|
Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() ![]() |
10th January 2006, 10:27
|
|
|
Active Member Grup: Senior Members Mesaje: 2 060 Data înscrierii: 25-June 05 Locație: Bucuresti ID membru: 39 905 |
Ma gandesc sa imi cumpar un gel anicelulitic. Nu stiu daca merita investia (IMG:style_emoticons/default/confusedsmiley.png) Stie cineva mai multe despre acest gel anicelulitic? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) E bun? |
|
|
|
10th January 2006, 10:35
|
|||
|
Junior Grup: Members Mesaje: 376 Data înscrierii: 3-October 04 Locație: Giurgiu, Romania ID membru: 23 743 |
|
||
|
|
|||
10th January 2006, 10:42
|
|
|
Active Member Grup: Senior Members Mesaje: 2 060 Data înscrierii: 25-June 05 Locație: Bucuresti ID membru: 39 905 |
am distribuit astfel de produse; nu fac minuni fara masaj; nu fac minuni fara dieta; nu rezolva nimik fara exercitii fizice. au efecte de lunga durata doar in conditiile de mai sus. nu uita ingrijeste-te. dieta tin ( am un nutritionist) , miscare fac (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) nu am timp de sala dar muncesc toata ziua. La ce ajuta acest gel |
|
|
|
10th January 2006, 11:03
|
|
|
Junior Grup: Members Mesaje: 376 Data înscrierii: 3-October 04 Locație: Giurgiu, Romania ID membru: 23 743 |
un gel anticelulitic ar trebui sa previna si sa "arda" celulita, sa lupte impotriva depunerilor inestetice, sa regenereze celulele, sa diminueze fragilitatea capilara, sa activeze circulatia periferica, etc. sunt produse cu extracte naturale sau sintetice 100%. toate dau rezultate. totusi de la o varsta in sus, la anumite persoane cu un ritm de viata lenes, si in cazuri particulare, nu sunt efecte notabile ale utilizarii acestor tipuri de produse.
|
|
|
|
10th January 2006, 11:08
|
|
|
un gel anticelulitic ar trebui sa previna si sa "arda" celulita, sa lupte impotriva depunerilor inestetice, sa regenereze celulele, sa diminueze fragilitatea capilara, sa activeze circulatia periferica, etc. sunt produse cu extracte naturale sau sintetice 100%. toate dau rezultate. totusi de la o varsta in sus, la anumite persoane cu un ritm de viata lenes, si in cazuri particulare, nu sunt efecte notabile ale utilizarii acestor tipuri de produse. De la ce varsta ? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
10th January 2006, 11:11
|
|
|
s-a observat ca la femei dupa notabila varsta de 39-44 aniaceste produse nu mai ofera efectul scontat.
|
|
|
|
10th January 2006, 11:12
|
|||
|
Active Member Grup: Members Mesaje: 1 536 Data înscrierii: 2-September 05 Locație: undeva, departe... ID membru: 45 809 |
Acest mesaj a fost modificat de jericho: 10th January 2006, 11:13 |
||
|
|
|||
10th January 2006, 11:15
|
|
|
Cum se foloseste ? Dupa baie ? Se da in fiecare seara ? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
|
|
|
|
10th January 2006, 11:28
|
|
|
Active Member Grup: Members Mesaje: 1 536 Data înscrierii: 2-September 05 Locație: undeva, departe... ID membru: 45 809 |
Sotia mea asa proceda, seara, dupa baie, ma chinuia... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
10th January 2006, 11:31
|
|
|
Sotia mea asa proceda, seara, dupa baie, ma chinuia... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) de 2 ori pe saptamana>? Am auzit variante ca trebuie sa te dai seara de seara sau o data pa saptamana (IMG:style_emoticons/default/confusedsmiley.png) Pe cutie nu scrie prospectul si nu stiu cum sa il folosesc. Mai are rost sa ma dau si cu crema de corp dupa ce am terminat de masat ? (IMG:style_emoticons/default/confusedsmiley.png) P.S. nu vrei sa fi si sotul meu ? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Acest mesaj a fost modificat de Elena2k: 10th January 2006, 11:35 |
|
|
|
10th January 2006, 11:49
|
|
|
Junior Grup: Members Mesaje: 244 Data înscrierii: 18-July 05 ID membru: 41 755 |
asa sot, mai des la casa omului (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
elena, multe fete s-au multumit cu gelul anticelulitic de la AVON, cica e bun, acum nu stiu, poate tu ai ales altul, spor la....masaj (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , sau spor la gasit un sot ca cel de sus (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
10th January 2006, 12:35
|
|
|
cereal killer Grup: Moderators Mesaje: 10 276 Data înscrierii: 3-December 05 ID membru: 55 915 |
m-a strigat cineva? am centura neagra in masaj
|
|
|
|
10th January 2006, 13:23
|
|
|
Of, daca stiam ca o sa am parte de cereri in casatorie poate ma gandeam mai bine inainte de a ma casatori, dar, din pacate, acum e prea tarziu... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
10th January 2006, 13:34
|
|
|
Geniu umil Grup: Moderators Mesaje: 24 146 Data înscrierii: 21-April 04 Locație: Timisoara, orasul jeguletzului ID membru: 14 919 |
|
|
|
|
10th January 2006, 14:09
|
|
|
ce dracu e asa amuzant ...sau cand muncesti nu faci miscare ? (IMG:style_emoticons/default/death.gif) Stii ce prestez de razi ? (IMG:style_emoticons/default/death.gif) Ai dat cu mucii in fasole (IMG:style_emoticons/default/lol.gif) Acest mesaj a fost modificat de Elena2k: 10th January 2006, 14:18 |
|
|
|
10th January 2006, 18:37
|
|
|
Member Grup: Members Mesaje: 649 Data înscrierii: 20-September 05 Locație: Nihon ID membru: 47 652 |
degeaba folosesti daca nu faci sport, crede-ma, ca sa scapi de celulita trebuie sa lucreze muschiul si sa topeseti grasimea, cu late cuvinte trei' sa slabesti...
zi-mi greutatea si inaltimea ca sa-ti spun cit ??? |
|
|
|
10th January 2006, 19:17
|
|
|
Junior Grup: Members Mesaje: 71 Data înscrierii: 13-August 05 ID membru: 43 753 |
Ce a functionat la mine:
- dieta proteica, putine grasimi, salate de cruditati si citrice din plin - ceai verde in cantitati industriale - masaj cam de trei ori pe saptamana cu "chestii" anti-celulitice masajul mi-l faceam singura, e important sa-ti folosesti monturile mainilor (sau cum se numesc chestiile cu care dai cu pumnul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) am vazut ca e bine sa alternez cremele, sau sa folosesc doua in acelasi timp. Nota speciala: sunt unele geluri care intra repede in piele si nu-ti mai poti face masaj ca lumea ca nu-ti mai aluneca bine mainile pe piele, de aceea e bine sa folosesti si crema in acelasi timp - tot anticelulitica bineinteles. Dintre produsele disponibile in RO: Gel anticelulitic Hofigal - foarte foarte bun, intra repede in piele, si-ti poti face si impachetari cu folie de sandwich, aratam ca o bagheta imensa (IMG:style_emoticons/default/w00t.gif) Crema cu cofeina Herbagen - are un miros mai dubios de lanolina Crema anticelulitica Avon si anti-vergeturi tot de la Avon - miros fain Alta crema cu extract de castan - nu mai stiu de la cine, cred ca Dr. Soleil Majoritatea produselor anticelulitice au in compozitie extract de iedera, cofeina sau extract de castane Cred ca toate sunt bune, important e sa le folosesti si sa insisti cu masajul chiar daca doare. Acest mesaj a fost modificat de sigrid.blom: 10th January 2006, 19:19 |
|
|
|
10th January 2006, 19:20
|
|
|
prajitoare Grup: Senior Members Mesaje: 5 416 Data înscrierii: 28-November 04 Locație: bucuresti ID membru: 26 412 |
stiu pe cineva care tocmai si-a luat miraculosul gel anticelulitic d ela loreal..perfect slim parca se cheama...din cate am inteles, si-a luat portia de noapte, exista si de zi, dar cred ca era scump rau...si da, se masacreaza seara de seara, cu curaj. ca s ao citez" nu stiu ce o sa-mi faca gelul asta, da' stiu ca o sa-mi fac eu niste vanatai...".
dc va intereseaza pretul sau alte detalii, just let me know si intreb sau imi conving prietena sa-si faca si ea cont (btw: a aflat cineva ceva de pisica british shorthair? ca ea e ..impricinata) |
|
|
|
A minute ago
|
|
![]() Grup: Bot |
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Versiune simplificată | Data: 23rd November 2009 - 15:41 |
| © 2001 -
2009 Softpedia. All rights reserved. Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL. |
|
| Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia | |