ti cumperi o bicicleta stationara, dar verifica sa permita niveluri de rezistenta mai ridicate. Pentru a slabi e indicat un aerobic de intensitate mai crescuta, in conditiile unui mediu bine aerisit. Asta deoarece e nevoie de oxigen pentru oxidarea grasimilor. Daca timpul o permite, poti pedala si cu geamul deschis. Iarna insa poti face asa ceva dar sa porti un training pe tine si ceva pe cap. Totusi inainte de toate, avand in vedere nasterea, e bine sa discuti cu doctorul despre disponibilitatea ta de a face efort mai intens.
Despre alimentatie, din experienta iti spun ca dupa o anumita perioada fara dulciuri te obisnuiesti. In plus o gandire pozitiva in sensul ca acestea fac mari deservicii sanatatii tale te va ajuta sa alegi mancarea sanatoasa. Pentru mine e mai important rezultatul decat o pofta de moment. Pofta de dulce pe care o simti poate avea legatura si cu sensibilitatea la insulina scazuta a organismului. Consumand in mod repetat dulciuri si alte alimente care stimulteaza secretii puternice de insulina, corpul s-a desensibilizat, adica celulele au nevoie de nivele mult mai mari pentru a-si indeplini functiile. De asta poate simti ca ti-e foame si nu te saturi daca mananci sa spunem o leguma sau niste cereale integrale(fara adaosuri). Poti schimba asta
consumand alimente cu index glicemic cat mai mic si org se va sensibiliza inapoi. Ideea e ca tinand secretia de insulina sub control, hormonul antagonist glucagon va avea "liber" sa foloseasca mai multe grasimi din tesutul adipos pentru a acoperi necesarul energetic de moment. Insulina si glucagonul sunt hormoni antagonisti. De asemenea incearca sa ai un plan de alimentatie zilnic pe care sa-l respecti. X grame prot, Y glucide, Z grasimi. Incearca sa le imparti in 5-7 mese daca ai timp. Mai multe mese iti vor accelera metabolismul permitandu-ti sa arzi cat mai multe grasimi. Poti incerca dulciuri dar cat mai rar si daca e, continand indulcitori artificiali.

Uite si un tabel cu indexul glicemic al alimentelor(cu cat mai mare cu atat mai rau)
http://www.getfit.ro/ig.php
Poti sa mai citesti si celelalte sectiuni, tabelul cu continutul alimentelor(f important), slabire...
Spor la treaba si multa vointa!

Ce sa mai spun? Se pare ca te pricepi la asa ceva. Ai studii in domeniu sau doar pasiune? Pana acum am incercat sa mananc cat mai putin si cat mai rar. Am slabit vreo 3 kg in timp relativ scurt dar tot nu sunt multumita. Sa nu-ti inchipui acum ca am vreo 90 de kg dar cand arati asa cum trebuie si 1 kg in plus conteaza. Eu am vreo 5 care ma chinuie.... Ma gandisem si eu la o bicicleta dar credeam ca asta nu face altceva decat muschi...Am gasit intr-un supermarket un aparat de vibromasaj de mana dar daca nu am mai folosit pana acum asa ceva nu l-am luat. De la mancare ma pot abtine dar cu dieta sanatoasa si cu atatea calcule cu privire la calorii, proteine etc... e cam dificil. Probabil ca o sa incerc (ca doar e spre binele meu...) Si pana la urma recomandarea ta e sa imi iau o bicicleta si sa mananc sanatos? Imi recomanzi tu vreuna sau nu are importanta?
Merci oricum pentru interventie, poate o sa ma ajute si pe mine sa-mi recapat silueta de dinainte...

+Quote Post
mihai2005
mesaj 29th January 2007, 21:04
Mesaj #39

Junior

QUOTE(loredanaradu @ Jan 29 2007, 19:48) *
Ce sa mai spun? Se pare ca te pricepi la asa ceva. Ai studii in domeniu sau doar pasiune? Pana acum am incercat sa mananc cat mai putin si cat mai rar. Am slabit vreo 3 kg in timp relativ scurt dar tot nu sunt multumita. Sa nu-ti inchipui acum ca am vreo 90 de kg dar cand arati asa cum trebuie si 1 kg in plus conteaza. Eu am vreo 5 care ma chinuie.... Ma gandisem si eu la o bicicleta dar credeam ca asta nu face altceva decat muschi...Am gasit intr-un un supermarket aparat de vibromasaj de mana dar daca nu am mai folosit pana acum asa ceva nu l-am luat. De la mancare ma pot abtine dar cu dieta sanatoasa si cu atatea calcule cu privire la calorii, proteine etc... e cam dificil. Probabil ca o sa incerc (ca doar e spre binele meu...) Si pana la urma recomandarea ta e sa imi iau o bicicleta si sa mananc sanatos? Imi recomanzi tu vreuna sau nu are importanta?
Merci oricum pentru interventie, poate o sa ma ajute si pe mine sa-mi recapat silueta de dinainte...

E doar o pasiune. Lucrez in IT. Oricum, mai am de invatat, experimentat.
E o abordare gresita cu mancatul rar si putin. Asa cum am scris mai sus trebuie stabilit un necesar caloric, si impartit la cat mai multe mese (7 e ok). In felul asta pui tiroida la lucru pentru a accelera metabolismul si in acelasi timp tii glicemia sub control(eviti salturile de insulina). Incearca sa stergi cu buretele "folclorul" despre slabire. Slabirea nu e echivalenta cu a face foamea. Tb doar sa mananci ce trebuie.
In ceea ce priveste teama de a nu face muschi nu-ti fa griji. Ideea-i ca pentru a dezvolta tesutul muscular e nevoie de hormonul testosteron. La femei acesta e secretat in cantitate de aprox 12 ori mai mica decat la barbati. Deci sa te chinui si vei reusi destul de greu. Aparenta asta a dezvoltarii muschilor este data de tonusul crescut in urma lucrului fizic. Nu se poate vorbi de o crestere reala a tesutului muscular.
Renunta la aparatul de vibromasaj, e bun doar pentru relaxare, asta in cazul in care nu prea ai ce face cu banii.
Calculele caloriilor vor deveni o obisnuinta. Poti folosi si un cantar electronic pentru un control mai bun. Ar fi de ajutor sa printezi si tabelul cu continutul alimentelor(grasimi, proteinte,glucide, calorii) de pe site(getfit). E necesar sa stii continutul alimentelor pe care le mananci pt ca asa vei avea un reper dupa care sa te ghidezi.
Oricum, incearca sa ai rabdare, totul vine in timp. Asta daca vrei sa slabesti sanatos si durabil.
Din pacate n-am folosit pana acum bicicleta stationara pentru a-mi da cu parerea. N-am prea facut antrenamente aerobice pana acum sa fiu sincer.

Daca vrei sa-ti recapeti silueta tb sa ai rabdare,documenteaza-te pe site-ul dat de mine mai sus. Sunt informatii corecte si verificate. Vezi si celelalte sectiuni. Ai rabdare si rezultatele se vor vedea.

+Quote Post
Valentine
mesaj 29th January 2007, 21:40
Mesaj #40

Un Mosotti mai serios.

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 30-November 03
Locație: SD
ID membru: 8 528

QUOTE(mihai2005 @ Jan 29 2007, 21:04) *
E o abordare gresita cu mancatul rar si putin. Asa cum am scris mai sus trebuie stabilit un necesar caloric, si impartit la cat mai multe mese (7 e ok). In felul asta pui tiroida la lucru pentru a accelera metabolismul si in acelasi timp tii glicemia sub control(eviti salturile de insulina). Incearca sa stergi cu buretele "folclorul" despre slabire. Slabirea nu e echivalenta cu a face foamea. Tb doar sa mananci ce trebuie.

E o aberatie ceea ce spui tu mai sus (ca si restu lumii). Nu se poate sa mananci si sa slabesti decat daca ai probleme cu organismul (fratele meu de exemplu a fost slab dintotdeauna si nu poate sa se ingrase oricat ar manca). Altii sunt invers nu pot slabi sub nici o forma. Persoanele normale insa pot varia in greutate. Eu de exemplu ajunsesem la 87 de kile (de la ~70 initial) ca mancam ca spartu.

Am tinut un regim 2 luni anu trecut si am slabit 20 de kile (dap 20!). Dupa aia am sarit din nou in parcurs de 1 an la 78 de kile. De 2 saptamani iarasi tin regim si am ajuns la 73 de kile and going down (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

FYI am 23 de ani si 1.79 inaltime.

Regimul? Este simplu: fara dulciuri de nici o culoare, si cat mai putina mancare posibila. Rezista cat poti fara sa ti se faca rau, mananci o masa, si iarasi rezisti cat poti. Ca sa nu ai acea stare de "foame" pe care o descriu multi trebuie sa bei f. multe lichide (minim 5-6 litri pe zi, dintre care jumatate apa plata, restu sucuri ce iti place tie).

+Quote Post
mihai2005
mesaj 29th January 2007, 21:51
Mesaj #41

Junior

QUOTE(daiana @ Jan 29 2007, 12:53) *
Salut!

vad ca te pricepi. Am si eu nevoie de un sfat: baiat de 18 ani, cu inaltimea de 1,85 m si 116 kg - ce pot sa fac pt a slabi? problema e cu scoala ( clasa a 12-a) si pentru sala, cel putin pana la vara, nu este timp.

Salut!

E mai bine sa-si indrepte atentia doar spre bac si admitere. Dupa, poate intra pe getfit.ro si sa citeasca sectiunile alimentatie....Neaparat sa combine alimentatia sanatoasa cu miscarea(de ex exercitii intr-o sala de forta).

Spor!

+Quote Post
mianna
mesaj 29th January 2007, 22:06
Mesaj #42

Senior Member

Grup: Banned by Moderators
Data înscrierii: 29-June 05
ID membru: 40 214

QUOTE(Valentine @ Jan 29 2007, 21:40) *
E o aberatie ceea ce spui tu mai sus (ca si restu lumii).

oooo, multumim, Atotstiutorule, ca-ti indrepti privirea asupra noastra si ne luminezi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

tu chiar nu vezi cum suna posturile tale, comparativ cu ale lui? (IMG:style_emoticons/default/w00t.gif)

+Quote Post
mihai2005
mesaj 29th January 2007, 22:10
Mesaj #43

Junior

QUOTE(Valentine @ Jan 29 2007, 23:40) *
E o aberatie ceea ce spui tu mai sus (ca si restu lumii). Nu se poate sa mananci si sa slabesti decat daca ai probleme cu organismul (fratele meu de exemplu a fost slab dintotdeauna si nu poate sa se ingrase oricat ar manca). Altii sunt invers nu pot slabi sub nici o forma. Persoanele normale insa pot varia in greutate. Eu de exemplu ajunsesem la 87 de kile (de la ~70 initial) ca mancam ca spartu.

Am tinut un regim 2 luni anu trecut si am slabit 20 de kile (dap 20!). Dupa aia am sarit din nou in parcurs de 1 an la 78 de kile. De 2 saptamani iarasi tin regim si am ajuns la 73 de kile and going down (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

FYI am 23 de ani si 1.79 inaltime.

Regimul? Este simplu: fara dulciuri de nici o culoare, si cat mai putina mancare posibila. Rezista cat poti fara sa ti se faca rau, mananci o masa, si iarasi rezisti cat poti. Ca sa nu ai acea stare de "foame" pe care o descriu multi trebuie sa bei f. multe lichide (minim 5-6 litri pe zi, dintre care jumatate apa plata, restu sucuri ce iti place tie).

OK, poate e o aberatie, dar mai bine pui matale mana si te ducumentezi putin (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . Deocamdata porti ochelari de cal si nici nu vrei sa faci un efort macar de curiozitate sa vezi ce mai e prin stanga sau dreapta. Se cheama ignoranta, de asta sufera marea masa a oamenilor care se ghideaza dupa "bunul simt" in goana lor dupa transformare fizica. Si ca principiu general, incearca sa nu-ti mai dai cu parerea despre lucruri pe care nu le cunosti. Vei avea numai de castigat.

+Quote Post
loredanaradu
mesaj 29th January 2007, 23:05
Mesaj #44

Junior

Daca vrei sa-ti recapeti silueta tb sa ai rabdare,documenteaza-te pe site-ul dat de mine mai sus. Sunt informatii corecte si verificate. Vezi si celelalte sectiuni. Ai rabdare si rezultatele se vor vedea.
[/quote]

Ai dreptate. Scopul meu nu este sa redevin asa cu am fost cat ai bate din palme. Imi doresc sa reusesc pana la vara cand se da drumul la haine subtiri si mai ales cand o sa merg la mare....Sper ca e destul timp mai ales daca incep de pe acum. Merci pentru sfaturi! (IMG:style_emoticons/default/kisstogether.gif)

+Quote Post
Valentine
mesaj 29th January 2007, 23:08
Mesaj #45

Un Mosotti mai serios.

QUOTE(mianna @ Jan 29 2007, 22:06) *
tu chiar nu vezi cum suna posturile tale, comparativ cu ale lui? (IMG:style_emoticons/default/w00t.gif)
Donsoara mianna sunt curios chiar cate kg aveti? Cum le mentineti? Mancati bine nu? de 7 ori pe zi da?

Deocamdata porti ochelari de cal si nici nu vrei sa faci un efort macar de curiozitate sa vezi ce mai e prin stanga sau dreapta. Se cheama ignoranta, de asta sufera marea masa a oamenilor care se ghideaza dupa "bunul simt" in goana lor dupa transformare fizica. Si ca principiu general, incearca sa nu-ti mai dai cu parerea despre lucruri pe care nu le cunosti. Vei avea numai de castigat.
Mda, sunt satul de toate personajele ca tine, si ca restu care vin cu toate ideile lor "naturiste" de a slabi (manca frunze de trifoi, mai da doua ture de parc, mananca de 7 ori pe zi, nu conteaza caloriile ci conteaza sa mananci sanatos, etc.) si vad atatia prosti/proaste care chiar CRED in chestia asta, si nu se intampla nimic (evident).

Pentru a slabi trebuie diminuat masiv numarul de calorii ingurgitate in acelasi timp mentinand un nivel normal de proteine. Daca faci prea mult sport (si mananci la fel ca si pana acum) nu o sa slabesti (eventual o sa inlocuiesti o parte din grasime cu masa musculara). Concret: nu mai trebuie sa mananci (aproape deloc). Si nu o spun vb despre lucruri pe care nu le cunosc din moment ce eu am slabit 20 de kg si stiu alte persoane care fac o groaza de sport si mananca miere din flori de salcam si frunze de testoasa de Galapagos la mic dejun precum si alte metode naturiste si n-au slabit nici jumatate de kil.

Acest mesaj a fost modificat de Valentine: 29th January 2007, 23:10

+Quote Post
loredanaradu
mesaj 29th January 2007, 23:16
Mesaj #46

Junior

QUOTE(Valentine @ Jan 29 2007, 23:08) *
Donsoara mianna sunt curios chiar cate kg aveti? Cum le mentineti? Mancati bine nu? de 7 ori pe zi da?
Mda, sunt satul de toate personajele ca tine, si ca restu care vin cu toate ideile lor "naturiste" de a slabi (manca frunze de trifoi, mai da doua ture de parc, mananca de 7 ori pe zi, nu conteaza caloriile ci conteaza sa mananci sanatos, etc.) si vad atatia prosti/proaste care chiar CRED in chestia asta, si nu se intampla nimic (evident).

Pentru a slabi trebuie diminuat masiv numarul de calorii ingurgitate in acelasi timp mentinand un nivel normal de proteine. Daca faci prea mult sport (si mananci la fel ca si pana acum) nu o sa slabesti (eventual o sa inlocuiesti o parte din grasime cu masa musculara). Concret: nu mai trebuie sa mananci (aproape deloc). Si nu o spun vb despre lucruri pe care nu le cunosc din moment ce eu am slabit 20 de kg si stiu alte persoane care fac o groaza de sport si mananca miere din flori de salcam si frunze de testoasa de Galapagos la mic dejun precum si alte metode naturiste si n-au slabit nici jumatate de kil.

Daca renunti la mancare si slabesti 20 de kg in timp record cred ca o sa-ti atarne pielea ca la babe (sau mosi in cazul tau) si mai rau o sa arati ca o fantoma! (IMG:style_emoticons/default/naughty.gif) E adevarat ca slabesti dar nu arati asa cum ti-ai dori. Poate in cazul barbatilor e diferit, dar cel putin nu mai generaliza si nu mai acuza de prostie pe toata lumea.... (IMG:style_emoticons/default/nono.gif)

+Quote Post
Valentine
mesaj 30th January 2007, 02:37
Mesaj #47

Un Mosotti mai serios.

QUOTE(loredanaradu @ Jan 29 2007, 23:16) *
Poate in cazul barbatilor e diferit, dar cel putin nu mai generaliza si nu mai acuza de prostie pe toata lumea.... (IMG:style_emoticons/default/nono.gif)

N-am acuzat de prostie pe toata lumea, nu fa confuzii. Am spus ca persoanele care cred ca vor slabi urmand metode suspecte naturiste, sau ilogice (de genu nu conteaza "cat" mananci, ci "ce" mananci si sa mananci cat mai des, cu alte cuvinte aceleasi numar de calorii dar de alta provenienta ...) si care evident nu vor slabi sufera de prostie (din acest punct de vedere - pot sa fie genii in informatica in acelasi timp (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ).

+Quote Post
mihai2005
mesaj 30th January 2007, 06:03
Mesaj #48

Junior

QUOTE(Valentine @ Jan 30 2007, 01:08) *

Dragul meu, nu te supara ca te intreb, cati ani ai? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Din posturile tale pari doar un pusti cu chef de harta.
Si ca sa-ti raspund, nu sunt <<ideile mele "naturiste">> sunt doar niste principii generale pe care le-ai putea verifica in orice compendiu de anatomie si fiziologie. Sunt cai batatorite de cei care s-au informat si s-au ghidat dupa ele. Nu spun nimic nou. Doar ca marea masa a oamenilor din lipsa de surse de informare sau de rabdare nu le cunosc. Nu e nimic magic, nou, senzational, sunt doar "reguli" dupa care functioneaza organismul uman si pe care cunoscandu-le poti sa intervii pentru a obtine anumite transformari. Ce vorbesti tu e "folclor". Intelege ca infometandu-te iti incetinesti metabolismul(scade activitatea tiroidei), necesarul caloric scade, deci iti va fi din ce in ce mai greu sa creezi deficitul caloric care sa-ti asigure slabirea. Plus ca scazand asa de mult aportul de nutrienti iti si pui in pericol sanatatea si risti o multime de dezechilibre. Ai face bine sa pui mana sa mai citesti in loc sa faci prostii cu repercursiuni mai incolo. O sa-ti dai seama ce "perle" ai scos mai devreme.

Cred ca ma intelegi gresit, nu impun nici o idee de conceptie proprie.
Pur si simplu sunt satul sa aud/vad nenumarate persoane care in incercarea de a se transforma fizic folosesc abordari gresite. Asa ca am vrut doar sa dau o mana de ajutor catorva intalnite intmplator pe forum sugerandu-le o anumita cale. Bineinteles ca depinde de ei sa se informeze mai departe. Informatia e ampla si e greu de detaliat in cateva posturi.

PS: vad ca e dificil, ca "e grele sa intelege" (IMG:style_emoticons/default/console.gif) Am spus sa-si evelueze necesarul caloric si sa imparta la 7 mese. De ce, te las pe tine sa descoperi.

Acest mesaj a fost modificat de mihai2005: 30th January 2007, 06:09

+Quote Post
Valentine
mesaj 30th January 2007, 08:04
Mesaj #49

Un Mosotti mai serios.

QUOTE(mihai2005 @ Jan 30 2007, 06:03) *
Dragul meu, nu te supara ca te intreb, cati ani ai? Din posturile tale pari doar un pusti cu chef de harta ... Ce vorbesti tu e "folclor".
Nu ma lua asa prietene ca este foarte probabil ca sunt mai batran ca tine. Lasa aerele de persoana informata ca suni ca un culturist care se vrea om de cultura.

Ce vorbesc eu este matematica. Singura metoda eficienta de a slabi este de a diminua numarul de calorii drastic. Daca il diminuezi treptat nu o sa slabesti, organismul doar o sa obisnuiasca cu chestia asta si cu asta basta (n-ai rezolvat nimic). Mai mult eu am folosit aceasta metoda si am slabit 20kg in 2 luni anu trecut. Sunt persoane care ma stiu pe forum si care pot sa ateste ca nu aberez daca asta crezi.

Explica-le alora din Somalia de ce sunt asa de slabi. Ca nu mananca vitamine si nu se duc la sala? Nu prietene iti spun eu: ca nu mananca punct. De ce sunt americanii grasi (mai toti)? Pentru ca mananca non stop, mancarea fiind foarte ieftina. La fel si la noi cum a crescut nivelul de trai au aparut si problemele astea (obezitatea). Cand stateai la coada pentru lapte pe vremea lui ceasca (presupun ca nu stateai ca esti doar un pusti coclit) si la ratia de zahar nu vedeai persoane cu probleme de greutate p-acolo nu? Ia explica mataluta asta ...

PS Iar ca sa mananci putin si peste 7 mese, vine cam un biscuit pe masa. Eu nu numesc asta masa, ci tortura regulata, care nu poate fi mentinuta. Punct.

+Quote Post
mihai2005
mesaj 30th January 2007, 09:33
Mesaj #50

Junior

Aha!
Daca spui tu, asa o fi. Matematica? Mda, de fapt m-ai convins. Aici sunt de acord cu tine. Totusi aleg sa raman in ignoranta mea pamanteasca. Am voie macar atat? (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

PS: daca chiar esti mai in varsta e si mai tare "duda"

Acest mesaj a fost modificat de mihai2005: 30th January 2007, 09:38

+Quote Post
Bebeluska
mesaj 30th January 2007, 09:56
Mesaj #51

Bebelușka Reloaded

Data înscrierii: 20-December 05
ID membru: 58 019

Topicul despre diete si slabit este in alta parte, aici vorbim de gelul anticlulitic si eficienta lui.

+Quote Post
Aprilia
mesaj 31st January 2007, 12:48
Mesaj #52

Member

Data înscrierii: 3-November 05
Locație: Bucuresti
ID membru: 52 084

A folosit cineva gel de la Roq? Cosmeticele sint super, o fi si gelul la fel?

@valentine: semi off topic (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) In doua luni nu slabesti 20 kg nici daca bei numai apa! Poate esti hipertiroidian si ai slabit din cauza asta, mai bine te duci la doctor.

Acest mesaj a fost modificat de Aprilia: 31st January 2007, 12:50

+Quote Post
ennoemi
mesaj 2nd February 2007, 02:10
Mesaj #53

Junior

Data înscrierii: 6-October 06
ID membru: 101 037

eu folosesc gama anticelulitica de la Faberlic. are un gel de dus, o crema pentru masaj, o crema care imbunatateste efectele cremei de masaj si o crema pentru impachetari. la reducere, luna asta am vazut ca sunt la 40 ron si un pic toate. indicat e sa le folosesti de 2-3 ori pe saptamana toate, sau ultima de 2 ori pe zi dimineata si seara dupa dus. toata povestea cu 4 produse iti ia vreo ora cu masaj, impachetari. iti incalzesc pielea f tare si se inroseste vreo 20min. bine-nteles, mai trebuie sa faci si miscare si sa ai grija la mancare.
bafta

+Quote Post
loreley_ink
mesaj 28th February 2007, 02:42
Mesaj #54

Junior

Data înscrierii: 27-February 07
Locație: romania
ID membru: 148 683

buna ! despre cremele anticelulitice va spun ca sunt o abureala , este imposibil ca o crema sa te scape de celulita in timp ce stai si mananci mancaruri cu mult colesterol , am avut si eu probleme cu celulita dar in nici un caz nu m-au scapat cremele anticelulitice , am tinut dieta si am facut foarte mult sport de care nu ma mai pot lasa nici ziua de azi fiindca in toti acesti ani am avut timp sa ma obisnuiesc cu acest regim si nu mai pot reveni la cartofi prajiti , prajituri si toate celelalte , asa ca aveti grija cat timp tineti o cura fiindca poti deveni dependenta ( binenteles sa nu incercati o cura fara un control la medic fiindca , pentru persoanele mai sensibile poate deveni fatala , cura se tine sub prescriptia doctorului , asa aveti grija cu sanatatea , nu se merita mai bine traiesti toata viata cu celulita decat sa faci o cura de capul tau sau de prin auzite , parerea mea). (IMG:style_emoticons/default/console.gif)

+Quote Post
Reclama
mesaj A minute ago
Mesaj #

Grup: Bot

In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!

5 V  < 1 2 3 4 5 >
Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 24th November 2009 - 05:50
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia