Bun venit! ( Autentificare - Înregistrare )
|
| Chestionar | |||
|---|---|---|---|
|
|||
|   |
|
||
Întrebări
Comentarii| Comentarii adăugate de utilizatori |
|---|
| andrei_210 |
20 noiembrie 2011 - 11:54
(Rating: -1, 1 vot)
Comentariu #1
|
|
De alcool te mai lasi, insa marijuana este mult superioara negativ in aceasta privinta. Nu am incercat marihuana si nici nu vreau sa incerc. Cat despre alcool pot sa zic ca am deja o experienta :)) |
| kronosss2004 |
23 noiembrie 2011 - 09:47
(Rating: 0, 0 voturi)
Comentariu #2
|
|
|
Cate institutii/spitale/clinici ai vazut tu de "dependenti de maria" si cate ai vazut de carmolisti/betivi/alcolici ? |
| andrei_210 |
23 noiembrie 2011 - 12:47
Comentariu #3
|
|
@kronosss2004 Inca nu am ajuns sa fur milioane de acasa pentru alcool, si nici sa ma usc de pe picioare gasind o venta ramasa pe undeva devenind o epava umana. |
| MaxDemian |
25 noiembrie 2011 - 17:50
(Rating: +1, 1 vot)
Comentariu #4
|
|
andrei - nu-ti bagi maria in vena. Alcool da :)) |
| andrei_210 |
6 decembrie 2011 - 15:36
Comentariu #5
|
|
Alcoolul pentru mine este ceva relativ superficial, marijuana e ceva periculos. Tu baga, apoi vezi ce frumos devi un "sclav" ca sa zic asa. |
| onlyone |
23 decembrie 2011 - 00:15
Comentariu #6
|
|
Eu nu am vazut dependenti de marihuana. In toate filmele americane e prezentat ca ceva FUN si nu ca ceva periculos. Mai mult, marihuana e prezenta in mai toate comediile si e vazuta ca o distractie NON nociva |
| andrei_210 |
23 decembrie 2011 - 17:03
Comentariu #7
|
|
@onlyone Sa le luam altfel. Prefer sa beau decat sa fumez. Oricum nici nu prea beau asa mult... |
| andrei_210 |
23 decembrie 2011 - 20:47
Comentariu #8
|
|
"Experiențele pe animale au arătat că THC-ul atacă sistemul imunitar al organismului." |
| mngx |
8 februarie 2012 - 23:31
Comentariu #9
|
|
=)) tu vorbesti ce ai citit pe net ???? :)) |
| andrei_210 |
10 februarie 2012 - 16:40
Comentariu #10
|
|
@mngx incearca-le tu pe toate. Vorba aia... ai o viata, distruge-o si aia. |
| yo_buru |
11 februarie 2012 - 02:32
Comentariu #11
|
|
|
andrei marijuana nu te usca cum zici tu ci cele mai hard cocaina,heroina si celebra sare de bucatarie dupa care nu bei apa,nu tie foame in schimb marijuana chiar iti da o sensatie de foame si pofte,de ciocolata in special :D! si cu dependenta nu stiu ce sa zic io cred ca depinde de la individ la individ io fumez de vreo patru ani si in urma cu doua luni am zis sa fac o pauza si de tigarile `normale`..dar din perspectiva mea ii mai greu sa renunti la fumatul ´normal`fata de cel `natural` :D |
| Motos |
12 februarie 2012 - 23:38
Comentariu #12
|
|
|
Nu fumati iarba heroina ucide :))))(cam in genu asta gandesc unii |
| c21h30o2 |
1 aprilie 2012 - 14:35
Comentariu #13
|
|
marijuana e de 100 de ori mai harmless decat alcoolul. si pe langa asta nu te trezesti cu mahmureala. din punct de vedere al sanatatii thc ul e mult mai bun decat alcoolul. pe langa toate astea iarba poate fi si vaporizata ceea ce reduce cu 95% efectele nocive ale ORICARUI fum ingestat. |
| mihaiduban |
27 aprilie 2012 - 18:08
Comentariu #14
|
|
Marijuana nu produce dependenta dpdvdr chimic cum produce alcoolul si tutunul. Si intradevar acestea din urma sunt mai hazardoase pt. corp decat marya. |
Trebuie să fii autentificat pentru a adăuga un comentariu.
Click aici pentru a te autentifica - Click aici pentru a te înregistra daca nu ai cont.
Link chestionar| Postează link spre aceast chestionar pe un site sau forum | |
|---|---|
|
| © 2001 - 2012 Softpedia. All rights reserved. Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of SoftNews NET SRL. |
![]() |
| Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia | |