Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunţuri imobiliareAnunţuriOferte de serviciiLocuri de muncă şi cursuri de specializarePromoții și concursuriBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări şi răspunsuriChestionareTurism

Adaugă un articol
> Genocid 2012
Publicat de costelusangel în categoria impostori vineri, 3 februarie 2012, 09:56 | Vizualizări: 471

Duminică seara, în jurul orelor 21,30, după întîlnirea oficială dintre Traian Băsescu şi delegaţia FMI, presedintele s-a văzut, în secret, cu şeful delegaţiei FMI, Jeffrey Franks. Dacă după întîlnirea oficială, ce a avut loc începînd cu orele 17, în faţa camerelor de luat vederi cei doi au dat mesaje de prudenţă, la întîlnirea privată, cei doi au "negociat" ... ca la uşa cortului.

Concret, Franks are misiunea din partea şefilor Fondului să impună manageri privaţi americani şi israelieni la majoritatea companiilor unde Statul Român încă mai deţine controlul acţiunilor. Astfel, Franks doreşte ca în 2012-2013, în două sau mai multe etape, să fie impuşi manageri străini la următoarele companii: Poşta Română, Tarom, CFR Marfa, Electrificare CFR, Societatea Naţională a Lignitului Oltenia, Electrica Furnizare, Hidroelectrica, Romarm, Oltchim, CFR Călători, Transgaz, Transelectrica, Romgaz.

În plus, Jeffrey Franks i-a mai cerut lui Traian Băsescu să pregătească terenul pentru a instala management privat şi la Nuclearoelectrica, o companie care, din punct de vedere economic, este probabil cel mai valoros activ rămas în proprietatea Statului Român.

În schimbul acestei manevre, care constituie un prim pas în scoaterea respectivelor companii din patrimoniul statului nostru, FMI va fi de acord cu proiectul de Buget pe 2012, în nişte condiţii care să favorizeze actuala Putere. Variantele sînt ca FMI să accepte ori un deficit bugetar sporit, majorat la 5% (în loc de 3%), asta în condiţiile în care majorarea deficitului va fi acceptată şi de Uniunea Europeană - sau, pur şi simplu, în 2012 FMI să acorde României un nou împrumut, în valoare de 17 miliarde de euro ( vom reveni cu date despre acest nou imprumut), bani care vor acoperi nevoile electorale ale Puterii actuale.

Reamintim că pînă acum România a împrumutat de la FMI şi Banca Mondială 20 de miliarde de euro, din care 13 miliarde de euro au venit de la FMI.
De asemenea, reamintim că datoria TOTALA a României este cifrata la suma astronomică de aproximativ 150 miliarde euro.

Comentarii Comentarii
Articolul are 7 comentarii Deschide toate răspunsurile
GeorgeM 6 februarie 2012 - 09:30 Comentariu #1
GeorgeM
Ai uitat sa precizezi ca intalnirea Basescu - Franks a inceput cu discutarea problematicii Sfarsitului Lumii care va avea loc anul acesta, intre cele doua tururi de scrutin al alegerilor, de aceea se pun manageri privati : se incearca supravietirea Illuminatilor! Reamintim ca sfasitul lumii vine in 2012 conform calendarului Maya!

De altfel Basescu si Franks au facut o sedinta de spiritism in care au discutat cu un important lider mayas decedat in jurul anului 1200 AD si care a confirmat ca fara manageri americano-mayaşi Romaniii nu vor supravietui anului 2012!!

Basescu a aflat ADEVARUL, si anume ca Mayasii sunt niste evrei care au emigrat pe vremea lui Moise in America de Nord! Managementul privat va fi, in principal, Amerindiano-Mayaş!!

Si o intrebare pentru tine, esti ANTI- MAYA?????

răspunde
GeorgeM 6 februarie 2012 - 09:36 Comentariu #2
GeorgeM
Breaking NEWS:
Revin cu o stire de maxima importanta pentru tara! Tocmai am aflat un adevar irefutabil! Basecu e neam de mayaş!! De aceea are ochii strambi! Seamana cu o ruda care a trait in Mexic acum 1000 de ani! Iar acest antecesor se face vinovat de Genocid , care genocid este o mostenire de familie! Fugiti in Piata Universitatii, luptati impotriva Mayasilor! Mayasii vor sa domine lumea din nou! E cum am spus, IREFUTABIL

răspunde
GeorgeM 6 februarie 2012 - 09:45 Comentariu #3
GeorgeM
Revin cu un strigat disperat de ajutor, ma aude cineva? Am aflat ca Mayasii ( condusi de Basescu si Franks) vor sa dea afara toate rudele mele de la Nuclearelectrica! NU SE POATE ASA CEVA! Nu se poate! De 20 de ani rudele mele au muncit pentru aceata companie, si mai ama unele amenintate de mayasi la Posta, la Tarom, la Transelectrica etc!

Pai cum o sa mai plateasca saracii gazele iarna la vile si CU CE O SA MAI CUMPERE PALETI daca isi pierd locul de munca?????? Iar intretinerea la ML este scumpa!!!!!!!!! Saracele rudele mele, vor fi nevoite sa treaca pe jafurile alea de Tuareguri! Asta in prima faza!

DAR DACA MANAGEMENTUL PRIVAT O SA LE IMPUNA CONDITII DE PERFORMANTA ABERANTE? PAI CU CINE SA FACI PERFORMATANTA, DACA TOTI FURA????? ADICA TOTI FURA SI NUMAI NOI NU O SA NE MAI DESCURCAM??????? ATentie, rudele mele vor saraci asa mult incat iau in calcul sa isi vanda si casa! Casa de la munte !! Jos Basescu, Jos Mayasii!!

răspunde
GeorgeM 6 februarie 2012 - 09:53 Comentariu #4
GeorgeM
ocazie: Casa la munte de vanzare: Predeal, Cuiubul cu Hiene, 1500 m 2 teren, vand Vila 12 camere, pretabila pensiune, O VAND DIN CAUZA LUI BASESCU!

ATENTIE: daca dupa cumparare gasiti cateva sute de mii de euro sub parchet va rog inapoiati de urgenta (nu mai stiu exact unde i-am ascuns) . Predarea se face personal, fiindca nu pot sa -i primesc prin banca, ma intreaba banca de unde ii am eu, ca bugetar. ( asta tot maleficitatea diabolica a lui Basescu e, de parca dupa o viata de munca nu am si eu dreptul la o batranete linistita in Florida etc.)

răspunde
GeorgeM 6 februarie 2012 - 10:00 Comentariu #5
GeorgeM
Update: Nu mai vand. M-a sunat Ponta ( Antonescu doarme la ora asta) si mi-a spus sa stau linistit, ca dupa alegeri nu o se mai puna problema de management privat, numai ca o sa vrea sa gasesc banii si sa-l ajut cu un mic imprumut pe 30 de ani. Am fost de acord, i-am spus: SE FACE! Unde merge mia merge si suta! Partea proasta ca va trebui sa dau jos tot parchetul la vila. Nu-i nimic, pun altul din mahon. Ca doar de aia muncim, nu?

răspunde
GeorgeM 6 februarie 2012 - 10:03 Comentariu #6
GeorgeM
Update: Nu stiu ce sa zic. Nevasta-mea zice sa vindem. S-ar putea sa mai stam cu Basescu asta diabolic inca 3 ani. Cred ca pana la urma o sa-i dau lui Ponta numai 100.000 euro imprumut. Asta e daca nu creste in sondaje. Nu e vina mea.

răspunde
GeorgeM 6 februarie 2012 - 10:13 Comentariu #7
GeorgeM
Ponta insista. I-am spus ca ii dau mai mult numai daca ma rezolva cu un dosar la DNA. Mi-a zis ca schimba conducerea oricum. Nu stiu ce sa zic. Pe vremea lui Nastase ( cel mai bun premier al Romaniei ) era mai bine: dadeai, da omul se tinea de cuvant. Nu aveai nicio problema cu animalele astea. Asta inseamna domnle sa fii om politic adevarat. Va tin la curent.

răspunde
Nume:
Email:
Bot test: Math problem   =
Rezolvă această problemă pentru a demonstra că nu eşti un bot.
Postează un link către acest blog pe un site sau un forum

> diavol sau OM ?
CATEGORII BLOG

DESPRE BLOG ȘI AUTOR
Somnul ratiunii naste monstri! Acesti monstri sunt: ura, mania, invidia, lenea, avaritia, gurmandismul si desfraul! Acesti balauri ne mananca sufletul! Acest cosmar nu dispare cu droguri si manifestari sataniste! Este nevoie de autoobsevare si dorinta de autodepasire a instinctelor bestiale! Este imperios, cultivarea valorilor morale, sufletesti sau a Virtutilor Crestine! Doamne, ajuta-ne sa fim Oameni si nu diavoli!
+++ AMIN ++++

Profil user: costelusangel
Articole publicate: 95
Trimite-i un mesaj privat

Blogger Softpedia din data de: duminică, 23 august 2009

RSS RSS

TAG CLOUD BLOG

© 2001 - 2012 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of SoftNews NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia