Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunţuri imobiliareAnunţuriOferte de serviciiLocuri de muncă şi cursuri de specializarePromoții și concursuriBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări şi răspunsuriChestionareTurism

întreabă Adaugă anunț
> marijuana sau alcool
Chestionar
mngx
Data: 17.11.2011

Accesări: 1.980

Votanți: 62

marijuana sau alcool

ce ati alege ? 

ps: sa zicem ca banii nu sunt o problema pentru voi.

Afişează rezultatele în format standard (bar chart)
Afişează rezultatele în format circular (pie chart)

> Întrebări
Răspunde la întrebările de mai jos pentru a completa chestionarul

1. marijuana sau alcool ?

Autentifică-te pentru a vota  
Comentarii
Comentarii adăugate de utilizatori
andrei_210 20 noiembrie 2011 - 11:54 (Rating: -1, 1 vot) Comentariu #1
andrei_210

De alcool te mai lasi, insa marijuana este mult superioara negativ in aceasta privinta. Nu am incercat marihuana si nici nu vreau sa incerc. Cat despre alcool pot sa zic ca am deja o experienta :))

kronosss2004 23 noiembrie 2011 - 09:47 (Rating: 0, 0 voturi) Comentariu #2
kronosss2004

Cate institutii/spitale/clinici ai vazut tu de "dependenti de maria" si cate ai vazut de carmolisti/betivi/alcolici ?
Cate cazuri ai vazut/auzit despre "un fumator de marijuana a jefuit o baba sau a violat-o" ?
In schimb cazuri despre alcolisti sunt atatea, incat imi este sila sa le insir...

andrei_210 23 noiembrie 2011 - 12:47 (Rating: -1, 1 vot) Comentariu #3
andrei_210

@kronosss2004 Inca nu am ajuns sa fur milioane de acasa pentru alcool, si nici sa ma usc de pe picioare gasind o venta ramasa pe undeva devenind o epava umana.

MaxDemian 25 noiembrie 2011 - 17:50 (Rating: +1, 1 vot) Comentariu #4
MaxDemian

andrei - nu-ti bagi maria in vena. Alcool da :))

andrei_210 6 decembrie 2011 - 15:36 (Rating: -1, 1 vot) Comentariu #5
andrei_210

Alcoolul pentru mine este ceva relativ superficial, marijuana e ceva periculos. Tu baga, apoi vezi ce frumos devi un "sclav" ca sa zic asa.

onlyone 23 decembrie 2011 - 00:15 (Rating: 0, 0 voturi) Comentariu #6
onlyone

Eu nu am vazut dependenti de marihuana. In toate filmele americane e prezentat ca ceva FUN si nu ca ceva periculos. Mai mult, marihuana e prezenta in mai toate comediile si e vazuta ca o distractie NON nociva

andrei_210 23 decembrie 2011 - 17:03 (Rating: 0, 0 voturi) Comentariu #7
andrei_210

@onlyone Sa le luam altfel. Prefer sa beau decat sa fumez. Oricum nici nu prea beau asa mult...

andrei_210 23 decembrie 2011 - 20:47 (Rating: 0, 0 voturi) Comentariu #8
andrei_210

"Experiențele pe animale au arătat că THC-ul atacă sistemul imunitar al organismului."
"Amețeala după cannabis nu are aceeași evoluție în toate cazurile, existând și stări euforice atipice. Uneori, consumul de cannabis poate simula, agrava sau declanșa psihoze schizofreniforme." - Wikipedia

mngx 8 februarie 2012 - 23:31 (Rating: 0, 0 voturi) Comentariu #9
mngx

=)) tu vorbesti ce ai citit pe net ???? :))

in viata trebuie sa le incerci pe toate...

mai documenteaza-te baiatule...

dar efectele pozitive nu le-ai enumerat ca sunt o gramada....??

andrei_210 10 februarie 2012 - 16:40 (Rating: 0, 0 voturi) Comentariu #10
andrei_210

@mngx incearca-le tu pe toate. Vorba aia... ai o viata, distruge-o si aia.

yo_buru 11 februarie 2012 - 02:32 (Rating: 0, 0 voturi) Comentariu #11
yo_buru

andrei marijuana nu te usca cum zici tu ci cele mai hard cocaina,heroina si celebra sare de bucatarie dupa care nu bei apa,nu tie foame in schimb marijuana chiar iti da o sensatie de foame si pofte,de ciocolata in special :D! si cu dependenta nu stiu ce sa zic io cred ca depinde de la individ la individ io fumez de vreo patru ani si in urma cu doua luni am zis sa fac o pauza si de tigarile `normale`..dar din perspectiva mea ii mai greu sa renunti la fumatul ´normal`fata de cel `natural` :D

Motos 12 februarie 2012 - 23:38 (Rating: 0, 0 voturi) Comentariu #12
Motos

Nu fumati iarba heroina ucide :))))(cam in genu asta gandesc unii

c21h30o2 1 aprilie 2012 - 14:35 (Rating: 0, 0 voturi) Comentariu #13
c21h30o2

marijuana e de 100 de ori mai harmless decat alcoolul. si pe langa asta nu te trezesti cu mahmureala. din punct de vedere al sanatatii thc ul e mult mai bun decat alcoolul. pe langa toate astea iarba poate fi si vaporizata ceea ce reduce cu 95% efectele nocive ale ORICARUI fum ingestat.

mihaiduban 27 aprilie 2012 - 18:08 (Rating: 0, 0 voturi) Comentariu #14
mihaiduban

Marijuana nu produce dependenta dpdvdr chimic cum produce alcoolul si tutunul. Si intradevar acestea din urma sunt mai hazardoase pt. corp decat marya.
DAR eu optez tot pt. alcool.Ce sa zic imi place sa traiesc extrem :)

Trebuie să fii autentificat pentru a adăuga un comentariu.

Click aici pentru a te autentifica - Click aici pentru a te înregistra daca nu ai cont.

> Link chestionar
Postează link spre aceast chestionar pe un site sau forum
  întreabă Adaugă chestionar

© 2001 - 2012 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of SoftNews NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia