Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunţuri imobiliareAnunţuriOferte de serviciiLocuri de muncă şi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări şi răspunsuriChestionareFotoStatistici

> vand nikkor 35mm f/1,8 g
Date anunţ
vand nikkor 35mm f/1,8 g
Vânzător: ? msm (Toate anunţurile)
Calificativ: ? Nu are încă.
Preţ: ? 550,00
Cantitate: ? 1
Timp rămas: ? Anunţ expirat!
Vizualizări: ? 299
Galerie: ? O imagine
Cumpără: ? N/A
Întreabă: ? Pune o întrebare vânzătorului
> Descrierea produsului
Descriere şi alte informaţii furnizate de vânzător
 vand as-f dx nikkor 35mm f/1.8 g, cumparat din romania, in garantie inca 20 luni, aproape nefolosit.
are filtru uv, saculet, parasolar, cutie.
pret - 550 ron fara filtru uv sau 600 cu tot cu filtru uv.
Tag-uri: nikkor  35mm 
> Imagini furnizate de vânzător
Galerie de imagini cu produsul pus în vânzare
vand nikkor 35mm f/1,8 g
> Întrebări despre produs
Aici poţi pune întrebări vânzătorului

Pune o întrebare vânzătorului

Deschide toate răspunsurile

Lucian_M

acum 125 zile

Salutam! Schimbi cu 18-135 din anuntul meu? Eventual cu ceva diferenta din partea mea.

Heiffer

acum 123 zile

m-ar interesa dar nu la pretul asta, asta daca sunteti dispus sa recalculati pretul tinand cont de ofertele care sunt acum in magazin. multumesc.

daddy

acum 119 zile

Cumparat de unde din Romania, ca sa sunam si noi la skin sa vedem daca are intr-adevar garantie sau nu. Te-ai speria sa afli din cate locuri poti cumpara din Romania si sa nu ai niciun fel de garantie. Cat priveste filtrul, un Hoya UV pe 52 mm costa 48 RON. Prefer sa dau 750 ron si sa-l iau nou nout, cu garantie reala si cu filtru nou. Toate preturile de mai sus sunt de pe f64.

daddy

acum 117 zile

Nu inteleg ce ton ai vazut tu. Era o intrebare normala si puteai scrie de la bun inceput ca este cumparat de la fotohobby. In ce priveste filtrul doar am atras atentia ca nou nout costa jumatate din cat ai spus tu. Chiar si "la pachet" cum iti place sa spui costa mai mult decat unui nou nout. Sau poate matematica este atat de grea incat sa nu stim ca 50>48?!. Mai degraba vad o iritare si o isterie in raspunsurile tale ceea ce ma duce cu gandul ca ai ceva de ascuns. Am sa-mi iau obiectivul asta, dar mi-l voi lua de pe f64. Numai bine si spor la vanzare.
> Link anunţ
Postează link spre acest anunţ pe un site sau forum

© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of SoftNews NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia