Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

> VA rog sa respectati aceste reguli!

Inainte sa postati un produs:
1. Dati o cautare sa vedeti daca produsul nu a mai fost postat de altcineva. Butonul de cautare e in dreapta sus a paginii, aici si setati sa va dea rezultatele ca posturi (mesaje) sau in jos stanga (cauta in subiect)
2. Daca produsul nu a mai fost postat, SCRIETI DENUMIREA COMPETA A PRODUSULUI (inclusiv firma producatoare) cu BOLD !!!
3. NU spamati! Conturile vor fi banate fara avertisment!

Daca regulile astea simple nu sunt respectate, o sa sterg postul fara sa anunt.

5 V  < 1 2 3 4 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Cine a folosit gel anticelulitic ?, -doar pentru fete -
alina_ally23
mesaj 24th January 2006, 16:18
Mesaj #19

Member

Grup: Members
Data înscrierii: 5-March 05
Locație: Bucuresti
ID membru: 31 813

Eu am folosit si inca folosesc gelul anticelulitic de la Elmiplant si sunt foarte multumita de el. Problema e ca trebuie sa te dai de 2 ori pe zi cu el...dupa dus.
Go to the top of the page

+Quote Post
rox-anna
mesaj 30th January 2006, 18:09
Mesaj #20

Junior

Grup: Validating
Data înscrierii: 29-September 05
ID membru: 48 575

si eu folosesc u gel anticelulitic () care a dat rezultate foarte bune, numai ca si acesta se foloseste dimineata si seara dupa dus si e cam aiurea cand te grabest (mai ales dimineata). dar vad ca a dat rezultate si folosit numai o data pe zi. a, si am mai folosit si crema de corp cu Alpha Hidroxy Acizi (extrasi din fructe printre care si cirese Acerolla) care netezeste foarte bine.
trebuie sa recunosc ca nu fac miscare (din pacate) dar macar beau 2 litri de apa pe zi -aceste 2 elemente sunt foarte imortante daca vrem sa scapam de celulita. dar un gel si numai un gel nu te ajuta sa scapi de ea! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
naughtydream01
mesaj 30th January 2006, 18:37
Mesaj #21

Active Member

Grup: Banned by Moderators
Data înscrierii: 13-March 05
Locație: Brasov
ID membru: 32 374

Is degeaba, celulita creste si se inmulteste la fel de bine ca fara..
Deci..NU! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

+Quote Post
mada66000
mesaj 2nd February 2006, 12:59
Mesaj #22

Junior

Data înscrierii: 16-January 05
ID membru: 28 912

Nu e neaparat sa fii grasa sa ai celulita.Ea apare din diverse motive:dereglari hormonale,sedentarism, practic in cazurile in care nu elimini apa din organism se formeaza acel aspect inestetic al pielii care de fapt e un tesut adipos.Eu iti recomand cu caldura crema pentru celulita de la Ardes,o cutie de 1 kg.costa 1.800.000 lei vechi,e cea mai buna de pe piata,este utilizata in multe saloane si iti garantez eu ca se duce cu miscare multa,masaj in zonele afectate.E bine sa amesteci crema cu ulei de masline pentru a face pielea mai catifelata.Pentru eliminarea apei din organism iti recomand si niste pastilute de la WALMARK se numesc Cellulite .Astea sunt facute numai din plante,nu au ce sa dauneze organismului,se ia o pastila pe zi si costa in jur de 250.000 o cutie cu 30 de tablete.
Eu la 55 de kg si 1,76 aveam celulita asa ca nu era vorba de grasime.Lipsa de exercitiu fizic e unul din motive.Asa ca mergeti pe jos..."face piciorul frumos"
PS:Nu te lasa pacalita de cremele care au aparut pe piata cum ar fi Vichy,L'oreal,Elancyl etc care au produse de agest gen pe piatala niste preturi piparate care nu au altceva bun in ele decat ...miros (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/console.gif)

+Quote Post
Akemi
mesaj 2nd September 2006, 10:29
Mesaj #23

Junior

Data înscrierii: 2-September 06
ID membru: 94 833

am incercat si eu vreo 3 luni de zile cu gelul anticelulitic...in afara de senzatia ca iau foc nu mi-a facut mare lucru.
Eu sunt mandra tare ca am scapat de celulita iar cum imi tratez vergeturile - se duc si ele incet incet. Folosesc o crema pe baza de plante si pentru celulita m-au ajutat si sedintele de acupunctura. Sunt o nesimtita ca nu am facut miscare deloc doar am tinut o dieta de 13 zile si am slabit vreo 10 kg.

Acest mesaj a fost modificat de Jaqueline: 2nd September 2006, 12:25

+Quote Post
moonchild11
mesaj 5th September 2006, 22:31
Mesaj #24

Junior

Data înscrierii: 4-July 06
Locație: Bucuresti
ID membru: 84 969

QUOTE(mada66000 @ Feb 2 2006, 13:59) *
Nu e neaparat sa fii grasa sa ai celulita.Ea apare din diverse motive:dereglari hormonale,sedentarism, practic in cazurile in care nu elimini apa din organism se formeaza acel aspect inestetic al pielii care de fapt e un tesut adipos.Eu iti recomand cu caldura crema pentru celulita de la Ardes,o cutie de 1 kg.costa 1.800.000 lei vechi,e cea mai buna de pe piata.
Eu la 55 de kg si 1,76 aveam celulita asa ca nu era vorba de grasime.Lipsa de exercitiu fizic e unul din motive.Asa ca mergeti pe jos..."face piciorul frumos"
PS:Nu te lasa pacalita de cremele care au aparut pe piata cum ar fi Vichy,L'oreal,Elancyl etc care au produse de agest gen pe piatala niste preturi piparate care nu au altceva bun in ele decat ...miros (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/console.gif)

Corect, celulita nu e direct legata de kg in plus (eu pot da exemplul invers, am 7-10 kg in plus si mai putina celulita decit fete mai tinere si mai slabe); tonusul muscular si genele au o mare influenta. Stiati ca barbatii nu prea au celulita pt ca fibrele lor de colagen din piele sunt dispuse mai 'strins', in ochiuri mai mici, si de aia nu lasa 'pernitele' de grasime sa iasa prin piele in mod inestetic? Deci in primul rind, mai multa activitate fizica/gimnastica, sa se intareasca muschii sa intinda pielea pe ei, si sa stimuleze circulatia in zona pt a elimina excesul de fluide (genele nu se pot schimba). Si, dupa mine, exercitii gen 'de sala' sunt mai eficiente decit mersul pe jos, ca lucreaza muschii urmariti mai mult/intens.
Am folosit si creme anticelulita, de la L'Oreal (perfect slim) si Avon (cellusculpt), intre o data/zi si o data/sapt (da, sunt lenesa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ); ambele functioneaza intr-o anumita masura, chiar daca nu te invinetesti cu masajul, DAR sunt bazate pe cofeina, extracte, etc care intind pielea sa nu se formeze/vada denivelarile de la grasimioara de dedesubt = efectul e temporar, atit cit le folosesti. La vreo 2 sapt dupa oprirea aplicarii, apare din nou, cam la fel.

+Quote Post
PsYcloNe
mesaj 6th September 2006, 09:54
Mesaj #25

Junior

Data înscrierii: 11-September 03
Locație: Timisoara
ID membru: 6 269

Celulita are mai multi factori, cei mai importanti fiind factorii genetici si sinteza proasta a grasimilor. Dupa parerea mea, singurul sau cel mai eficient mod de a scapa de celulita este sa mergi la sala. Am observat ca celulita este cel mai vizibila in zona muschiului hamstrings(biceps femural) datorandu-se faptului(probabil) ca acei muschi ai picioarelor sunt deobicei mai putin solicitati. Deci mergeti la sala, si alegeti un antrenament care sa prelucreze mai intens muschii picioarelor,(la limita unui supra-antrenament) + obligatoriile vitamine si minerale care participa la sinteza grasimilor si la elasticitatea pielii. Va recomand Spa Pak ----> http://suplimente.getfit.ro/produs.php?id=163&tip=6 . Deasemenea incercati sa renuntati la dulciuri (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
amma
mesaj 12th September 2006, 12:07
Mesaj #26

Active Member

Data înscrierii: 12-September 06
ID membru: 96 579

Mi s-au parut eficiente Supliform de la Hofigal si Vichy Lyposine.Al doilea nu necesita masaj, pe cand primul (IMG:style_emoticons/default/deadtongue.gif)

Cand fac masaj serios folosesc gelul cu iedera, castan si vit. E de la Herbagen (bun ca-i inodor), Supliform (miroase de te ameteste (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) ) sau Tis lipogel (cel mai bun pentru "framantat" sunculite, nu e gras si nici nu intra prea repede in piele, miroase a lavanda).

Cand sunt pe fuga - Lyposine si Elancyl Chrono-Actif.

Isi fac efectul, dar nu stiu exact care (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
berlinish
mesaj 12th September 2006, 12:11
Mesaj #27

Junior

Data înscrierii: 6-September 06
Locație: bucuresti
ID membru: 95 655

anticeluliticele degeaba le folosesti daca tot mananci de te spargi...am observat pe pielea mea ...de asta nici nu-mi mai cumpar , ca dau banii degeaba pe ele , pt ca nu pot tine si regim ( nu neaparat drastic , dar sa scot grasimile si dulciurile ) ...cred ca ar avea efect daca m-as controla la mancat

+Quote Post
michella
mesaj 22nd September 2006, 23:11
Mesaj #28

Junior

Data înscrierii: 17-September 05
Locație: Constanta
ID membru: 47 402

Folosesc gel si sapun anticelulitic de la Refan (nu am multa celulita, dar pt prevenirea ei o fac) si o aplic dimineata si seara (dar bineinteles ca mai uit de ea (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) sa ma ung cu ea in fiecare zi) si efectul este ceva de capul lui. Miscare fac, pt ca tot timpul sunt pe drumuri (fara masina, inca nu am permis) si la job, tot timpul ma plimb pe holuri si prin birouri (asa ca il pot numi sport si pe ala (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ), cand mai am timp mai merg impreuna cu verii mei cu bicicleta prin parc, cu rolele cu niste foste colege de facultate, nu tin nici o dieta pt ca sunt prea pofticioasa (chiar dak nu ma omor cu mancatul, dar decat sa tin un regim si apoi sa poftesc la tot, mai bine lasa).

+Quote Post
Alessia
mesaj 9th October 2006, 21:07
Mesaj #29

Junior

Data înscrierii: 27-September 06
Locație: Cluj-Napoca
ID membru: 99 464

Eu am folosit gelul anticelulitic de al nivea si pot spuen ca a dat rezultate.inainte sa folosesc se vedea mai ales cadn statea jos cand pielea se aduna dar acum nu mai am nici o treaba.L-am folosit cam o luna de zile si ma faceam in fiecare zi o data.Imi masam putin da nu foarte mult.ma gandesc ca daca si masezi asa sanatos in fiecare zi poti scapa fara probleme intr-un timp foaret scurt.Am incetat sa mai folosesc gelul cam de doua-trei saptamani.Am vazut mai sus ca scriati ca s-ar putea sa reapara...is curioasa sa vad.....desi sper sa nu reapara. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

+Quote Post
mirageboss
mesaj 9th October 2006, 22:49
Mesaj #30

Junior

Data înscrierii: 22-May 05
ID membru: 37 202

Eu folosesc un gel anticelulitic profesional pe care il cumpar de la salonul unde merg sa fac si alte tratamente (electrostimulare si masaj).
Da, este adevarat insa ca daca-l folosesti fara sa faci miscare nu rezolvi nimic. Si daca nu ai timp de miscare poti incerca electrostimularea, mai ales dupa servici cand esti franta de oboseala. Eu asta fac si sunt multumita de rezultate.
Iar gelul il aplic suplimentar acasa seara dupa baie.

+Quote Post
r@zvan
mesaj 8th January 2007, 22:47
Mesaj #31

Member

Data înscrierii: 1-January 07
Locație: Varful dealului
ID membru: 120 783

QUOTE(rox @ Jan 10 2006, 19:20) *
stiu pe cineva care tocmai si-a luat miraculosul gel anticelulitic d ela loreal..perfect slim parca se cheama...din cate am inteles, si-a luat portia de noapte, exista si de zi, dar cred ca era scump rau...si da, se masacreaza seara de seara, cu curaj. ca s ao citez" nu stiu ce o sa-mi faca gelul asta, da' stiu ca o sa-mi fac eu niste vanatai...".
dc va intereseaza pretul sau alte detalii, just let me know si intreb
sau imi conving prietena sa-si faca si ea cont
(btw: a aflat cineva ceva de pisica british shorthair? ca ea e ..impricinata)

Am gasit pachetul L'Oreal cu gel de zi si de noapte la app.100ron. I-am cumparat pana la urma iubitei Galenic Elancyl Lipo-Reducing Concentrate Duo, chiar merita. (IMG:style_emoticons/default/coolspeak.gif)

+Quote Post
Bebeluska
mesaj 8th January 2007, 23:15
Mesaj #32

Bebelușka Reloaded

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 20-December 05
ID membru: 58 019

Ma bag si io in vorba... Inainte cand ma chinuia celulita foloseam gelul ala de la Hofigal, Supliform se numeste. Ma ungeam si ma acopeream cu folie din aia de alimente (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . In fiecare seara inainte de culcare si lasam asa o noapte.. IN fine, efecte se vedeau asupra pielii dar nu mai stiu daca si asupra stratului de celulita. Pe urma am descoperit ca dieta bazata pe nutreturi combinate e cea mai buna. Plus sport.
E naspa rau celulita.. femeile care au arata naspa rau... io ma bucur ca am scapat. fara sa ma ung cu diverse..

+Quote Post
loredanaradu
mesaj 28th January 2007, 19:27
Mesaj #33

Junior

Data înscrierii: 18-January 07
Locație: SLOBOZIA
ID membru: 129 629

Ce produse imi recomandati pentru vergeturi? Eu mi-am luat de la Avon si sunt partial multumita. Si cu celulita cam am probleme dar sper prin efort fizic sa scap de ea.

+Quote Post
mihai2005
mesaj 28th January 2007, 22:45
Mesaj #34

Junior

Data înscrierii: 30-September 06
ID membru: 99 904

QUOTE(loredanaradu @ Jan 28 2007, 21:27) *
Ce produse imi recomandati pentru vergeturi? Eu mi-am luat de la Avon si sunt partial multumita. Si cu celulita cam am probleme dar sper prin efort fizic sa scap de ea.

Salut!

Intamplator am dat peste acest thread si m-am gandit sa impartasesc exp mea cu privire la vergeturi.
Pe scurt, vergeturile apar datorita elasticitatii reduse a pielii. Tensiunea la care este supusa face ca straturile din profunzime sa se rupa. Ramane cel de la suprafata care este mai rezistent.
M-am procopsit prin liceu cu o frumoasa pereche de vergeturi in zona de separatie dintre brat si pectoral. Probabil de la o dezvoltare mai rapida.
Acum sunt practicant de culturism de aprox 5 ani si in documentarea mea cat si in practica am dat peste cazuri de pers cu vergeturi.
Ca sa fiu sincer, nu prea am auzit de solutii de vindecare completa a vergeturilor. Odata existente, nu mai dispar complet. Insa aspectul lor poate fi mult ameliorat.
Ce se poate face? Incercati sa aveti o alimentatie de calitate. Prin asta se inteleg atat cantitati suficiente de macronutrienti (proteine, glucide,lipide) cat si de micronutrienti(vitamine,minerale). Vitaminele si mineralele sunt foarte importante(B,C,A,E si Zn,Mg,...). Incercati sa folositi niste produse separate pt fiecare, multivitaminele din farmacii sunt "glume"(datorita cantitatilor infime) cat si a faptului ca unele forme ale lor sunt periculoase in cazul supradozajului. La vit A,E stati departe de cele cu"retinol" in denumire, sunt cea mai ordinara forma. Vitamina C puteti folosi de asemenea cu incredere si 1000 mg pe zi. Proteinele le fel, mancati carne slaba, lactate, oua. Lasati preparatele deoarece au val nutritionala foarte proasta. Nu uitati sa combinati acest regim cu miscarea, odihna. Puteti folosi si suplimente alimentare cu colagen deoarece se stie ca repara tesuturile conjunctive(gelatina->jeleu facut acasa). Veti vedea ca in timp, daca aveti un regim sanatos, se vor atenua.
Alta alternativa ar fi bronzarea acestor vergeturi, diferenta de nuanta fiind atenuata.
Mai exista varianta chirurgicala, dar probabil pot ramane semne/cicatrici mai neplacute decat vergetura.

In incheiere o observatie. Sper sa nu ma intelegeti gresit. Observ ocazional discutii intre doamne despre tot felul de solutii externe de intretinere/imbunatatire corporala. Vreau sa va spun ca e o abordare putin "pompieristica". E ca si cum ai un zid care sta sa cada si il tencuiesti si vopsesti frumos. Ce vreau sa spun e ca totul vine din interior. Problemele intalnite(celulita, pielea uscata,...) au cauze interioare asupra carora trebuie intervenit. Incercati sa aveti un stil de viata sanatos, mancati sanatos, faceti miscare(stiu ca nimeni nu are timp, dar daca ai ambitie iti gasesti). Mai bine investiti banii in pe o mancare sanatoasa decat niste solutii de suprafata. In acest fel va garantez ca va veti simti bine si pe interior iar exteriorul se va imbunatati semnificativ.

Sa stiti ca lucrurile bune se fac cu efort si sacrificii. Dar mai tarziu veti vedea ca se merita si rabdarea va va fi rasplatita. Nu mai aruncati banii pe trucuri de marketing si faceti mai bine ceva pentru dumneavoastra. N-o sa va para rau.

Daca mai doriti putem dezvolta anumite subiecte din cele de mai sus. Din pacate sunt prea vaste pentru un post.

Spor la treaba!

Acest mesaj a fost modificat de mihai2005: 28th January 2007, 22:47

+Quote Post
loredanaradu
mesaj 29th January 2007, 10:10
Mesaj #35

Junior

Data înscrierii: 18-January 07
Locație: SLOBOZIA
ID membru: 129 629

QUOTE(mihai2005 @ Jan 28 2007, 22:45) *
Salut!

Intamplator am dat peste acest thread si m-am gandit sa impartasesc exp mea cu privire la vergeturi.
Pe scurt, vergeturile apar datorita elasticitatii reduse a pielii. Tensiunea la care este supusa face ca straturile din profunzime sa se rupa. Ramane cel de la suprafata care este mai rezistent.
M-am procopsit prin liceu cu o frumoasa pereche de vergeturi in zona de separatie dintre brat si pectoral. Probabil de la o dezvoltare mai rapida.
Acum sunt practicant de culturism de aprox 5 ani si in documentarea mea cat si in practica am dat peste cazuri de pers cu vergeturi.
Ca sa fiu sincer, nu prea am auzit de solutii de vindecare completa a vergeturilor. Odata existente, nu mai dispar complet. Insa aspectul lor poate fi mult ameliorat.
Ce se poate face? Incercati sa aveti o alimentatie de calitate. Prin asta se inteleg atat cantitati suficiente de macronutrienti (proteine, glucide,lipide) cat si de micronutrienti(vitamine,minerale). Vitaminele si mineralele sunt foarte importante(B,C,A,E si Zn,Mg,...). Incercati sa folositi niste produse separate pt fiecare, multivitaminele din farmacii sunt "glume"(datorita cantitatilor infime) cat si a faptului ca unele forme ale lor sunt periculoase in cazul supradozajului. La vit A,E stati departe de cele cu"retinol" in denumire, sunt cea mai ordinara forma. Vitamina C puteti folosi de asemenea cu incredere si 1000 mg pe zi. Proteinele le fel, mancati carne slaba, lactate, oua. Lasati preparatele deoarece au val nutritionala foarte proasta. Nu uitati sa combinati acest regim cu miscarea, odihna. Puteti folosi si suplimente alimentare cu colagen deoarece se stie ca repara tesuturile conjunctive(gelatina->jeleu facut acasa). Veti vedea ca in timp, daca aveti un regim sanatos, se vor atenua.
Alta alternativa ar fi bronzarea acestor vergeturi, diferenta de nuanta fiind atenuata.
Mai exista varianta chirurgicala, dar probabil pot ramane semne/cicatrici mai neplacute decat vergetura.

In incheiere o observatie. Sper sa nu ma intelegeti gresit. Observ ocazional discutii intre doamne despre tot felul de solutii externe de intretinere/imbunatatire corporala. Vreau sa va spun ca e o abordare putin "pompieristica". E ca si cum ai un zid care sta sa cada si il tencuiesti si vopsesti frumos. Ce vreau sa spun e ca totul vine din interior. Problemele intalnite(celulita, pielea uscata,...) au cauze interioare asupra carora trebuie intervenit. Incercati sa aveti un stil de viata sanatos, mancati sanatos, faceti miscare(stiu ca nimeni nu are timp, dar daca ai ambitie iti gasesti). Mai bine investiti banii in pe o mancare sanatoasa decat niste solutii de suprafata. In acest fel va garantez ca va veti simti bine si pe interior iar exteriorul se va imbunatati semnificativ.

Sa stiti ca lucrurile bune se fac cu efort si sacrificii. Dar mai tarziu veti vedea ca se merita si rabdarea va va fi rasplatita. Nu mai aruncati banii pe trucuri de marketing si faceti mai bine ceva pentru dumneavoastra. N-o sa va para rau.

Daca mai doriti putem dezvolta anumite subiecte din cele de mai sus. Din pacate sunt prea vaste pentru un post.

Spor la treaba!

Merci! O sa fie mai greu cu miscarea dar o sa fac eforturi. Lucrez si am si un bebelus de 5 luni (iti dai seama cam ce timp am eu pentru mine...). Ma gandeam sa imi cumpar un aparat de vibromasaj sau un aparat pe care sa pot lucra acasa ca de sala nici nu se pune in discutie. Cu alimentatia ma pot controla dar se mai intampla cateodata sa mai dau iama-n dulciuri!!! Ce parere ai? Ar fi o solutie buna sa-mi cumpar un aparat pentru asa ceva?

+Quote Post
daiana
mesaj 29th January 2007, 10:53
Mesaj #36

Junior

Data înscrierii: 8-June 06
ID membru: 81 049

Salut!

vad ca te pricepi. Am si eu nevoie de un sfat: baiat de 18 ani, cu inaltimea de 1,85 m si 116 kg - ce pot sa fac pt a slabi? problema e cu scoala ( clasa a 12-a) si pentru sala, cel putin pana la vara, nu este timp.

Acest mesaj a fost modificat de Jaqueline: 2nd February 2007, 20:46

+Quote Post

5 V  < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 23rd November 2009 - 21:17
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia